Most készülök jegyet venni! Nézegetem a zágrábi koncertet, nagyon-nagyon kevés jegy fogyott eddig (legalábbis az online foglalási rendszert nézve), lényegében alig pár darab. Szerintetetk nem áll fenn az esetleges veszélye, hogy a Mester lemondja az ottani koncertet, ha nem indul be a jegyeladás?
most vettük meg a zsugákat az Eurocenter aulájában található utazási irodában: Bécs, Wiener Stadhalle Halle D, 55 darab ezres kezelési költséggel együtt a két blatt, életem leghosszabb kilenc hónapja áll előttem, ilyesmi érzés lehet friss terhesnek lenni.
Nyáron ott ültünk Münchenben a 15. sorban, és kábé a harmadik nótánál hagytam abba a bőgést, orchesta létére úthengerként taposott a földbe a koncert, miután lement a függöny, üldögéltünk még egy darabig, hogy összekaparjuk magunkat, el se tudom képzelni, mi lesz velünk a Back to front turnén, most megyek, és nézegetem tovább a jegyeket.
...sajnos azért mert ha megnézitek például ezt a forumot is, kb 4-5ember van, aki napi szinte foglalkozik az öreggel és érdeklödik zenei tevékenységével, koncertjei helyszíneivel stb stb. Hozzáteszem mindezt én Borzalmasan sajnálom :( régebben itt is sokkal nagyobb volt mondjuk az érdeklodés...
szomoru de sajnos ez az igazság! :(
már korábban is eszembe jutott az, hogy pl peter facebook oldalán sem láttam pl egyetlen hozzászolást sem magyar emberkéktöl...miközben más népek lakoi folyamatosan napi szinten bombázták a Mestert hogy Please milan, please denmark, please stb stb
még csak véletlenul sem láttam egy egy magyar "bátorítást"
én nekem tiszta a lelkiismeretem mert azért egyszer egyszer oda irkáltam hogy please hungary stb szövegeket :D :-)))
jo tudom hogy az FB nem mérvado de mégis ki tudja...
áhhh sajnálom nagyon hogy ide nem jön de sajnos öszintén nem lepödök meg igazábol rajta...semmi pozitív visszajelzésröl nem tudok magyar oldalrol ami a Mestert felvillanyozná és motiválná vagy csak gondolkodoba is ejtené egy pindurkát is arra, hogy téényleg itt vannak a magyarok is látogassak már el hozzájuk is!!!
NAGYON SAJNÁLATOS ÁM EZ :(((((
tisztelet persze a kivételeknek, nekünk lelkes a mesterrel napi szinten foglalkozo rajongoknak!!!!! ;)
be kell érnünk egy külföldi helyszínnel, ami azért nem olyan nagy tragédia legalább koncertezik és vizsonylag közeli helyszíneken is lesz...sajnos csak ennyi örömünk maradt!!!!
Szuggerálom Budapestet! Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest, Budapest...
Bécsi állóhelyre segítene vki linkel vagy vmivel jegyet rendelni??? kösszi
megveszem de még nem tom hogy jutok oda el vkihez nem lehetne csatlakozni?? én biztos de lehet egy cimborám is velem tartana szóval 2 főt tennénk ki!!! lécci jelezzetek vissza kösszi!!!
Prágának mindenképpen nagyobb esélyt adok, kérdés, hogy felmennek-e a lengyelekhez erre a pár napra (nem hiszem) vagy esetleg itt maradnak a közelben...
A bécsi koncertet valami AL-X Concert Promoter GMBH szervezi...nem tudom, ők kihez tartoznak..nálunk vajon ki tárgyalhat erről...
Mindenesetre holnapig várhatunk nyugodtan, hátha jön még helyszínbejelentés
Itt a nagy budapesti reménykedésben, gondoltam visszatekintek, hogy is volt 2004-ben az a bizonyos európai turné. Nem biztos, hogy a térképen lekövetve ezt az eszeveszett cikázást :-) jutunk valamiféle következtetésre, de azért rágódni, mérlegeleni jó lesz az alábbi lista:
Annyira jó lenne valami informális info, hogy esetleg jönnek-e hozzánk...
Na, persze nem mintha nem tudnék 2 koncertet is végigélvezni..szóval az tűnik a helyes megoldásnak mindenképpen, hogy megvenni a bécsi jegyet, aztán ha esetleg..., akkor itt Pesten duplázni ;)
Szervezhetnénk egy közös menetet Bécsbe, ha benne van a régi társaság. (no meg persze bárki csatlakozhatna)
Most csak a jegy a fontos, a részletek egyeztetésére még lesz némi időnk...