Keresés

Részletes keresés

Laura Carina Creative Commons License 2002.04.26 0 0 124
Ez ezek szerint azonnal kiderül, ha új kormányunk lesz... Kíváncsi leszek, hány bűncselekményt sikerül majd bizonyítani.:-)

Megj.: A büntetőjog csak a természetes személyek felelősségét ismeri. Így aztán a "kormány" nem lehet felbújtó, legfeljebb XY kormánytag.

Előzmény: kis pimasz (120)
Laura Carina Creative Commons License 2002.04.26 0 0 123
Ebben a kérdésben nehéz az állásfoglalás. Egyesek szerint nagyon sötét vörösesszőke, mások szerint nagyon világos vörösesbarna. Nyilván attól függ, mennyire vagyok épp magamnál...:-) (Elég magas a labda?;-)
Előzmény: Törölt nick (117)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.26 0 0 122
Egy gyöngyszem a mai számból, Szerető Szabolcs előadásában:

"Könnyen lehet, hogy egy olyan kormányzati periódus előtt állunk, ahol a farok csóválja a kutyát. Másként fogalmazva: a nyúl viszi a puskát. Az SZDSZ ugyanis az MSZP-n keresztül egy országot szeretne túszul ejteni.

Érdekes jellemfejlődést mutat attól a szerzőtől, akire Magyar Hirlapos korában rá kellett szólni, hogy ne viselje a szerkesztőségben az SZDSZ-jelvényt, mert azért az mégiscsak túlzás.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.26 0 0 121
Itt mar szazadszor pedzegeti valami feleszu, hogy na akkor most betiltjak a Magyar Nemzetet?

Ideirom felkoverrel, talan igy vilagos:


Nem kell betiltani. Eleg az allami tamogatast megvonni, eljen a piacrol, ugyis van 2.5 millio jobboldali szavazo. A Sportfogadas pedig onallo lappa valik.

Ennek 3 kimenetele lehet:

1. Eltunik a piacrol (ez szerintem a legkevesbe kivanatos)
2. Szinvonala javul, az ujsagiroi etika szigorodik, a stab egy reszet kicserelik (en ezt szeretnem)
3. Nem tud megujulni, a kozonseget azzal tartja meg, hogy leveszi a mertekado politikai lap alcajat es bulvarlappa alakul (szerintem mar most sem all tavol ettol)

Most mar eleg vilagos?

kis pimasz Creative Commons License 2002.04.26 0 0 120
Amit a MN művel, az már több büntetőjogi tényállást is folyamatosan kielégít. De hát uraim: amíg a bűncselekmények a kormány érdekeit szolgálják (netán a kormány a felbújtó), addig itt kérem minden rendben van!
Jogállam van, vagy hogyishíjják!
Előzmény: Probatbicol (-)
Fidélia Creative Commons License 2002.04.26 0 0 119
Kedves Géza!
Áruldddd mán el nekem,hogy uygan miylen adat lett ittten közzé téve,ami tilloss??
De ne a modust,haneem a konkrétumot,ha kérrhettnémm:O)
köszönettel
anyóka
(aki most igen kíváncsi)
Előzmény: Törölt nick (99)
bubis Creative Commons License 2002.04.26 0 0 118
Ezek egyszeruen orszaghaboritok!
Előzmény: Probatbicol (-)
Babaloo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 115
Örülök, hgy egy ilyen elkeserítő témájú topikban a kedves topiktársak egymásra találtak. Ez már lehet, hogy a fény az alagút végén.
Laura Carina Creative Commons License 2002.04.25 0 0 114
Hát, ez elég szomorúnak hangzik... Másfelé úgy általában szoktak figyelmeztetgetni előre. No sebaj, elég sűrű a hajam, pár szál kitépését még jól fogom viselni.:-)
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.25 0 0 113
Egy barátért mindent.
Előzmény: Törölt nick (112)
fogselyem Creative Commons License 2002.04.25 0 0 110
:)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.25 0 0 109
De mi, ellenállók kiszabaditottunk.
Előzmény: Törölt nick (107)
Laura Carina Creative Commons License 2002.04.25 0 0 108
Meglátjuk. Majd szólnak, ha bajuk van velem, nem?

