huhh tenyleg eleg izgalmas volt. Mennyivel mas szezonkezdet volt ez mint a tavalyi vasas elleni.
Tetszettek az uj igazolasok, persze meg csiszolodniuk kell, de alapvetoen mindenkinel latszott, hogy mi miatt hoztuk. Egyelore az aggaszt, hogy Szendreit nem hozta be, az nem jo elojel.
Latszott, hogy a Riga (gondolom ok a lett Puskas akademia lehetnek) ezen a szinten jo jatekosokkal rendelkezik, meg mindig eselyesebbnek latom oket, de azert nem remenytelen ez innen.
Ami talan kicsit lehetne jobb, hogy nem mindig latom azt, hogy olyan klasszikus kontrara volna gyors emberunk es begyakorolt mozgasunk elol. Bar en valoszinuleg Majert vinnem elore a szelre, benne van sebesseg es hatha...
Krisztian johetne vissza a helyere. Milan bedobasait latva majdnem verezni kezdett a szemem a masodik felidoben.
es akkor egy biztato mondat az NSOrol:
Horváth Krisztofer már nem a klub játékosa (ne hallgassuk el, hogy Horváth Krisztofer ott ült a lelátón, információink szerint van esély az újabb kölcsönvételére),
Varom en is a csutortokot, 12 evvel ezelott az Aktobe ellen emlekszem jol korbeneztem a stadionban, mert azt gondoltam ez egy egyszeri alkalom lesz az eletben, es most itt vagyunk ujra tessek a semmibol... :)
Olyannyira igazad van, hogy nekem az elmúlt napokban konkrétan szétesett a világom a Ferencváros szenvedését látva. Lehet rájuk mondani, hogy alig nevezhető magyar csapatnak, de amíg Magyarországot képviselik, én régimódiként szorítok nekik. Elképesztő, ami történt. A Fradi fórumain azt olvasni, hogy az egész ország rajtuk rögög - nos, én nem nevetek, én szomorkodom, és sajnálom, hogy egy ilyen nagymúltú klub ilyen tévútra jutott, több értelemben is (lásd még: eurómilliókat költenek minden félévben külföldiekre).
Várom a csütörtöki meccset. Jó hír, hogy Tóth és Nagy már játszottak tegnap, állítólag nem is rosszul. Én magam aznap sakktornán leszek a Dunántúlon, de az biztos, hogy este hétkor jobban fogok izgulni, mint az aznapi két partim alatt.
Jó ezt olvasni. Nagyjából egyébként ez az egyetlen járható út szerintem, amit egy magunkfajta (állami és "egyéb" pénzekkel nem kitömött) klub folytat. Az eredményeknek én örülök, de annál fontosabb, hogy van egy játékstílus, egy hosszabb távú koncepció, nincs kapkodás, nincsenek felesleges indulatok, meló van, alázat van.
A fiatalokról: úgy látszik Kovács több szerepet fog kapni talán, majd meglátjuk. Horváth függőben van, én már nem jósolok semmit, Katona Bálintot viszont nagyon sajnálom, ha tényleg a Fradi2-ben fog játszani. Egy 400-500 e eurót érő tehetséges, 21 éves játékosnál ez a lehető legrosszabb döntés lenne.
És akkor az illetékesek, meg az újságírók keresik a fiatal magyar tehetségeket...no comment.
Igen, mondjuk Horvathnal azert lehet Ego problema egy nyugati klubnal, es ez eredmenyezhet olyat, hogy kesobb visszajon ahhoz a csapathoz ahol sikeres volt, de persze legyen inkabb valogatott nyugatrol... :)
Azert varj meg Szegeddel, mert lattam en mar olyat, hogy valaki Svedorszagba foglalt, de leszallt a gep Feroernel... :)
Üdv, a Horváthot én kizárom, még a Torinónál is lehet esélye, de valószínűbb, hogy kölcsönadják valami svájcihoz hasonló erősségű bajnokság csapatába (amolyan Bolla-féle útvonalat járhat be, ha így folytatja). Nem lenne baj, ha a Torinónál kezdhetné meg a felkészülést, valószínűleg ez is lesz.
Kovácsnak örülök, de a leginkább magának a Szabó-féle szemléletnek. A Simek Peti nyilatkozatain érződik, hogy a Vidi berkein belül is hatással tudott lenni a teljesítményük (bár Simek maga nem egy észlény, de legalább "magyarérzelmű" :).
Remélem, Szegeden is teltház lesz, ha továbbjut a KTE.
Szuper, hogy irtal. Remelem minel tobb meccsre eljutsz majd az idenyben!
en nagyon eros vagyok fiatal jatekosok (es gyakorlatilag barminek) megszakerteseben, de mivel sajnos meg nem lattam oket eloben varok egy kicsit. :)
Talan ugy tunik Kovacs van kozelebb az elso csapathoz, de majd letisztul ez hamarosan.
Mindenesetre fontos lesz leglabb 1 fiatalt beepiteni, es ezert erdekes kerdes Katona es Horvath sorsa mert tavaly ok voltak akik hoztak ezeket a perceket, bar abban nem vagyok biztos, hogy az uj szezonban is megfelelnenek-e a fiatal szabalynak.
Horvath azert johetne, mert kell egy kis vaganysag oda elore...
Szervusztok, köszöntök mindenkit. Nem kecskeméti vagyok, de az elmúlt egy év és Szabó Pista munkája lenyűgözött. Kicsit utánanéztem itt-ott-amott, és még inkább elkápráztatott. Ha tudok, megyek majd meccsre, bár az ország másik felében lakom. Viszont a feleségem családja a ti vármegyétekben van, szóval azért néha ott leszek.