így tényleg jobb.Az egyik közösségi oldalra is feltöltöttem ott írta az egyik ismerős,hogy nagyra sikerült a homlokfal.át akartam alakítani de kíváncsi voltam az itteni véleményekre is. de ez tényleg jobb!
Elég randán néz ki egy bagy buszon ez a "ferdeszemű" homlokfal, az eredeti, a vízszintes vonalvezetésével sokkal jobban passzol hozzá. De ettől függetlenül érdekes.
Szabadna olyat kérdeznem hogy a bal oldali képen hogyan pótolod a villamos által eredetileg kitakart hátteret? Mert ahol hosszabbítva van a jármű ott oké, takarja a hátteret méginkább, de rövidítésnél még nem ismerem a trükköt... Amúgy jók lettek, a másodikon kellet egy kis idő mire leesett hogy mi a változtatás :)
A kijelzőt rögtön észrevettem, de az alacsonypadlót nem. :-)
A hosszabb változatban volt a csukló mellett kétoldalt egy-egy "lemezelt" felület, kábé annyival kellene hosszabbra venni és akkor 17 méteresnek elmegy. Március végén voltam Kecskeméten, szépen karbantartott az ottani járműállomány.
:D az IK-nál szerintem kicsit nagy a B és C tengely közötti távolság.De tetszik :) A Rába tökéletes! ;) Látom nem régi kép a Rákóczi Utca építkezéséből látszik..