Keresés

Részletes keresés

ödönci Creative Commons License 2018.12.01 -1 0 5052

 Azt olvastam minap, hogy a XX -ik század első felében a szkizofréneket megölték.  Eugenika címszó alatt.

Azóta   félek, hátha megint eszébe jut valami   "nagyfejűnek", hogy olcsóbb megoldás kiirtani , mint "vesződni" a betegekkel, akik úgymond gyógyíthatatlanok.??

Előzmény: ovisista2b (5051)
ovisista2b Creative Commons License 2018.11.29 0 0 5051

Szia Tanulóka Gyógyulóka! Minden Jókat és mindég!

 

A Tudomány Jelen szakaszában úgy Ismerjük a skizót, hogy nem Tudgyjuk pontosan, hogy hajlam, ami mindenkiben Benne van némiképp, hogy az a Körülmények hatására miképp feslik ki és ezért okoz az "átlag", vagyis a "mormálisok tömegei"-hez képest eltérést!

 

Nyilván másképp viselkedik egy kifejezetetten beteg, mint egy kevésbé az!

 

A Kérdésedben mintha az volna, hogy rossz viselkedés mintázat rögzüléseképp Lehet-e nagyon beteg valaki és hogy az a szociális örökségen kivül geneteikeilag átadódik-e?!?

 

Errre Gondoltál?!?

 

Addig is míg Bővebben és szerteágató Plaszcititással is kifejtheted hogy ha nem! -- minden Jókat és mindég továbbra is! Hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Előzmény: ödönci (5050)
ödönci Creative Commons License 2018.11.28 -1 0 5050

T. Fórumozók!

Arra szeretnék választ kapni, hogy a szkizofrénia kromoszóma rendellenesség, tehát fiziológiai rendellenesség -e,

vagy magatartási eltérés-e?      Kösz! 

ovisista2b Creative Commons License 2018.09.29 0 0 5049

Kedves Szonja95! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat és mindég!

 

Ne haragudgyjon meg Kérem, hyog egy "anomáliát" vélek itt az Ismerhettségénél! És ez persze zavar!

 

Megnéztem, hogy hova Tetszett még elküldeni ezt a Kutatási izét és írt is a Jelző 3 Jelzést, de csak itt a Skizofrénia topikban volt még egyetlen bejegyzés! MI Lehet az Oka?!? Kettő Próbálkozása sikertelen volt?!?

 

Ennek ellenére minden Jókat és mindég! És hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Előzmény: Szonja95 (5048)
Szonja95 Creative Commons License 2018.09.28 0 0 5048

Sziasztok!
Egy kutatást végzek a szakdolgozatomhoz a Skizofrének életminőségével kapcsolatosan. Ha van kedved és egy kis időd, akkor kérlek kattints a linkre és töltsd ki a kérdőívemet. Nagyon nagy segítség lenne. Előre is köszönöm szépen! 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeO0QIniyJ0yk8OfrmLeLwHlF9x1jgMCNQU3wpytikwao5YpQ/viewform?usp=sf_link

ovisista2b Creative Commons License 2018.03.03 0 1 5047

Szia Tanulóka Anyuka! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! MInden Jókat Előre is és mindég!

 

Már napok óta nézem itt is "ügyeletes" Lévén, hogy mit is Jelenthet e két beJegyzésed?!?

 

Rossz Jel, hogy nem a Terápiás topikba írtál ehelyett!

 

Illetve, hogy sehogy se Értődik Nekem!

 

Mintha visszaestél volna és ezért nem Tudom kivenni, hogy mit is akartál ezekkel itten?!?

Előzmény: Törölt nick (5046)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.28 0 0 5046

Ki szerez ügyvédet, hogy ha fülgyulladása van egy skizonak, akkor azt kezeljék?

És ha tüdőgyulladás?

Akkor is a gyógyszerre fogják?

Vagy mire?

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.28 0 0 5045

Mennyi visszaélés van még manapság is a zárt osztályokkal!

