Keresés

Részletes keresés

Pepponi Creative Commons License 2015.06.14 0 0 22

A szöszi a 10-es skálán a 10-est kapna, hibátlan! 

Előzmény: Vivi1 (20)
Vivi1 Creative Commons License 2015.06.14 -1 2 21
Vivi1 Creative Commons License 2015.06.14 -1 2 20


Pepponi Creative Commons License 2015.06.14 0 0 19

Aranyos és kívánatos :) 

Előzmény: Vivi1 (18)
Vivi1 Creative Commons License 2015.06.14 -1 2 18

http://www.reference-sexe.com/videos/jeune-brune-de-18-ans-se-masturbe-sous-la-douche-1909.html

 

 

 

                       

 

 

                                   

arni111 Creative Commons License 2015.06.14 0 0 17

Szep

Előzmény: Vivi1 (13)
Pepponi Creative Commons License 2015.06.14 0 0 16

Egyre jobb Vivi :) A szőke csaj nagyon ott van a nyalásban...

Előzmény: Vivi1 (15)
Vivi1 Creative Commons License 2015.06.14 -1 1 15

http://www.xvideos.com/video1736076/lesbea_-_girlfriends_get_each_other_off

 

 

                                                           

 

 

Pepponi Creative Commons License 2015.06.13 0 0 14

Jó nők csak rövid a film... Köszi Vivi

Előzmény: Vivi1 (13)
Vivi1 Creative Commons License 2015.06.13 -1 1 13

http://www.webyoung.com/en/video/Swim-Meet-Part-One-Get-It-Together-Scene-01/76454

 

 

 

                                                          

 

 

 

malnaszorp Creative Commons License 2006.10.24 0 0 12
Mike Beck filmjei. Jók, szépek, akár még viccesek is :) Általában svédül vannak, talán ez baj lehet, bár amúgy sem bonyolultak a történetek :)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 11
Így van, persze inkább élőben! :) De ha már filmről volt szó...

(Ha rákattintottál volna a nickemre, egyből tudtad volna.)
Előzmény: Törölt nick (10)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 9
Ghima írta:

Off:

"Nem tudom, a rendezők miért hiszik azt, hogy jó az, amit csinálnak."

Egy kicsit naiv ez a kérdésfeltevés. A pornófilmrendezők csakis azt és pont úgy forgatnak, ami a piacon jól eladható. Ez egy óriási üzlet, elhiheted, hogy tökéletesen tisztában vannak az igényekkel, a trendekkel.

A pornófilmek fő fogyaszói a férfiak, akik vizuálisabb típusúak nálunk, sokuk számára pont megfelelő a pornófilmek képi világa, gépiessége és durvasága az esti maszturbáláshoz, ez van.

Van már olyan stúdió, ahol nőknek készítenek gyengédebb, történésben gazdagabb pornót, olvass bele a női pornóról szóló topikba.


Ezzel nem értek egyet. Az odáig világos, hogy a fogyasztó csak addig fontos, amíg elkölti a pénzét, üzlet az egész, ennyi. Ugyanakkor azt erősen kétlem, hogy tökéletesen tisztában lennének az igényekkel. Férfi létemre sem tartok semmi izgatót ezekben a filmekben. Nélkülöznek minden fantáziát, unalmasak. Meg lehetne mutatni a fiziológiai valóságot is, de akkor azt tegyék hitelesen, türelmesen, valóságosan. Azért megy az üzlet, mert nincs választék, nincs jobb. Ez pont olyan, mint amikor egy film sikerét az eladott jegyekből állapítják meg. A többség nem nézi meg többször is a filmet, tehát ha jól sikerül a marketing, a nagyon rossz filmet is sokan megnézik, hiszen csak a megtekintés után - s ekkor már megvettem a jegyet - alkothatok róla véleményt, akár éppen azt, hogy ez nagyon rossz volt. Szerintem nem erre van igény, mint ahogyan azt is kétlem, hogy normális dolog, hogy szinte minden filmben kiloccsan valakinek az agya némi brutalitás által. (Na jó, ez így túlzás, de igen sok filmnek elengedhetetlen kelléke a fegyver.)

