Minek az az emilezés, amikor csak följebb köll emelni fényességes tekinteted és máris megtalálod a topikleírásban azt a bankszámszámlamicsodát..., sokk nulla van benne, arról ismerszik meg...
Azér az meg szégyenletes, hogy a magyar vidéket kihagynák a kantárcsak Rejtőileg. Mivel 14 éves korom óta Rejtőrajongok, némi bénccel támogatnám a báli rendezvényt, ha má elmenni nem tudok. Arra meg lusta vagyok, hogy magamtó utánnanézzek, ezé megmélezné valamelyik sztrovacsek azt a számlaszámot, ahova kűdhetek?
A család azonnali ténymeghatározása az vót, hogy lefogytál dear Wágner úr!
Kisimultak azok a ráncok, sígy módon mondhatni egészen babapopsis lett a zarcot (ez komoly!!). A szoborkörüli zesemények ilyetén állása után, mink ezt messzemenően megércsük ám:)
csak tudnánk már meg, hogy minek is fog majd ott beöltözni ez a Szabó képviselő úr...nagyon titokzatos volt ám...
lehetlent azé' ne kívánj. Szvsz az is szép teljesítmény lesz tőlünk, ha este hétig kibírjuk, hogy ne igyunk annyi sört, amennyitől már csak talicskán tudnak betolni minket a studióba...
Haggyatok már ezel a politizálás dologgal, mert kölcsönkérem a Wágner úr ajtóját, és jól fejbevágok mindenkit.
Szobor. Rejtő szobor. Nem politika, akármennyire is kampány van. Rejtő nem politizált, meg kampányolt, hanem írt, ami egy sokkal értelmesebb dolog. Az igaz, hogy zseninek kell lenni hozzá - ezért akarunk szobrot neki.
Zsírtáltost csak /ellen-/ plédaképpül citáltam. Pedig inkábbcsak cincálnám egy gőszkasszán biszkállóval, csak a láccat kedviért, ugye..
PárnázottHaider kommám! Neked bisztos heveny kapmányüldözési pandémiád alakult ki..csak tudnánk, mibűl/mitűl?? Olyan az, mint a BubóPestis: kátyu-kátyu /hátán/ alján!via-itisBudapestiensis..
A mediát pedig jól bemutatta a tavalyi évforduló. Egy elrontott időpontban kiadott MTI-anyag miatt majd mindenki elfeledkezett Rejtőről. Főzhettem a kávékat.
Én tudom, hogy ez egy jó megjelenési lehetőség, amint azt írtam is - csak a Fideszben nem tudom ezt tudatosítani, pedig igyexem, elhiheted.
Védnöknek meg olyat szokás, szabad és kell felkérni, aki tett már valamit azért a célért, amiről szól a történet. Szabó G.-n kívül nem ismerek másik ilyet.
Pontosabban: sokan megtettek mindent, ami tellett tőlük, lásd Wendriner Piroska, meg mindenki, aki adott a szoborra pénzet, így te is - de én egy pragmatikus dög vagyok, és azt látom, hogy egymillió sokkal több, mint amit bárki eddig össze tudott gereblyézni. A kuratóriumot is beleértve. A szobor nem lesz meg szép gondolatokból, ahhoz pénz kell.
A kampány meg monnyon le. Vagy ne monnyon le, és kampányoljon mindenki a Rejtő-szoborral, ez még sokkal jobb lenne. Bárkit felkérünk a bál védnökének, aki letesz egy, vagy több milliót az asztalra. Éntőlem jöhet a Thürmer is, vagy a Csurka is, csak annyiból fogom mérlegelni a dolgot, hogy árt, vagy használ a szobor ügyének a kérdés. (Mondjuk utóbbi kettő legjobb ha kifizeti az egészet előre, oszt akkor gyöhetnek. Bál üres lesz, de tudunk szoborot csinálni, és a dolog ezzel el is van intézve. :)
Szevasz, azér valahol én (mi) is ott voltunk, mégsem hívott a TV sehova, sőt, ki se jött, csak a Wágner jött fotózni, remélem, az ingyen sör meg Melanie miatt.
De azér jó az hogy Te mégis csinálsz valamit, kambájn ideoda.
De ez a rendezvény, úgy ahogy a mienk is volt, mulatás helyett már csak mulasztás.
PS: Leszek én még ide-adakozó így, vagy úgy. De azér sajnosnak tartom, hogy, egy jobb vagy bal vagy lib sem tartotta fontosnak ezt a szobrot, pedig Radnótinak meg József Attilának van már több is, és, mint tudjuk, Jenő ha csak egy napra is, de felkarolta az "Altató" feltalálóját.
És a szoboravatást mindenképp úgy képzelem, hogy valahogy a szobor része egy üveg pezsgő, amihez hozzávágunk egy Radzeer nevű cirkálót, és e pillanatban Piszkos Frett frissen mosott uniformisban kiadja a vezényszót: Sört!