Én végre lezárom a fiam ügyét és nem költözünk sehova.

Kitapossuk közösen AMI NEKÜNK JÁR - és pont.

Úgy hívják: kárpótlás... az elmúlt 20évért. És amiért tőlem elvették az enyém, AZÉRT.

Ja, és több gyerek se lesz - szerencsére a vőlegényemnek is van.

Igaz, hogy szégyelli, hogy idősebb vagyok, de a pénzt, ő is szereti :)

Pont bepasszol, ugye?

 

síküveg Creative Commons License 2017.07.19 0 0 5044

Szia Pokemon 21! 

 

Kérdésedre válaszolva , nem , még nem jelentettem fel az orvosom . Sőt remélem nem is ad rá okot ...Egyébként nyaraltam , dolgoztam , stb .Már megint el voltam tűnve ...Ha a bizottság 2017 .06 hóra hívnak , akkor kb  mikor hívnak pontosan ? Mennem kell a bizottság elé. A Sliders -t  láttam régebben . Természetesen nem tudom ,ha utaznak a térben az bizonyíték-e arra ,hogy az idővel is előrébb jutnak . Persze tudom , hogy az csak egy film  :-).Szerintem  senki sem fog " meghalni " .Sőt számít , hogy mikor mit követsz el . 

 

Előzmény: pokemon21 (5024)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.13 -3 0 5043

oisista kis Pityukám, önnél a téboly nagyon súlyos.. ön pont olyan mint a dokik, hisz a pszichiátereknek és pszichológusoknak nem kellett iskolát végezni ehhez a szakmához......

a régi gyógyszereik, heroin, kokain, morfium, ópium, lsd, psziocin gomba, ketamin(amfetamin), marijuana.... ezek mind úgy bevált magyarázzák önök, a pszichiátria, bevált úgy mint amikor szétfúrták az ember agyát és koponyáját és leesett az embernek a feje, mert ez bevált gyógymódjuk önöknek, mert ebbe biztosan mindenki meghalt... ma sem kérdőjelei meg a pszichiátria eme gyógymódokat... Magyarországon a zyprexa gyógyszer az első kábítószer a gyógyszerek közül... tehát itt folytonosság van, mert továbbra is a kábítószer  a legjobb gyógyszerük, persze a zyprexa mellékahtása : ismeretlen eredetű halál, öngyilkosság, hallucináció, téveszme, félelem, üldözési mánia stb. hisz ez gyógyít mondja ön és az anyukája a pszichiátriával társban, igen hogy gyógyít ez mind Pityukám, mert biztos halált okoz az embereknek.

Pityukám az óvodában és az iskolában nem mondták önnek és anyukájának hogy nem illik kábítószerezni és hogy a normális életet szükségeltetne élnie önöknek.... persze az iskola nagyon sokat számít, persze nem önöknél és az egészségügyi dolgozóknál, mert önök szakterületéhez nem kell iskola sem tudás. önök nem tudják mi a nyelv, mi a nyelvtan, mi a logika, mi az ember, mi a homo sapiens jelentése, mekkora az agy térfogata, mi a demokrácia, hát ezért művelik önök Pityukám ezeket a tetteket, hogy úgy bánnak mindenkivel hogy nem kell agy, önök megszüntetik az agyat... és azt sem tudják önök mi az agy... mert az önök műveletéhez csak egy fehér filléres rongy kell amiben önök ölnek

De mégis hogy mer maga Pityukám meg az annyukája buta a yankie embereknek az itt felmutatott erőszakosságukkal hogy mernek kábítószer adagolást ajánlani és véghezvitetni velük, mikor itt senki soha amióta emberiség létezik, persze önök azt se tudják mióta létezik, semmikor önökre szükség nem volt és nem vették emberszámba önöket a Pityuka orvost és anyukája orvost, hanem önökre New York Cityben az a szó hogy önök a kutyák akik hamarabb halnak...

