Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL és NÉMET nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!
Sziasztok! Márciusban megyek angol zöld utas középfokú szakmai nyelvvizsgára! Segítségre lenne szükségem, az írásbeli és szóbeli könyveim meg vannak, de a hallásutáni gyakorló rész nincs meg, ha esetleg valakinek meg van annak feltudok ajánlani cserét. Ezen kívül bármilyen segítséget szivesen fogadok, amivel elsőre megtudnám csinálni a nyelvvizsgát, mivel ezután még egy német is vár rám! Előre is köszönöm! E mail címem: kinga0712@freemail.hu
Ha Neked is nehezen megy a nyelvtanulás próbáld ki Gaál Ottó kreatív nyelvtanuló módszerét.Nekem és a barátnőimnek már bevált, két hónap alatt megeszereztük a nyelvvizsgát ! Nyelvcsomagok: angol, német, francia, olasz, spanyol és svéd. E-mail címem krisztina.erzsebet@gmail.com
Akinek szüksége van THEOLINGUA egyházi szaknyelvi vizsga kidolgozott tételekre közép,- illetve felsőfokon ANGOL nyelven, esetleg a felkészüléshez tippet, tanácsot szeretne, keressen bizalommal.
Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL és NÉMET nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!
Angolból rengeteg középfokú nyelvvizsgára felkészítő anyagom van - Telc, Euro, Ecl.
Ezeken felül gazdasági nyelvvizsga anyagot is tudok adni - Zöld út, LCCI, EuroPro, Kitex, BGF.
Vannak munkafüzeteim, hasznos szavak-kifejezések gyűjteményeim és elmaradhatatlan a hallgatási gyakorlatra felkészítő CD. ;)
Ezeket a feladatokat begyakorolva, a szavakat megtanulva engem nem ért meglepetés se a középfokú, se a gazdasági nyelvvizsga során, mindkettő elsőre meglett. :)
Nyelvvizsgára felkészítést vállalok kedvező áron skype-on keresztül az esti órákban. Gazdasági BGF vizsgára is, ehhez speciális feladatsorokkal készítek fel. Érd: gabriella.kulbencz@gmail.com
Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!
Profi, kedvező áru nyelvvizsga és érettségi tételek ANGOL nyelven alap,- közép és felsőfokon / Rigó, ECL, EUROexam, TELC, stb-/ és szakmai nyelven / BGF v. BME üzleti, Gazdálkodó üzleti v. idegenforgalmi, KITEX, Oeconom, Zöld Út, LCCI stb. /rövid határidővel 1-2 nap!
ez elején ne görcsölj rajta, hogy ha nem értesz vmit teljesen, mert az a baj, ha vmit nem értesz gondolkozol rajta h mi lehet az fordítanád angolról magyarra, de amúg ezen gondolkozol, h mit mondhat már nem is tudom hány mondattal arréb jár az egész, próbáld meg elengedni magad, és csak hallgatni hallagatni és egy idő után érteni fogd, még ha minden szót nem is, de a lényegét a mondandónak igen, de először mindenképp vmi egyszerűvel kezd.
Próbálj olyas valamit hallgatni először amiben lassabban és tisztábban beszélnek, nézzél meséket angolul, ott elég érthetően beszélnek, vagy keress olyan videokat a neten amiben beginnereknek vagy intermediate szintre ajánlonak, azok könnyebbek és érthetőbbek..
mindenesetre az a lényeg hogy először olyan szövegeket hallgass, amiben minden szót ismersz és nem olyan gyorsan beszélnek
Van ötletetek arra, hogy miért nem értem az angol szöveget? Komolyan kérdezem. Néztem már olyan filmet, amit többször láttam magyarul, felirattal - akár magyar, akár angol - nem értem, mit is beszélnek, néhányszor próbáltam, de feladtam. Van tankönyves kazettám is, azt csak akkor értem, ha már átrágtam magam a szövegen, kb. 5-ször meghallgattam, 2-3 mondatonként megállítottam, majd ezek után lett világos, hogy miről is szól. Az olvasott szöveget is csak akkor értem, ha a szavakat már ismerem, de azért akkor tökéletesen, mondjuk egy hármas szint... Az írásbelit átmennék, de a szóbelin kizárt, ezért sem futok a nyelvvizsgának. Járt már vki így?