Szerintem van igény az érzéki, mindent ábrázoló - de azt hitelesen - pornófilmekre, ahol valódi reakciókat láthat az ember. Valószínűleg nem lenne könnyű ilyet csinálni, de nem gondolom azt sem, hogy lehetetlen. És mint írtam, felőlem nevezhetjük akár oktató vagy ismeretterjesztő filmnek is. :)
Előzmény: locsemege (8)
locsemege Creative Commons License 2006.08.08 0 0 8
Ide lettem küldve! :)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.20 0 0 7
címet nem tudok, de valahol talán még meg is van a szekrényben: egy gyönyörű, érett (persze nem öreg, de nem is tini) nő fantáziál, pl. orchideát fest egy papírra, ami aztán megelevenedik (punciként) és egy gyönyörű nyalás lesz belőle, a férfiak pedig nem állat módjára kúrják benne a nőket, hanem végtelenül gyengéden, lassan és kéjesen. emlékszem, egy tigris is rá van festve egy csajszi hátára, meg valami angyalszárnyas fiatalember is megdug három nagyon szép nőt, szépiaszínben. szóval több ilyen, fantáziálós, lazán egybegyúrt történet, de semmi durvaság nincs benne, a popsidugás is gyengéd és teljesen természetes benne. gecizés viszont abszolút nincs, a férfiak egyszerűen nem élveznek, csak a nők vonaglanak kéjesen és gyönyörteljesen.
szóval szerintem eddig ez a maximum ebben a témában, nagyon jól van megcsinálva, álmok és (női) fantáziák, érzékiség és szex, meg persze gyönyörű testek, szétnyílt, nedves nunik és nagy, merev faszok, szóval minden, ami kell :)
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.18 0 0 6

Na, azota megszuletett-e olyan porno film amit egy kicsit prud asszonnyal meg lehet nezni? (nix dupla farok, anal stb...)

 

De light leszbi lehet...

Előzmény: CsambaPaci (5)
CsambaPaci Creative Commons License 2003.04.26 0 0 5
Sziasztok!

Ugyan a topic elég régi, de a kérdés jó. Valahogy nem jönnek be ezek a mostani ipari filmek. Hatalmas szilikon mellek és végeláthatatlan anális mindenhol. Ok, egy kicsinek nincs kifogásom, de a páromnak is szeretnék olyan filmeket mutatni, aminek van története. A VOX szombati erotikus filmjei erre a legjobb példa, főleg az olasz és francia filmek. Ott nagyon erotikus minden, hiába nem pornó, de nagyon izgatóak. Viszont kíváncsi lennék egy olyan filmre, ami nem hagyja abba, mint ezek a filmek és továbbmegy egy egy forró jelenetkenél és úgy mutatja be. Létezik ilyen vagy ennyire távol vannak az erotikus és a pornó filmek egymástól?

A neten keresve rátaláltam a Candida Royal nevű kiadóra, ahol állítólag nőknek készítenek filmeket. Látott már valaki ilyet? Ez tényleg jobban tetszik, mint az átlagfilma a lányoknak? Segítségeteket előre is köszönöm..

Csambapaci

Előzmény: lord (4)
lord Creative Commons License 2000.04.20 0 0 4
purplerain11

te azért ugye nem hiszed magad tökéletes szeretőnek? ugye te azért nem a pornófilmekből lested el a tuti technikát? ugye te azért nem hiszed el, hogy a nonstop kefélés alatt FOLYAMATOSAN élveznek a nők? vagy ez fel sem merült benned, ez nem szempont? Megáll az a női eszem...
Vagy igenis tökéletes szeretőnek képzeled magad, mert annyi pornófilmet megnéztél?

HappyHunter

nem hiszem, hogy a nyitott gondolkodású nőknek tetszenének ezek a filmek. pontosan azért nem, mert "pasifilmek". a nyitott gondolkodás arra vall, hogy MEGNÉZI. de nem tetszik neki.

greatorg, mángorló

a régebbiek valóban emberibbek voltak. legalábbis kevésbé gyomorforgatóak. az Orlowsky- féle filmek jobbak, mint a mostani óriásdudásak, de azok is "pasifilmek". Vagy mégis mi a nőies ebben a névtelen, erotikanélküli szexben? A "kielégíthetelen lyuk"? De az minden nőnek van. Akkor mi lenne ebben nekem az izgató?