amíg ön itt erőszakoskodik és bevitetne embereket és kezeltetne, miközben pszichiátriai betegség bizonyítottan semmikor nem létezik az UNIVERZUMBAN, csak maguk a kutyák, gyilkosok... addig a yankie iszik egy pohár vizet és örömét leli hogy anyád és apád meg te bőven károsítottátok magatokat alkohollal amit a yankie ált költségvetésileg és kaptak dohányfüstöt meg egy kartonpapír szarral teli házikót, és önök akarják magyarázni a gyógyulást itt, hát önök a betegség definícióját se tudják és önök saját magukat ölik meg..  a yankie friss pohár víz mindig működik... ön meg azért olyan súlyos tébolyult mert amire önnek felírják a gyógyszert az okozza annak a "betegségnek" a tüneteit, ezért nem múlnak önnél a tünetek, hanem folyamatosan fenn vannak a gyógyszerei által tartva.

ha ismernék azokat az embereket akik kitalálták a világot és megdolgoztak érte.... de maga és társai a halálukat kívánják, mikor sose dolgoztak semmit és semmit nem tudtak kitalálni a világban hogy létezzen... ezért az ön társait a régi megszokott útvonalon kezelik azzal régifajta gyógyszereikkel, azokkal a sok kábítószerrel, mert ők a friss pohár víz, míg önöknek csak a kábítószer van a fejükben, ha önök nem tudják mekkora az agy és mi az, akkor önöknek nem is kell agy___ mindenki tudja hogy önök az elejétől kezdve kábítószeren élnek... a feldmár magyarázza hogy az lsd kokain heroin milyen jó, mert ő pszichoterapeuta, nála ezek gyógyszerek, a kollégák mint freud kokainista és a feldmár sem marad le a pszichiátriában hisz ő mdpo5-t használt a gyereke meg lsd-t, hát Pityukám az ön ismerősei is megkapják azt a kezelés fajtát és mint egy igaz yankie, nekünk nem kell orvosság, mert van friss pohár vizünk a munkánkból, mert mi dolgozó emberek vagyunk, míg önök kábszeres gyilkosok, ezek önök kedves pszichiátria

 

és álljon le az inkoherens erőszakoskodásával pityuka meg anyukája meg a papája, önök pont annyi mint az orvosok... nem önök találták fel se az embert se az emberi agyat, és azt a világban önöknek semelyik iskolában nem oktatják mi az ember és mi az emberi agy,.... ezért gyilkolnak maguk ilyen szisztematikusan és pofátlanul.... gyenge elméjüek önök

 

és hagyja abba hogy súlyos betegnek hív, hisz itt én semmilyen tünetet nem írtam le magamról és semmilyen tünet nem nyilvánul meg az írásaimban és önök semmit sem tudnak rólam....

 

de kezdjük az elején ovisista, definiálja nekem a betegség szót, ha már ezzel vádol. ha nem tudja akkor tünjön el innen a francba mert maga itt nem beszélget és forumozik hanem másoknak nekimegy a buta gyilkoló fejecskéjével

 

 

Előzmény: ovisista2b (5042)
ovisista2b Creative Commons License 2017.07.11 0 1 5042

Így tetszik Jobban Lehetni?!?

 

Hogy hibákra Lelhessen?!? Nem elég amik úgy is vannak a tudatlanság-téboly mián, amiben szenvedünk a Föld-Gaia-Világlódhatácska összes Lakóival?!?

 

És ha megbocsátani Tetszik, akkor nem Értem Kristály Tisztán, hogy mi is az Én "orvosi Életem"?!? Nem vagyok orvos, ha csak félre nem Tetszett Érthetni netán, hogy Próbálok a Bohóc Dokikkal Lenni!

 

Vagy ha arra utalni tetszik, hogy az orv-osok elrontottak és most Én az ő Életüket Élem, akkor tévedésben tetszik volni, mert nem annyira!

