Keresés

Részletes keresés

Szigetlakó Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1337
Sziasztok!
Ha valakinek van fényképe vagy videókazia a Szigetrol és azt kölcsön tudná nekem adni azt nagyon megköszönném!

Krisna sátor Fantasztikus volt! Hare Krisna!!
Rájuk minden nap lehetet számítani.

Pearl@mailbox.hu

Előzmény: Devil Inside (1336)
Devil Inside Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1336
Nagyjából kipihentem magam, itt az ideje, hogy egy kis szubjektív összefoglalót írjak a látott koncertekről:
(Bocs elég hosszú lesz, mint ez a hét is volt, ha nem érdekel ugorj nyugodtan... :-))

Csütörtök
Irigy Mirigy - hozták a formájukat, tavaly is nagyjából ugyanez volt, untam is kissé, asszem a rajzfilm-slágerek előadása volt tényleg a csúcs.
Clesmatics - tetszett, de közben egyfolytában másokra vártam, úgyhogy nem tudok semmi különöset mondani róla.
Aznap (csütörtök) este állítólag a Hobo nagyon jó volt és még később az Üllői Úti Fuck koncertjén baromi nagyot örjöngtem egy haverommal, de a zenére nem emlékszem igazán. (Már láthatatlanok és sebezhetetlenek voltunk ;-))

Péntek
Apollo 440 - szintén tetszett, a zenei stílus nekem nem jön különösebben be, de a koncertet élveztem, asszem ezen bicsaklott ki a bokám ugrálás közben. (Még most is érzem.)
Venus - halk volt, se a mély nem jött igazán, se Zsuzsa hangja, ennek ellenére jó volt a hangulat a koncerten. (Olvastam itt valahol, hogy egy másik zenekar emiatt a szar halk hangosítás miatt le is vonult a Z+ban.)

Szombat
Uhrin Benedekről épp lemaradtam. :-((
Animális Kannibálok - újításként (vagy csak nekem volt új) frankó funky-jazz alapot nyomott a zenekar, a két srác hozta magát, hangulatot bírtak csinálni a délutáni bágyasztó napsütésben. Koncerten kimondottan bírom őket, mert lendületesek, van egy halom idétlen poénjuk, szóval buli.
Sub Bass Monster - roppant szimplán szólt az egész, hatalmas szinvonal esés volt zeneileg az ac-hez, nem igazán tetszett, úgyhogy gyorsan továbbálltunk.
Tiri Honolulu - a Bahiából kiszűrődő hangok alapján mentünk be rá - inkább mint KisPálra , brrr - egy nagyon jól játszó, két énekessel és mindössze egy hat évvel ezelőtti demokazettával rendelkező szegedi rock-együttes. Kb. olyan harminc ember nézte meg őket, pedig ennél sokkal jobbak voltak.
Kis Pál és... - továbbra sem az én zenekarom, ennek tükrében a koncertet sem bírom megitélni.
Stevenson Rockets - asszem így hívták három rocker srácot a főutcán majdnem szemben a krisnásokkal, akik mindenféle régi számot játszottak Hendixtől, Rolling Stonestól, Johnny Wintertől és sokan másoktól. Iszonyú jó volt, a teljesen véletlenül összeverődött közönség alig akarta hagyni, hogy befejezzék.
Varttina - jól énekelt a négy csaj, főleg az tetszett, mikor az egyik rikoltozva átkot szórt mint valami banya. Itt már kezdtem elfáradni, inkább íjászkodtunk meg ettünk, ezért nem figyeltem rájuk nagyon oda.
Soltész Rezső - a táncdalfesztiválsátor egy emberként ugrált és harsogta a "Szóljon hangosan az ének" c. hatalmas slágert. Ahogy Para-Kovács a Mancsban írta egy-két éve, "nincs az a segédanyag, ami ezt az élményt produkálni tudná". :-)
Tűzkerék - jó lendületes blues-rock banda, de már álmos voltam, úgyhogy jót aludtam rajta, pedig a végén a gitáros széjjelverte a gitárját, amibe az énekes egy kisbaltával is besegített.
Azért gratuláluk a rendezőknek a szombati nagyszinpadi programhoz: Hot Jazz Band - Animal Cannibals -Sub Bass Monster - Kis Pál és a Borz - HIM. Qrvára semmi koherencia. Milyen közönséget vártak ezek szombatra?

