Keresés

Részletes keresés

Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 75
NLaci, a francba! Hát igenis van közös elképzelés, csak tapintatból hagytunk mindenkinek egy kiskaput, hogy meggondolja magát és eldöntse, mit akar csinálni, hiszen mindenki csak a maga nevében beszélhet. És ha valaki menni akar a "Szuperinfóba", hát lelke rajta, arcon köpni senki nem fogja. Egyébként azt gondolod, mi nem követjük, hogy itt mifolyik??!!! Csak gyere be a szerk.be vagy áruló lettél? geréb, írj azonnal!
Ne kavarj, inkább ismertesd a szerkesztőségin feldobott anarchista ötletedet! És ne komolykodj, mert belezavarodsz.
Előzmény: Nlaci (70)
el_mariachi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 74
Mindazt, mint azt=Mindazt, amit.
Bocs:))
Előzmény: el_mariachi (72)
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 73
Kedves Miss p.c. és Nlaci!
Még a végén csak kijön valami ebből a beszélgetésből, bár az elején azt mondták, hogy jól lenullázódunk. De azért sem :)
Tényleg érdekes lenne, ha sikerülne életben tartani a Campust. 1részt kiderülne, valóban működik-e, 2részt jópofa lenne a hivatalos egyetemi lap és a Campus, kvázi konkurencia a piacon (persze nincs igazi konkurencia és nincs igazi piac se, de mindegy).
Szurkolok nektek, gondolom, lesz még annyi lóvém, hogy küldhettek egy előfizetést, ha tényleg tovább müxik a Campus.
Hajrá! hools
el_mariachi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 72
Mindazt, mit azt megválaszolt hozzászólásomban leírtam, nem minden előzmény nélkül tettem; mint az korábban is megjelent – és mint akkori egyetemi (diák)vezetőnek gondolom helyesen – nyilván Neked is volt véleményed, és könnyen lehet, konkrét elképzelésed is a pécsi egyetemi lapról. És mint nem is olyan régen még hatalmi pozícióból (egyetemi) politizálót, gondolom foglalkoztatott, hogy mit lehet ezzel az egésszel kezdeni – támadási pontok voltak akkor is, vannak most is, stb stb.
Nehezen elképzelhető, hogy minden prekoncepciót és előkészítést nélkülöznek a Campussal most történtek. Nem akartam előítéletekkel élni, úgyhogy ha nem így van, csak örülök, hogy cáfolod.
Előzmény: benked (65)
Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 71
Kedves Hools, tervek természetesen vannak, csak ebben a pillanatban nehéz eltekinteni attól, hogy volt egy müködőképes szisztéma: egy felvilágosult állam - a pécsi egyetem - öt és fél éven át támogatott egy független-kritikai (kulturális ambíciókat is vállaló) egyetemi közéleti lapot, most meg egyik napról a másikra kéne átállni valami más finanszírozási formára. Levegőt kéne venni és beszélni azzal a pár befolyásos emberrel, akik valóban felajánlották a segítségüket... („És itt jöhetnek a pontok...”)
Nlaci Creative Commons License 2000.03.01 0 0 70
Nos. A marketing csoport felkérte a szerkesztőséget, folytatnánk a munkát. Erre a főszerk meg
egy másik szerkesztő, (akik jelen voltak ezen a szóbeli! egyeztetésen) persze nem nagyon mondtak semmit. Szóval testületileg biztos nem megyünk a PTE Szuperinfóhoz. A legutóbbi szerk. összejövetelen arra jutottunk, hogy mindenki szive szerint amit akar külön külön.
A lap folytatásáról folyamatos agyalás zajlik, de ehhez nekem nem sok lövésem van. Ma este lesz egy összejövés megint. Én oda elviszem pl. ennek a fórumnak az anyagát is, aztán csak lesz valahogy.
Holnap okosabbak leszünk.
Előzmény: hools (67)
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 69
Azt írod: "Tavaly néhány hökös velem együtt megkongatta a vészharangot a KEÜE Campusa felett. Költői a kérdés, de kiváncsi lennék arra: mit cselekedne az Axel-Springer az ÚDN-nel, ha sorozatosan a kiadó belső szennyesével foglalkoznának N.F.-ék... "
Pusztán logika: tehát a Campus valóban a belső szennyest teregette ki. Előtte meg azt írod: "Nem volt kényes a történet - lehozták."
Akkor most mi van?