 

És mivel önző tetszik önnek volni, így sajnos azt sem tetszik Észlelhetni, hogy mennyire vissza tetszik sajnos élni azzal, hogy mivel nagyon beteg tetszik egyben volni, így a kevésbé betegek nem Érthetik önt se és így marad önnek csak az, hogy hivalkodik azzal, hogy ön csak "jót akar" a hibák leleplezéseivel! -- persze csak azoknak a hibáknak, amiket nem ön követ el lépten-nyomon szinte!

 

Tetszett Kérni Tőlem, hogy ne idegesítsem önt, hogy turbózzam a amúgyis megvoló idegességét, hogy ne ingereljem azzal, amit ön pszi-szarnak mond! -- de hát nincs egyéb, mint az ön által lepszi-szarozott Gyógyulandás?!?

 

Úgy hogy Kérem, hogy ha Teheti, akkor Gondolkodgyjon el amennyire csak öntől telhet és Próbálja igyekezni az ellentmondásait kiküszöbölni, JÓ?!?

 

Sajnos ugyan tetszett mondani azt is, hogy Anyukámat ne Említsem, mert ön szerint "nem szent ember", azaz a régi magyariak szerint nem férfi, így nem csak hogy szent nem Lehet, hanem sajnos mérv-adó sem! -- ekképp muszáj Anyunak mégis Engedgyjek, aki már úgy mondd tűkön ül, mert olyan elmérgesedőnek Látja a helyzetet, hogy önből szinte csak ellenségeskedést Tudhatunk kiváltani és ugye ez nem fokozandó?!?

 

Tehát akkor majd ha még Jobban tetszik majd Lehetni, amikor nem tetszik mindenkit ellenségének vélni, akkor Folytatsuk, JÓ?!? Előre is Köszi!

Előzmény: pokemon21 (5041)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.11 -2 0 5041

persze ovisista2b nagyon szépen hangzik h ön és csoportja milyen ember, én meg olyannyira eltérő h szólni se lehet hozzám, de jegyezze ezt meg ön meg h ön a gyilkos felfogású úgy mint a csoportja, embereket ölnek... miközbe én erre nem kértem önöket, én úgy gondoltam h valami pozitívat is fel tud mutatni a psziszar helyett, hogy pl. leírja valósan az esetét és abban feltárulnak a hibáik a világnak... azon kívül hogy az egügy. és társai gyilkolnak...úgy mint régen vagy úgy mint a kezdetekkor

az ön pszichiátriája még sosem kért bocsánatot azét hogy embert ölt, hanem folytatja ezt

tán önben nincs kritika h önben valami elromlott ami az orvosi életéhez köthető?

ovisista2b Creative Commons License 2017.07.11 0 1 5040

Hát nagyon sajnálom Önt, hogy nem tetszik Érthetni is, hogy miket ír!

 

A storyzásommal a betegségemmel kapcsolatban meg csak ingerelné sajnos Önt, mivel lepszi-szarozta!

 

Különben is annyira Komplex és Bonyolult és szerte-ágazó, hogy önt méginkább felbőszítené és nem akarok önnek károkat okozni!

 

Így sajnálaton mivel a Kommunikációt is meg tetszik tagadni azzal, hogy ön nem Érintkezik senkivel, ekképp ugye nincs harag, hogy nem ingerlem külön azzal, hogy de mégis?!?

 

Különben meg úgy nézne ki a dolog, hogy mintha ön csicskáztatni vágyna mindenkit és csakis az önzésének élve Másikat csak érdekei szerint használja fel, ki és el is, ugye?!?

 

Így Jobb ha nem keveredünk egyikünk se rossz társaságba a másikunkkal, Igaz?!?

 

Ám ha majd JObban tetszik lenni, akkor Jelezze Kérem! Minden  Jókat addig is!

