Keresés

Részletes keresés

h3o Creative Commons License 2001.10.23 0 0 538
Sejtettem, hogy az UTE kellett volna, ahol vmi focira emlékeztető dolgot játszanak...

NE HAGYD MAGAD, THOMAS!!!!

Dzsojszi Creative Commons License 2001.10.15 0 0 537
Sowunmi, és a gólpasszok
NB1.hu

Dunaújváros, október 15., 16.15

Thomas Sowunmi a gólpasszokkal már jól áll, de az első gólja még mindig várat magára.

Az Újpest-Dunaferr vasárnapi bajnoki mérkőzésen helyenként a régi önmagát idézően, erőtől duzzadóan, tarthatatlanul játszott Thomas Sowunmi. A csatár mindkét újvárosi gólból kivette a részét, az elsőnél az ő indítása után buktatták tizenegyest érően Tökölit, a másodiknál pedig az ő elfutása és beadása után lőtt Penksa a hálóba. Mindez nem rossz teljesítmény egy csatártól, ám Sowunmi esete némileg más. A Vasastól érkezett támadó eddig a tizenkét bajnoki mérkőzésből tízszer játszott, hét gólpasszt adott, de gólt még nem sikerült szereznie.
- Egervári Sándort különösebben nem bántja a góltalanságom, hiszen ezt a gólpasszokkal némileg tudom kompenzálni – mondta Thomas Sowunmi. – Engem azonban nagyon idegesít, hogy még nem tudtam a kapuba találni. Igazából helyzetbe sem nagyon kerülök, nem kapok olyan ziccer-labdákat, mint például Tököli Attila. Úgy érzem, jó formában vagyok, meccsről meccsre javul a játékom, és most már nagyon várom, hogy gólt szerezzek, mert tudom, hogy az első után a többi jönne magától. Talán szombaton, a Sopron ellen…

h3o Creative Commons License 2001.10.15 0 0 536
vki legyen szíves másolja beaz NB1.hu-ról a Sowunmi és a gólpasszok c. cikket!

Köszi

huszabi Creative Commons License 2001.10.02 0 0 535
NB1.hu

Dunaújváros, október 2., 9.45

Thomas Sowunmi első dunaújvárosi gólja még várat magára.

A Dunaferr a vártnál gyengébben szerepel a bajnokságban, ami a nyugtalan háttérnek és hullámzóan teljesítő csapatnak éppúgy betudható. A nyáron még nagy reményekkel vágott neki a bajnokságnak a gárda, különösen a Tököli, Kabát, Sowunmi hármastól vártak sokat a szakvezetők és a szurkolók. Mint ismert, Kabát Péter törökországi szerződése miatt egyetlen meccset sem játszott a Dunaferrben, Tököli kilenc gólnál tart, Sowunmi viszont… Nos, a válogatott támadó eddig csak gólpasszokat (igaz, abból hatot is) jegyez, gólt még nem sikerült szereznie. Mindez legjobban magát, az érintettet zavarja.
- Nagyon idegesít, hogy még nem tudtam gólt szerezni – mondta Thomas Sowunmi. – Pedig tavasszal, még a Vasasban jól ment a játék, és eredményes is voltam.
Sajnos, itt, Újvárosban eddig nincs szerencsém, mindig akkor sérültem meg, amikor lendületbe kerültem, és a válogatottba is meghívtak. A csapatból senki sem bánt a góltalanságom miatt, Egervári Sándor sem szólt még ezért, de én nagyon jól tudom, ahhoz, hogy a csapat jobban szerepeljen, szükség van az én góljaimra is. Remélem, ősszel már nem jön közbe semmilyen sérülés, és végre megszerezhetem az első dunaújvárosi góljaimat.

h3o Creative Commons License 2001.10.02 0 0 534
Naaa, lécci valaki!
h3o Creative Commons License 2001.10.02 0 0 533
Vki legyen olyan kedves, kopizza be a Sowunmi góltalansága c. ciket az nb1.hu-ról, mert én nem tudom megnyitni.
Köszönöm szépen.
A.Sch. Creative Commons License 2001.09.25 0 0 532
gykt. A "HAJRÁ VASAS!" c. újságban.Számomra megoldhatatlan feladatot jelent a szövegszerk. ,nemhogy idecopyzzam.Majd szólok Békának.Bocs.
Előzmény: h3o (531)
h3o Creative Commons License 2001.09.25 0 0 531
Tóth ,,ez nem kislányfoci'' Misit spec. 25-ös igényéért kergették el a lilák. De lehet, hogy ez egy közös szám, amit ördöginek tartanak a klubvezetők és annyit tesz - túl sok.

A. Sch.! Elvitted az 500-at, de hol az interjú?:) (a thomasos)

A.Sch. Creative Commons License 2001.09.25 0 0 530
gykt. Thomas eléggé ki volt bukva a gyalog-interjú miatt.A presidenthol a Zetével, hol a lilákkal öf.-ben említette a 25 millát.Egyik sem igaz.Ennyit a nagyszerű Frank-bébik keresnek(keresnének).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!