Rta, sziaaaa!
Milyen Kanada? Egy két tipikus kérdést felteszek, amit a másik kontinensiek általában szoktak: ott vannak fáááák??? Láttál már tévékészüléket??? Ott lovon járnak az emberek??? :-)
A gonosz pasimról nem tudok semmit. Azt se, hogy létezik. :-) Életem értelmével pedig vasárnap este indulunk útnak, egy hétre.
OneDa, mi az hogy te szabira mész, és nem is mesélsz? Asszem mindjárt felhivlak.
Tegnap lent jártam messzi pécshonba......
egyéb átviteltechnikai feladatok elvágzése érdekében( krapu is kivette a részét belőle böcsülettel:)))
Szóval mindezek után megismerkedtem anyukáddal a szuszival a csirkéjével(ami az ágyadban volt) ja és a zuhanyzótokkal.
Kellemes a tusfürdőd de én mégiscsak krapu addidasát használtam(igaz igy mivel egyenszagunk lett még szuszi se vett kutyába se)( már majdnem olyan jol fogalmazok mint lio)
Az idő gyönyörű volt...pécset elmosta az eső.....
na igy dióhéjban ennyit(ja anyukád érdeklődött mikor mentek át?)
pusziiiiiiiiii
Meg egy ilyen es tobbet nem bulizok veled!:))))
Meg kis turista baseballutot sem fogsz kapni!:)))
A Liatol meg megvonom az epres szajfenyt!(bar tudom azt te amugy sem szereted)
Ennyi.
Mar egy napja nem voltunk itthon, mert Torontoban aludtunk es vettek a Lillaek egy kocsit. Amiota kitettem a labam a Fidesz nem bir magaval. Majd nyar vegen hazamegyek, es rendet teszek.
Lia: Mikor mentek nyaralni a gonosz pasiddal? :))
Base: epp el akartam ujsagolni, hogy veled almodtam, de nem is erdemled meg!
Szevasz tavasz!(Most, hogy megszolitottam, akkor o is idejon?
Udv a Niagararol mindenkinek! Megerkeztem epsegben, csak egy kicsit kestem, de a lenyeg, hogy itt vagyok. (Hu, banyek, itt mas a billentyuzet, es az y es z mas helyen van, ugyhogy ne csodalkozzatok, ha becsuszik egy-ket baki!)
Krapi:Megkapta anyad az smsemet? Jo lett volna, ha valamikor valaszol is ra, mert igy most nem tudom, hogy eszitek-e a kefet miattam, vagy sem!
Minden rendben volt az uton, semmi bibi nem tortent, siman beengedtek!
Base:Koszi az erdeklodest, meg a telefont!
OneDa, Lia, Lobelt, Padre, Andrew: Szintugy!
Jo az ido, meleg van! Most megyunk vissza Torontoba, holnap meg a strandra.
Rta: Jó utat! Aztán hozzál nekem kanadai favágót kellene vele csináltatnom egy erdőirtást!Pusszancs!
Házelhoff: Nehogy ide gyere! Azé nem szeret itt mindenki!
Inkább vmelyik bögyös macát küld a strandról, tudod azzal a félkilós pirosrasült kenyérrel a hóna alatt! :))
A Proton kapitányról nekem csak a proton ágyú jut eszembe ill. még Joe, Mark, Rodgers kapitány,
Bette és a gerontopresszionátor, no meg persze az életkorvisszacsináló medence.
Bár ha belegondolok ez nem is olyan kevés :DD
Nukee Lee a képen nem, viszont ebben a részben is említés esik rólam, mint elhanyagolt tevékenységről. És mint tudjuk meg is lett a böjtje!
Így jár, aki Proton Kapitányt hanyagolja!:))
105. The Bride of Chaotica - Chaotica menyasszonya
Paris és Kim a holodeckben, a Proton kapitány-programban töltik az időt, ám a szimuláció váratlan fordulatot vesz: ismeretlen eredetű fotonikus torzulások bukkannak fel, és a holodeck vezérlése üzemképtelenné válik. A problémák nem csak a szimulációra korlátozódnak, a Voyager ugyanis épp ekkor akad fel egy szubtéri 'zátonyon', úgy tűnik, nem tudnak kiszabadulni. Valamivel később kiderül, hogy a két esemény nagyon is összefügg, a torzulásokból ugyanis néhány új szereplő csatlakozik a szimulációhoz, néhány fotonikus életforma, akik a szintén fotonikus jellegű holodeck-programot vélve valóságnak, összetűzésbe keverednek Chaoticával, és ennek a csatának a mellékhatása következtében válik mozgásképtelenné a Voyager. Mivel a diplomáciai megoldások kudarcot vallanak, a fotonikus lények ugyanis nem fogadják el, hogy a Voyager a valóság, és Chaotica világa csak szimuláció, így nem is hajlandók tárgyalni a hajó legénységével a háború befejezéséről. Így aztán Paris azt javasolja, fordítsák meg a dolgot, és ők segítsenek az idegeneknek legyőzni Chaoticát a holodeckben, hogy így a háború minél gyorsabban véget érhessen. Ennek érdekében azonban szükség lesz néhány 'epizódszereplőre': a Doktor, bizonyos értelemben maga is fotonikus életforma lévén a Föld elnökének szerepét kapja, és így sikerül eredményesen tárgyalnia az idegenekkel; és Janeway sem marad ki a szereposztásból, ő lesz Arachnia, Chaotica olthatatlan szerelmének tárgya. Paris és Kim Proton rakétahajóján indulnak Chaotica fellegvárának ostromára, Janeway, azaz Arachnia pedig elfogadva Chaotica házassági ajánlatát, újdonsült menyasszonyként próbálja szabotálni a Végzet Erődjének védelmi rendszerét, hogy Proton kapitány elpusztíthassa Chaotica híres fegyverét, a halálsugarat. És ahogyan az az ilyen történetekben lenni szokott, a jók persze végül győzedelmeskednek, a háború véget ér, és a fotonikus lények távoztával a Voyager is folytathatja útját, kiszabadulva a szubtéri torzulásból.
Az eddigi kép hírtelen átvált fekete-fehérbe és a harmincas évek sci-fi filmjeit idéző díszletek között találjuk magunkat.
Proton kapitány belép a színre és elekezdődik a kaland. Most arra vagyok már csak kiváncsi, hogy ki játsza Proton kapitányt, meg arra, hogy én lennék-e a főgonosz? :-)))
De az nem is volt hivatalos. Csak úgy nemhivatalosan megsütöttünk mindent ami mozgott. A Szuszinak szerencséje volt hogy elkódorgott! :))) Bandzsi néni majdnem feldobott egy tál húst a buszra amikor mentünk haza. Kész az a faszi. :)
Jut-e szembe? :)) Nálad mikor lesz kertisütőpáré? Sinázhatnánk megen olyan gyümőcssalit. Sok vodkával! :))