Szerintem nem szoktam véresszájúzni meg visszaélni. persze mindenki szereti magát így látni.:-)

Előzmény: Törölt nick (107)
fcukme Creative Commons License 2002.04.25 0 0 106
az, hogy hany ujsag kerul fel a fedelzetre, sulykerdes is, ami befolyasolja a gep uzemanyagfogyasztasat, es mivel a cucc egesz napra elore van bekeszitve, nem egy-ket kilo tobbletrol van szo. persze amikor fidesz kormanyerdekekrol van szo, penz nem szamit, ennek koszonheti a malev az egyebkent uzletileg igazolhatatlan letet. mivel a magyar nemzetet nem annyira sokan olvassak, mint a mainstream nepszabadsagot, ami csak az un. jobboldal szerint balos lap, eppen ezert minek is lenne fenn a malev fedelzeten a magyar nemzet? egyebkent csodalkozom, hogy nemzeti csodtomeg malevunk nem osztja szazaval a magyar nemzetet, mint reggel 7-kor az ingyen bort reggelire, elvegre a malev egy az egyben kormanyceg, amolyan m1 vagy Duna TV.
Előzmény: waxxablaze (69)
Babaloo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 105
Higyjétek el, nincs baj ezzel a két újsággal, szükség van rájuk. Ebből a lapból pontosan lehet tudni, mit gondol éppen a nemzeti oldal. Joguk van ezeket a dolgokat komolyan gondolni, és amíg gyerekek kezébe nem kerül, addig ártalmatlan. Tulajdonképpen mindkettő egy mesterségesen életben tartott lap, amibe pumpálják a pénzt, mivel a kutya sem hirdet bennük. Szóval az a 20-30 ezres kinyomott példányszám igencsak kevéske, ráadásul annak több mint 30 százaléka remitenda. Ez azért elég magyarázat az újságírók frusztráltságára, melyet korrektnek nem nevezhető írásaikban élnek ki. Ez is egyfajta örömszerzés, plusz a csalódott nemzeti oldalnak is vígaszt nyújt. Remélem nem tűnnek el, hisz árnyék nélkül a fény sem élvezhető sokáig.
Laura Carina Creative Commons License 2002.04.25 0 0 104
És kinek milyen adatát tettem közzé az alábbiak közül?

Egy találgatás nem adatközlés. Nézz be egyéb topicokba. Éshát ugye etéren Neked is voltak már tippeid, vagy tévednék?

Mellékesen még a felvetés sem tőlem ered, és alátámasztani sem tudom, mint említettem.

Általam ismeretlen és annak is minősített adatokkal pedig marha nehéz lenne visszaélni.

Szerintem ez a téma ennyi.

Előzmény: Törölt nick (103)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.25 0 0 102
Valahol megjósoltam azt, hogy a Magyar Nemzet szamizdatként fog elhíresülni hazánk értelmiségi "nagyágyúi" közt.
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar bekövetkezik.
Előzmény: Gonda László (96)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.25 0 0 101
Édes jó Istenem, jaj de buta vagy...! És már unalmas is, a fene egye meg.
Előzmény: Laura Carina (100)
Laura Carina Creative Commons License 2002.04.25 0 0 100
Figyelj, nekem teljesen mindegy, hogy Te ki vagy és ki nem.
Sajátosnak tartanám viszont azt, ha bárkit azért moderálnának ki, mert egy mások által felvetett feltételezésről közli, hogy nem tudja, hogy igaz-e...
Roppant sajátosnak találnám.

Egyébként viszont ahol én szocializálódtam, ott a férfiak nem szólítják a nőket kisanyámnak...

Remélem nem sérti a Modus Moderandit a feltételezés, hogy férfi vagy.:-)

Kedves pvcpadlo!

Szintén annyit tudok mondani: tisztelettel kérdezném, az általam leírtaknak hol és milyen köze van a Modus Moderandihoz?

Előzmény: Probatbicol (97)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.25 0 0 98
A topcnyitónak üzenem, olvasson népszabót, az nem mérgezi a társadalmat.
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.25 0 0 97
Kisanyám, lásd milyen rendes vagyok, hogy szólok: ne kockáztasd nehezen elnevelt nickedet ezzel a találgatással.
Előzmény: Laura Carina (95)
Gonda László Creative Commons License 2002.04.25 0 0 96
Szabad nekem is, mint szerény olvasónak is megszólalni? Ennyi "nagyágyú" között.