"A kor afrodiziákuma az anonimitás lett: Tökös úr, a gyorstüzelő kefélés, egyéjszakás kapcsolatok. Ha a nők szexuális szabadságot szeretnének (...) akkor meg kell tanulniuk férfimódra kefélni." N.Wolf

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.17 0 0 2
Csak a személyes tapasztalatok alapján:

Először is nem mindegy, hogy milyenek ezek a filmek. A Teresa Orlowsky filmek tényleg eléggé "gusztusosak" legalábbis igényesen kidolgozottak, szép a "környezet", a lányok diszkréten sminkeltek, jó kocsik és egy nem túl buta kerettörténet is adott. Ha egy ilyen filmet nem akar megnézni a csajszi, akkor annak alapvetően (félre?)neveltetési okai vannak. Főleg abban az esetben, ha egyébként az ágyban elég szenvedélyes, és "töviről-hegyire élvezi amit csinál". Előfordult olyan is, hogy bár alapvetően nem volt a csajszinak kifogása a dolog ellen (filmnézés) de ha nem volt elég idő a "ráhangolódásra" akkor is lekezelte a dolgot, és nem akart filmet nézni. De voltak lányok, akik nagy odaadással nézték az ilyen filmeket. Ha a csajszik többen vannak (pl. buliban) akkor nem nagyon "vernyákoltak" a filmnézés ellen, lehet, hogy az enyhe alkoholos hatás, vagy a többfelé oszló "szégyenérzet??" vagy csak a bulihangulat miatt.
Mindenesetre az biztos, hogy a nők kritikusabb szemmel nézik ezeket a filmeket.
Most hogy így belegondoltam, lehet ennek a neveltetésen túl is oka. Pszichésen esetleg ébreszthet megalázó gondolatokat egy ilyen film a csajszik körében. Főleg, ha "hirtelen" adódik a "helyzet". Végül is a filmeken a nők játsszák el a "megalázott" szerepet, akár a filmek orális, anális vagy gruppen részére gondolunk. Nem biztos, hogy egy nő szívesen szembesül ezzel a látvánnyal, főleg azért, mert a nők nagyrésze elég fantáziadús ahhoz, hogy azonosulni tudjon a szereplővel, még akkor is, ha csak tudat alatt - és az, hogy idegen figurák "izélgetik" - sokkal inkább zavarja őket, mint pl. egy krapekot, ha idegen nőket kellene "izélgetni". Ennek lehet oka a nők fokozott érzékenysége, de az is, hogy egy fickó dicsőségnek tekint egy sikeres "vadászatot", míg a csajszi ebben a játékban inkább a "vadat" az "üldözöttet" alakítja. De nem akarok ilyen Freudi megközelítéseket használni.
Szvsz egy megfelelően nyitott gondolkodású nőt nem hiszem hogy zavarna egy "gusztusos" pornófilm, csak beszélni kell róla, fel kell készíteni, és ha nem akarja, az Istennek sem szabad eröltetni a dolgot.

Üdv:
Hunter

Előzmény: greatorg (1)
greatorg Creative Commons License 2000.04.16 0 0 1
Kedves lord!

Nekünk van egy pornófilmünk, amely -bár nem kimondottan nőknek készült- eléggé női szemszögből tekint a szexre. /Mellesleg a feleségem kedvence, kár, hogy ennek ellenére ritkán nézi... :-( /

A film: Teresa Orlowsky: Francia gyűjtemény

A film elején Maga Teresa játszadozik magával, majd előkerül a vibrátor-gyűjteménye. Miután ezt is végigpróbálgatta, odalép egy szekrényhez és a farkánál fogva kihúz egy férfit... (Jéééé, egy élő vibrátor!) Vele is messzemenőkig élvezkedik, majd egy másik szekrényből kihúz egy másik férfit... Végül egy harmadikat is...

No de nem a története a lényeg, hanem a látvány... Nekem is ez az egyik kedvencem. Próbáld megkeresni videotékákban.

Bye!

greatorg

Előzmény: lord (-)
mángorló Creative Commons License 2000.04.02 0 0 0
Én láttam igazi pornót nőknek. Én csináltam lánnyal:)) Amúgy pornófilmek suxx. Még a 80's évekbeliek voltak kicsit jobbak a mostaniaknál, de azok sem voltak igazán jók.
lord Creative Commons License 2000.04.02 0 0 topiknyitó
nohát akkor még1 téma:

van igazi pornó nőknek? kell-e nekik/ nekünk?
látott vki ilyet?
milyen az? miben más?

és hát mindez a Josephine-n kívül

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!