Keresés

Részletes keresés

gabeesz Creative Commons License 2006.12.15 0 0 58
Hello mindenki!

Nekem Braun Cruzer 3 borotvám van már több mint fél éve. Hetente 2-3 alkalommal szoktam használni. A bőröm érzékenynek mondható, viszont mióta ezt használom nem jellemző a kipattogzás. Nekem bevált csak ajánlani tudom.
Az öcsémnek 3 körkéses Philips-e volt, azt cserélte le ugyanilyenre, de nem hallottam hogy panasz lenne rá. Sőt! Azt mondta bizonyos területeken (az áll-,nyak- hajlatainál) még előnyösebb is. A szakáll-pajesz vágót is dicsérni szokta, én személy szerint még csak párszor használtam ezeket.

Üdv. Gabesz
capone1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 57
hali.
nekem is a mach3 turbo és én is niveával használom van de ettől kipattogzika bőröm ezért akarok válatni.szerintetek a két link közül melyiket vegyem meg?
Előzmény: moneymaker (56)
moneymaker Creative Commons License 2006.11.28 0 0 56

A bőröm nekem is érzékeny, a villanyborotva után mindig nagyon piros. Egyszerűen nem tudtam megszokni, pedig már jópár évem megvan (ráadásul kettő, mert közben vettem egy víz alatt használhatót is).

Mindkét borotvám Philips.

2naponta borotválkozom, de nálam maradt a Gilette Mach3 Turbo a nyerő (Gilette v. Nivea géllel kiagészítve.)

Előzmény: capone1 (55)
capone1 Creative Commons License 2006.11.28 0 0 55
sziasztok.remélem tudtok segíteni.
villanyosborotvát akarok venni.
de nem tudom eldönteni hogy melyiket.
érzékeny a bőröm.
és nem minden nap borotválkozom kb 2-3 naponta.
szóval Braun vagy Philips?
itt van két link.ezek közül akarok választani, de ha tudtok jobban írjátok meg.
http://www.ebolt.hu/product113889.html
http://www.argep.hu/product_396198.html
előre is köszönöm a segítségeteket.
Peter-007 Creative Commons License 2006.11.05 0 0 54
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen Braun borotvát válasszak?!
Eddig sima Mach3 pengéket használtam....

Nézegettem a Braun Cruzer-t (2865) ezt meg lehet kapni 14-ért, szkálvágó nélkül 10-ért
És néztem még a TriControl(4775) ezt meg 19-ért láttam.

Már a "fejük" a drágább 3x nyírófeje van!

Miben különböznek? Megéri többet kiadni ezért? Annyival jobban is vág?

Vagy milyet ajánlanátok, akár Philips körkéseses vagy vmi

Előre is köszi, Peti!
Alfa Hold Creative Commons License 2006.02.06 0 0 53
és milyen borotvád van?
Előzmény: Vektor007 (52)
Vektor007 Creative Commons License 2006.01.04 0 0 52

Hi !

Villanyborotván kb. 3 napja van, azóta reggel-este borotválkozom. Nem piszkállja a bőrőm (edig), remélem így is marad.

Én Niveát haszálok, alkoholmentest. Nekem minden mástől kicsattog a bőrőm.

Izzadás megszüntetése=klímatizálás :)

Üdv.: Veki

Előzmény: heliosis (51)
heliosis Creative Commons License 2006.01.04 0 0 51
Beletrafáltál Vektor007, így járok el én is, vagyis lemosom és szárítgatom, de mondjuk egy nyár esti kiadós fűnyírás után nehezen szárad, sőt van, hogy újra csak izzad.--- A bőrömről csak annyit, hogy eddíg 2 golyósdezodort találtam, amit megtűr. (ACO illatmentes patikából, de már nem hozzák svédből)( Avon On Duty 24 illatmentes, de már csak a kifutó készlet van, mert leváltják új termékkel).--- Régóta van a Philipsed? Naponta borotválkozol?
Előzmény: Vektor007 (50)
Vektor007 Creative Commons License 2006.01.03 0 0 50

Szappanos vízzel természetesen az arcod, nem a borotvát mosdd!

Nekem egy Philisem van 3 késes. Szerintem jó. Baunom már régen volt, egy olcsobb kategóriás, nem volna illendő összehasonlítanom, és messzemenő következtetéseket levonnom....

Előzmény: Vektor007 (49)
Vektor007 Creative Commons License 2006.01.03 0 0 49

Hi!

Ha izzadt, próbáld meg a következőt!

Szappanos vízben mosdd meg alapossan, töröldd meg, és kb. 3 perc múlva, mikor teljesen száraz (zsír, izzadság lemosva) no akkor!

