Részletes keresés
Szia! Jelenleg mekkora ékszer van benne? Vastagság és átmérője gondolok
Magam csináltam. A szúrás nem fájt. Már 12éve megvan. A tágítás volt amikor nem ment simán. Akkor fájt. De fájás esetén kivettem, pihentettem, majd folytattam. Túl gyorsan akartam a vastagabb karikát. Ez hiba volt. Szépen, nyugodtan, higgadtan.
Nagyon tetszik! Nekem sajnos még nincs ilyen ékszer a szerszámomban.
Szerszámom ;)
Izgató szép látvány!!
ez a páromé..
Nem fájt egyik sem, nem is vérzett 😉😉
ÓH.....😊😊
Nagyon szupi.😊
Ezen is gondolkodtam én is,de féltem tőle h ez azért fájna. Arrol nem is beszélve h ez azért gondolom vérzik,nem is kicsit.
Jaaa....
Megmutatod?
Már csak a PA-t hordom
Hogy hogy csak volt??
Már nincs benne?
nekem volt benne 3mm-es piercing, de talán még vastagabb is 😉
Álltalam megosztott pc,és elhezkedése alapján tudna valaki segiteni? Meddig lehet ugymond tágitani. Mekkora lehet maximum a pc szárvastagsága?
Ami nekem nagyon tetszene,amit már nem cserélnék,banán pc,3mm szárvastagság,10mm golyóval. (Elméletileg 13mm hosszu)
Meddig lehet,tágitani???
Azt szeretném megkérdezni h mekkora pc?
Szár vastagság.?
Szár hossz.?
10 éve körülmetéltek, de piercingem azóta se lett, így ebbe a topicba nem tehetek be képet róla :D
Hogy néz ki most? Láthatjuk?
Igen.. sajna jól látod. De mivel annyira szerettem voln igy "megoldottam" vagyis a feleségem. Ha tényleg szeretnél,akk csináltasd meg. Leirhatatlan..😍
Képeidet látva nekem úgy tűnik, mintha nem is lenne féked.Régen akartam én is a fékbe, de örömmel látom, hogy a helyére is lehet :)
Te......
Aki folyton minuszolsz. Mutasd magad,és mond meg mi a bajod velem. Miért????
Nagyon jó.
IMÁDOM😍😍😍
Az ívért képek.😍😍😍
Bocsika h csak most. Két hete szúrta feleségem. Lehet picit csámpás,de az enyém.😊😍😍
Ma cserélte nagyobbra.😊
4 mm a vastagsaga
Sziasztok! Valaki csináltatott guiche piercinget Budapesten? Hova érdemes menni?
Ha kell még szúrni szólj!
Heti rendszerességgel járok arra.
Van ékszer is meg minden.
Javítottam az email címemet, ha esetleg írtál volna.
Végre nekem is megvan a ferunum pcm. Nemsokára teszek fel képeket is.😊
Ha küldesz hasonló képet, privátban készítek neked is.
Mail. Publikus.
Index Fórumok
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!