Sokáig azt hittem, hogy a magyar konyha milyen jó és a világon egyedül álló. Ahogy itt titeket olvaslak, ölég sok köztetek, aki gyomorrontásban szenved. Különben nem igazán értem mi ez a sok "hányinger". :-))

Egy kis tapasztalat. 90óta többször körbe autóztam az országot. Természetesen, olyan újságot akartam venni, amilyen hüle vagyok, a benzinkutaknál, ujságosoknál, amit nem "illik". Mert ugye aki szivesen olvas olyant amit Tóth Gy., vagy Bayer ír, az nem tartozik a felsöbb értelmiség közé. Dehát én már csak ilyenné váltam a szocilizmusban, amivel egykorú vagyok.

Szóval Magyarországon az újság terjesztése balkáni, vagy inkább "posztpártdiktatúra" állapotban van.

Nem az határozza meg, hogy mit kér aki eladja, hanem az aki öt ellátja. Nem a vevö mondja meg mit kér, hanem a Hirker Rt. és kapcsolt részei, hogy mire hajlandó. Ott álltam valahol Debrecen felé fél úton egy MOL kútnál, kezemben a mobillal, hogy megtudjam miért nincs délelött MN. A Mol központjából, ez még Pál László idejéböl származik, azt a választ kaptam, hogy "mert nem rendelnek?". Kérdem a kút vezetöjét; "miért nem rendelnek?". "Rendelünk mi", mondja ö, "csak nem azt kapjuk, vagy nem annyit amit".... Panaszkönyv, beírás. Válasz. Kb. 3-szor ismételtem meg ezt, pár hónapos szünetekkel. Három kbözö magyarázatot kaptam. Ugyanez vonatkozik a Demokratára, Magyar Fórumra (akkor még olvastam...). Valahol még megvannak a válszok. Aztán ´98 után hirtelen, mármint Pál László (tudjátok aki több 100 milliós részvény csomagot kapott, amikor a parlamenti helyét átadta...ki beszél már erröl?) leváltása után, minden gyökeresen megváltozott; a MOL kutaknál!!! Máutt majd mindenütt problémá volt/van. A legutóbb Szárszón kérdeztem körbe.

Kb. 3 hónappal a választások elött megint egy jó darabig hiányozott a választék. Aztán, hirtelen 2-3 hónappal elötte újra ott voltak. A 168 óra, Magyar Hírlap, Nápszabó sosem hiányoztak. Hát én már csak ilyen kisebbségi maradok. Nem szeretem a világon mindenütt egyforma McDonaldokat, Multiplexeket. De én mindent elolvasok, még a 168órát is, meg amit lehet. Népszavát, MaNcs-ot szinte sosem! Pláne mióta "szlovák házaspároztak".... Bér néha még a MaNcsra is ráfanyalodtam a válsztások elött, de a márc.7-i a MaNcsban "Ara-Kovács Paktumpatt" címü "göbbelszi sujkolása" megint elriaszt egy darabig.

De amikor átlépem a határt Hegyeshalomnál, akkor érdekes, hogy vasárnap este is lehet kapni minden komolyabb napi lapot. Hétvégén is, és mindenütt! Ki érti ezt?

Laura Carina Creative Commons License 2002.04.25 0 0 95
Én nem tudtam, hogy Probatbicol = Juszt, úgyhogy továbbra sem tudom alátámasztani. De alább idézett kedves barátom ritkán mond hülyeséget, úgyhogy lehet benne valami...

Éshát ha meg Juszt, akkor nyilván Az.