Egyébként szerintem igenis szükség van egy egyetemi lapban ilyen sztorikra (most nem csak a te esetedre gondolok, tényfeltáró anyagokra), amelyek esetleg kellemetlenek, dehát mindenki hibázik, talán még én is :) Az új "Campusban" nem hinném, hogy ilyen helyet kap, de ezt már rengetegszer leírtam ide

Előzmény: benked (65)
mily Creative Commons License 2000.03.01 0 0 68
Sziasztok! orulok, hogy igy beindult ez a topic, ez azt jelenti, hogy nem megyunk el a tortenesek mellett.
ad1. a hirdetokrol: ha jol tudom, egy darab Feszek nyomdakoltsege kb 50-60 forint, a hirdetok egy szamban kb 60 ezer forintert hirdetnek, a Feszek 1000 pld-ban jelenik meg, vagyis a nyomdakoltseg ugy tunik pont allva vagyon. A gond az, hogy nem csak nyomdaktg merul fel: irodai koltsegek, technika, es esetleg honorarium. A feszeket nem penzert irjak es nem penzert dolgoznak vele. Egy idoben ment a dolog, de nem ez a lenyeg.
ad2. Erdekes, hogy mindig a Feszekkel hasonlitjak ossze a Campust, vajon miert?
ad3. sokan mondtak, hogy nem toltotte be a Campus a funkciojat. azt hiszem ezt a dolgot nem lehet kozpontilag meghatarozni, nem lehet egy olyan ujsagot "fentrol" szerkeszteni, ami nekunk, hallgatoknak szol. lehet, h. a Campus hibaja, hogy nem figyelt az olvasokra, viszont mindenkepp az ujsagot irok feladata, hogy valtsanak, hogy figyeljenek azokra, akiknek szol a lap. Ha ennek a valtasnak meg kellett (volna) tortnnie, akkor mindenkepp "lentrol" kellett volna valtoztatni. De ez meg mindig meglepheto. Egy ujsag ma akkor marad eletben, ha el tudja magat tartani.
bb
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 67
No tehát, akkor kérdezek: gondolom, a hangulat a Campuson belül most elég szar lehet, de van-e valami terv arra, hogy mit csináltok, ha tényleg vége (mármint ha az egyetem hivatalosan is bejelenti). Folytatás valamiképp (akár internet!) vagy mindenki elmegy haza, berúg egyszer és duzzog, majd az élet megy tovább.
Avagy: van-e (név nélkül persze), aki esetleg dolgozna az új "Campusban"?
Előre is thanx a válaszért!
Előzmény: Nlaci (66)
Nlaci Creative Commons License 2000.03.01 0 0 66
Gyöngyi egy PC-s, aki az elöbb mondta hogy mit csinálnak éppen a többiek a laptól.
Mire lennétek kiváncsiak?
Mert magamtól már nem birok sokat mondani erről az ügyről. Ráadásul hivatalosan még mindig semmi információ az Egyetem részéről.
Előzmény: hools (64)
benked Creative Commons License 2000.03.01 0 0 65
Jól elvitatkoztok, helyenként pont rólam is.
Nem szeretnék olajat önteni a tűzre, de néhány dolgot tisztán kell látnotok:
1. A Campus a "Benked-storyt" Pálinkás Norbi népszabis cikke átvételével leadta, majd kommentáltatta és interjút készített velem is.
Nem volt kényes a történet - lehozták.
2. Bár outsidernek tűmök a médiában, mint egykori ős-szubjektíves kalóz rádiós sem vagyok sajtó és Campus (KEÜE)ellenes. Nem volt leányálom, amikor befértem a Whisky-s mögé kis hirnek, de attól még nem leszek média-paranoid.
3. Nem vagyok sem rektor, sem rektorhelyettes, sem EHÖK elnök stb., így újsággyolkos sem vagyok. (Egyébként az erre irányuló feltételezés hizelgő egy egyetem-politikai félhullának.)A hivatalos, belső készítésű összegyetemi újság gondolatával egyetértek, a PTE-nek szüksége van saját PR-ra, szükséges információi megbízható közzétételére.
4. Tavaly néhány hökös velem együtt megkongatta a vészharangot a KEÜE Campusa felett. Költői a kérdés, de kiváncsi lennék arra: mit cselekedne az Axel-Springer az ÚDN-nel, ha sorozatosan a kiadó belső szennyesével foglalkoznának N.F.-ék...
5. Végül: a Campus akkori szerkesztőségének több tagja és régi campus-osok a szerkesztőségen belül is markánsan követelték a lap reformját (olvasótábor szélesítése, ingyenesség stb.). A KEÜE vezetése azonban néhány, a rektorral történt megbeszéléssel letudta az ügyet.

