Keresés

Részletes keresés

Lil9 Creative Commons License 2014.07.24 0 0 244

Kedves Valaki! BGF-es idegenforgalmi nyelvvizsgára, ha valaki tud bármilyen anyaggal szolgálni, köszönöm :)

Kovács2014 Creative Commons License 2014.02.05 0 0 243

Szia! Engem is érdekelne! info2014@c2.hu

Előzmény: palet (237)
tran88 Creative Commons License 2014.01.30 0 0 242

Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL és NÉMET nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!

További infó: translatorana@gmail.com

mó0712 Creative Commons License 2014.01.01 0 0 241

Sziasztok! Márciusban megyek angol zöld utas középfokú szakmai  nyelvvizsgára! Segítségre lenne szükségem, az írásbeli és szóbeli könyveim meg vannak, de a hallásutáni gyakorló rész nincs meg, ha esetleg valakinek meg van annak feltudok ajánlani cserét. Ezen kívül bármilyen segítséget szivesen fogadok, amivel elsőre megtudnám csinálni a nyelvvizsgát, mivel ezután még egy német is vár rám! Előre is köszönöm! E mail címem: kinga0712@freemail.hu

szamaritánus2 Creative Commons License 2013.09.26 0 1 240

www.brfk.hu

szívesen segítenek

Előzmény: seaweed123 (239)
seaweed123 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 239

Sziasztok!

Egy Angol közép írásbelire vagy szóbelire lenne szükségem. minden megoldás érdekel az egészen trükkösök kölönösképp.

csekit01@gmail.com

k.erzsebet99 Creative Commons License 2013.09.24 0 0 238

Ha Neked is nehezen megy a nyelvtanulás próbáld ki Gaál Ottó kreatív nyelvtanuló módszerét.Nekem és a barátnőimnek már bevált, két hónap alatt megeszereztük a nyelvvizsgát ! Nyelvcsomagok: angol, német, francia, olasz, spanyol és svéd. E-mail címem krisztina.erzsebet@gmail.com

palet Creative Commons License 2013.09.23 0 0 237

Sziasztok!

Biztos megoldás érdekelne angol vagy német középfokú nyelvvizsgára (palet.tone@freemail.hu)

tran88 Creative Commons License 2013.08.18 0 0 236

Akinek szüksége van THEOLINGUA egyházi szaknyelvi vizsga kidolgozott tételekre közép,- illetve felsőfokon ANGOL nyelven, esetleg a felkészüléshez tippet, tanácsot szeretne, keressen bizalommal.

translatorana@gmail.com

alexa48 Creative Commons License 2013.08.06 0 0 235

Sziasztok!

Nincs meg valakinek ez a könyv hanganyaggal online? http://akkrt.hu/462/nyelvkonyv/nyelvkonyv_angol/gazdasagi_hallas_utani_szovegertes_angol_konyv_audio_cd

Ha esetleg valakinek meglenne, volna olyan kedves az e-mail címemre elküldeni? alexa48713@yahoo.com

Vagy, ha valakinek van olcsón, kitöltetlen és tudná postázni, az kérem szintén jelentkezzen a fenti címemen. Eléggé sürgős lenne.

Előre is köszönöm,

További szép napot mindenkinek :)

tran88 Creative Commons License 2013.07.23 0 0 234

Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL és NÉMET nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!

Kosztolányi Andrea Creative Commons License 2013.07.22 0 0 233

engem is érdekelne ilyen ember

Előzmény: Varga Karolina (230)
Isssssu Creative Commons License 2013.07.17 0 0 232

Sziasztok!

Angolból rengeteg középfokú nyelvvizsgára felkészítő anyagom van - Telc, Euro, Ecl.

Ezeken felül gazdasági nyelvvizsga anyagot is tudok adni - Zöld út, LCCI, EuroPro, Kitex, BGF. 

Vannak munkafüzeteim, hasznos szavak-kifejezések gyűjteményeim és elmaradhatatlan a hallgatási gyakorlatra felkészítő CD. ;)

Ezeket a feladatokat begyakorolva, a szavakat megtanulva engem nem ért meglepetés se a középfokú, se a gazdasági nyelvvizsga során, mindkettő elsőre meglett. :) 

További információ: peumignon@gmail.com

szamaritánus2 Creative Commons License 2013.07.10 0 0 231

info@orfk.hu

ide írj

Előzmény: Varga Karolina (230)
Varga Karolina Creative Commons License 2013.07.09 0 0 230

Sziasztok, segítsetek, ha valaki tud, olyan ember, aki nyelvvizsgát tesz le más helyett, kérlek írjatok : jfosleogjlyp@citromail.hu

tran88 Creative Commons License 2013.01.30 0 0 229

manobi Creative Commons License 2013.01.12 0 0 228

Szia! Engem is érdekelne, hogyan működött ez nálad. Írnál egy mail-t ptanita@citromail.hu-ra? Köszi!

