Keresés

Részletes keresés

MrPink Creative Commons License 2001.05.07 0 0 22
Kivácsi vagyok, hogy amit belőled látnak, abból mennyi vagy saját, és mennyi vagy mint mások által tervezett "termék".
axel42 Creative Commons License 2001.05.07 0 0 19
Kedves Norbi!

Az aerobic-szakma elismer téged? Én úgy hallottam, azt mondják, hogy Baucsek Norbi és közted a különbség a minőségben rejlik.

Más:
Láttam egyszer, hogy egy férfi egy plázában Bíró Ica kazetta előtt áll teljes extázisban, és simogatja. A te kazettáiddal is elő szokott fordulni, hogy a nők elborulnak tőle, vagy nekik is a nyálas verzió ugrik be rólad, mint a férfiaknak.

Miként vélekedsz Esztergályos Cecília kazettájáról? A készítői csak egy közkedvelt nővel akarták eladni, vagy tényleg ő állította össze a gyakorlatokat?

Pontosan hány kilós is voltál fiatalkorodban? Azért kezdtél aerobik-tanárként dolgozni, mert nem bírtál nőket felszedni?

Az egészséges életet hirdeted, de nem hiszem, hogy nem egy edzőteremben gyúrtad ki magad. Most kondizol, vagy csak a saját kazettáidra ugrálsz.

Panaszkodsz, hogy az ISM nem támogat téged, akkor Tomika miért nyomult a Hősök Tornáján?

Az MTV fizet neked a tornáért?

Nem vita, hogy a vigyázni kell egy szakmában a nevekkel, de a Libresse-ügyet akkor is műbalhénak tartom. Mibe, hogy nem mész bíróságra.

További sok sikert.

Georg Creative Commons License 2001.05.07 0 0 18
Szia Norbi!
Engem az erdekelne, hogy az az ezüst 3-as (talan 330-as) BMW Coupe, aminek a Szena ter közeleben tamaszkodtal, a tied e? Ha nem, akkor szponzori tamogatas?

Köszi elöre is,
Gyuri

Lótepertő Creative Commons License 2001.05.07 0 0 17
Szia Norbi!

Nagyon jó amit csinálsz, főleg, hogy látszik rajtad, hiszel is benne!!!
CSAK NE HADARJ ANNYIRA MER NEM ÉRTENI!!!

kabala Creative Commons License 2001.05.07 0 0 16
Szia Norbi!

Mi a szokásos étrended egy átlagos napon?

ui:Nem lehetne kihagyni a politikusokat a rendezvényekről?(Legfőképpen a mindenkori kormánypártok tagjait ,mint pl. a fülbevalós ,"mitugrász" Minisztert!!!)?

hc Creative Commons License 2001.05.07 0 0 14
Elég régen a zene körül forog az életem és bizony rám férne egy kis súlykönnyítés, de eddig - a Duci 1. dögös rockját kivéve - két perc után összecsomóztam magam és hagytam az egészet a fenébe, mert a beszámolásnak és a zene ritmusának általában semmi köze egymáshoz. Ez direkt van?
A külföldi kazikról nem is beszélek, mert a szinkronnal úgy hazab..sszák a zenét, hogy hallani sem lehet.

hc

steiner Creative Commons License 2001.05.07 0 0 13
Hi Norbi,

Nagyon ciki volt a Hősök tornáján, hoögy majdnem összeölelkezett Schumck Andor és Deutsch Tamás. ez utóbbi ráadásul mindenhova belenyilatkozott, hogy végig nyomja a félórát aztán a 2. percben elkezdett nyilatkozni. Ugye nem lesz ez a kokszos buzi a fővédnök megint? Mer ha igen, bizisten nem megyek el újra...

MasikNorbi Creative Commons License 2001.05.07 0 0 12
Hello!

Létrehoztál valamit, amit kerenek az emberek, amire szükség volt, és aminek tulajdonképp "nemes" célja van. Ez jó, de talán nem csak az a lényeg, hogy mit csinálunk, az sem mellékes, hogy hogyan.
Nem láttam ugyan a teljes filmszalagra rögzített életművedet, de az alapján, amit láttam, a kérdéseim:
- oké, nagyon jó nôkkel mutatod be a gyakorlatot, én is szívesen nézem ôket, de az, ha egy gyakrolat bemutatása során csak izgô-mozgó nôi melleket látok, nem teszi könnyebben érthetôvé a bemutatni kívánt mozgássort. Nem lehetne inkább a gyakorlatokra összpontosítani?
- a viccesnek szánt megjegyzésekbe nem lehetne némi humort és intelliegnciát is csempészni?

Egy másik Norbi, aki szintén aerobicozik

Fürgeláb Creative Commons License 2001.05.07 0 0 11
Norbi!

Miből gondolod, hogy tömegek fognak járni a multiplexedbe 20 ezer forintos belépővel.

A gazdagabb réteg megy teniszezni vagy fallabdázni, az elit megy golfozni. Te maximum a középosztály közepét és attól lefelé lévő embereket tudnád megszólítani. Nekik nem lesz pénzük egy ilyen belépőt kifizetni. Majd mennek az ingyentornádra, a multiplexed meg kongani fog az ürességtől.

Úgy vélem, jó helyet akarsz csinálni, ezért sokkal alacsonyabban állapítanám meg az árakat. Mondjuk egy diákjegy 4-5 ezer forint. Nagyon a felnőtt belépő sem lehet drágább, mert nem azok járnak hozzád, akik kifizetnék ezt a pénzt.

indeus Creative Commons License 2001.05.07 0 0 10
hi norbi!

sose értettem a sok balfa.z embert, akik téged fikázik. nagyon ott van a hozzállásod a témában, abszolút profi vagy. és ellentétben béresalexandrával téged tisztellek is, amellett, hogy nem vagyok sportember. jó, elég nyálas fejed van, és akkor mi van? sok sikert arc! egyébként ki a kedvenc magyar dj-d?

attila

almanach Creative Commons License 2001.05.06 0 0 9
Tisztelt Schobert úr!