Vasárnap
Octovoice énekegyüttes - a Pesti Est szinpadon délutáni kellemes programként 4 lány (roppant csinosak :-)) és négy fiú több szólamban énekelt, határozottan élveztem (ezért is mentem be rá, mert nem volt semmi különösebb tervem, csak hallottam az éneket és teccett). Volt az American Pie a Short men have no reasen to live meg még halom más szám aminek nem tudom a címét, ugyanúgy mint ennek a zenekari stílusnak a nevét sem.
Feró meg a Bikini - nekem nagy élmény volt a koncert, az öreg hozta a tőle elvárható bunkó stílust, hozott magával plébekk közönséget az ottlévőt meg cseszegette, hogy tudnak-e úgy őrjöngeni. Ezenkívül megfelelően zúzós zene, "Hú de széles jó kedvem van", "Lángosképű állat a babám", amik nélkül nem lett volna teljes ez a Sziget. (Nekem :-) Az index újságírójának meg üzenem, hogy egy 17 éve megszünt együttes 17 éves számokat szokott játszani, miközben több élet van benne mint a tompán-alternatívan szóló KisPál.
Muzsikás és Sebestyén Márta - szintén jó volt, szépen zenéltek, mit lehet erről többet mondani?
Natacha Atlas - most is ez szól itt a gépemben. Nagyon jó hangja van, aki bírja az arabos zenét, annak ajánlom.
Itt kezdtem elveszteni a fonalat, a Deák Billből még hallottam valamit, aztán az egyik szinpadnál koncert közben ismét jót aludtam, de még a sátort is csak megbecsülni tudom, kb. az Index-Wanted lehetett.

Kedd
Boban Markovic - azok közé tartoztam, akik direkt ezért mentek ki, bár a Quimbyt is szeretem, erre tudom igazán eldobni az agyam (lehet, hogy nem véletlenül barnulok ilyen gyorsan a napon? :-)). Nem is okozott csalódást, a több mint tizenötperces beálló szám után nem volt megállás, ki is tomboltam magam. Az index cikkírójának üzenem: ha nem érzi ezt a zenét f@szért ír róla cikket, volt ott másik párezer ember, aki érzi (érti), igazán megkérhetett volna valakit, hogy segítsen neki.
Andi Bárhol - remek tánczenét nyomtak, időnként mintha kicsit jazz-rockosabb lett volna mint az eredeti szám, táncolni is majdnem elindultam, erre valami azóta is ismeretlen beb@szott a sátorba egy korsó sört aminek jó része a pólómon landolt.

Több említésre méltóra nem emlékszem, hacsak nem nézzük a hare-krisnát, akik nem alkalmaznak szövegírót, de igyekeznek minél változatosabb alapot nyomni a hare, hare alá.

Mint az elején említettem ez szigorúan szubjektív értékelés volt, lehet vele vitatkozni, de érdemesebb folytatni, főleg a "kis" együttesek produkciója érdekel, mert nem ismerem a nevüket, de hátha jövőre is jönnek és akkor már meg bírom nézni.

