A Dream Teamnek mennyi kémiára volt szüksége vagy a 2008-as olimpiai csapatnak? Most is ha kihoztàk volna a TOP12 egyénileg legjobb jàtékosukat nulla kémiàval 30 pont+ különbség lenne az alap bàrki ellen.
Fantasztikusak voltak. Maestróék meg sajnos a múltban élnek. Abból élnek, hogy szerbek, és ennek az a végeredménye, hogy végső soron pontosan úgy viselkednek, mint a született magyarok jó nagy része.:) Így válik igazi magyaros tragikomédiává az egész.
Biztos vagyok benne, hogy egyszerre mindhármat egyikük sem vitte volna a csapatba, Harden, Irving vagy Lillard meg fel sem nagyon merült lehetőségként.
Hülyeség, ezek ketten a védekezést hírből sem ismerik, és az amerikaiak ráfázták már párszor arra, hogy egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy csapat is legyen a válogatott, ne csak jó játékosok egy rakáson.
senkit sem érdekel egy NBA GM választása, aki nézi a képességek mellett a kémiát a játékos upsideját, hosszútávon gondolkozik és fizetést kell adnia...
Ez egy 2 hetes torna. Tisztán képességek és minimális kémia alapján Irving és Harden is simán előbb ott lehetne (a B-sorban), mint egyesek a többség a jelenlegi keretből. :)
Szerintem egyetlen 1 NBA GM sincs, aki előbb vinni Hardent vagy Irvinget, mint a Brunson, Halliburton duóból bármelyiket. Kérdezd meg a Dallast, örülnek-e, hogy végül Irvinggel tudták pótolni Brunsont..
Durantet írtam. Thompson no way, again, nem 2017 van.
A szerbek nagyon jók eddig, meg nyomják a szokásos lélektani hadviselést is. És hergelik magukat is rendesen, nem csak az ellenfelet.:) Csak messze még a vége. A spanyolok ennél is jóval közelebb voltak a kanadaiak kiejtéséhez, aztán mégis szívtak.