Előzmény: pokemon21 (5039)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 1 5039

nekem nem kell segítség senkitől soha, én soha nem kértem segítséget

 

én az ön terápiás kezelésére , eseményeire és arra hogy milyen gyógyszereket szed vagyok kíváncsi

__az hogy ön a pszichiátriával kapcsolatot ápol az nekem nem segítség, hanem gond és kár okozás

 

én sehova nem írtam h segítséget kérek és soha senkinek nem mondtam hogy segítség kell

__a probléma okozást nem akarja a pszichiátria, az egügy. és társaik abbahagyni, nem pedig én kérek kezelést...engem senki nem kezel soha az életembe, és senki nem parancsol nekem, se nem szab meg semmit az életemben, én nekem van egy egyedüli létem a világtól elkülönítve__én az önök térfelére és helyére sosem járok, sosem vagyok ott... nekem van külön otthonom, míg másnak elveim szerint semmilye nincsen, ez los angeles

ovisista2b Creative Commons License 2017.07.10 -1 1 5038

Ha nem Tetszik Tudhatni elfogadni Segítséget, akkor a "beszélgetés"-nek mi Értelme volna?!?

Előzmény: pokemon21 (5037)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 0 5037

alapelvárás velem kapcsolatban hogy velem senki és semmikor nem érintkezhet, a halál ragályát nem akarom elkapni senkitől*

 

az internet és utazás segítségével ön is tud a világ bármelyik részéről barátokat szerezni ::: én nem tudok lokálisan barátokat szerezni. DE BESZÉLGETNI IGEN

 

a szörny az jóság, tehát én nem vagyok rossz társaság még ha ön nem is lesz a társaságom, csak forumbeli beszélgetőtársam

 

visszatudna kanyarodni oda hogy válaszol a kérdéseimre? mert kicsúszunk a témából, vannak erre a beszélgetésre más topicok ok?

Előzmény: ovisista2b (5035)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 0 5036

az én világom a legjobb nekem, __nekem ne csináljon senki semmilyen világot, nem kértem ilyesmit soha

ez megfelel túlélésnek, mert Mo.-on az alsóosztály a politikusok, a törvény, az egügy. a közalkalmazottak gyilkosságokat hajtanak végre és ebben hogy ne én legyek az áldozat még nekem  __eddig senki nem segített, senki nem is akart segíteni, se támogatni az én harcomat, egyedül élem a világom, de gyilkosok nélkül__ a gyilkosokat meg kell szüntetni... az hogy én a szörnységemmel a gyilkosok ellen vagyok az mindenkinek jó, mer az én álláspontom szerint élni és halni kell, de TERMÉSZETESEN, nem pedig ahogy mások képzelik, hogy ERŐSZAKKAL ,Mert erkölcs, etika legyen a sok gyilkos helyett

ovisista2b Creative Commons License 2017.07.10 0 1 5035

És mért tetszett választani ezt az életet?!?

 

Kinek Jó ez?!?

 

Mert önnek sem tetszik, ugye, ha mindenki fél öntől és nem akarnak érítkezhetni önnel?!?

 

Azt a Kérdődést, ha fel tetszik tenni magának is, hogy vajon Igaz is ugyan, hogy Szép és Jó, meg Igaz Életet csakis lokálisan Lehet Élni, hogy akkor mért Próbálkoznak a népek szinte mindannyian olyképp lenni?!? -- kivételek persze vannak, akikhez ön is tetszik sorolnia magát.

 

Mi bánatának tetszik önnek volni, hogy ennyire nekibúsul?!?

Előzmény: pokemon21 (5032)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 0 5034

tehát értse meg kedves ovisista én nem a gyilkosok közt élek, én nem ember vagyok az a sok gyilkos hanem a szörny aki egyedül nem gyilkol a világban

pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 0 5033

a szörny nem gyilkos míg az ön pszichiátriája az

 

attól mert beszél velem itt bárki, erről az oldalról nekem senki nem lesz a társaságom, mert senkit nem érdeklek és senki nem tesz és tett értem semmit__ attól még lehet beszélgetni.....