Azt hiszem mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a Norbi név Önnel társítható, s bárhogy is értelmezzük a későbbi felhasználás jogkövetkezményeit, meglátásom szerint mindenki számára egyértelmű, hogy adott esetben az adott nevet bármilyen célből alkalmazva az átlagember Önre asszociál, kérdésem, miért nem gondolt a keresztnév - mint "márkajel" felhasználásának következményeire előbb???

Csőmester Creative Commons License 2001.05.06 0 0 8
Kedves Norbi!

Mennyit akasztassz le egy fellépéssel? 100-150 ezret? Club Aligában élvezted, ahogy tolongtak érted a nők?

Gai-luron Creative Commons License 2001.05.06 0 0 7
Kedves Norbi!

Elég jó nőkkel szoktál tornázni. Ezek valamikor mind kövérek voltak?

Gai-luron

malvinka Creative Commons License 2001.05.06 0 0 6
Szia Norbi! Kerestem a honlapodon, hol és mikor kezdődik a Margitszigeten az edzés, de nem találtam sehol. Nyáron is lesz? Szerintem ne foglalkozz ezzel a pereskedéssel, inkább csinálj még egy kazettát!
kun105 Creative Commons License 2001.05.06 0 0 5
Tisztelt Schobert Norbert!

Csak őszintén, minek kellett aláírni a Tasnádi levelet? (http://index.hu/politika/belfold/tasn_level/)

Csak nem támogatta Önt is a keresztpapus. Aztán nem kérte vissza a szponzori díjat?

Titilla Creative Commons License 2001.05.06 0 0 4
Szia Norbi! Megvettem a Ducitréning Fannyval, Kicbox mindkét részét, és úgy szeretném csinálni, hogy minden nap tornázom, minden másnap a ducitréninget fenékre és combra, a többi napon pedig a kicbox kazikat. Szerinted jó lesz ez így? Fogyni a fenékről és combról szeretnék, 165 centi, 58 kg vagyok. Nagyon tetszenek a kazettáid, főleg mert nem túl hosszúak, mégis mindent megmozgatnak. Próbálom a diétát is, annak a pohárka bor engedménynek nagyon örülök!!!
A honlapodon nem lehetne egy ilyesmi fórumot csinálni? Nagyon jó lenne, ott a fogyózók megbeszélhetnék a tapasztalataikat, eredményeiket, és néha belenézhetnél, válaszolhatnál - ahogy most itt (remélhetőleg). Köszi!
menya Creative Commons License 2001.05.06 0 0 3
Kedves Norbi!

Szeretném tudni,hogyan számítjátok ki az elégetett kalóriák mennyiségét?
Rendszeresen tornázom a kazettáidra, és úgy érzem, hogy a riói Kick-box nincs olyan erős (vagy túl jól van felépítve), mint a Norbi2-es vagy 3-as torna.(ettől függetlenül nagyon tetszik)

További sok sikert kívánok neked és csapatodnak!

Fürgeláb Creative Commons License 2001.05.06 0 0 2
Arra lennék kiváncsi, hogy is volt ez a rendőr pálya?
NaNe Creative Commons License 2001.05.05 0 0 1
Klasz dolgok ezek.
fuge Creative Commons License 2001.05.05 0 0 0
n0rbi, tehat 0. ;-)
Szerkesztő Creative Commons License 2001.05.05 0 0 topiknyitó
Az Index Törzsasztalának vendége lesz május 7-én 13 órakor Schobert Norbert, aerobik-tanár, -edző.

Norbi az elmúlt évben tett szert óriási népszerűségre. Rendőrként kezdte, majd a semmiből építette fel vállalkozását. Nem titkoltan a gyönyörű nők miatt kezdett aerobik-tanárként dolgozni. Ő maga kiskorában a ducik közé tartozott, első nagyobb sikere is a „ducitornához” kapcsolódott. Első filmjét az eladott Ladájából finanszírozta, ma azonban már több mint tizenötmillióból készít egy fitnesz-kazettát. Tavaly 210 ezer kazettát adott el, így a magyarországi fitneszvideó-piac 85-90 százalékát uralja.

A karriernek azonban árnyoldalai is vannak: Schobert Norbi nehezményezte, hogy a Libresse futónap kampányában egy másik „Norbit”, az aerobik-versenyző Baucsek Norbit, csak Norbiként tüntették fel. Véleménye szerint ezzel megtévesztik az embereket, hiszen ő az ’igazi’. Bárándy György ügyvéd szerint nem lenne esélye a bíróság előtt, ha perre vinné az ügyet.

Norbi már Guinness-rekordot is megkísérelt megdönteni, a Hősök tornája fantázianevű akció keretében ötezer embert próbált megtornáztatni a pesti Lurdy Ház parkolójában. A rekord nem sikerült, mivel összesen 3500-an neveztek be egy negyvenöt perces testmozgásra. (Így továbbra is kínaiak tartják az együtt tornázás világrekordját.) A Hősök tornáját a sikertelen rekordkísérlet után újra megismétli, állítása szerint már nyolcezren jelentkeztek az augusztus végi eseményre.



Várjuk a kérdéseket. A fórum moderált, az elemi társalgási normákat és egyéb szabályokat figyelmen kívül hagyókat kiszűrjük, egyben kérjük a tisztelt topikba írókat, hogy az élvezhetőség és a könnyebb nyomon követés érdekében kérdéseket tegyenek fel, ne egymással vitatkozzanak, köszönjük.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!