Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Eladósorba került sok könyvünk. Már tettem belőlük múltkor, de azóta abból elkeltek illetve lettek újak, így újragomboltam a dolgot. :-)Ez az adag most kiskamaszoknak való. Mindegyik első kézből való, tökéletes állapotban, olyanok, mint a boltban. Az egy sorozatba tartozókat egyben szeretném adni, ha lehetséges. Árban megegyezünk a szerint, hogy valaki hány db-ot kér. Kérem, mailt írjatok: cece.pepperoni@freemail.hu
Ujszeru, fullos babakocsink lásd a 2. képen eladó Dunakeszin fix 36000ft-ért Érdeklődni : 06203914650 es számon bármikor. Több helyen hírdetem, hibátlan 3in1 kocsiról van szó.
Műanyag verdák 500Ft/db, fém Verdák és Roary 1200Ft/db áron vihetők. Személyesen a metrók vonalán lehet átvenni, vagy előre utalás után ajánlottan postázom!