 

mint írtam nem vesztettem el semmit hanem örök vesztes vagyok, pl versenyben, viszont győztes vagyok, de nem nyertes, vesztes aki győz... tehát győztem, nem veszítettem el semmit

 

az ön mamája nem szent ember, így róla ne meséljen nekem...

 

rám nem kell vigyázni, csak békében kell hagyni_

 

nekem van, ilyen az önzőség, hiúság, győztes, vesztes, jogszabályos, nem gyilkos

 

a gyilkos az a maga lázár janija aki halálos gyógyszereket illegálisan a fennhatósága alatt szedetnek be ártatlan emberekkel akik senkinek nem okoztak bajt se kárt stb. __ a lázár jani gyilkos, neki sose volt igaza .. de ilyen az orbán viki is... én arra szavaztam h embert nem ölünk, még külön az alkotmányban is ki van jelentve h magyar ország a szar az keresztény állam, a kereszténységben tilos ölni..10 parancsolat, de nem megfelelő volt az amire szavazhattunk, hisz később kiderült ők ölnek... senki nem kért halálos gyógyszert a nem halálos betegségekre, amik ezen betegségek be sincsenek bizonyítva h betegségek lennének és soha nem tudják ezt bebizonyítani... ön látom talált gyilkos társaságot az anyjával együtt, csak ez számomra a rossz társaság, míg én a jó, mert én nem vagyok gyilkos ... az ön pszichiátriája gyilkos. embereket öltek, mert az ön politikus szimpatizánsai is az emberölés támogatják... önnek ez jó társaság akik ölnek, nekem meg ellenségek akiknek a létét meg kell szüntetni, hisz keresztény államban a gyilkosnak halálbüntetés jár...ebbe a sorba ön is csatlakozhat... kész pont

 

Előzmény: ovisista2b (5031)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.10 -1 0 5032

valóban rátaláltál a szóra én egy szörny, szörnyszülött vagyok angolul beast, monster, freak stb.

ez az én választott életem...

 

ijesztgetni mindenkit ijesztgetek

 

nem ragaszkodok ehhez, hanem én ez vagyok.... én ilyet élek az én külön világomban, ahova nincs belépése senkinek....

 

amit én csinálok abba nincs semmilyen jogszabálytalanság, míg az ön kis psziszarja az meg jogszabálytalanság

__ na meg a középkori gyógyításuk h átfúrták az ember agyát gondolván ez majd jó lesz, hát nem önként vállalták a kezelést, ezek gyilkosságok, mint mikor a heroint adták be a ugynevezett pszichiátriai betegeknek, csak ők nem kértek kezelést h megöljék őket kábítószerrel, se az új gyógyszereket amik halált okoztak

 

ön nyugodtan tépelődjön más emberek világán akik az életet hirdetik és választják, és a jogszabályos életet élik, míg közbe az ön psziszarral fertőzött világa az gyilkos mind a biblia mind a törvények szerint...

Előzmény: ovisista2b (5030)
ovisista2b Creative Commons License 2017.07.10 0 0 5031

Anyuval Tanakodunk, hogy egy felől rossz társaságba keverednénk veled úgy mondd, másfelől nem Szabad eltaszítani még Nekünk is az eleve veszteseket!

 

Miket vesztettél el?!? Illetve miket nem adtak oda, amikor kellett volna és ezért véled magad vesztesnek?!? Pontosabban hogy kik és mért fosztottak ki?!?

 

A te Anyukád mért nem Vigyáz rád, hogy ne kerülj te se rossz társaságba?!?

 

Nyilván akinek semmilye sincs, az annyit is ér! -- mantrázza a Lázár János!

 

De vajon Igaza volhat-e?!?

Előzmény: pokemon21 (5029)
ovisista2b Creative Commons License 2017.07.10 0 1 5030

Tehát Te akkor ragasztkodsz a szörnységedhez és ijesztgeted a Gyerekeket?!?