Remélem, hogy most nem önti ki az egyetem a fürdővízzel együtt a gyereket is: a hallgatói újságírás és az egyetemi érdek, mint a kecske és káposzta...

Ui.: ha valakit még zavar a "Benked-story" titka, megkérdezhet engem is.

Előzmény: el_mariachi (7)
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 64
Kedves Nlaci!
Figyelgetni figyelget minket a zoranka, legalábbis nem válaszolt a felkérésemre, hogy írjon valamit ide bele :)

Nlaci! Írj bele nyugodtan, legalább fixen tudjuk, hogy van egy Campusos is. Tényleg érdekel a véleményed a helyzetről!

De ki az a Gyöngyi?

Előzmény: Nlaci (63)
Nlaci Creative Commons License 2000.03.01 0 0 63
Csókolás.
Nlaci vagyok, bocs a hivatlan belépésésért.
Még életemben nem fórumoztam, de a munkahelyemet se szüntették meg még soha. Eddig.
Campusos vagyok, az Életvilág rovat vezetője, jobbnál jobb Internetes témájú cikkek szerzője, a legszerényebb arc Pécsen.
Inkább csak figyelgetnék, meg üdv Gyöngyinek!
Csók.
Előzmény: el_mariachi (62)
el_mariachi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 62
Ha minden igaz, a Pécsi Campus – illetve a kiadó egyesület – mindig is egyetemi központi költségvetési támogatást kapott, és sohasem annyit, amennyiről azt lehetne mondani, hogy minegy, hogy mennyire szórják, illetve mindegy, hogyan sáfárkodnak vele. (Az egyetem szűken mért, de hát nagy úr...:) Ha jól tudom, – Campusosok erősítsetek meg – a lapfenntartás és -kiadás költségei mellett túl sok elbohóckodni való pénz nem nagyon maradhatott az elmúlt időben...

A pillanatnyi nyomdai árak – plusz rezsiköltség, stb, stb – mellett egy évi 12 példányban megjelenő lapot – melyet nem tekintünk egyetemi, hanem az egyetem állítása és többek óhaja szerint inkább kulturális lapnak – minimálszinten fenntartani – ebben a technikai költségek, amortizáció, sőt, bérek, egyebek sincsenek benne – legkevesebb 5 millió forint. Mindez azt jelentené, hogy egy mondjuk 32 oldalas, hasonló profilú lapban maximálisan értékesíthető 15-25 százaléknyi reklámfelület (tehát 4-6 oldal) feladata lenne számonként kb. 5-600 ezer forint kitermelése. Na erre varrjon gombot az, akinek nem közgazdászvér folyik az ereiben.

hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 61
De tényleg, hirdetésekből meg másféle tőkéből (úgy hallottam, hogy egy egyetemhez közeli szervezet tudna rá lét adni, ha jó tudom) nem lehetne folytatni a lapot. Ilyen terv nincs?
Előzmény: Miss p. c. (60)
Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 60
Bocs, hogy kicsit le vagyunk maradva, és csak most futottuk át a tegnapi hozzászólásokat. A finanszírozási ügyekről jut eszünkbe, hogy az egyetem marketing osztályához a remek Univ TV tartozott, a Campus soha. Így a Campus költségvetése nem is emészthette fel soha a kiváló marketing osztály büdzséjének felét. (A hirdetésekről annyit, hogy éppen most kezdett el egy közgázos lány fáradozni azon, hogy a Campusban is olyan hatékony hirdetésszervezés legyen, mint a konzseniális Fészekben.)

miss p. c.

