Tapasztalat alapján főleg az elmúlt években megjelenő újfradisták a flegma, "minekünkezjár" faszok - btw, ez némileg Kispesten is megfigyelhető, csak fogalmam sincs, honnan került elő az elmúlt 2-3 évben ennyi új Kispest-szurkoló. Mert újfradistának lenni manapság nem kunszt, van pénz, van eredmény, van tömeg. Na de nálunk az új stadionon kívül...?
tegnap GnR koncert volt, megmondom őszintén mégha bajnokok ligája döntőt játszottak volna, az sem tudna érdekelni
a fradista szurkoló barátaim 99%-a egyébként tök normális és helyén kezeli a helyzetüket (including NER közeli állapot), de a neten (legyen ez akár index fórum, vagy face) kicsit más a helyzet, fél éve még azért hőzöngtek, hogy miért nem Csercseszov az év edzője :-)
Hát, azért egyelőre nem úgy tűnik, mintha szórnánk a pénzt. Adtunk el pár játékjogot, nem kell fizetni Plakuschenkó és Ennin kaliberű labdazsonglőröket, így tudtunk igazolni párat.
Iszonyat meleg volt, szurkolás inkább a gólok után volt, a meccs után meg nyilván megtapsoltuk az aranylábúakat.
Mondom, helyén kell kezelni ezt a győzelmet, de tetszett, hogy bátran fociztak, nem voltak alibi hátrapasszok, körbeadogatások, leszegett fejjel térdmagasságban középre kúrt labdák.
Az új igazolások első blikkre abszolút jók, Kerezsi meg különösen jó.
Pont én is így vagyok vele. Az NB2 - szerintem- elég gyenge színvonalt képvisel az Nb1-hez képest, mégis könnyebb nem kiesni, mint feljutni.
Mindenesetre október elejére kiderül, hogy gyengültünk-e a csikócsapattal, vagy az ingyenélők szélnek eresztésével csak erősödtünk és ez is elég lesz az élmezőnyhöz.
Tetszett nekem is a ma délelőtti, persze az azelőtti három rúgott gól nélküli edzőmeccs, meg nem. Mivel nem igazan vagyok kepben az nb2-vel, azert azt gondolom, hogy ott is barmi megtortenhet, eleg ha csak arra gondolunk az elmúlt években a Kaposvári Rákóczi és a KTE is újoncként végzett rögtön nb1-be feljuto helyen.
minden és annak ellenkezője is lehet, pl . az is elképzelhető, hogy Tulio visszatér játékos-edzőnek Újpestre (megtámogatva a Megyerin már ismerősen mozgó Szűcs Lajos kapusedzővel)
Tetszett a mai edzőmeccs, bár a BVSC két héttel le van maradva a felkészülésben az osztályozó miatt.
Kálnoki és Nikolasz jó igazolás volt, illetve Kerezsi nagy közönségkedvenc lehet Kispesten.
Én a Kecskemét elleni vereségektől sem omlottam össze, ezt a mai emccset is a helyén kell kezelni. A fiataloknak időt kell adni, játszatni kell őket, aztán majd meglátjuk.
Eppel - nem zárom ki, hogyha megkapná a bizalmat, akkor összeszedné magát, eléggé lelkizős alkat és biztos vagyok, hogy sokat jelent neki a Kispest mez
Vadócz - nem a kezdőbe, hanem 20-30 percekre gondolnám, a fejemben még mindig a Felcsútnak lőtt Gazdag gól van a pompás Vadócz összjátékkal... mellesleg pedig jó lenne a saját legendáinat nekük visszavonultatni, ebben azért nem vagyunk túl jók
Kálnokinak örülök egyébiránt, de még legalább két igazolást el tudnék képzelni.
Btw ilyen Haragos-szerű igazolások teljesen jók, hozzuk el az NB III gólkirályát, ha megtehetjük, egy harapós, ambíciózus, ügyes fiatal elfér Kispesten.
Eppelnek sokat köszönhetünk de évek óta felejtős szerintem.Vadi talán már bottal jár.Viszont NG és Filip szerintem erősítés lehetne.Talán a vasas sem zárkózna el.Olyan maradandót azért ott nem alkotott.
alapvetően optimista vagyok, de ez szerintem is kevés lesz, Nagy Geri/Vadócz/Eppel szintű hrámasból látnék 2-t.. sőt lehet, már Bobálnak is örülnék, ha összeszedné magát