Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2002.01.28 0 0 29

Ugyan már Sándor, én ezen már réges régen túl vagyok. Vajon minek, ha te magad is, mint előterjesztő képviselő ezen a szkeptikus módon nyilatkozol róluk :(!? De jó hogy ezt most felhoztad: meg tudnád-e azt nekünk mondani, hogy átlagban hány kívülálló érdeklődő látogatja testületi üléseiteket ? ( A Danit, és a rendelt sajtót ne vedd alapul :)! )

Ennek a fajta "tiszteletteljes hívásnak", amit az Attila tanúsít, nem csodálom hogy nem tesz eleget, valószínűleg te sem tennél.

Mijo

Előzmény: S.TAJCS (28)
S.TAJCS Creative Commons License 2002.01.28 0 0 28
Ha sűrűbben tennéd tiszteleted testületünk ülésein most nem tetted volna fel ezt a kérdést Mijó!
Amiket olvastam, és meggyőzdtem valóságtartalmáról, feltettem, sőt, válaszoltak is rá. Az már egy másik történet, hogy sokszor csak a papíron írt válasz maradt, intézkedés nem történt.
Sajnos.

Ami pedig Wágner urat illeti, nem akarom én őt idecitálni, de udvariatlanságnak tartom, hogy a tiszteletteljes hívásnak sem tesz eleget!!
De ez engem személy szerint nem zavar!

Sanyi

Előzmény: Mijo (24)
Mijo Creative Commons License 2002.01.28 0 0 27

Húha, Apám, meg ne keseredj fiatalon egy olyan különleges bánásmód alatt pátyolgatott elmebeteg libling miatt, mely így vélekedik a nagy nyilvánosság előtt rólunk: "szarok a bajai régióra" :(((!

Mijo

Előzmény: ZöPö (26)
ZöPö Creative Commons License 2002.01.28 0 0 26
"kinek az álhatatosságának köszönhetjük ezt"

Ebben én már közel sem vagyok annyira biztos. :-(

Előzmény: Mijo (24)
ZöPö Creative Commons License 2002.01.28 0 0 25
Izé... :-/

Wágner úr ott volt a legelső bajai internet-bulin (is) és mintegy fél órában be is mutatkozott. (c: Én csak erre való tekintettel gondoltam, hogy nem kellene ezen rágódni. De ha úgy gondoljátok, akkor nosza, rajta!

KI MAGA, WÁGNER ÚR?

HOGY KERÜLT IDE?

MIT ISZIK?

Előzmény: S.TAJCS (23)
Mijo Creative Commons License 2002.01.28 0 0 24

Látod, Sanyi, itt ragadom meg az alkalmat arra, hogy eme erkölcsi magaslatod alatt kérdezzem meg tőled: az eddigi közel ötezer hozzászólásom közül, hány olyannal kapcsolatban interpelláltál a képviselő-testület előtt, melyek közül számtalan foglalkozik első ízben Baja "szétfagyott útjaival, jégdombjaival, koszosnál is koszosabb utcáival...", egyebekről most így hirtelen nem is beszélve :)???
Ez az "elhanyagolt topic" pedig nem ezekre a kérdésekre teremtődött, melyeket te most - heuréka - hiányolsz, ez lényegében egy, a fórumok életében teljesen újszerű helyzet szentesítésének a közlése volt ama személy részéről, kinek az álhatatosságának köszönhetjük ezt, sok más hasonló karakterű segítőnkhöz hasonlóan.

Mijo

Előzmény: S.TAJCS (23)
S.TAJCS Creative Commons License 2002.01.28 0 0 23
Látjátok, ezért olyan elhanyagolt ez a topic, amilyen. Miért nem lehet érdekfeszítőbb témákat felvetni,mint azt, hogy miért nem igazolta magát Wágner úr?
Holott a téma, Baja, az utcán hever, szétfagyott útjaival, jégdombjaival, koszosnál is koszosabb utcáival...

Sanyi

Persze Wágner úr is tehetné tiszteletét.:-)))

Előzmény: igen (22)
igen Creative Commons License 2002.01.28 0 0 22
No, cizellálhatjuk, amíg csak... :)

Kérésed parancs!
(Bár, köztünk legyen szólva, fel sem merült bennem, hogy számotokra, akik ismeritek, én, aki nem ismerem :), újat tudtam volna mondani.)

