"Az adott szervezet álláspontját - főként a megbízásukon, tanácsadó szerepükön kívüli kérdésekben - nem kell osztaniuk, éppen ezért az általuk elmondottak semmiképp sem tekinthető hivatalos véleménynek."
hiába írják ezt utána...
Olyan ne melózzon ott akinek "-" véleménye van a dolog egyik alappilléréről. Ha ilyet a "vezetők" megengednek, akkor az őket SZERINTEM ez nem is zavarja.
X. úr horgászgat a zavarosban, s csodák csodája kifog egy igazi magyar "aranyhalat"...
Aranyhal: lehet 3 kívánságod!
J.: 1.legyél a tanácsadóm
2....
3....
Fejétől bűzlik a hal.
OS-közlemény:
A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium elhatárolódik a Dévényi Tibor televíziós személyiségnek tulajdonított és több sajtóorgánumban is megjelent kijelentéstől.
A GYISM az információs társadalom kibontakoztatásának híve, hivatalból is szorgalmazója annak, hogy az internet-hozzáférésben a lehető legteljesebb esélyegyenlőséget teremtsük meg. A tárca a világhálót felhasználva juttat el nélkülözhetetlen információkat fiatalokhoz, idősebbekhez: például a nyári vakáció megkönnyítésére a Zöld Pont adatbázis, a drogok elleni harcban a napokban bemutatott Drogportál, valamint az éppen most megújuló "mindent tudó" honlapunk segítségével. Legalább ilyen fontosnak tartjuk - az előbbi fórumokon is - az interaktivitást, a párbeszédet, a teljes körű véleményszabadságot.
A GYISM vezetése elhatárolódik a Dévényi Tibor televíziós személyiségnek tulajdonított, az internetezőket lebecsülő, becsmérlő kijelentéstől.
Dévényi Tibor több kiváló ifjúsági programtervezetet ajánlott fel a minisztériumnak. Ezek megvalósítását a szakemberek hasznosnak ítélték. A programok bevezetésében a minisztérium számít Dévényi Tibor közreműködésére és tanácsaira. Hozzá hasonlóan dolgoztak és dolgoznak tanácsadók állami és társadalmi szervezeteknél, magáncégeknél. Az adott szervezet álláspontját - főként a megbízásukon, tanácsadó szerepükön kívüli kérdésekben - nem kell osztaniuk, éppen ezért az általuk elmondottak semmiképp sem tekinthető hivatalos véleménynek.
Még egyszer hangsúlyozzuk: a GYISM vezetői elhatárolódnak a Dévényi Tibornak tulajdonított kijelentésektől.
Szabó József Jenő
sajtófőnök
"18 évnyi Három Kívánság után azt hiszem elég jól értek a gyerekek nyelvén, azt hiszem, tudom, mi kell nekik."
kommentár 1:
Az édesanyám 30 éve ápolónő és gyógyszereket adagol, de nem értem miért nem kérte még fel egyik gyógyszergyár sem az igazgató tanács tagjának.
kommentár 2:
Én csak sejtem mi kell a gyerekeknek, de eszembe sem jutna azt képzelni, hogy erre – finom segítséggel, de – nem maguknak kell rájönniük.
kommentár 3:
Kellene még az ifjúsági vonalra is valami jó kis tanácsadót kinevezni, aki tudja mi kell nekik. Én a "kékfényű" Szabó Lászlót, a Pa Dö Dö-t (páros napokon az egyik, páratlan napokon a másik tanácsadna), a Sziget KFT tulajdonosait, a Xénia Produkciós és az ellenzék tagjait megfigyeltető Czégé Zsuzsát esetleg a pedagógus szakszervezet vezetőit ajánlanám. Persze csak, ha nincs éppen valami rajzfilm figura kéznél, mondjuk Pityke őrmester!
Na, ez a szép, hogy vannak olyanok, akik tényleg törődnek a gyerekekkel, amikor kell, és hallatják a hangjukat, őszinte nagyrabecsülésem!
Tamás: Látszik, hogy maga sem ezen a kreténen nőtt fel...
Hát emlékeim azért vannak. Sőt, most lehet, hogy senki nem hiszi majd el nekem, de arra a mai napig élesen emléxem, amikor a lentebb említett "Lemezlovas" c. slágert eltátogta a mester valamelyik 3kívánság végén... csak a refrén "szövege" és "dallama" maradt meg, meg a kép, ahogy a sok hozzám hasonló kis hülye ugrál körülötte, de azért a véleményem már akkor megvolt a dologról. :-)
Mindenesetre tegnapelőtt letöltöttem a slágert, és akkor deja vu-m volt, hogy leborultam a székről. Szinte fájt.
