Igen, igen bár a GOM-nak van egy aranyos mediterrán bája, ami a szervezést illeti. Idén csak egy napos lesz a buli, mert a Priest 22-én van ami, ami szerda. Pont egy napon lesz a pesti Roger Waterssel.
Én a Gods Of Metalra hegyezek - ugyan még csak a Mr. Big van bejelentve a Priest mellett, de mivel 3 nappal lesz Graspop előtt (legalábbis a Priest-nap), ezért sztem sanszos, h sok banda ott lesz az olaszoknál is a belga felhozatalból.
Arra a Graspopra nagyon jó lenne eljutni, sőt ma további zenekarokat jelentettek be, Volbeat, Iced Earth Sepultura, Amorphis, Soilwork, Electric Wizard, Spiritual Beggars.
Én biztos vagyok benne, hogy Lombardo tíz év múlva már nem fogja bírni ezt a tempót, kizárt hogy egy majdnem 55-60 éves fizikum erre a teljesítményre képes legyen majd. Most még ok, 45 éves simán bírja de az ember nem fokozatosan öregszik meg hanem vannak nagy ugrások. Jó nyilván ez lehet orvosolni majd technikával, rövidített setlisttel kisebb turnékkal blabla. Lars meg mindig is lihegett meg meg akart halni egy szám után, nagyon teátrális színpadias egy figura:) Mindegy, ez az én tippem majd 2020-ban meglátjuk kinek lesz igaza.
A Priest meg szerintem befejezi, jól is teszik. Amúgy valóban ott a kiskapu mert azt írták hogy a világ körüli turnéknak van csak vége, egyedi fesztivál fellépések meg ilyesmik valóban bejátszhatnak. De mint albumot készítő és x kontinensen megturnéztató zenekar meg fog szünni.
(Az alapján, amit Lombardo idén a Sonisphere-en nyújtott, szerintem ő nemhogy 10, de 20, 30, sőt, 70 év múlva is bírni fogja. Az a faszi egyszerűen nem ember. Gyorsabban és több díszítéssel játszott, mint a lemezeken, és nem volt hozzá semmi lihegés, látványos izzadás a la Lars Ulrich, nagy szenvedés vagy ilyesmi. Még Araya is elröhögte magát a végén már azon, mit művelt, amikor belekezdtek az Angel Of Deathbe.)
A legközelebbi buli egyelőre a Gods Of Metal, a többi kurva messze van, de alakul még a dolog nyilván. Graspop lesz totálbrutál, Ozzy, Scorpions és Priest a headliner nevek, plusz Slipknot a csúnyább vonalról.
...meg ki tudja, hogy mivel turbózzák magukat Stonesék. Nemcsak egészségügyi okok lehetnek ebben - a Scorpions két őstagja is mennyire elemében van még, és mégis úgy döntöttek, hogy leállnak. Szerintem inkább képletesen fáradtak el a többiek, ez pedig nagy kár egy ilyen jó album után...
Más intenzitású a zene, a Stones hetvenes évesen is bírni fogja talán, a Priest 60 után már megfáradt, a slayeréknek meg már a 40-es éveik második felében le-le kell mondani komplett turnékat mert az énekes nem bírja. Most meg mondom hogy 10 év múlva meg már Hanneman vagy Lombardo sem fogja.
Hm...lehet hogy megértük? Búcsúturnét hírdet a zenekar a honlapján Epitaph néven. Azt mondják 40 év zúzás után ez lesz az utolsó világ körüli turnéjuk és csekkoljuk a honlapot a további időpontokért - egyelőre pár európai fesztivál fellépés a tuti.
Amúgy van benne ráció, a Nostradamus ugyan jó cucc de nagyon nem fogyott és tényleg annak a határán vannak, hogy kicsit már hülyén nézzenek ki a színpadon, sőt talán már meg is történt ez. Persze lehet hogy kamu az egész és látjuk még őket később is, mindenesetre most ez a turné jelszava.
9th June Sweden Rock Festival, Sweden 11th June Sauna Festival, Finland 17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark 19th June Hellfest, Nantes, France 22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy 25th June Graspop Festival, Belgium 23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK 5th August Wacken Festival, German
9th June Sweden Rock Festival, Sweden 11th June Sauna Festival, Finland 17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark 19th June Hellfest, Nantes, France 22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy 25th June Graspop Festival, Belgium 23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK 5th August Wacken Festival, Germany
9th June Sweden Rock Festival, Sweden 11th June Sauna Festival, Finland 17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark 19th June Hellfest, Nantes, France 22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy 25th June Graspop Festival, Belgium 23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK 5th August Wacken Festival, Germany
Anaheim hihetetlen. Light comes out-nál hatásos, hogy az első verzét középfekvésben nyomja, aztán kiereszti.
A Rio dvd hangja valami vicc?
A War of words - the film meg inkább hivatalos bootleg, szóval jobban megerőltethették volna magukat. Mondjuk hangulatos. Meg ahogy is hasít Rob hangja, az tuti hogy komoly károsodást okozott.
Ami nagyon jó, az a Small deadly space, de ezt már sokan sok helyen elmondták.
Megjöttek tegnap mindenféle megrendelt Halford-Fight cuccok, el fogok merülni bennük a következő hetekben, de már most tudom, hogy ez tuti beteszi a kaput az új lemeznek: megnéztem tegnap az Anaheim koncertet, az valami zseniális. A Crucible lemez nemkülönben, most az eredetit hallgatom, utána jön a remaster. Jó kis móka ez az összehasonlítgatósdi, de a Made of Metalnak nem tesz jót :)
A Mower rendben van, de a Till the day I die nekem nagyon nem jön be.
Nem egyenletes a lemez. Vannak remek pillanatok, meg unalmasak is.
Az, hogy alapból light-osabb, az még nem lenne nagy baj, hisz fiatalabb már nem lesz a Metal God, de az érdeklődésemet sem tudta végig fentartani, s ezt tőle sem és Roy-Z-től sem szoktam meg.
Összességében az első két szóló lemeze sokkal jobban bejön, de azért még így is kellemes hallgatnivaló !
Ja és persze azt a karácsonyi lemezt, amit a harmadik lemezének csúfolnak, na azért azt kenterbe veri !