A Dee zone traxx 2 cd-t keresem. Ajándék lenne, és már nagyon sok helyen kerestem, boltokban is, de sehol nem találkoztam vele sajnos. :( Ha valakinek megvan légyszi küldje el nekem!
Amikor először hallottam a Clear and Clean-t nem tudtam hova tenni magam, hatalmas élmény még ma is. Hát, nem mindenki egyforma. Amúgy szégyen, hogy az új lemezt SEHOL se találom itt Fehérváron, ráadásul még google keresésre is mint ha nem is létezne az album.
"A Lo Tech-en pedig unalmas számok is vannak számomra (Clear and Clean, 2&3, Rise)"
Gondolom nem hallottad még a Rise-t koncertverzióban, lemaradtál arróla csekély számú koncertről, ahol ezzel indítottak. Egyből másképp gondolkodnál róla...
Igényességre biztos, abban egyetértek, csak nekem mégis szórakoztatóbb az utóbbi 2 lemez. A Lo Tech-en pedig unalmas számok is vannak számomra (Clear and Clean, 2&3, Rise), míg a többit elejétől a végéig szeretem. Dehát ezen nem veszünk össze. :) Amúgy én is csodálkozom rajta, hogy ennyire megtetszett a Picture, mert a Six Pixelst mikor először meghallottam, azt mondtam, hogy itt a Neo vége, mert annyira gagyi lett, aztán valahogy mágis megszerettem.
Hát igen... szerintem meg nincs a Lo-Tech Man-nek olyan másodperce, amelyik ne lenne megalázóan jobb a Maps-nél és a 6 Pixels-nél :D a Pictures-re már nem is nagyon vagyok kíváncsi.
Óóóó, emlékszem még mikor a Lo-Tech Men Hi-Tech World-öt közvetlenül a srácoktól vettük meg és asszem a Mammut-ba kellett elmenni érte, de helyben dedikálták is. :)
Ja tényleg, meg is feledkeztem a Change-ről, az is tökéletes maxi potenciál. Egy rendes b-side-ban én is reménykedem! De végül majd megkapjuk valamelyik albumos számot b-side-nak....
Kiváncsi vagyok lesz e még maxi az albumról. Egy még jó lenne. A Wherever-t tudom elképzelni még, mint kislemez, mást nem nagyon, vagy még esetleg a Heroes-t.