Keresés

Részletes keresés

taith Creative Commons License 2002.10.31 0 0 149
Mi volt a tegnap esti részben?
Sajna már előtte elaludtam :((

Én meg alatta (közben). Annyira jó vót... :(

Előzmény: Gossard (148)
Gossard Creative Commons License 2002.10.31 0 0 148
Mi volt a tegnap esti részben?
Sajna már előtte elaludtam :((
edk440 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 147
Ha szigorúan vesszük, akkor a harmadik partner, mert a pilotrészben még Kate Pike alhadnagy volt vele (Andrea Parker). Őt cserélték le Meg Austinre (Tracey Needham).

Ed

Előzmény: ambrozia (145)
Zed83 Creative Commons License 2002.10.28 0 0 146
Visszatérve az előzőkhöz:
vasárnaponként a már leadott episodokat ismételték. A még a tv2n le nem játszott szériának valamikor tavasszal vége szakadt. A most hétközben elkezdet részek a tavasszal félbeszakított sorozat új részei.
Ezért érezhető az áttérés után a cselekmény logikai ficama.

(Én el is voltam keserdeve, amikor elkezdték az ismétlést. Azt hittem végig nyomják addig, ahol újra kezdték.)

A szinkronhoz csak annyit: én is gyalázatosnak tartom. Amikor távolról mitatják őket, egyszerűen nem tudom, hogy ki beszél:) Legrosszabb egyértelműen Chadwigen.
Amúgy 2-3 rész alatt meg lehet szokni.
Majd főlveszem mindet, és többször megnézem, hogy szokjam:)

na pussz

ambrozia Creative Commons License 2002.10.27 0 0 145
Tényleg kihagyták! Egyébként a második partnere Harm-nak, amikor a CBS átvette a sorozatot a NBC-től, azaz a második szériától már ő játszik a sorozatban.

Forrás: www.epguides.com

Előzmény: fmsahs2 (144)
fmsahs2 Creative Commons License 2002.10.26 0 0 144
Hmmmmm !!! Ez érdekes ! Lessetek már el az imdb.com-ra lécci, és nézzétek meg, hogy teljesen vak vagyok, vagypedig szegény Catherine Bellt úgy ánblokk kihagyták a JAG stáblistájából ??? Amúgy arra lettem volna kiváncsi, hogy ő mióta szerepel, mert kb a 3. vagy 4. partnere Harmnak.
edk440 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 143
Ha igaz a hír, simán beleírhatják.

A 4. sorozat végén Harmmal megbeszélték, hogy ha öt év múlva egyikük sem találja meg az igazit, egymáséi lesznek. (Vagy valami hasonló...)

Most megy a 8. sorozat, a 9-ikben mar lehet Macnek pocakja...

Ed

Előzmény: Neskuvik (142)
Neskuvik Creative Commons License 2002.10.21 0 0 142
Kicsit off-topic leszek, de nem nagyon! Nem tudom, mennyire pletyka, bár nem nagyon hiszem, hogy az lenne, de Catherine Bell állitlag terhes. Ha igaz a dolog, nem tudom, hogy fogják megoldani! Kiirni nem nagyon lehet, beleirni meg pláne, az meg elég feltűnő lenne, ha egyszercsak újfajta egyenruhát kezdene el hordani, mert hát a régi nem erre volt kitalálva! Mindenesetre érdekes lesz a dolog (bár mi még nagyon messze vagyunk attól, hogy különösebben érdekes lenne.)
edk440 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 141
Kiegészítem magam: amit ,,felébred´´-re fordítottak, annak az eredetije ,,wake up´´ volt, de a hülye fordítónak nem volt annyi esze, hogy utánanézzen, ez a katonai szlengben a leszerelés napját jelenti.

Ed

Előzmény: edk440 (139)
Tamás Creative Commons License 2002.10.16 0 0 140
Fordítási hiba, na az tényleg annyi van benne, mint a nyű. Néha folyamatosan végigmorgok egy epizódot miattuk.
Előzmény: edk440 (138)
edk440 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 139
Hiba az eredetiben (Legacy Part 2): az orosz autóknak latin betűs rendszáma van...
edk440 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 138
Az új szinkron tényleg borzalmas!

A legutóbbi részben (Legacy II) volt jó pár fordítási hiba is. Körzetszám helyett ,,területi kód´´, ,,leszerel´´ (?) helyett ,,felébred´´.
De ez nem először fordul elő.

Macet pedig megint őrnagynak szólítják, pedig alezredes. (Ahogy Harm is, mert olyan rang, hogy ,,parancsnok´´, a magyar nyelvben nincs. Az amerikaiak másképp hívják az ekvivalens rangokat a haditengerészetnél, mint a többi fegyvernemnél.)

Szóv al tv2 monnyon le!

vicc Creative Commons License 2002.10.09 0 0 137
szerinted mely részek maradtak ki?
Előzmény: Sexologue (136)
Sexologue Creative Commons License 2002.10.09 0 0 136
A múltkor szóvátettem, hogy ugrottak tíy epizódot. Közölték, hogy dehogy - legalábbis valami filmszerkesztőség szerint. Aztán elküldtem nekik a JAG epizódlistát. Mégcsak nem is reagáltak rá.

Morogtam én is a szinkronért - és???
Szerintetek zárójeleséket érdekli a néző véleménye?

