Keresés

Részletes keresés

Sunet Creative Commons License 2013.04.10 0 0 206

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni! Ismerősöm cnc forgácsoló okj-t végezne budapesten. Sokat nézegettük a neten, van amit kizártunk (Drégelyvár) mert nem tetszett, van amit pedig mert hétközben van mi pedig hétvégit keresünk. Végül a Primex és a Gransol képzése maradt kb. E kettő közül melyiket érdemes választani? Mindkettő fent van a melyiksulin is de véleményeket szinte sehol nem találtam :-( Légyszi segítsetek!

KicsiZsiráf16 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 205

Meg ne haragudj, de az utolsó mondatod is mókás volt...

Előzmény: Strom75 (202)
KicsiZsiráf16 Creative Commons License 2013.03.04 0 0 204

Az a vicc, hogy semmit sem tudnak tenni ellenük...

Előzmény: Strom75 (202)
dokie33 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 203

Itt találhatsz több céget is, aki nyújt ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamot, konkrét tapasztalatom egyikkel sincs, de legalább össze tudod hasonlítani a képzési ajánlatokat: http://www.melyiksuli.hu/felnottkepzes-okj-tanfolyamok/egyeb-szolgaltatasok/ingatlankozvetito

Előzmény: Eva06 (191)
Strom75 Creative Commons License 2013.02.19 0 0 202

Hali! Szerinted ez mókás Kicsi Zsiráf?

Előzmény: KicsiZsiráf16 (201)
KicsiZsiráf16 Creative Commons License 2013.02.16 0 0 201

:D

Előzmény: Strom75 (198)
mormogi76 Creative Commons License 2013.02.14 0 0 199

Ezeket olvastam, magán vélemények érdekelnének

Előzmény: mizsi3 (196)
Strom75 Creative Commons License 2013.02.12 0 0 198

Tudja valaki, hogyan lehetne levelet küldeni az indexnek, hogyan lehet eljutni egy Indexes újságíróhoz, hogy írjanak erről a "suliról", szerintem elég szaftos dolgok derülnének ki. Most olvasom már magánnyomozó tanfolyamot is indítanak:) Aztán jön a téridőugró manager, a csillagkapu karbantartó és a fluxuskondenzátor kezelő képzésük is...

Strom75 Creative Commons License 2013.02.12 0 0 197

Ez a DGSM DRÉGELYVÁR OKTATÁSI KÖZPONT (Virág és Juhász kft. - AJTÓSI DÜRER SOR 19-21., XIV. kerület, www.vallalkozosuli.hu) egy TOTÁLIS átverés és csalás. Nem tudom mikor akar kezdeni ezekkel valamit, de nagyon durva amit művelnek, saját tapasztalat, meg amiket olvasok róluk a neten is. 

Jelentkeztem egy asztalos és ami egy jó ideje megy az hihetetlen. Több diplomás ember vagyok és gondoltam tanulok egy kétkezi szakmát is, konkrétan az asztalos tanfolyamukra jelentkeztem. Több, mint egy éve, hogy semmilyen, nem minőségi semmilyen oktatás nem folyik. A műhelynek nevezett objektum egy lerobbant, dohos, véleményem szerintem engedélyek nélküli, látványra életveszélyes és semmilyen jogszabályban előírt feltételeknek nem megfelelő pincehelyiség. Oktatási anyagot nyomokban sem láttunk, sem kézbe, sem levélben nem kaptunk a kezdés óta egyszer sem, pedig a tanfolyam lassan 1 éve megy.

A tanár vagy nem jelenik meg, vagy késik, egy elméleti óra nem
volt, a falra rajzolt (!) egy alkalommal. Oktatás valóban nincs, azaz a pénzönkért semmilyen szolgáltatást nem végeznek. Ha éppen nincs vita és veszekedés a képzés miatt akkor a tanár kiad egy feladatot majd otthagy minket, telefonon legtöbbször nem elérhető, a képzés a meghirdetett időben még nem kezdődött el.

A meghirdetett modulzáró vizsgákból egy sem volt, sem tananyag, sem felkészülés. Az OKJ vizsga és egyáltalán a képzés vége nem látható, gyakorlatilag csak húzzák be az újabb és újabb csoportokat oktatás nélkül.

Félreértés ne essék itt nem a képzés színvonaláról, annak minőségérő van szó, ugyanis odáig nem jut el, oktatás, számonkérés, stb. egyáltalán nincs, nem valósulnak meg a szerződésben leírt feltételek sem. A tanár elmondta, hogy a vizsga borítékos rendszerben zajlik, ami nem meglepő, de a gond, hogy érdemben, sem elméleti, sem gyakorlati oktatás nincs.