Babracs Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1335
Lehet, hogy naiv vagyok, de számomra riasztó az effajta befejezése pl. egy kis dobolásnak. Nem hiszem, hogy mindenkit jól agyon kell verni rögtön, aki valami hasonlót csinál. Errol szól a Sziget, nem? Hogy ha van bennünk egy kis fantázia, kihozhassuk magukból?! Ha jól tudom, nem attól szoktak jobban viselkedni az emberek, ha felpofozzák vagy megfenyegetik oket.
Előzmény: ubizz (1334)
ubizz Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1334
IN-KAL, reménység, hát...
Végülis az utolsó napig semmi bajom se volt velük.
Aztán szerda reggel 6 tájban egy spontán kuka-doboló csoportnál igen. Szoval jó kis ritmusszekcsió alakult egy alu-kuka körül, aztán hoztak még egyet, harminc méterre rákezdett egy konkurens banda, majd csapategyesítés után már öt kukán szólt a törzsi ritmus. Sajnos vagy sem, a filmem kifogyott, a digitális gép nem volt nálam, szerencsére egy diktafon igen, így legalább a hanganyagból megvan fél óra (az egész kb egy órányi volt).
Aztán 7.07-kor megjelent az első In-Kal ember, ő még tüök normális volt (végülis egyesével mindenki ember, a kutyák is inkább falkában veszélyesek. Szoval jött a srác robogón, kezével mutogatta, mostmár lehet leállni, de kb 30 dobolót ezzel azért nem lehet leállítani, némelyikük a ritmust átvéve szinte révületbe esve játszott a hangszeren.
Aztán jött a falka, kettő, három, öt guard, hirtelen elvesztettem a fonalat, mert beszédbe elegyedtem két bolgár szigetlakóval, kértek a hangfelvételből másolatot. Mire felnéztem, egy szines hajú srácot hajánál fogva rángattak és rugdalták, mással csak izmoztak, harmadiknak a kalapja repült el, pofontól vagy rángatástól, rúgástól vagy csak úgy, ezt nem láttam. Azt sem, amikor valakinek a gépéből kihúzták a filmet, mert épp arra figyeltem, ahogy egy forgatócsoportot fenyegettek. Örülök, hogy elfogyott a filmem, sajnáltam volna, ha kihúzzák a gépből. A diktafonra nem terjedt ki a figyelmük, mondjuk nem is dugtam az orruk alá :).
Fáradt guardok rossz reakciója, igazi magyarosch befejezés :(
Pár perc mulva egy francia párral beszélgettem, mondtam nekik, két éve még program volt a közös dobolás, mondták, igen, hallották otthon hogy akkor is így ért véget a dolog. Elég szomorú, hogy külföldre a fesztivál léte mellett ilyen infók jutnak el, végül is nem erről kéne szóljon az egész.
Másik oldalról az In-Kalos csoport főnökének keserű hangja cseng a fülembe: egész héten olyan jók voltatok, miért kell most elkezdeni a verekedést?
Persze máshonnan látjuk a világot, nem ítélem el öt, csak remélem, mire negyvenöt körül leszek, nem vezérel a sorsom egy biztonsági szolgálat csoportvezetői pozíciójába :)
Ł8) ubizz
Előzmény: Frankie Stimpy (1319)
SZ.I. Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1333
nagyon menő akartam lenni:)
szoval : Orban.Viktor@meh.hu

bena linker:)

Előzmény: SZ.I. (1332)
SZ.I. Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1332
Előzmény: Babracs (1331)
Babracs Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1331
Ha valaki tudja (K)Orrmány Viktor e-mail címét, az gyorsan szóljon, aztán gyujtsük az aláírásokat! Erre a 10. évfordulóra nem mondhat nemet. MEGSZAVAZZUK!
A Kormány Szigetpolitikája RULEZ!
Előzmény: Frankie Stimpy (1330)
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1330
Hja, állami ünnep rulla! Lehetne monnnyuk Szigetünk megalakulásának X-dik Évfordulója a neve. Ehhhe, ez bejönne.
Előzmény: Babracs (1329)
Babracs Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1329
Én eddig is szerettem oket. Gondolhatod, milyen szar, hogy nem lehettem ott a Szigeten.
Szerintem erre az egy hétre munkaszüneti napokat kellene államilag bevezetni azoknak, akik 16 és 50 között vannak.
Előzmény: Frankie Stimpy (1327)
Babracs Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1328
Én eddig is szerettem oket. Gondolhatod, milyen szar, hogy nem lehettem ott a Szigeten.
Szerintem erre az egy hétre munkaszüneti napokat kellene államilag bevezetni 16 és 5
Előzmény: Frankie Stimpy (1327)
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.08.10 0 0 1327
WHEN I GROW UP THERE WILL BE A DAY
WHEN EVERYBODY HAS TO DO WHAT I SAY!
WHEN I GROW UP THERE WILL BE A DAY
WHEN EVERYBODY HAS TO DO IT MY WAY!
DO WHAT I SSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYY!

