Szerintem a ronda sin sivatagnál bármi jobb. Én mint XIII kerületi benszülött, már nem lakom ugyan ott, de mégis, szoval nagyon drukkoltam, hogy oda kerüljön.
Eddig örültem, hogy elkerülték a dilettáns hülyék a kerületünket, de ennek is vége.Távol áll tőlem az MSZP, de kerületünk polgármesterét még a csontfideszes szüleim is jónak tartják.
Köszönöm! Ez müködött) Örülök, hogy a kerület szebb lett 2 fiatallal))) De itt is lehetne különböző civil/honismereti, értékmegörző szervezeteket létrehozni/
Én pl. másfél éve a feleségemmel beleköltöztem. Két emberrel lett egy csapásra szebb a kerület... :) De szerintem az lehet a titok, hogy Budafok kisebb, kevesebben lakják és homogénebb, mint Angyalföld, és itt igen nagy ütemben cserélődik is a lakosság. Talán ezért...
Ez most Mindenkinek! Akinek fontos, hol és hogy élünk. Sokat járok Budafokon..és irigykedek...mert rengeteg civil, lokálpatrióta , szervezet van. Mi itt elbeszélünk..erről, arról... de mit teszünk, hogy szebb legyen a "kerület" /vagy csak én nem tudok erről?/
Sziasztok!
Érdekes cikk az AJAMK múltjáról és közelgő megnyitásáról. (Azt hittem, már készen van, olyan jövés-menés van mostanában.)
Én is jártam oda tánciskolába. De az olyan régen volt, h már nem emlékszem Ottó volt-e a bácsi vagy más.:) Sőt a tánclépéseket is elfelejtettem, pedig szó szerint oda-vissza tudtuk őket (mivel kevés fiú volt, mindkét változatot meg kellett tanulni). :)
Ottó bácsi visszatér – A felújított József Attila Művelődési Központ a plázáktól is szeretné visszahódítani a fiatalokat.
http://www.nol.hu/budapest/cikk/424441/