Gossard Creative Commons License 2002.10.07 0 0 135
Chagwidden jó kis öblös hangja nekem is nagyon hiányzik.
De a legnagyobb visszalépés számomra egyértelműen Bud szinkronhangjában van.

Tényleg kéne vmi tiltakozás, akár e-mail-ben is el lehetne juttatni
a TV2-nek a nemtetszésünket. Azért elég szkeptikus vagyok a sikerét illetően.

EasyFriend Creative Commons License 2002.10.07 0 0 134
Szerintem inkább az lehetett a gond, hogy az autóbalesete és a ValóVilág között nem maradt már ideje beugrani a szinkronstúdióba...

Utólag visszagondolva mosolyogtató, hogy anno azon bosszankodtam, hogy Tyner szinkronhangja mennyire rossz... Most már látom, mennyire huszadrangú probléma volt ez.

Azért a Star Trekhez szerintem ne hasonlítsuk a JAG szinkront, mert itt mégiscsak szinkronszínészeket hallunk, még jók is, csak a színészválogatás nem volt túl szerencsés.

Előzmény: Tamás (130)
Dempsey Creative Commons License 2002.10.05 0 0 133
De mindenekelött Bud hangját adják vissza, azzonal mert ez a mostani kritikán aluli.
Fürgeláb Creative Commons License 2002.10.05 0 0 132
Nem semmi, a következő részben Putyin is szerepel.

Mentsük meg a JAG-et! Vissza Harmon szinkronját!

Sexologue Creative Commons License 2002.10.05 0 0 131
Egy jó dolog azért történt: Harmot végre az igazi rangján szólítják és nem adresszálják neki egy három csíkos tengernagy titulusát.

A legzavaróbb, ha Chegwidden megszólal azt hiszem, a Csillagkaput nézem.

Tamás Creative Commons License 2002.10.04 0 0 130
Ja, az ütött meg a lginkább...

Á, hülyék ezek... bár valszeg pont Bud esetében az volt a háttérben, hogy Stohl a k...a ValóVilág miatt semmilyen tv2 produkcióban nem vehetett már részt, így letiltották a szinkronját is.

Eddig is utáltam a buzi valóságshow-kat, most már okom is van rá.

Szerintem szervezzünk tüntetést. Mostanában az ilyen trendi dolog lett. :-))))))

Előzmény: bullseye (129)
bullseye Creative Commons License 2002.10.04 0 0 129
Bud teljesen felnőtt komoly ember hangot kapott - mintha a cég nem is látta volna nemhogy egy részt, de még az arcát sem. Aszonták hú, tengerészet, hadnagy, komoly ember...
Előzmény: Tamás (128)
Tamás Creative Commons License 2002.10.04 0 0 128
Nem is beszélve Budról... :-)))
Előzmény: EasyFriend (127)
EasyFriend Creative Commons License 2002.10.04 0 0 127
Nézhetetlenné tették az egyik kedvenc sorozatomat. Nektek melyik hang hiányzik a legjobban? Nekem Chagwiddené, de azért Rabb és Brumby hangjai is elég borzasztók lettek. :-(
bullseye Creative Commons License 2002.10.04 0 0 126
Viasat szinkronbotrány :) illetve :(((
új low-cost cég, nagyon low minőséggel

6 Szezon után szét*ték a ST:Voyager befejező évfolyamát
+ ők mondják alá (mert ez nem szinkron) az alábbiakat (ill. új részeket)
Angel
Harc törvénye
Helyszínelők
Körzet
meg még mittomén

iszoyatos ciki. A színészek még úgy ahogy fejlődőképesek, de egy rakat fahangú, a fordítás 0, kiegészítés 0

két gyöngyszem ("Best of worst of" verseny megy a Scifi.hu-n)
A Badzsorán ellenintelligencia tagja (Bajor-i kémelhárítás)
A Voyager szubtérbányára futott (szubtér aknára)

Előzmény: Gossard (124)
vicc Creative Commons License 2002.10.04 0 0 125
zone - ld. a viasat3-at szinkronizáló 'utcai emberek'-et felvonultató studió...
Előzmény: Gossard (124)
Gossard Creative Commons License 2002.10.03 0 0 124
Ehh?
Ezt nem értettem
Előzmény: bullseye (122)
Neskuvik Creative Commons License 2002.10.03 0 0 123
Hú, és én még panaszkodtam pár hete, hogy nem elég kifejező néhány szereplő szinkronhangja! Azért nem egészen igy értettem! Visszaszivok mindent, csak rakják vissza a régit! :-(((
Előzmény: Gossard (117)
bullseye Creative Commons License 2002.10.03 0 0 122
amíg nem zone, addig semmi jogod sírni! :)
Előzmény: Gossard (115)
vicc Creative Commons License 2002.10.02 0 0 121
az 'apuka vonal', olyan mint az x-aktákban az összeesküvés-vonal - mindig előveszik a dupla részekbe. szerintem annyira nem gáz...
Előzmény: Tamás (120)
Tamás Creative Commons License 2002.10.02 0 0 120
Az nem lenne gond, katonáéknál egyik napról a másikra jön a parancs, meg a tennivaló...

Ami nagyon nem tecc, hogy megint elővették ezt a papa-vonalat... Emberek, ez nem valami istenverte "Juan de la Lúz elveszett testvérének megvakult szerelme visszavág" c. überbrazil rémdráma, és remélem nem is válik azzá...

Előzmény: Gossard (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!