ott a pont. már ha igaz - de felteszem nincs messze a valóságtól (Kondás nem létező 3 nyert meccs sorozatai) ami nem egy bravúr mint ahogy Dombi dekázási rekordjai sem :)
Én 23 percig bírtam nézni az elejétől annyira gyenge volt mint fent említett idejében. Aztán 86.p vissza ott meg helyzet helyt után :O
A meccs ember inkább Szabó paksi védő volt. Nem tudom hány labdát fogott a gólvonalról még a gólunknál is. Mindenütt az ő kopasz feje volt látható.
egyébként soccer stand statjai is ezt mondják: a mai statja rossz (gondolom tizi miatt) de a elző 6 meccsükön a legjobb paksi.
Milyet húzott? Letámadott, amit nem bírtak végig? Bejött a taktika? Rúgtak hármat a nagy letámadás alatt? Nem.
Ilyet én is tudok mondani. Blago taktikája bejött, hiszen az elején megfuttatta a paksiakat, aztán amikor elfáradtak akkor megnyertük a meccset. A végén meg le is simázhattuk volna, csak volt egy jól védő kapusuk.
Minden csak nézőpont kérdése.
Betett két gyereket. Volt más választása? Ha tehette volna nem őket teszi be, csak nem volt más. Biztos szarul állította össze a keretet.
Bezzeg az MTKban tavaly. Annyira jó volt Bognár, azóta sem értem miért küldték el....
A veretlen bajnoki cím számai tizeniksz év távlatából egyre durvábbak: )
Otthon 12 győzelem és 3 dönti - és ezzel csak holtversenyben volt miénk a legjobb hazai mérleg, bizony, remek Videotont kellett legyűrni a bajnoki címhez.
Idegenben 10 győzelem, 5 döntetlen - és 4, azaz NÉGY kapott gól, pokol.
Így átgondolva a kövesdi 90 perc is jó volt,mert milyen jól nyomtunk a végén.
Bognár olyat húzott,hogy blagonak nem volt rá lépése és nem Blago taktikán múlott,hogy az elején nem szedünk be egyet.
És újra írom ,be mert tenni 2 saját nevelésű gyereket.
Mikor fog ilyet Blago? A büdös életbe se. Azzal a paksi kerettel Blago a 10. helyet súrolná maximum,még ezzel az értékesebb Loki kerettel is küszködik.
Pedig ő kérése lett így alakítva. Szóval szerintem hagyjuk a blago összehasonlítást
Aztán döntsd el,hogy állunk...
Ha holnap elmenne innen minden külföldi és nekünk is csak magyarokat kéne a csapatba rakni,melyik csapat lenne erősebb a Paks vagy a Loki....
Egyébként kolera valahány leírta később. Elemérnek csak szerencséje volt, hiszen volt olyan meccs, hogy csak a végén egyenlítettünk, meg ha az elején ... meg blablabla. Meg hát az a csapat messze kiemelkedett. (Jah Nagy Zolival, Rezessel, meg az éppen akkor Kaposvárról visszahozott Korhuttal).
A mai nap az ünneplésé, csak legyen elég hideg sör!!!
Orbán is itt lesz a meccsen, vélhetően most nem Vidi, hanem Loki sálban! Gondolom Csányinak is adnak egyet...
Aztán közösen megtekintik az új Nagyerdei Stadion MAKETTJÉT!...
Biztos itt lesz Miskolc és Nyíregyháza polgármestere is, mint a BL meccsek várható házigazdái...
Biztos lesz "KÖSZÖNJÜK A STADIONT" molinó is...
Ebcsont42:
A mai - az akár tetszik, akár nem - egy csinált ünnep lesz! Annak minden negatív vonásával együtt! Én a magam részéről le tudtam az ünneplést 2 hete. Abban a napban jóval több volt az őszinteség, mint ebben a maiban! :( Ha sikerül behúzni ezt a meccset is, akkor "történelmet csinálnak" a srácok, ha nem akkor meg "CSAK" imádni fogom őket! Kábé 1 hónapon belül el fog dőlni, hogy lesz-e stadion vagy sem. Kábé ennyi idő múlva kiderül, hogy mi lesz a görögökkel. Ha az ojró tartósan 320 Ft felett marad, akkor nagy eséllyel nem lesz stadion. Mert a 12 mrd Ft-ból garantáltan jóval több lesz pillanatok alatt!
HAJRÁ LOKI!
(ez a komment különösen vicces :D )
Több kommentet nem volt kedvem keresni. 500-asával a 219. oldal, ha valakit rávinne a lélek.
Tényleg pihenjél már egy kicsit. Ha már azt mondod, legalább ezt tartsd be.
Igen , nem voltunk jók az első fél órában.Vezethetett volna a Paks. Bár talán egy kaput eltaláló lövésük sem volt...Persze találtunk egy gólt, bár előtte már Báránynak volt egy fél ziccere...
Gondolom sokáig álltál a büfénél a szünetben, mert a második félidő elején két vagy három nagy lehetőségünk is volt . Gondolom már akkor is kitámadott a Paks... (Mekkora lett volna, ha az 50. percben bemegy Dreskovic lehetősége, pont amikor Dombit éltették.)
Azt mondod Blago csak áll és néz. Bezzeg a kedvenced Bognár. Ő állni sem bír, ül a padon. Ő mit tett hozzá meccs közben? Merthogy 55percig hátrányban voltak.
Te mindig azt emeled ki, hogy van szar időszak. Ha az első félidőben hármat rúgunk, akkor az a bajod, hogy miért állunk vissza a másodikban. Ha az elején vagyunk szarok, de aztán a végén bedaráljuk őket, akkor az .
Ha egy kaput eltaláló lövésünk van, akkor az s baj. Ha sok, akkor meg másba kötsz bele
Egy meccs 90 percig tart. A végén meg lesz egy eredmény. Lehet a meccset enélkül is értékelni, (Urbányi..) de igazából inkább egy szar 1-0 mint egy fantasztikus 4-4. (Vagy 3-4).