Öthetes Júzer:

Kényes és kifinomult ízlésre vall Bence és Hankiss. Gratulálok. Őszintén, és tényleg. Ha minden balos őket tekintené etalonnak, akkor kicsit máshogy alakulnának a viták.:-)

Előzmény: Kannibál Kovács (80)
királyvíz Creative Commons License 2002.04.25 0 0 94
Elolvastam. Meglepődtem, mert ölég jó a többi íráshoz képest. Azért is meglep. mert olvastam a fideszes honlapon fennfelejtett írását is, amiből más következtetést vontam le.
Előzmény: miközödhozzá (92)
Kannibál Kovács Creative Commons License 2002.04.25 0 0 93
Na, és is hányok egyet (Magyar Narancs, 2001. 09. 06.):

Az ember nem szereti, ha szigetelés közben hülye kérdésekkel zaklatják, a szigetelés markánsan az intimszféra része, akárcsak a tapétázás, a vízelvezető árok ásása, a feleségverés vagy egy faszányos reccsentés az árnyékszéken. Ezért aztán csak csodálattal figyelhetjük Vasvár polgármesterének és a körzet MDF-es országgyűlési képviselőjének a higgadtságát, aki az RTL Klub híradójának szépen elmagyarázta, hogy igen, kapott a háza hőszigetelésére félmillió forintot Széchenyitől, de ebben semmi kivetnivalót nem lát, hiszen bárki pályázhatott hőszigetelésre, sőt ő kifejezetten biztatta is a vasváriakat, hogy pályázzanak, de azok csak fanyalogtak, hogy nem szeretik a betűt, inkább butulnak tovább elfele a hidegben, de pályázatot nem írnak. Ezeket aztán agitálhatta a polgármester, hogy a Párt meleget ad, elég egy levelet írni, és gyün a pénz, sőt az is előfordulhat, hogy valaki egyenesen Pestről jön le szigetelni, lehet, hogy maga Stumpf, cejgnadrágban, meg a segédje, Rogán, barna köpenyben, a Rogán mindig a Stumpf mögött menne, és ő vinné a szerszámos táskát, és igyekezne, hogy adom, mester, a kefét máris, a Stumpf meg felhajtana egy kupicával, kiszíná a cigerettáját, a füle mögül elővenné az ácsceruzát, megpökné, és kicsit dülöngélve aszondaná, hogy na, hol megyen itt a hő kifele? És estére leszigetelnék egész Vasvárt, nem lenne Vasvárnál melegebb hely az országban, ők ketten, a Stumpf meg a Rogán.

miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.25 0 0 92
Tihanyi Örs "írása" így részletében is egy merő okádék - gondolom a szerző az asztal alá kacagta magát egy-egy jónak tűnő poén hatására -,de a teljesség kedvéért ha nem is érdemes, de el kell olvasni az egész "darabot".

itt: http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=56251&rvt=15&date=2002-02-06

Éredekes lesz majd, ha a szerzőtől lealázott szereplők jelzik az MN szerkesztőségének, hogy ha már így is odáig voltak önnön nagyságuktól próbáljanak megélni a magok írásaiból.
Mert mégis csak hülyén veszi ki magát az, ha egy mocskos kommunista segít ki a szarból egy igaz antikommunistát

Előzmény: Kannibál Kovács (87)
királyvíz Creative Commons License 2002.04.25 0 0 91
Én nem fikáztam. Azzal, hogy valamiről kimondom, hogy rossz, álságos nem fikázás.
Lovas nekem is a fejemben indít idegi impulzusokat, de bayer a gyomrom környékén.

Előzmény: Kannibál Kovács (80)
Öthetes Júzer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 90
Hát minden bizonnyal sok ész kellett ahhoz, hogy megjósolja, az MSZP és az SZDSZ vad dühvel fogja magát rávetni Kövér László otromba és/vagy félelemkeltésre alkalmas kijelentéseire... A lottószámokról nem írt valamit?
Előzmény: Kannibál Kovács (87)
Öthetes Júzer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 89
És? Ebben van valami értékes? Ami több lenne üres lózungok és sértések koncepciótlan összerakosgatásánál?

Mindösszesen egyetlen új gondolatot találtam a közölt részletben, és az is egy mérhetetlen nagy butaság... Mégpedig az a vélekedés, hogy a német televíziós szerkesztő-főszerkesztő-nem tudom mi azért kérte az inkriminált felvételt, merthogy a németországi baloldali értelmiség szerette volna a román "ceaucescu-izmust" pozitív színben láttatni.

Előzmény: Kannibál Kovács (85)
asszír Creative Commons License 2002.04.25 0 0 88
Lapszemle tepsiarcú szemüvegén keresztül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!