Nem tetszik eljönni a PFT-re, ha megjelenik DT személyesen? Nagyot buliznánk. :-)))))
Én szeretném ha a leendő bulira Tibivel eljönne az NKÖM leendő tanácsadó gárdája is.
(s ha lehet választani akkor inkább Lagzi Lajcsi mint a PaDöDö-v.mittumén::)
Mégpedig, hogy ez a kormány is kinevezte a maga grespikjét.
Jópár bejegyzésem igazolja, hogy nagyon utáltam a Grespiket meg a fityiszt, de ez a dolog durvább... Grespik dr. leginkább a felnőtteknek okozott gondot, de Dévényi a gyerekekre játszik.
El a kezekkel a gyerekektől.
Lattmann Tamás
sunyi, simlis, mittomén...
dr., egyetemi tanseg
Zrínyi Mikós Nemzetvédelmi Egyetem
Jogtudományi Tanszék
Beszállok 2000-el, ha kell még tapsolok is :-)
Ilyen egy ******t!
Egyébként annak idején a nővérem írt a 3kívánságba, hogy szeretne találkozni Gerald Durrellel. Persze választ sem kapott. Durrell rég meghalt (Isten nyugosztalja) a nővérem meg egy életre meggyűlölte Tibibácsit.
Tibibá, nézz magadba! Aztán szólj, hogy látsz-e valamit!
S ha kapna enni is? A vendégművészt etetni illik.
A régi úttörő bálok szellemében margarinos zsúrkenyér túristaszalámival, rajta egy szelet keménytojás, egy karika csem. ubi, trappista sajt-szórat és egy pettynyi piros arany?
Istenem, ha én még egyszer az életben ilyen szenyát ehetnék!
Viszont a vendégművész etetéséről eszmebe jutott megint egy: tehát OFF -> szüleim kisfalujának kertbarát köre lelkesen meghívta Bálint gazdát Márton napi libavacsorára. El is jött, evett-ivott egész este stábostul, volt nagy dínom-dánom a tiszteletére. Közben az áldott falusi nénikék felpakoltak neki 3 szakajtó mindenfélét, tojást, sütit, házitésztát, bort, páleszt, tanyasi tyúkot, hurka-kolbász-disznósajtot, még a bakter ünneplő gúnyáját is, amire 10 évig spórolt. Eljött a búcsú ideje, s Bálintgazda közölte, hogy 25.000 ft lesz a tiszteletdíja, plusz benzinköltség. Azóta azon a vidéken nem tanácsos kiejteni a "jóember" nevét olyan gazda előtt, akinek vasvilla van a kezében.
Már lerágott csont, hogy miként értékelhető DJvényi Tibike megnyilvánulása. Nem is ezt kommentálnám, legyenek boldogok a lelki szegények. De most olvastam az Indexen, hogy a Tébé letagadta hogy ilyet mondott, pedig a TV2-n korábban elismerte.
Ha igaz (i) az elismerés és (ii) hogy az Index-nek ezt letagadta, akkor csak gratulálni lehet Tibicsokinak. Hamar belejött a politikába, vagyis a pofátlan hazudozásba. Gyerekek, ha mondunk valami baromságot, legalább vállaljuk konzekvensen, nem?
Jaaa, én azt hittem a hisztérikus tinilányok miatt volt, nehogy széttépjék vagy megnyírják. Ő egyébként fél órát "zenélt" volna 150.000-ért. Tibi egy egész estére 120.000?
OFF Kavinmicsodát? Az ugye nem egy HASHAJTÓ??? Add má' ide fijjam az ÁGYTÁLAT, mer menten összefoxom magam, aztán hozhacc tiszta ágyneműt is!!! :o))) ON
OFF
Az MSZP legnagyobb bűne, hogy szorgalmasan úgy viselkedik, ahogy azt a jobboldalon elvárják tőle...
ON
Egy múltban élő, lemaradt bácsika próbálja meg felvenni a ritmust mindazzal, aminek ő már jó 10-15 éve nem része.Szomorú és szánalmas,el kéne taszigálni onnan szeliden, mielőtt magára borít vmit...