Előzmény: Misi bacsi (18)
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 59
OFF
Én nem tudom, miért van ez: az ember válaszol mupe-nak, megpróbál érvelni, erre mupe meg eltűnik, mint szürke szamár a ködben. mupe, válaszolj, plííz! Oly kíváncsi vagyok.
OFF
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 58
Ha jól látom a mostani Fészeket, kb. 4.5-5 oldal hirdetés van benne. Ebből szerintem a Mevid és a Volántaxi nem milliós hirdető, bár ki tudja, a hirdetések szép nagyok. Próbáljuk ki, valóban működne-e a Fészek (vagy akár más kari lap, hogy a vitát tényleg elvi és ne személyes síkra tereljük) pusztán a reklámból. Nem vagyok benne biztos, hogy ebből a léből ki lehetne fizetni pl. a nyomdát.

De akkor ne támogassa a hallgatói önkormányzat se anyagilag, se technikailag (ilyet ugyanis a Campus nem kapott, lévén nem függött egyik HÖK-től sem) Ellenben: "A lap a PTE KTK HÖT-ön keresztül részben a Kar hallgatóinak pénzéből készül" - idézet a Fészek impresszumából.

Előzmény: mupe (57)
mupe Creative Commons License 2000.03.01 0 0 57
Nem ertem ezta kari lapi panik dolgot meg mindig, de lehet hogy hulye vagyok. Meg a gyanuja sem merult fel a paniknak a 4 ev alatt, amig csinaltam a lapot.

A "megszuntetik a kari lapokat" marhasag.
Lehetetlen ilyent tenni. Ha a Campus kicsit elelmesebb lenne, vele sem lehetne ilyent tenni.

Megmagyarazom.

A korszeru egyetemi lapot NEM CSAK AZ EGYETEM tartja el.

A hirdetok.

A Feszek veszhelyzetben (megha felelekkora peldanyszammal is), de tudna mukodni CSAK A HIRDETESI BEVETELEIBOL.

A szomoru,. hogy a Campusnak soha nem volt lenyeges osszege ebbol. (Feszeknek tobb volt, pedig peldanyszama mondjuk nyolcada...) Eleg szomoru.

Ha lenne sajat penze a Campusnak, akkor folytathatna a megjeleneset, nemigaz?

hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 56
A Narancsban nem értünk egyet (én legalábbis nem mindig tudom vállalni, sőt), de az tény, hogy az egyetemi lapokat nem lehet teljesen a piaci mérce szerint számolni. (Bár lehetne, mert akkor ez azt jelentené, hogy az egyetemisták jó piacot is jelentenek, ergo van pénzük dögivel)

Szerintem a PC lehet (és nagynéha volt is) egy olyan tudatformáló, tényfeltáró lap, mint az ÉS. Erre kellene jobban odafeküdni, de ebben tényleg kellenek az információk az egyetemről. (Asszem nem kell mondanom, hogy ez nem a belső vezérlést jelenti...)

Előzmény: Miss p. c. (52)
Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 55
Bocs, a korrektorom most jelzi, hogy pontosítanunk kell:

Ma reggel beszéltem egy sajtócápa ismerősemmel és azt mondta, hogy az egyetemi újságírás sohasem arról szólt, hogy hányan olvassák a lapot, hanem arról, hogy kik és hogyan CSINÁLJÁK! A Campust olyanok és úgy csinálták öt és fél évig, hogy érthetetlen, ami történik. Olyan lapot meg úgysem talál az ember, aminél úgy érzi, hogy tökéletesen telibe talája. (A Naranccsal sem értett egyet az ember soha teljesen, de mégis a legszemélyesebb, a legvállalhatóbb lap.)
Aki tökéletesen telibe talál, az Isten. Hívjátok Pajor Tamást, talán ő segíthet.

Miss P(olitical) C(orrectness)

hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 54
Kedves evad! Ne szmélyeskedj, ez a topic most nem erről szól, hanem a Campusról. Thanx! (Nyugi, nem én vagyok a moderátor! :))
Előzmény: evad (51)
el_mariachi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 53
Utolsó mondatoddal száz százalékig egyetértek.
Előzmény: mupe (49)
Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 52
Ma reggel beszéltem egy sajtócápa ismerősemmel és azt mondta, hogy az egyetemi újságírás sohasem arról szólt, hogy hányan olvassák a lapot, hanem arról, hogy kik és hogyan! A Campust olyanok és úgy csinálták öt és fél évig, hogy érthetetlen, ami történik. Olyan lapot meg úgysem talál az ember, aminél úgy érzi, hogy tökéletesen telibe talája. (A Naranccsal sem értett egyet az ember soha teljesen, de mégis a legszemélyesebb, a legvállalhatóbb lap.)
Aki tökéletesen telibe talál, az Isten. Hívjátok Pajor Tamást, talán ő segíthet.