Előzmény: pokemon21 (5029)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.09 -1 0 5029

,igen valóban én egy vesztes vagyok, a defeated, aki vesztett, és aki győz.. ehhez szuperönzőnek kell lenni. , te nem vagy vesztesebb nálam, ezért vagy te önzetlen stb. , de én vagyok a legvesztesebb, ehhez a legönzőbbnek kell lenni, sőt a leghiúbb akarnék lenni .. olyannyira önző vagyok, hogy apádtól elvettem az önzőséget, hogy az csak nekem legyen.

tehát fel kell dolgoznod, h én másképp élek mint te és az összes többi valaha volt magyar állampolgár is, ezt én könnyen tudom bizonyítani, de itt én nem bizonygatni vagyok,

 

ha te annyira szereted ezt a pszi-szart akkor elmondom h a pszichoanalízis szerint nekem azt oktatták, h az első évben a gyermek adni tanul és ad .. tehát apukád és anyukád emlékére neked most újra meg kell tanulnod adni és be kell gyakorolnod, amire itt az a kiváló alkalom, hogy nekem adod a tapasztalati tudásod és emlékeid a kért dolgokról és beszélsz velem. stb.

 

másik, te még nem ismersz, de apád nem volt igazi önző, másrészt ebben a terápiás helyzetben tilos lenne másokat hibáztatni

---majd második évedtől tanulod meg hogy kapni kell, tehát először beszélsz velem, másokkal és utána megtanulod az elfogadást, a második évet, hogy amit mi itt írunk neked azt te az agyadban dolgozd fel - erősítsük magunkban a gyógyulandókat...

                           hidd el apádnál itt különb embert találsz bennem..  a hit segít a jóságos, erkölcsös, etikus élethez..

 

figyelj nekem önző embernek egy témája van csak, az pedig a halál.. ezért értsd meg tőlem, mi vesztesnek lenni, magamnak önzően akarom a halált.. érted-e?

__ másnak nem óhajtok semmit, csak h a világ résztvevői tartsák be a szabályt h senki dolgához nincs köze, foglalkozzon magával és akkor betudja majd tartani h mást nem bántasz, nem ölsz, sem okozol kárt semminek és senkinek

 

__ tehát apádnál ha lett volna önzőség én ezt utólag is elveszem, ő legyen helyette nyertes, mert az pl. én nem vagyok és nem is akarok lenni 'Nyertes .. és ha már meghalt akkor meg szunnyadjon békében úgy hogy a volt családja sem káromolja őt.. tehát én a távolságtartást elvárom mindenkitől, mindig.. had legyen meg mindenkinek a saját döntése a saját élete felöl..

 

terápiás javaslat az lenne h beszélgess velem, csak ez vezet és tart meg téged a gyógyulandókban. ... örülnék ha válaszolnál ...

 

mások igényeit is szemelőt tarthatnád, hogy az általad áhított pszi-szar emberek életeit veszi el erőszakosan __ próbálj ebben a világodban valami jót tenni a többi emberért, mert ez a halál ebben kifizethetetlen és megbocsáthatatlan..__* rendben?

 

 

Előzmény: ovisista2b (5028)
ovisista2b Creative Commons License 2017.07.09 0 1 5028

Szia nem épp Kedves pokemon21!

 

Ezt csakugyan Te írtad?!?:

 

pokemon21 12 órája

-1 0 128

én született vesztesnek tartom magam, ez saját döntésem, semmikor nem óhajtok nyertes lenni, viszont győztes is vagyok

de ez nem jelent lúzerséget ahogy a topicindító írt magáról

hát én sokat foglalkozok naponta ezzel a témával, az én életembe ez fontos

.. az örök vesztes az egyetlen győztes, aki elvállalta a saját halálát..

tehát magamnál hiszek benne, másoknál nem, én önző vagyok, ami én vagyok az csak nekem van...

 

Szóval Te sajnos vagy se, de önző vagy?!?

 

Anyukámmal Konzultáltunk és azt mondgyja elsőre Anyu, hogy Pityukám önző 'zEmberrel ne Kezdgyjünk, mert éppen elég volt abból apu!