A lényeg, hogy az egész iskola egy átverés, egy csalás, már több „évfolyamot”, csoportot húztak be párhuzamosan, az ott tanuló diákokat meg átverik. Sokan, köztük én is befizettem a képzés teljes összegét, mivel jóval olcsóbban kínálják így a "szolgáltatásaikat". Mint megtudtam az iskola ellen több per van folyamatban emiatt. Ez a mentalitás és tendencia nem csupán az asztalos, hanem a többi képzésükre is igaz, ahogy hallom és az interneten olvasom. A web tele van a róluk szóló általam is tapasztalt felháborító tapasztalatokról hangsúlyozom több tanfolyamukkal kapcsolatban is. Íme egy pár példa a teljesség igénye nélkül:

mizsi3 Creative Commons License 2013.02.11 0 0 196
Előzmény: mormogi76 (195)
mormogi76 Creative Commons License 2013.02.09 0 0 195

Helló

A Ring szakképző iskolával kapcsolatba van valakinek tapasztalata vagy tud róla valamit?

KicsiZsiráf16 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 194

Szerintem nem sikerült... Barátnőmnek igérgetik még mindig, hogy majd visszautalják a pénzét... (Több, mint 30ezer forint...) De már ígértek neki olyat is, hogy a pénzt nem kapja vissza, csak a jegyzeteket, amiket "megvásárolt".... Undorító banda....

Előzmény: makadám dió (184)
KicsiZsiráf16 Creative Commons License 2013.01.03 0 0 193

Ha életszerű, ha nem, ez így van, ahogy leírta... Én is odajártam.... : )))

Előzmény: hanta32 (176)
leontilia Creative Commons License 2013.01.02 0 0 192

Nézd meg a Füti Omega ajánlatát. Én ott végeztem és jó véleményem van róluk. Korrekt és színvonalas volt az iskola, gondolom azóta sem változott.

http://www.futiomega.hu/ikreator/fto/cms_pub/home

Előzmény: Eva06 (191)
Eva06 Creative Commons License 2013.01.01 0 0 191

Sziasztok!

Tud valaki ajánlani ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamot indító iskolát, ahol tanítanak is, de nem valami horror összegért Budapesten vagy Pest megyében? 

Pagdi Creative Commons License 2012.10.26 0 0 189

Én is ezt az utat ajánlom a fiamnak. Szerintem nagyon ugyesen csinálta Kawasaki! Ez a képzés miatt megéri hozzájuk jelentkezni, mivel a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzés náluk van csak akkreditálva. 

Előzmény: Iphone4s (187)
kawasakininja Creative Commons License 2012.10.26 0 0 188

Én először elvégeztem a Logisztikai Ügyintézőt utána szerencsére a munkahelyem támogatta és elvégezhettem a Felsőfokú Logisztikai Menedzser szakot. Én mindenképpen ezt ajánlom neked. Kérdezted, hogy az MLE számított e a felvételin, úgy válaszolnék rá, hogy a Felsőfokú Logisztikai Menedszer képzés számított amikor felvettek. De ugye azt az MLE-n végeztem el, szóval számított igen. Minden összevetve nekem pozitív az élményem velük, ha újra kezdeném semmit sem csinálnék másképpen! Sok szerencsét kívánok neked akárhogyan is döntesz!

Előzmény: Iphone4s (187)
Iphone4s Creative Commons License 2012.10.26 0 0 187

Köszönöm szépen a sok üzenetet, sokat segítettetek. Még annyi lenne a kérdésem, hogy te Kawasakininja milyen képzést csináltál az MLE-nél? 

Előzmény: kawasakininja (183)
Pagdi Creative Commons License 2012.10.26 0 0 186

Szervusz! A fim oda jár, ő Logisztikai ügyintézőt végzi. Eddig meg van vele elégedve, tetszik neki. Azt mondja az oktatók normálisak és szakmailag nagyon jók. Szerintem oktatók az egyik legfontosabbak tényezők, rajtuk áll vagy bukik az egész képzés. Anyagilag sem drágák, vannak náluk sokkal drágább intézmények is. A fiam nevében tudom ajánlani neked az MLE-t!

Előzmény: Iphone4s (178)
Robi 151t Creative Commons License 2012.10.24 0 0 185

Valakinek megvan az 2012-es hűtőgépkezelő tételsor kidolgozva (0189-11 és a 6200-11)? Mert ha megvan szeretném elkérni, mert nem sokára vizsgázom és nagyon gyorsan szükségem lenne a tételekre .

makadám dió Creative Commons License 2012.10.16 0 0 184

sajnos én is most szívok a drégellyel.

11 hónapos képzésről volt szó, ehelyett már a 14. hónapban járunk, és még mindig nem tartunk a képzés felénél sem. én meg nem tudom folytatni...

vkinek sikerült már érdemben fellépnie az intézmény ellen?