Előzmény: egyuttal (180)
tran88 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 227

Angol szakmai nyelvvizsgára való intenzív, beszédközpontú felkészítés Budapesten az alábbi típusokból: Oeconom, Zöld út, Gazdálkodó, BGF, KITEX.

A 60 perces óra díja 2000 Ft, ez magában foglalja a segédanyagokat is. Budapesten ingyen házhoz megyek, agglomerációba költségtérítéssel.

További információért várom az emaileket: translatorana@gmail.com

Mensikov Creative Commons License 2012.12.30 0 0 226

Words don't come easy :(((

Előzmény: kerekh1 (223)
kétgyerek Creative Commons License 2012.12.29 0 0 225

Nyelvvizsgára felkészítést vállalok kedvező áron skype-on keresztül az esti órákban. Gazdasági BGF vizsgára is, ehhez speciális feladatsorokkal készítek fel. Érd: gabriella.kulbencz@gmail.com

tran88 Creative Commons License 2012.12.18 0 0 224

Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!

DEC. 20-ig FÉLÁRON!!!

kerekh1 Creative Commons License 2012.12.15 0 0 223

200000 forintot fizetek annak, aki januárban csinál helyettem egy angol középfokú szóbelit

kerekh1@citromail.hu

tran88 Creative Commons License 2012.12.05 0 0 222

Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!

DEC. 15-ig FÉLÁRON!!!

kerekh1 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 221

Olyan, 30-40 év közötti férfit keresek, aki megcsinálná helyettem az angol középfokú szóbelit. Jól megfizetném. A kerekh@citromail.hu címre írj!

l_zoli80 Creative Commons License 2012.11.26 0 0 220

ez elején ne görcsölj rajta, hogy ha nem értesz vmit teljesen, mert az a baj, ha vmit nem értesz gondolkozol rajta h mi lehet az fordítanád angolról magyarra, de amúg ezen gondolkozol, h mit mondhat már nem is tudom hány mondattal arréb jár az egész, próbáld meg elengedni magad, és csak hallgatni hallagatni és egy idő után érteni fogd, még ha minden szót nem is, de a lényegét a mondandónak igen, de először mindenképp vmi egyszerűvel kezd.

Előzmény: krysztasz (218)
l_zoli80 Creative Commons License 2012.11.26 0 0 219

Próbálj olyas valamit hallgatni először amiben lassabban és tisztábban beszélnek, nézzél meséket angolul, ott elég érthetően beszélnek, vagy keress olyan videokat a neten amiben beginnereknek vagy intermediate szintre ajánlonak, azok könnyebbek és érthetőbbek..

mindenesetre az a lényeg hogy először olyan szövegeket hallgass, amiben minden szót ismersz és nem olyan gyorsan beszélnek

Előzmény: krysztasz (218)
krysztasz Creative Commons License 2012.11.23 0 0 218

Van ötletetek arra, hogy miért nem értem az angol szöveget? Komolyan kérdezem. Néztem már olyan filmet, amit többször láttam magyarul, felirattal - akár magyar, akár angol - nem értem, mit is beszélnek, néhányszor próbáltam, de feladtam. Van tankönyves kazettám is, azt csak akkor értem, ha már átrágtam magam a szövegen, kb. 5-ször meghallgattam, 2-3 mondatonként megállítottam, majd ezek után lett világos, hogy miről is szól. Az olvasott szöveget is csak akkor értem, ha a szavakat már ismerem, de azért akkor tökéletesen, mondjuk egy hármas szint... Az írásbelit átmennék, de a szóbelin kizárt, ezért sem futok a nyelvvizsgának. Járt már vki így? 

tibond01 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 217

Az angol középfokú szóbelim rég megvan, de az írásbelire alkalmatlan vagyok.

Ha valakinek van javaslata, az alábbi címre várom:

tibond@sarandi.hu

l_zoli80 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 216

milyen típusú (origó,bme) nyelvvizsgára érdemes menni? melyik könnyebb nehezebb? és a tételek melyikhez kapcsolódnak?

Előzmény: eva.szakola (209)
l_zoli80 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 215

milyen nyelvvizsgáról lenne szó angol b2? és melyik típusú? milyen árban?

Előzmény: tran88 (214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!