 

Most mit Csináljunk, hogy nem Lenne Szabad Kommunikáljunk, csak akkor, ha nem akarnál önző 'zEmberkedni?!?

 

Akkor ha Tudhatsz Segíts ki Kérlek, hogy most önző akarsz-e maradni vagy Gyógyulni és kevésbé önzőségen át a nagyon nem önző Énedhez Épebbülődhetnél?!?

 

Minden Jókat addig is!

Előzmény: pokemon21 (5027)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.09 0 0 5027

szia kedves ovisista, bocsi rosszul írtam, ECT, tehát electro compulsive therapy"?", valami ilyesmi, magyar csúnya nevén elektrosokk. hát én nem tudtam még beszélgetni sokkosokkal, találkoztam már olyanokkal korházban, de erről a témáról nem tudtam velük beszélgetni. te írtad már régen és olvastam, hogy te kaptál sokkos kezelést. és érdekelne hogy miként volt nálad az első alkalomtól az utolsó alkalomig ezek az esetek megtörténve. úgy is szeretsz sokat írni, ebbe pont olyan hosszú részletezést kívánnék látni ha neked ez se nem fárasztó se nem kényelmetlen.

 

hát te írod itt a rémhistórákat és rémkrónikákat azzal a stílusoddal hogy ez a rakás szerencsétlenség a pszichiátria ami emberek halálát okozza ma is, neked milyen sokat segített, csak éppen hiába néz téged az emberke, én kb 6,5 éve, te nem javulsz igazán ezektől a szerektől és az egészségügyi alkalmazottaktól bla bla bla, bár mivel jelenléteddel megtisztelsz minket láthatjuk azért az életben maradási képességeidet és életben maradásod, ami persze nem a mi hanem a Te érdemed, és továbbra is ilyen jókat, mert ebben a szomorú helyzetben is, hogy nem te halsz meg fiatalon hanem más, lehet lelni boldogságos életet.

 

remélem előre tartasz a kölcsönöd visszafizetésében

 

minden jókat és írány a gyógyulandókba

 

... remélem irányt és reményt látsz a gyógyult egészségesek csapatába való csatlakozáshoz

 

Te most milyen gyógyszereket szedsz?

Előzmény: ovisista2b (5026)
ovisista2b Creative Commons License 2017.07.06 0 0 5026

Szia Kedves pokemon21! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

Világosíts fel Kérlek, hogy honnan veszed azt, hogy Én Kompentesen Tudhatnék Neked bármi Infonkát az ETC-ről vagy miről?!?

 

Hálásan Köszönöm Előre is!

 

Minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Előzmény: pokemon21 (5025)
pokemon21 Creative Commons License 2017.07.05 0 0 5025

kedves ovisista tudsz mesélni milyen volt az ETC-d és hogyan zajlottak ezek. ??

pokemon21 Creative Commons License 2017.07.05 0 1 5024

Síküveg

a Sliders című sorozatban állandóan új helyre mennek egy szerkezettel, azt éppen nem tudom, hogy más időkbe utaznak-e, de az is lehetséges. a viasat6-on jelenleg is adják aztszem.

 

van itt valaki aki feljelentette már az orvosát, pszichológusát vagy korházát?

 

időutazás nem létezik, hát képzelni sok mindent lehet de az 1 db valóság marad, míg meg nem szűnik az univerzum.

ha nem bántasz senkit és betartod a jogszabályokat akkor ugy nagyjából mindegy mit képzelődsz,az se nem fogja siettetni sem lassítani a világ létezésnek idejét, tehát nem követsz el magad ellen semmi rosszat, nem fogsz hamarabb vagy később meghalni emiatt.

ovisista2b Creative Commons License 2017.07.01 0 0 5023

Szia Síküveg! Mi a baj, hogy már megint nem Észlelhetünk napok óta?!?

Előzmény: ovisista2b (5022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!