én is megpróbálom, de erős kétségeim vannak a siker felől.

kawasakininja Creative Commons License 2012.10.16 0 0 183

Szervusz!
 Az, hogy számított e papírom hol állították ki, ezt nem tudom megmondani. Én szerettem oda járni, nagyon sok hasznos infomációt kaptam, amiket munkám során hasznosítok. Nekem sikerült 1 hónapon belül munkát találnom, hozzáteszem nem volt kapcsolatom a céggel! Én mindenképpen ajánlom neked az MLE-t.

Előzmény: Iphone4s (181)
inick Creative Commons License 2012.10.14 0 0 182

Üdvözletem,

Tudtok olyan főiskoláról (ill. egyéb intézményről), ahol OKJ-s (emelt szintű, SZÁMALK, 90-es évek) számítástechnikai programozó képesítést beszámítanak és főiskolai diplomára konvertálható?

Vízumhoz kell a papír, nem érdekes, ha gagyi, csak akkreditált intézmény legyen és programozói diploma legyen. (azóta sok év  szakmai tapasztalatot szereztem, nem okosodni szeretnék az intézményben)

Mi a leggyorsabb módszer? Létezij egy éves eseteg? Munka mellett, lehetőleg távoktatásban, évi 1-2 személyes megjelenéssel lenne a legjobb.

Köszönök minden segítséget.

Iphone4s Creative Commons License 2012.10.11 0 0 181

Köszönöm a válaszokat, nem vártam, hogy ilyen gyorsan válaszokat kapok. Megkérdezhetem, hogy milyen gyorsan sikerült elhelyezkedned? Számított, hogy az MLE-én végztél? 

Előzmény: kawasakininja (180)
kawasakininja Creative Commons License 2012.10.11 0 0 180

Szervusz! Én ott végeztem, teljesen meg vagyok elégedve a képzésükkel! Én tapasztalatom ,hogy elégé elismert a képzés a munkaérőpiacon. Akivel tartom a kapcsolatot mindenki elhelyezkedett a logisztikában. Velem mindenki kedves volt, tanárok nagyon normálisak voltak. Minden lehetőséget megkaptunk, hogy jó logisztikusok lehessünk!

rani25 Creative Commons License 2012.10.11 0 0 179

Szervusz! Én nem járta oda, de komolyan gondolkoztam rajta, hogy oda járjak. Akivel beszéltem pozitívat mondott, ha logisztikával szeretetem volna foglalkozni őket választottam volna. Más pályát választottam végülis Közgazdász képzésre mentem. De ha számít én ajánlom neked őket!

Iphone4s Creative Commons License 2012.10.11 0 0 178

Szervusztok! A Magyar Logisztikai Egyesület képzésére szeretnék jelentkezni mindenképpen valamelyik logisztikus képzésre. Valaki tud mondani valamilyen infót? Több jó, mint rossz infót kaptam róla, de kíváncsi lennék egy odajáró véleményére is. Köszönöm a segítséget!

csidaa Creative Commons License 2012.10.09 0 0 177

VLS OKTATÁSI KÖZPONT SOPRON---->ismeri valaki? fodrászatra jelentkeznék, de több, mint 300 e ft-ért nem merek beleváni ismretlenül.

hanta32 Creative Commons License 2012.10.08 0 0 176

Nagyon életszerű "1Szulo" beírása. A szülők általában ilyen tájékozottak gyerekük egész baráti köre iskolai tanulmányaiva kapcsolatban és ilyen keresetlen stílusban írnak. Nagyon kilóg a lóláb.

Előzmény: 1Szulo (175)
1Szulo Creative Commons License 2012.10.07 0 0 175

A fiam es a szomszed lany fiu baratja is oda jarnak,es egy nagy rakas szar az egesz iskola.Ossze-vissza habokolnak.

Az oktatas meg mindig el sem indult,valami hitteritesre jarnak meg mindig vagy mire.A szomszed lany fiu baratja megunta,kilepett(szeretett volna),de nem engedtek,a bizonyitvanyat sem adtak ki neki.A masik iskola ahova elment attol kert es kapott segitseget,mert a mai napig nem adtak volna ki a bizonyitvanyat.

Egyett tudok hogy en szerintem ez egy nagy penzgyar valakinek aki az allambacsitol felveszi a penzeket a tanulok utan,mert 3000 tanulot vettek fel ,ami joval sokkal tobb mint a letszam,mert nem tudjak oket elhelyezni es tanitani sem.Oktatok tanarok nem jelennek meg oktatason,az iskola azt hazudja hogy betegallomanyban vannak,jon a masik tanar helyette.Holott mar nem is dolgoznak ott.

Nehogy valaki is ide irassa a gyereket be ,mert nagy atveres show az egesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!