Viszont olvasni se szoktál. Ugyanis a törzsasztalon folyó hó 14-én indult, máig 359 hozzászólást megért Jöjj vissza DakotaPress című topicban nem tiltakoztál, hogy lerezsővel, mert asziszi, hogy ő egyenlőbb az nemtudommivel. Ugyanis azt ott nem ő indította. Viszont az is nickről szólt. Na most gyere nekem rezsővel, jó? :))))))) És menj át oda is tiltakozni, mert addig tökéletesen hiteltelen, amit itt mondasz. :)))
javallom a topic torleset. hivatkozva a multban pl. szekely kecskesrol indult topic azonnali torlesere. akkor azt mondtak tasztaltarsrol nemlehet topicot nyitni.
(termeszetesen mindenki tudja, hogy rezso a szent tehen. neki mindent szabad. nickrol topicot nyitni, IRL nevet felfedni. ez csak egy gyenge probalkozas, arra hogy hatha megszunik az egyenlobbnek kasztja)
Mért kéne lemondaniuk? Csak azoknak, akik kettős mércét alkalmaznak most és a múltban. Akik pl. Wolandot letiltották, de téged pl. nem. Miközben te vidáman kimoderáltattál -figyelem: GLászló nem letiltatott, "csak" kimoderáltatott!!!!- engem. Még jó, hogy nem sűrűn szoktam nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használni, mert már én is Woland sorsára jutottam volna. És vajon akkor a veled egyetértők hány topicot nyitottak volna a kedvemért? Ne számold, megmondom. 000000: kb. ennyit. De négyzetre is emelheti, akinek kedve van. :)))
Rosszul érted. Ha nem változtatják meg, akkor Fidesz-bérencek, ugyanis azzal vádolták meg oket, hogy a letiltás azért volt, mert leszóltak az APEH-ból. És a vádló azzal zsarolta oket, ha nem változtatják meg, akkor ezt megírja egy újságban.
De ne offolj itt!!!!
Ehhez a visszakövetelősdihez én nem csatlakoztam, csupán egy ajánlást helyeztem el itt: a moderátorok monnyanak le.
És ezt a tisztességükre hivatkozva ajánlom, mert azt nem vonom kétségbe, csupán az alkalmasságukat.
Az alkalmasság - alkalmatlanság megítéléséhez még egy érvet csatolnék.
A moderátorok tevékenységének célja nem lehet más, mint amit a MM előír:
„Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. Munkájuk arra irányul, hogy ez a Fórum megmaradjon a szabad kommunikáció egyik lehetőségének, eszközének anélkül, hogy a szabadsággal bárki visszaélhessen.”
A fórum hangneme, stílusa, elképesztő mélységekbe zuhant az utóbbi időben, ezt általában senki sem vitatja, a moderátorok sem – ahogy a beírásaikból ez látszik.
Munkájuk tehát eredménytelen és reménytelen - ilyenkor pedig nem látszik más tisztességes megoldás, mint a lemondás.
Hogy ettől jobb lesz-e a helyzet, azt persze nem gondolom.
Nem mai történet. Csak aktuálissá lett. Hogy miért? Lásd a törzsasztal hasonló című témáját, csak helyettesítsd be az ott látható nevet ezzel. És ha abba beleolvasol, megérted.
Az történt, hogy az alpári anyázó Dakotapress nicket épp most akarják amnesztiában részesíteni. Nem teszünk itt mást, mint a visszakövetelok szavaival visszaköveteljük Wolandot is, akit kb. egy éve tiltottak le örökre.
T. moderátor!
Woland kifejezetten a leállatiasult faszkalapok miatt nyitotta meg a Politika rovatban a topicját, mert átjöttek a valamelyikbe őt nácizni, meg anyázni, topicot tördelni. Nyitott volt. Fölvette a fonalat ott!
Vagyis nem ártana olvasni is a topicocat, nemcsak szavakra felfigyelni, meg örökre eltiltósozni.
Egyébiránt továbbra is gyanús, hogy külső (pl. MSZP-közvetítésű), ill. más politikai nyomásra fostatok be a tulaj zsozsiját védendő.
Én válaszokat várok mások nevében is.
http
(Woland! Emlékszel, mondtam, hogy alig várják, hogy lecsapjanak rád!)
Azt gondolom, hogy a moderátorok egyetlen tisztességes lépése a lemondás lenne. A tevékenységük mára tökéletesen következetlen lett, illogikus, saját szabályaikat szegik meg rendszeresen. A fórum olvashatatlanná válásában nagy szerepük van, mert szerintem erre a szerepre abszolút alkalmatlanok.
Ezért gondolom azt, hogy le kellene mondaniuk. Persze ugyanezért gondolom azt is, hogy nem fognak lemondani - mert alkalmatlanságuk oly mértékű, hogy azt képtelenek felismerni.
Ajha! Mit nem mondsz? :) Inkább Woland beszéljen helyetted. :) Mert láthatólag rövidesen lesz rá precedens, hogy a lefejezett áldozat nyakára visszavarrják a fejét. Akkor vissza Wolandét is!
rezső nem-elvtárs!
Ha megkérhetem találjon ki magának új provokációs formulát, mert ezt a teknikát a mi alosztályunk dologozta ki arra az esetre, ha valamelyik BIT-es elvtársunkból a hosszas és gondos idomítás ellenére úgy kitörne az eredeti elállatiasodott személyisége, hogy moderátor elvtársaink kisebbségben maradnának a nem-elvtárs moderátorokkal szemben és letiltanák.
Kovács et. is üzeni: ne plagizálj te magyarbérenc!
Ha a Wolandot letiltották, akkor azt szépen vissza fogják csinálni. Mert lesz itt akkora
skandallum, hogy a Forum mifenének favorizálja a középszert, vagy annál alábbvaló
dolgokat.
Most nem vicceltem. Megreccsentem ezt a primitivizálódás irányába manipulált ......-t.
Nehogy véletlenül politikai íze-oka legyen. Mert gyanús! Nagyon gyanús!
Van nyomtatott sajtó is, és elég jó, közismert a nevem, hogy kicsit megkapirgáljam: a
végleg eltiltom anyázás miatt mögögg mi áll. Mekkora ember, milyen tálentum, micsoda
toleráns ember. Akit szeretnek.
Ezzel nem akarom fenyegetni az Indexet! De azonnal gondolják meg mit tettek, és
tesznek.
Vagyis? Ez nem csak a moderátor hatáskörébe tartozik.
Én, http, kérem a felelőtlen moderátori döntés azonnali visszavonását!
http
A Woland jöjjön vissza.
A moder-nek biztosan igaza van, ez a dolga, de Uraim: zseniket nem tiltunk ki, mert mi
leszunk ezátal szegényebbek. A moder is.
alf
Most megnéztem azt a topicot, este utánod olvasom a többit, ahova írkál.
Ahogy elolvastam a megnyilvánulásaitokat, abban a topicban nincs
mit Woland szemére hánynotok... Egyszerűen undorító amikert leírtok... Nagy kár,
hogy a moderátor csak egy felé szankcionál...