Ha bármennyire is hozzáért volna, akkor rá lehet fogni, hogy a kapus okozta az esését. Igy viszont önmaga a csatár ugrott egy furcsát, oszt jónapot.
El akarta kerülni az ütközést, oké. A mai fociban a test-test elleni játékot állandóan engedik, sőt erőltetik. Itt most a csatár elkerülte ezt, helyes. De miért állítanak ezért ki bárkit is?
Szappanos valóban nem ért hozzá a csatárhoz, ez jól látszik a lassításokon. A VAR se láthatta máshogyan. Mégis kiállították. Miért? Elkövethet valaki elkaszálós szabálytalanságot úgy, hogy nem ér hozzá a sértetthez?
El lehet valaki ítélni testi sértésért, ha nem ér hozzá?
Vagy azért állították ki, mert megijesztette a szaladó csatárt és az ijedtében elesett?
Vagy a VAR megkapta az ukázt, hogy kedvezzenek a DVSC-nek, bent kell tartani az első osztályban?
Csak engem zavar Hernádi, és a hülye, magabiztosnak tűnő kinyilatkoztatásai?
Nem mint ha a tartalmával volna probléma, de Fehérváron is tolta hogy kinőtték az nb1-et,meglett a stadion, és Nikolics után szépen lejtmenetbe kapcsoltak.
Nem azt akarom mondani, hogy akkor itt is így kell lennie, de bajnoki címet, nemzetközi kupát ígér, meg fogadni akar a műsorvezetővel. Így is 27 éve hallgatjuk a sok faszszopó buzitól ,ezt a jövőrés faszságot.
Az a baj hogy én politikailag nem tudom elhinni hogy a Felcsút legyen a bajnok. Jövő évi választás előtt azt megcsinálni hogy Orbán faluja megelőzze a Fradit. Fradistáknak visszanyal egyet a rendszer. Ezt még Ceaușescu se merte megcsinálni. Pedig nála még választás se volt.
Ha Bognár szeretne még odaszúrni a Fradinak, akkor leadja a Debrecennek a meccset és a Győrnek teljesen éles lesz a Fradi elleni párharc az utolsó fordulóban
Azért nem látsz ilyet a PL-ben, mert ott már rég kitámadtak volna rá a védők. Tajti csak akkor tud ilyet, ha nincs mozgásban és nem támadják. Ahogy kicsit gyorsabb volt a játék, vagy agresszívebb a védelem, nem sok pontos labdát adott eddig. Ettől függetlenül szép passz volt, de azért erre ne építsünk
Az Tajti forintos labdája volt főleg. Ilyet még a PL-ben se látni. Vagy múltkor Rasak átlövéses bombagólja. Tegnap volt "szerencsém" megnézni a FA kupa döntőt. Az agyonsztárolt City 100 perc alatt egyszer se tudta átlőni a beállt védelmet, vagy egyszer rendesen beadni a labdát. :-D
Zselákot is megkövetem, nagyon rossz focit játszatott, de ennél a 100 perces kínlódásnál az is jobb volt. :-D