Előzmény: heliosis (47)
VonBraun Creative Commons License 2006.01.03 0 0 48
Hát Braun...
heliosis Creative Commons License 2006.01.03 0 0 47
Nekem Braunom van, már elég régi (6-7 éves), és elég alap, asszem 1507.--- Szerintem amikor vettem, a legolcsóbb Braun volt. Talán 7500Ft.--- Akkus, amiről már pár éve nem használom, hanem mindíg bedugom amikor borotválkozom.--- Talán 3 vagy 4 éve kellett rá új szita (~2000Ft), mert a réginél kitört egy kis rész.--- Bár az sem a kora miatt, hanem egy-két szakszerűtlen megfogás miatt.(asszony)--- Nálam (is) erősen bejátszik az érzékeny bőr, bár az elején, és közben is néhányszor erőltettem a pengés borotválkozást. Most már nem térnék vissza rá, még ha gyakorlott kézzel hatékonyabb, meg gyorsabb is.--- Kb. 10 éve borotválkoztam először egy amiból hozott Norelco (Philips) 3 késes borotvával. Hozzátartozik, hogy serdülőkoromban volt, és akkor azért a pattanások meg minden...--- Egy ideig azt fontolgattam, hogy többet nem is borotválkozom egyáltalán.--- Pár évvel utána adtam egy esélyt a Braunnak, mondván, hogy kis befektetéssel, ha más nem lesz egy "utazó" borotvám. Akkor vettem meg a mostanit. Annál az ősrégi Philipsnél jobbnak ítélem ezt. Időnként, - talán csak a reklámok miatt- el-elcsábulok, hogy a következő majd körkéses lesz, de lehet, hogy márkahű maradok. Közepesen erős arcszőrzetem van, minden másnap borotválkozom, valóban nehezebben bánik el vele, mintha naponta tenném. Arcbőr irritáció nem jellemző, csak esetleg izzadt, (nálam ezáltal) irritált bőrnél. (na olyankor inkább másnap hajnalra hagyom a borotválkozást).---
tsigavér Creative Commons License 2005.09.13 0 0 46
csak mert láttam, és nagyon tetszett.
tsigavér Creative Commons License 2005.09.13 0 0 45
Braun Cruser3 info??
MrMonkey Creative Commons License 2005.07.27 0 0 44
Üdv Mindenkinek!
Van nekem 1 Philishave 8894-s borotvám,és eljött a körkéscseréjének az ideje.
Pár hónappal ezelött sikerült a neten keresni hozzá kést de most nem találom.
Köszönök minden segítséget!!!
johnuram Creative Commons License 2005.05.31 0 0 43
inkább nyitok ezügyben egy topicot. :)
johnuram Creative Commons License 2005.05.30 0 0 42
Látom elég régen szóltak hozzá ehhez a topichoz, gondoltam írok valamit. :) Na jó, komolyan: valaki vett azóta Braun Cruser3-at? Csak mert elég meggyőzően nézett ki élőben is, de egyelőre nincs rá keret, és nem is akarom elsietni. Rengeteg nagyon jónak és kiválónak minősített borotva van, szeretném tudni, hogy tényleg melyik az, ami viszonylag kíméletes, jól borotvál, egyszerű tisztítani, olcsó... ha van egyáltalán ilyen. :)
rep Creative Commons License 2004.11.23 0 0 41

Nem tudtok véletlenül valami olyan üzletet Budapesten, ahol a Braun (esetleg Panasonic és Philishave is) nagy választékban kapható, és értenek is hozzá? Attól félek, hogy a Media Marktban nem igen konyítanak hozzá.

Köszi

fiffer Creative Commons License 2004.01.12 0 0 40
15-20 ezer forintos kategóriában mlyen készüléket tudnátok ajánlani?
Ph. vagy Braun is lehet,(bár inkább Braun)
border-line Creative Commons License 2003.10.31 0 0 39
Tapasztalatokat várnék Braun 7516-os Synchro típ. bortvával kapcsolatban. (Vagy 7505)

Kinek hogy vált be a tisztító szerkezet, stb.

Köszi előre is!

gerg0 Creative Commons License 2003.09.03 0 0 38
van valakinek tapasztalata a Braun - Panasonic borotvákkal kapcsolatban? Én Braun flexItegralt használok, ami kezdi elveszteni az életkedvét, és új beszerzése kapcsán felmerült a Panasonic 7016-os változata is. Ennek nagy előnye, hogy használható borotvahabbal is, ami reményeim szerint kellemesebb, a feje nem billeg, de a kések jobban rugóznak.

