Pénzt keresek. Ma is nyertem. Most már tudhatják a kedves fórumtársak, hogy miből élek. (Ha nem vagyok éppen a fórumon, akkor a bizóban vagyok, vagy a bizó és lakásunk közötti kocsmában ülök.)
"Congratulations!
Our database has selected your name as one of our exclusive FREE-GIFT Award-Winners.
Choose ANY one of these remarkable items below (some have a perceived value as-high-as
$285.00...) - but soon to be yours ABSOLUTELY FREE!
CHOOSE YOUR FREE-GIFT NOW... 1. State-of-the-art Vivitar LC-600 35MM, Focus-Free Camera $ -- FREE
2. Genuine Full-Carat, CZ-Diamond Necklace and Earring Set $ -- FREE
3. Complete 10pc. Set of Japanese Carving Knives $ -- FREE
4. The Famed "Curve" Acousti-Pure Radio $ -- FREE
5. Superbly-Crafted Jacques Br?il faux Leather Executive Briefcase $ -- FREE
IMPORTANT: You MUST claim your prize before MIDNIGHT, TONIGHT --
Otherwise, it could be withdrawn and awarded to someone else!
Enjoy!
(itt egy nagyon elegáns, kézzel írott, kék - gondolom parkertintás - digitális aláírás van.)
Perpill nem a f@szt csinálom, olyat nem tudok (persze lehet, hogy egyszer meg kellene vele próbálkoznom), hanem csak krampácsolom buta gondolataimat a gépbe bele, hogy jobb sorsra és szóra sem érdemes embertársaimnak se legyen jobb...Lehet, hogy Szadirafaelre kellene átnickeződnöm önkritikai okokból?!?!
A Sajtóklubot nézem. Fenn van a polgári körök honlapjn. www.polgari-kor.hu.
Írnom kéne egy dolgozatot, de sajnos nem tudom, mert folyamatosan röhögnöm kell.
jujj... amikor ráklikkoltam, most megborzongtam. sose gondoltam volna, hogy ilyen gyengeidegzetűeknek nem való linkeket fel tetszik merni tenni. valami sárga karika kéne ilyenkor a hozzászólás aljára. brrrr...
dehogy tetszik téveszteni. minden szót be kell linkelni, és definálni cirkulárisan. rögtön átlátható és eltéveszthetetlen lesz minden, és a támadás egy érdekes szövetté fog szelídül, hacsak szét nem tépi valaki.
ezt olvasom a banneren:
"Kérjük hát a ház ostromlóit, hogy értsék meg, igyekezetük hiába való, engedjék le támadásra lendült karjaikat, hajtsák meg fejüket az áldozatok emléke előtt, és menjenek békével!"
én barom, azt hittem, a VV -villát rohamozták meg..