De eddigi tapasztalatom szerint ez a topik alapvetően az "abandonware" dolgokat érti régi játék alatt, nem nagyon hiszem, hogy innen fognak tudni neked segíteni.
Van egy régi autós játék aminek a nevét nemtudom de rc kocsikat kell irányítani benne (nem a Re-volt). Minden versenyért pénzt kapok és lehet belőle vásárolni a kocsira olajat amit ott hagy az úton meg aknát, rakétát előre és hátra meg még egy rahedli baró cuccot. Azt hiszem piros autót kellett irányítani. Ha valaki tudja melyik játékra gondolok légyszi írja meg. Előre is köszi!
Régóta keresek már egy nagyon jó jatékot kb. 98-99-ben adhatták ki. Nem emlékszem pontossan a nevére de egy autós fps-jatékról van szó. Az autó fel van szerelve gépágyúval és rakétákkal. Küldetéseket kell végrehajtani egy sivatagos területen, objektumokat vagy éppen más autókat kellett megsemisíteni. A jaték neve azt hiszem tartalmazza a 76-os számot. Ha valaki ráismert az általam keresett játékra akkor kérem segítsen. Előre is köszi mindenkinek.
a zsenialis putt-putt sorozat putt-putt goes to the moon cimu darabja lesz az. ajanlott a tobbi is, meg a ceg egyeb sorozatai es jatekai is (freddi fish es fatty bear konkretan, a maradek felejtos szerintem).
Nemrég találtam meg ezt a topicot, remélem ti tudtok nekem segíteni!
Keresek egy régi autós játékot (szerintem 1994-95 körüli lehet)
sajnos a címét nem tudom.
A lényege, hogy egy édes autót kell irányítani aki egy baleset folytán felrepül a holdra...ott különböző logikai feladatok megoldásával össze kell rakni egy rakétát ami a játék végén haza hozza Őt és a barátait!
Nagyon szeretném megszerezni de sajnos név nélkül nem találtam rá eddig. Ugy tudom van több része is a játéknak. Ha valaki tudja mi volt a címe kérem segítsen!
Sziasztok! Egy régi autós játékot keresek, sajnos a nevére nem emlékszem. A grafikája elég egyszerű, s lényege, hogy autókat hívsz ki, versenyzel, s elnyered a kocsiját/pénzbe fogadsz, s eközben fejlesztheted a géped, vehetsz új autókat.
Ha tudjátok, hogy mi lehet ez a játék, kérlek lécci írjátok meg (esetleg honnan lehetne letölteni)
Ezeket most találtam :) http://www.download-full-games.com/ http://free-game-downloads.mosw.com/ Az elsőn regelni kell, de a második fizetős, ahogy elnézem :(
En megkoszontem masnap, ezek szerint hulye Index nem fogta. Meg 1x koszi akkor. Majd kiprobalom esetleg, de most van netem :-). Egyebkent megvan, meg valami regi jatekhoz szedtem le, csak nem tudtam hogy XP alatt is mukodik.
Sajnos gyakori. Sajnos abandonware oldalakon is gyakori. Én volt ahova felajánlottam a saját hibátlan verziómat, de nem fogadták szívesen. Fel se rakták. A mai napig a rosszat lehet leszedni tőlük. Érdekes.
Gyakori az ilyen. Pár napja leszedtem az Ultimate Soccer Managert nosztalgiázás céljából, és az editor működött is rendesen csak épp maga játék nem indult el...