Mekkora volt már a Clawfinger, fúúúúú. Egyből megszerettem őket. Eddig csak úgy kóstolgattam.

disp Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1326
Képbeszámolóm a www.szorfdeszka.hu oldalon látható.
Előzmény: Frankie Stimpy (1324)
fanfan13 Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1325
Szijasztoook!

Ez volt életem legjobb szigete! Pedig milyen pipa voltam a zenekarok miatt! A nagyszinpadi produkciók 80 %-a elég harmatos volt! Bezzeg a kis magyar együttesek! A Mood-ra hatalmasat zuztunk, oltári jók voltak! Tán még Benedek mestert is megelőzték hangulatban!
Kár hogy vége! Megfáztam, hulla fáradt vagyok, de maradtam volna még! Csak az a baj, minden jó pasi nővel volt! :))))))))))

ff

Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1324
Mambo Kurt der König!
UpYourz Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1323
Sziasztok! Én is túléltem a Szigetet!! :)

Egy zöld karszalag boldog tulajdonosa voltam. Oké hogy idegesítő, de lehetett volna mondjuk nyakörv is :).

A legjobbak szerintem ezek voltak:

CsizmáSKAndúr, Gorilla, PICSA, valamint az egész pénteki Wanted felhozatal az FRL-t kivéve, Hatóságilag Tilos, Barackca, Prosectura, VHK is, Quimby, meg az a rasta africa banda aki előtte volt (párizsból:), Vago, Therapy?, Karaoké

Ja és: Hare Krisna, Hare Krisna, Krisna Krisna, Hare Hare!!!! Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare!!!!!!
Ha nem volt semmi jó buli, rájuk mindig lehetett számítani, bánhatja aki kihagyta :)

Ami maxigáz volt:
Sziámi (nem voltam ott, de kapják be), úgy egyáltalán azok az elmebetegek akik összeállították a nagyszínpad programját, a Guano Apes, az Oasis, a Pell Mell sátor (fuuuuujjj!! Ráadásul a leghangosabb, nem lehetett tőle aludni ha azt akart az ember fia ;), nagy-nagy drágaság :(

Ha még eszembejut valami, talán írok :)

üdv: upyourz

gyep Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1322
Ámberek!!!
Nem kamerázott valaki???Koncerteket vagy bármit...
az írjon nekem, mert fontos lenne nagyon..

köszi gyep

Tvik Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1321
-A nagyobb diszkósátor, több krisnás nem emelte a sziget szinvonalát.
-A Tilos Sátor elmehet a péróba a tökig feltekert basszusával. A Z+-on a Blackout lemegy, mert túl halk a cucc, az Eclipse fél órát játszik, mert 4-kor abba kell hagyni. (Az egyik legigényesebb magyar zenekar.) Ezek a tahók meg reggelig nyomhatják az igénytelen loop-zenéjüket. Faszom a szájukba.
-A sör szar volt, a bor minősithetetlenül szar, a rövidek higak vagy drágák. Ha azt akarják, hogy ne narkózzon az ember, legalább adjanak normális piát.
-Kurva nagy por volt. A hamburgerekkel biztos megettem egy marék földet. Most meg fosok mint az állat.
Jövőre ugyanitt nem.
Előzmény: Frankie Stimpy (1319)
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1320
Bocsesz, még egy valamit azért közlök:

OÁZIS ÜBERSZAR VOLT!!!

Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1319
Na kérem, vége a mulatságnak!
Kissé még másnaposan, és kurva fáradtan vonszoltam be magam a munkahelyemre, de én is leírom az élményeimet.
Hát akkor csak szépen sorjában...
KÖZLEKEDÉS: Szar. Nagyon. Mint mindig. Főleg haza hajnalban.
BEJUTÁS: Gyors, nem volt gond.
IN-KAL: Az év reménysége! Példa arra, hogy hogyan javítsunk hírünkön. Kellemesen normálisak voltak velem, csak egyetlen egy atom-tufa gyökérrel találkoztam, de felejthető, főleg mert erre a mentalitásra számítottam.
RENDŐRÖK: Nagyon nagy arcok, miután segítettem egy posztosnak tolmácsolni, vagy két órán keresztül röhögtünk jobbnál jobb poénokon a bejáratnál. Aztán jött főnöke, és lebaszta.
CHIPS: Kevés, az üres zacskó elszórva túl sok...
TISZTASÁG: Ebben még szarul állunk. Elég kiábrándító.
TOI-TOI: Szokásos, nincs vele bajom, de egy-két extrém fülkét azért láttunk, gyorsan hívtuk is a fotósokat.
HANGOSÍTÁS: Abszolút szar volt, szinte minden koncerten. Gitár sehol, basszus ezerrel. Főleg nagyszínpadon.
REED: Fáradt már szegény bácsi...
VEGA: Ő is fáradt...
CLAWFINGER: Az év koncertje. Pedig nem kedvencem.
MAMBO KURT: Az év koncertje II.
UHRIN MESTER: Az év koncertje III.
VIDÁMPARK: Már lentebb írtam. Amúgy rablás az egész.
SÖR: Ára jó, de vizes nagyon.
IVÓK: Kurva nagy a sor mindig, kéne egy kilóméteres pult, hatszáz alkalmazottal.
QUIMBY: Szeretem és bejött, de nem kap díjat. Azért akkorát nem alakítottak.
TERESKOVA: Sok buta kanos majom, mind az idétlen "trendy" Krisztát akarta, nagyon sokan voltak rá kiváncsiak, de nem szeretem a sátras szaunát, így kijöttem. Utálom őket, de mindig megnézem, ha tehetem.
PALL MALL SÁTOR: Sucks! Foszforeszkáló karszalag rulez!
KAJA: Állami tarhonyászda nagyon király, olcsó, jó kaja, jó fej személyzet. Egyéb kaja jó lett volna, ha nem lenne olyan kibökött drága.
KARAOKE SZÍNPAD: Az egyik legnagyobb újítás. Királyság.
AMBIENT SÁTOR: Királyság II.

Na, egyelőre ennyit, nem jut az eszembe több kritika...majd holnap.

rettegen Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1318
szar volt az Oázis?
gondoltam kimegyek, de akkora kuss volt körülötte, hogy aszittem el se jöünnek, de hát csak a nilgelleger maradt otthon ahogy meg is igérte...

egyébként 2* voltam, az Aréna-ban -- na az jó volt csak meleg

Vogon Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1317
Pontosan ennyi volt a Bloodhund, mint amennyit leírtál. Egy nagy poénkodás - zenélés nélkül.
Nem hittem el a tv-ben, amikor mondták, hogy azért csinálják ezt a sok hülyeséget a színpadon, hogy ne vegyék észre az emberek, hogy nem tudnak zenélni, de most bebizonyították. A hangzás is egy nagy nulla volt(ezt hangolták eddig?).
A Bad Religion legalább profin lenyomott vag 30 számot (kb 1-et ismertem közülük), igaz show nem volt, de legalább jól szólt az egész!
Előzmény: Evil Devil (1315)
alejandro_magno Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1316
Gyerekek a B a l a t o n ATOM volt. Nekem a Sziget koncertje. HANGULAT, BULI, ami csak kell - eszméletlen volt.
Pedig eddig nem is szerettem a Balatont...

Az Oasis viszont bágyadt Nirvánába oltott Beatles utánérzés. Hogy egy ilyen primitiv, szellemtelen zenét hogy hallgathat ennyi ember???

