A B körön is pulzuscsúcs. Átlag:134! És ugyebár valamivel több, mint 100 méter a szint. Körönként a max 150-151 volt. Sokszor az átlag volt majdnem ennyi.
Hogy miért pont egy futótól kérnek az autósok útbaigazítást...
Ma nem sikerült a tegnapi 6 és 6:10-es tempót elkapni, de stabil 5:50-esben nyomtam... amíg kb a 10. km magasságában meg nem állított egy autós! Az a 3-4 perc úgy kizökkentett a ritmusból, hogy még az 5:30-ast se sikerült elkapnom.Majdnemhogy szétesett a mozgásom.
A bokám... Tulajdonképpen mit értünk boka alatt? Én azt a 2 "kinövő" csontot.
Bicsakláskor az egész lábfejem fordult alá. De bicsaklani meg a boka bicsaklik, nem? Viszont fájni nem a bokám fájt, hanem alatta körkörösen minden. Szinte az egész lábfejem.
Lehet, hogy kéne egy kis "emberi alkatrészek"-t tanulni.
Hja, hát akinek ilyen csodalámpája van, tessék is használni! :)
Mindenképp pihentesd még, sztem ne csak ma.
Régi tájfutó koromban jártam úgy, h egyik versenyen kiment a bokám, és (1?-)2 hét múlva elmentem a következő versenyre is, mondván, hogy majd nagyon vigyázok rá- természetesen újra kiment, és sokkal nehezebben javult, mint az első után...
Este egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem (na jó, elöl is volt) a bioptron lámpámat a a fürdés utáni kenegetés után elkezdtem a zöld fénnyel pásztázni körbe a lábfejemet. Ahhoz képest, hogy délután már menni se tudtam, mára szinte teljesen elmúlt a fájdalom!
Belül, a bokám alatti kis csontos rész este még érintésre is fájt! Most csak egy kicsit érzem kívül, ahol kevesebbet lámpáztam.
Adtam az egész lábfejenek most is 6-8 perc zöldet.
jobbulást! pár hónapja én is gödörbe léptem, azt hittem bepisilek ott rögtön, de aztán pár lépés múlva elmúlt, haza tudtam futni, bár azért bicegtem. utána pár nap múlva futni tudtam tőle (nem annyit, mint te, persze), de fájt sokáig bizonyos bokamozdulatoknál és gödröknél.
Erzsikéztem a P-n keresztül. És utolért amitől kicsit mindig is féltem, ha terepen futok. Visszafelé, miután elhagytam a gyerwekvasútat, pár száz méterre megbicsaklott valamitől a jobb bokám. Elesni szerencsére nem estem el, de pár másodpercig azon filóztam, hogy jutok haza. Onnan még jó 12km van hazáig. Gyors maszirozás, lábfejforgatás és megpróbáltam futni. Szerencsére ment.
Most azért a biztonság kedvéért bekenve és mindjárt jegelem is kicsinység.