Miss P(olitical) C(orrectness)

evad Creative Commons License 2000.03.01 0 0 51
Az indulásod pár éve jobb jövőt sejtetett. :-(
Sebaj.
hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 50
Én korábban csak annyit hallottam a dologról, hogy igenis volt némi pánik, még az elején a Campus átszervezése kapcsán, hogy esetleg megszűnnek a kari lapok, és a Campus lesz az egyetlen. Ettől volt némi félsz a Fészekben, de másutt is.

Az ingyenességgel nekem tényleg az a bajom, hogy a kutya sem tudja ellenőrizni, mennyi az olvasó. A Pécsi Extra, a Péntek, a Pécsi Hét is bazi módon fogy, legalábbis kiszórják mindenfelé, de nem hinném, hogy észrevenné valaki, ha nem jön meg. (Még mielőtt nekem esnél, ezt nem a Fészekre értettem. Mármint, hogy nem vennék észre, ha megszűnne.)

Az egyetlen mondatért: az utolsó Campust a szerkesztők ingyen adják, pontosabban egy mondatot kell csak leírni egy füzetbe. Bármit. Ugye emlékeztet ez valamire?

mupe Creative Commons License 2000.03.01 0 0 49
Sziasztok,

Haliho Misi es Gyorffy Zoli! :-)

Tegnap mar megirtam az alabbiakban kozolt reagalasom, de az index.hu minosegtelenul lassu (megint) az UKban es leakadt valami. Meg jo, hogy elmentettem. Pluszban meg annyit tennek hozza, hogy

1, Nem biztis hogy Miss P.C. altal megdicsertek tartjak korrekt mederben a topicot, vagyis nem minden megnyilvanulasuk jelzi ezt
2. Nagyon orulok a Topicnak, es addig ne haljon meg, mig valami megoldast nem "hallunk"
3. MI volt ez az "utolso mondat" tema? Ide nem jutott el a hire, felvilagostiana valaki pls?
4. Misikem! Hazunk Taja meg hatravan! Huzz bele :-)

Mupe

(A tegnapi hozzaszolasom a ket vonal kozt alant.)
- - - - - - - - - -
Hello!

No akkor nehany reagalas, ha mart igy elszabadultak az indulatok.

HOOLS IRTA:
>Az a gond a kari lapokkal, hogy a fene se tudja, hogy valóban elkapkodták-e őket. Én pl. a >TTK-s lapot ismertem a legjobban, a Termet ingyenes volt, így könnyű azt mondani, hogy rögtön elment. Csak nem tudni, hogy olvasták, vagy a csajok a koliban krumplit hámoztak rajta.
>(Ez persze nem azt jelenti, hogy a Campus olyan bazi mértékben fogyott volna az utóbbi időben.)

Az AJK es a KTK helyzetet ismerem jol, ott fel ora es 2 ora kozott van a 1000 INGYENES peldany fogyasa. INGYENES, igen. De ingyenes lapbol is lehet jot, es kevesbe jot csinalni. Emlekszem azokra az idokre, mikor a FESZEKbol (akkori parszaz peldany) meg fel ev mulva is kotegevel alltak a peldanyok az irodakon, (97 osze) nem vittek. Ha nepszeru dolgot csinalsz, azzal mas a helyzet!

HARVEY:
>A még nagyobb baj, hogy tönkre van téve a pécsi újságíró-utánpótlás. Ezt ugyanis a Factum vagy >a Fészek nem fogja kitermelni. A Campus ralatíve profi lap volt ezekhez képest, ahol lehetett >tanulni.

No comment, nem igaz.

>"A kari lapokata hallgatok szetkapkodjak, fel-egy ora alatt." - Ingyér. Gratula.

50 Ft NEM NAGY penz a Campusert. Ha kellett volna, barki aldozott volna ra. Nincs akkora kulonbseg az "ingyen" es az "50 ft" kozott, minta a kari lap es a campus nepszerusege kozott az adott karon. Ez a lenyeg, nem veszed az adast?!

