Az SD megvonta a támogatást a TDF csapatától... talált egy jobbat a TDH-t: lehet egyszer csak az a Riccó gyerek is itt fog hajtani? :)) vagy inkább :((
Igen ez a balkáni állapot... és nem véletlen húzódott a tdh is az ország legbalkánibb végeire. (borsod) Miért is nem Sopron környékén rendezik, kicsit átruccanva a sógorokhoz? :(
OFF. Az ivás és játékgépezés megélhetés? Na ez nekem új, tán én már nem is élek!? Dél-Balkáni állapotok vannak az országban, de ki csodálkozik egy ilyen kormány és politikai elit láttán ezen? Következmények nélküli ország minden szinten. Csak a becsületes ember szív, azt ütik, vágják amíg mozog, él...
Nincs rálátásom a kulisszák mögé, de én azt hiszem, ebből még csak nagyon sekély lóvé jött (volna) ki, inkább járt ez rengeteg utánajárással, koldulással, mire egy-egy év összejött. Bár ki tudja, mindenesetre a bringa nem az a sportág, amibe nálunk tolják be a lovettát. Persze egyáltalán melyikbe tolják manapság?
Az utolsónál Kékesen is ott volt Sipi és Jenő, még megvan a TDH-s kulacsom, amit tőlük kaptam az amatőr befutáskor :))) És pont akkor lett vége az egésznek, amikor már tényleg kezdett a dolog jól menni! :(
Akkor ugye belátod, hogy amiket írtál, csak kifogások? Azt mi is szeretnénk tudni, hogy most miért nem az szervezi, aki rendesen meg is tudta csinálni sokáig. Ezt az MKSz/MKSzSz illetékesei hivatottak megválaszolni, de eddig elfogadható magyarázatot még senkitől sem hallottunk. Itt tart ma hazánkban a kerékpársport...
Ha jól emlékszem, mikor a Várba volt a befutó, akkor a pesti rakparton jöttek és az Erzsébet -hídon át jöttek fel a Várba. Csuda klassz volt, érdemes volt fölmennem a Nagy-faluba érte!
Az Újbudai is nagyon jó volt. Sőt (az utolsónál) ott volt Sipi és Jenő is, tiszta touros volt a hangulat, azért is érdemes volt fölmennem!
Nem voltam ott, nem láttam (csak tv-ben). Gondolom, örültek neki nagyon. Főleg a ótósok. De még így is, hogy messze ez a kedvenc sportágam, azt mondom, nem övezi akkora érdeklődés (sajnos), hogy a belvároson kellene átvinni.
Dehát pont ezt kérdeztem korábban, hogy miért nem Károly rendezi, ha minden eszköz adott hozzá?
Álomszerű lenne, ha a hegyek után már csak parádézni kellene Budapesten, aztán befutó a várba, élő TV-közvetítés, stb, de nem ez a realitás szerintem. Akkor van relative sok néző, ha van a befutó előtt amatőr betétfutam, és az amatőrök, meg az ő hozzátartozóik szurkolnak. A mostani rendezésnél így sem.
Boldog leszek, ha a TdH-nak akkora lesz a költségvetése, hogy le tudják záratni a fővárost. Párizs lakóinak a kerékpársporthoz való viszonyát nem szerencsés a budapestiekével összehasonlítani.
Azért ha Párizsban vagy Londonban megoldják a verseny áthaladását, akkor csak sikerülne Budapesten is... Arról nem is beszélve, hogy a korábbi Tour de Hongrie szervezői is megoldották ezt a feladatot, mert én ott voltam a Millenárison és Újbudán is egy-egy befutón. Meg a Kékesen is, amikor az amatőröknek is volt egy verseny Gyöngyöstől, a célban ifj. Knézy és Sipos kommentálásával.
És ha már a parasztok akárhol akármikor akármilyen okból lezárhatnak akármilyen utakat, akkor tán egy sportesemémy miatt is meg lehet tenni!? :) Jó volt az a mozgó zár.
Egy rendes többnapos körversenynek alapfeltétel minden szakaszon az útzár. Egy országos körverseny esetében a teljes útzár lenne az ideális, de a minimum a versenyt követő mozgó útzár. Ha más rendezvények miatt meg lehet oldani Budapesten a lezárásokat, akkor emiatt is meg lehetne. (Volt is rá példa egyébként.)
Itt legtöbbünknek csak a névvel van gondunk, ez nem a magyar körverseny (TDH). Egyébként ettől még versenyeznek, biztos hogy jól is, még a szervezés is lehet első osztályú, minden szuper, de ez nem a magyar körverseny, mert annak a kritériumait nem elégíti ki. És evvel nem azt mondom, hogy azért, mert ez most nem Veszprémben indul, mert anno felmentem érte a Kékesre és a fővárosba is, hogy láthassam, mert az bárki is csinálta, az TDH volt (nekem inkább szimpi a magyar körverseny (ami persze nem hivatalos)), kezdett egyre jobb lenni, egyre többen nézték (de még mindig nagyon kevesen)...
Budapestet és az agglomerációt én is kihagynám az útvonaltervből, az időközben kezelhetetlenné vált forgalom miatt. A versenyzők testi épsége fontosabb.
A többivel egyetértek: 3 dimbes-dombos szakasz, egy alföldi, egy sík időfutam, a végére meg át a Bükkön, majd a Mátra két oldalról, cél a Kékesen.