Az El Houssaine Kili megintcsak rendkívül kellemetes meglepetés volt: néhány számuktól tátva maradt a szám: mertek játszani fantáziadús "szabálytalan" szólókat is a műanyaggal bevont tömegetnóra szakosodott világzene színpadon! Kalap le.

Azon a színpadon, ahol Boban Markovicsék se adtak pezsgőbb koncertet. Tényleg: miért is nem???

Korábban Natacha Atlas kellemes show-t produkált, de azért nem kell előtte hanyatt esni, a Mau-Mau biztos jó, csak én nem vagyok velük kompatibilis, a Klezmatics viszont egyszerű lakodalmas csapat, minden invenciót nélkülözve: táncestre valók, nem fesztiválra...

A Quimbyt olyannak találtam, amilyennek találni szoktuk: megbízhatóan hozzák a formájukat, aki szeretni akarja őket, az szereti, a semleges hallgató meg elvan, mint a befőtt...

A korábbiak közül Susan Vega nagy csalódás volt: a basszusgitárosa elnyomott mindent, bár erős a gyanúm, hogy igazából nem volt mit.

Lou Reed meglepett néhány átvariált számmal, de összességében jó volt a koncert, csak nem egy csoda.

Az Írigy Mirigy sztenderdjei már kissé fáradtak, viszont az újabb dolgok pl. a rajzfilmslágerek finoman frissítettek a nyári porban.

A Másfél kellemes zenét játszik: érdemes sört kortyolgatva kényelmesen elhelyezkedve hallgatni.

Sziámiék új anyaga nem nagy durranás, de hát tudjuk, hogy 100 bolha egyszer jó... a Sziámi lemez is! (A következő jó anyagra tehát nyugodtan várhatunk egy-két emberöltőt.)

Azt hiszem a Timur Lenk produkcióját kevesen űberelték: kb. egy fejenállva elszenvedett júliusi hóvihar élményét jelenti őket meghallgatni: aki röhögés nélkül bírja, az forduljon kezelőorvosához.

Ef Zámbóék megint jók voltak, de a Balatonhoz képest nem ragyogtak annyira. Majd a következő koncerten.

Számomra a Sziget csalódása az elmaradt Bloodwyn Pig koncerten kívül a DRUMS volt: ha ez jazz, akkor én vagyok a dalai láma összes reinkarnációja.

Ha már Banán unásánál tartok, elég sok játszuk_valahogy_a_hetvenes_nyolcvanas_évek_sikerszámait típusú csikózenekar tette próbára a nézők idegeit, viszont voltak nagy show-k is pl: Szakcsiék vagy a C.A.E.
A Lolita hajnali avantgarddal kacérkodó 50-es évekbeli illatú free jazz-e viszont életreszóló agyrezgés marad mindenkinek, aki hallotta.
A Grapelling Trio megintcsak egy nehezen feledhető szeánszot tartott annak a néhány tucat "hülyének", akik éjjel hajlandók voltunk dzsesszínpad elé ülni.

Hobóék jobbak voltak, mint amire számítottam és nagyon klassz hangulatott teremtett a Ról-ról-ráken-ról hazai medvéje!