EL_MARIACHI
>Nem feltétlenül ez az, amiről a dolog – hadd írjam le még egyszer: itt és most – szól. Sokkal >inkább arról, hogy jónak látja-e az egyetem, hogy egy adott esetben fügetlen, szókimondó – azaz >akarom mondani, egy szervilis „üzemi laphoz” képest legalábbis mindenképpen függetlenebb és >szókimondóbb – lapot támogat-e, vagy rövidre zárja a kérdést és „a pénzemért már legalább rólam >jót és azt amit akarok” – egyébként a marketing-pr álláspont szerint abszolute respektálható – >igényével áll elő, és akkor aztán tényleg az lesz, ami lett

Hat ez az! mindossze arra akartam ravilagitani, mi adhatta az indokot a vezetesnek, hogy megszuntesse a lapot. Itt a Marketing PR allaspontnak egy ujsagra valo eroszakolasarol van szo (ami NEM helyes). Ha valamilyen sajat kommunikacios anyagot akarnak csinmalni, az rendben van, de az nem egyetemi ujsag. Hogy mivel ertek egyet es mivel sem e tekintetben, elozo hozzaszolasom tisztazza.

Es e temaban ez a fontos, EZ, es nem a gyalazkodas. Nekem sem ez volt a celom, a kari hallgatok visszacsatolasait mondtam el, azt, ahogyan pl a kozgazon 99 szazalekban a hallgatok gondolkodnak. Sajnalom, hogy HARVEY ebbol annyit szurt le, hogy "nepofazzonazakisszarkarilap", vagy valami hasonlot, ami ha az illeto objektivitasat nem is, lelki szegenyseget mindenkeppen bizonyitja.

HOOLS
>Egyébként a Campus az utóbbi időben egyre inkább törekedett arra, hogy más karok is >megjelenjenek, volt is emiatt némi pánik, pl. a közgázon is.

Panik? inkabb kozrohejnek neveznem azt a fogadtatast, amikor visszaolvashattuk a 1-2 hettel ezelotti Kozgaz-Hirleveles hireinket a Campusban. A Campus ezen torekvese ugyanis ugy nyilvanult meg, hogy ratelefonaltak a HOT-okre, akik (pl a mienk) elfaxoltak nekik a hirleveluket, amit a ktk-sok tobbszaz peldanyban hetente kapnak meg. "Te figyi, nincs valamitek" kerdes altalanos volt a Campus telefonvonalarol.

Asszem errol ennyit, marmint nem kivanok a temaban tobbet megnyilatkozni, sok ertelme nincs, amint lkatom, tobb hozzaszolo nemigen lesz, a topic nemsokara elsullyed, de a szinvonala addig is hasonlo marad, szerintem.

Egyebirant: en mindig elolvastam a Campust, es szerettem olvasni, es nagyreszt tiszteltem azokat, akik alkottak.

Nem kellene primitivkedni.
- - - - - - - - - -- - - --- - - -

hools Creative Commons License 2000.03.01 0 0 48
OFF
Én barom, nemrég azt mondtam, hogy ez a rendszer gyors...
ON

Kedves zoranka! S mi a véleményed a helyzetről meg erről a beszélgetésről? Mondjá má valamit!

Előzmény: zoranka (45)
Misi bacsi Creative Commons License 2000.03.01 0 0 47
Tiszteletem!

Azthiszem nagyon nem halad a dolog. Sezretnem ha valaki, aki el tudja erni az eddigi szerkesztoket, az jelezne nekik, hogy "igenyt tartunk" rajuk :)

Szoval:
tegnap enis alairtam azt az egy sort. es vettem Campust, ahogy irtam is mar 2 ev utan ujra. Tettem ezt azert, mert ugyerzem ezt a lapot nem szabadott volna igy megszuntetni. Mert jo alap lett volna atalakitasra.
Viszont a szerkesztok felelossegenek tartom, hogy nem ismertek fel mar jo ideje azt, hogy ez a lap szinte az egyetem 1/20-anak szol. Nalunk a kozgazon feher hollo volt az, aki olvasta. Es ez nem veletlen. Mar sokan leirtak, hogy nem nekunk szolt.

Misi

Miss p. c. Creative Commons License 2000.03.01 0 0 46
Tényleg nem nagyon érünk most rá hozzászolni, de figyelünk, ahogy tudunk.

Hools-nak és evad-harvey-nak pedig köszi, hogy korrekten mederben tartják a beszélgetést, kicsit helyettünk is.

miss P(olitical) C(orrectness)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!