A Philips jóval drágábbnak tűnik, és ott három fejet kell cserélni, ami a borotva árának felétá-harmadát teszi ki.

Törölt nick Creative Commons License 2003.08.23 0 0 37
ja, bocs, nem Gilette, hanem Gillette..
Előzmény: Törölt nick (35)
Syntax error Creative Commons License 2003.08.23 0 0 36
Lehet, de én Braunt használok ("1-2-3" típus, középkategória) kb. 8 éve és nekem nagyságrendekkel jobb, mint a Philips... A tesómnak egy 22e Ft-os Philipse van, amit 2-3 alkalommal ki is próbáltam: hát csalódás volt. Vörös arcbőr, pontatlan eredmény...

A legelején hagyomásnyosan borotválkoztam, attól meg kipattogzott az arcbőröm. Én csak a Braunra szavazok: kíméletes, és alapos.

Előzmény: Mirage (33)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.23 0 0 35
A Philips nagyon szép, nagyon jó, csak szétszedte teljesen az bőröm. Maradtam a jó öreg Gilette Mach3-nál.
Syntax error Creative Commons License 2003.08.23 0 0 34
"Miért is nem lehet ezt úgy kipróbálni, mint a kocsikat a szalonban? ;))"

Bocs, de ennek higiéniás okai lehetnek... Elektromos fogkefét sem lehet kipróbálni. Hálaégnek! :-)

Előzmény: Mirage (9)
Mirage Creative Commons License 2003.05.08 0 0 33
Nem mondom, hogy melyik az alaposabb, mert az elfogultság lenne!

Egy valami biztos, ez pedig a technológiából adódik:
- A rezgőkéses borotvák mindig is jobban kímélték a bőrt.... és ez így van ma is.
- Sokáig a rezgőkéses nagyságrendekkel alaposabb volt a körkésesnél, de mára a körkésesek el-el érik a rezgőkésesek alaposságát... főleg az új és drágább típusok esetén.

Előzmény: kwega (32)
kwega Creative Commons License 2003.05.08 0 0 32
Igazad van, már a Braunt is lehet vízzel tisztítani. De hogy Braun vagy Philips? Háát ez nehéz ügy. Előbb 1 hétig kellene mindkettőt tesztelni, aztán lehetne dönteni. Én most nagy dilemma előtt állok. kb. 2 éve használok egy Philipset, amit az ősöm kapott ajándékba, de sosem használta. Szóval 3 késes, kb 10 éve gyártották, Kanadából kapta anno. Tipusa: HP 1131. A kést mát cserélni kellene benne, de nem lehet kapni, szóval kukába megy az egész.

Az a gáz, hogy fénykorában is jó ideig eltartott vele a borotválkozás (4-5 perc), és a végeredmény soha nem olyan tökéletes, mintha Gilette Mach3-at használok. Braunt soha nem próbáltam, de többek tapasztalata szerint azzal se lehet csak úgy sitty-sutty simává varázsolni az arcot.

Ha pengét használok, másnap is még elég tűrhető az arcom, nem szoktam borotválkozni, de gép esetén következő nap már szakadt hajléktalannak nézek ki, szóval nem lehet kihagyni.

Akinek van tapasztalata a mostani Braun és Philips tipusokról 30e FT. körüli áron, megoszthatná a véleményét.

Előzmény: Mirage (30)
rik-027 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 31
a panasonic meg regota (nekem van egy ami mar 2,5 eves) vizzel tisztithato meg gel-lel hasznalhato. szvsz panasonic
Mirage Creative Commons License 2003.01.24 0 0 30
"A Braunok többségét (bár a drágábbakhoz már szintén van valamilyen folyadékos tisztítóedényke) elvileg minden borotválkozás után ki kellene kefélgetni, víz nem érheti, a saját tisztítófolyadékkal lehet mosni.

Régen talán így volt... Egy ismer?sömnek van egy egy Braun-ja vízzel tisztítható... tehát un. vizes borotva. Ha jól emléxem... Meg Nivea-Gel adagoló ésatöbbi... ésatöbbi.

SZVSZ már a BRAUN-nak is vannak vizes borotvái.

Előzmény: TamásD (27)
Stanlex Creative Commons License 2003.01.20 0 0 29
BRAUN az ász!
Kíméletesen, de alaposan vág, soknapos szakállal is megbírkózik, ekkor először a pajesznyíróval kell levágni a nagyját.

Philips-szel nekem is kivörösödött az arcom, nem tudtam 3-4 alkalomnál többet használni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!