Evil Devil Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1315
Bloodhound Gang - ahogy en lattam >
Fel ora csuszas tenyleg volt, de engem nem zavart, mert igy eppen odaertem :). Behangolas, majd csond, kozonseg turelmetlen, ures v. nem ures muanyag palackok ropkodnek mindenfele, a szinpadra is, majd kijon vegre az egyuttes es razendit a Fire Water Burn-re (.. let the mother f*cker burn, burn mother f*cker), sikere volt, aztan Evil a gitaros behoz egy karton 0.33-as Coca Colat, h akkor ok ezeket adnak a vizes uvegekert cserebe (nana, majd pepszit), de aztan annyiban maradtak, h adnak 100USD-t annak, aki megissza az egesz kartonnal (kb. 8 liter!), persze 'piss-warm' allapotban :o). Srac fel a szinpadra, leultetik egy felfujhato kanapera es folyamatos 'keep drinking' biztatasokkal lathatoan jol elvan a gyerek. Volt meg 50USD arra, h az egesz szigeten ropkodo felfujt pepsi leghajok egyike lekeruljon es aztan fel a szinpadra - ezt nem nyerte meg senki :). Volt meg kis Oasis, Him, N'Sync, Destiny's Child meg Mr. Vain enekeles a sajat szamok kozott, a gitaros szoloja a szinpad melletti busz tetejen. A naggyon gagyi majomjelmezes embert felrangattak a szinpadra, es 50 USD-ert a felfujhato kanapen el kellett volna jutnia a kozonsegen/felett a hatso keveroig es vissza.. kb. 3 cm-t haladt. Aztan mivel a cocacolas srac fel ora alatt csak 6 dobozt fogyasztott, felajanlottak neki egy tolcsert, h azon keresztul eresszek le a maradek kb. 18 doboz tartalmat, majd 20USD-ert es egy oridzsinön bládhándgeng tísört-ert megcsokolhatta Jimmy Pop-ot, az enekest ('Come gay!' :))- megtette!! Hattalmas sikere volt! Volt meg kozonseg locsolas, meg Rammstein Du Hast a szukseges tuzes effektekkel egyutt, meg a szokasos Jimmy Pop mutatvany - felkopok, ala allok, elkapom, es sikerult most is! :) A 3.14 szamnak szinten nagy sikere volt - I need to find a new vagina, any kind of.. stb., chix a szinpadon, aztan meg jol lelokdostek oket a szam vegen onnan :). Mi volt meg? Jappersze, a Hooray albumrol ismert packman! ( - Yo yo yo, what it is motha fuckaz? :)) Meg az utolso szamkent futo Bad Touch koreografiaja, amihez atoltoztek, egy nagy N'Sync feliratu dobozbol :), persze nem majomnak, de azert jo volt.
Kb. ennyi, kicsit rovid, es raadas sem volt, viszont a legjobb hangulatu koncert volt, es tenyleg ezen voltak a legtobben. Engem egy kicsit zavart a 6 orai kezdes, elvegre egy koncerthez sotet kell.
Amugy ez a mostani mar a 4. albuma a zenekarnak, eddig tartott, mig befutottak :).

Clawfinger - ezt mar nem nyujtom hosszura, tenyleg baromi jo volt, szerintem a legjobb resz, amikor a 'don't get me wrong', ami amugy sem lassu szam, kb. ketszeres tempoval ment, jol porog a nyelve az enekesnek, en nem birtam :).

SZ.I. Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1314
undorito, ha valaki a legnagyobb melegben a koncerteken felmeztelen ugral, fuj... nemigaz, hogy egy rohadt polot nem birnak elviselni!!!! en mar a gondolattol undorodom, hogy le van izzadva, es hozzaerek...brrrrrrrrrrrrrr.............
hirzel Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1313
Hai!

Sajna nem bírtam kijutni a szigetre, az efotton kiégtem anyagilag, de megpróbáltam figyelemmel követni a fórumokon (mire ez a nagy fikázás? akinke nem teszik, ne menjen ki!) meg a szaros z+-on, de az szinte csak a buta zsu meg balázskagyerek egoizmusáról szól (a kameramann jó fej lehet).
A gerappázás viszont idegesítő lehet(ett), már az efotton is untam a harmadik napon.
Én tavaly meg tavalyelőtt voltam, de pl. a tavalyi barátom kint volt ezéven is és kevésbé pozitívan nyilatkozott, míg tavaly (bár csak egy este) iszonyatosan jót buliztunk (inkalosokkal semmi gond, pedig részeg és szakadt mindkettő, pofás csajok, hülye beszólások, nyeszlettség ellenére óriási tombolás a Guano Apes kb 6. sorában egy szál alsógatyában és mégse törött ki fogam vagy bármi más, sőt csomagmegőrzésre rá lehet venni a kedves kocsmároslányokat is - csak találd meg a kedvesebbjét).
Sziget fíling: egyik barátom abszolut csóró, napi 1000 pénzből fogja megúszni az egész szigetet, de ahogy ismerem, minden nap részeg lesz, pedig lopni nem fog, csak lejmolni, a hiénázás pedig elfogadott tevékenység, legalábbis ahogy ő csinálja (az efotton egyszerre 6 csomag kekszet is kapott az ingyen csapolt sörhöz...).
Bocs, ha hosszú voltam... Lee

X polgártárs Creative Commons License 2000.08.08 0 0 1312
én nem pont így láttam :)
ennyit csúszni azért elég vad volt. a zene a szokásos pörgős semmi, a feldolgozások viszont tényleg jók voltak. közönség végig hergelve (végülis el kell adni valahogy az egészet).
túl nagy arccal jöttek na.
az az 1 poén überfasza volt tényleg, a nők felhívása a színpadra. 15 éves csirkék vigyorogva riszáltak a kamerának, míg a zenekar szépen zúzott valami I'm gonna fakk ya jellegűt...
Előzmény: liquid (1310)
waters Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1311
...nem én voltam,sőt ott sem voltam,csak hallottam az anyagot...
Egyébként bocsi,ha valaki odavan értük én nem is ismerem...
W
Előzmény: SZ.I. (1301)
liquid Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1310
Belepes: mar at se neztek a taskamat. :) A csipsz osztogatok mar csak egy zacsival adtak. :( (Elso nap 6-ot, aztan 2-ot).
Bloodhaund Gang: Iszonyu nagy tomeg (amiket eddig lattam koncerteket a nagyszinpadnal az kb. felig volt ehhez kepest). Fel ora csuszas (persze a vege pont 1/2 8-kor jott el). :( Felirat a hatterben: Metallica athuzva, alatta Bloodhound Gang. Jo hangulat. :) Eloadtak egy csomo szamot, koztuk persze az itthon is ismerteket. Egy sracot felhivtak a szinpadra, es adtak neki egy karton Coca-Colat (kb. azzal, hogy ezt idd ne a Pepsit). Raultettek egy gumicsonakra, s a koncert felet onnan nezte. Majd az egyik szamnal 20 dollarert egy mutatvanyt kellett volna bemutatnia - csalt - ezert az enekes azt mondta csokolja meg. Megtette. :/ Az egyik szamnal felhuztak egy csomo csajt, es persze jol megneztek maguknak oket, mikozben tancoltak (jart a maga utjan, aminek jarnia kell). :) Volt Rammsein parodia is (Du Hast) langot lovelo gitarral, majd NCYNG es HIM parodia is. :)) A basszusgitaros lement a tomeg koze, ott gitarozott, majd az egyik kamion tetejerol. Volt egy srac aki beoltozott majomnak (gondolom lattatok a klippet), s o is felment a szinpadra. :) A legvegen meg lengettek a magyar zaszlot. A leg-kozonseg kozelibb zenekar volt eddig a szigeten (akiket lattam). :)))))))
zepp Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1309
Szasztok!!!!

Csak ismételni tudok, a CLAWFINGER az atomász volt!!!! Tényleg a legjobb nagyszínpados volt, jó hangulatban voltak ők is, mi is(ott a 7-8 sor körül:) zúzás, ilyesmi....csak az nem tetszett, hogy nem jöttek vissza másodszor:)
Rekedtre ordítottam magam és utána alig álltam a lábamon de megérte!!!
Jöjjenek jövőre is!
Ja, az esőt kb. a The Truth után 2 számmal vettem észre. Talán azért mert eső nélkül is úgy néztem ki, mint aki most jött volna a mosógépből:)

Byez,
-zepp

SZ.I. Creative Commons License 2000.08.07 0 0 1308
clawfingernel mindig esik a szigeten:)
am bizony volt ma egy zenekar , az a bizonyos SEVEN. Ki latta? En lattam, es nekem nagyon-nagyon tetszett. es meg kinek hogy?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!