Én úgye elzárkóztam, attól, hogy mondjak, holott tudnék, Te pedig megkértél rá, hogy ne tudjak. Nincs mit cselekedni, hát úgy legyen. Majd úgy teszek, mintha nem tudnék, és akkor béke van. Remélem. :)

Előzmény: ZöPö (21)
ZöPö Creative Commons License 2002.01.28 0 0 21
"Tudnék!"

Ne tudjál, please! Te nem ismered őt, mi igen.

"Részemről ezt a témát akkor lezárhatom? Kösz."

Igen. Szívesen!

Előzmény: igen (20)
igen Creative Commons License 2002.01.27 0 0 20
Csak mert soknevű. És mert nem valódi. Minor stigmái alapján nem akarok semmi rosszat mondani. Tudnék!

A kép alapján végignézem az iszoldát. Valahol majdcsak rábukkanok Ki Ő - ahogy egyesek mondják: nagytesó -, hogy konzultálni tudjak vele egyes régi ügyekről.:)

Részemről ezzel maximálisan megtettem mindent, hogy felhívjam figyelmeteket egy anomáliára, ami a bajai fórumon örökké jelen lesz. Ha egyszer a barátotok.

Részemről ezt a témát akkor lezárhatom? Kösz.

Előzmény: Mijo (19)
Mijo Creative Commons License 2002.01.27 0 0 19

Ugyan már, Attila, miért e berzenkedés a mi barátunkkal szemben ? Ha nem ismered, milyen alapon "gyöszösözöd" :(?
Méghogy az Iszoldában csak egy kalapos képet találtál róla, abból az alig párszázból, melyeken látható .....
Ne csak a Pofavizitet nézd, hanem a találkozókat is !

De hogy szétoszlassam kétségeidet, bemutatom neked ezt a férfias arcélű stramm fickót, íme a Wágner úr, egyik bajai bulin készült felvételen.

Mijo

Előzmény: igen (18)
igen Creative Commons License 2002.01.27 0 0 18
Én nemigen szoktam froclizni ezt a virtuális soknevűt, mindössze szöget ütött a fejembe, vajon na mi újság Wágner úr körül? Maga a buborék teljesen érdektelen, nem is érdemel több szót sem, oly gyöszösnek tartom a fickót. Fickó! Ha nem álruhába bújt leányzó.

Jován atya más szerepet játszik. Elődje, egy nagytiszteletű idős atya végigélte az orthodoxok elfojtásának évtizedeit. Székesfehérvár más irányú egyháziságát nem kell bemutatnom, ne is beszéljünk a nyugati egyház fiairól. Amint Jován odakerült, elődje elhúnytát követően, valamiféle pezsdülés észlelhető.

Most már második éve szerb népszokások is előkerülnek karácsony, és húsvét táján. A városban anyaországi fiatalok sportolnak, és sokszor látom őket Liturgia idején, holott Ők még ateista neveltetésben részesültek, deitt mégis...

Átutazó szerbek, románok, oroszok, magyarok, aki Görög Keleti hitvallásúak látogatják a templomot.
Ez itt nem a vallási fórum, ezért nem fogom idézni a Bibliából, hol olvashatjuk azt, ki sáfárkodik jobban a rábízott lelkekkel. Az-e, aki megőrzi, vagy az, aki megtöbbszörözi a rábízott értéket. Te is tudod a választ. SZVSZ Fehérváron, Battán, Kalázon együtt több lélek gondozása, építése jut Jován atyára, mint kedves szülőfalujában, és környékén.

A legutóbbi búcsúban, fiam volt Danilo püspök úr segítője, mint ministráns. A Liturgiának azon részeiben, amikor a többi pap, és a kórus szerepelt, a püspök úr beszélt a fiamhoz a szentélyben.

Sajnálta, hogy amikor 10 éves fiam felnő és unokái lesznek, valószínüleg eltűnik az Orthodox hitvallású kereszténység a színről...

Azt gondolom, ha egy jó kiállású, tisztességes, a lelkeket jól gondozó pap lehetőséget kap a nehezebb, és bonyolultabb szolgálatra, az úgy legyen.

Előzmény: Mijo (17)
Mijo Creative Commons License 2002.01.27 0 0 17

Igen ! Kedves Meszlényi Attila, mi a Wágner urat többen is személyesen ismerjük, ő az Index fórumainak egyik prominense, és eszünkbe sem jutott, hogy kételkedjünk abban, hogy neki Wágner a neve. Mi itt őt így, Wágner úrként szeretjük. Én személy szerint úgy tudom, hogy Wágner Vova a teljes neve; szép, szimpatikus név :))).
Ha veled kerülünk személyes kontaktusba, és ha te is szeretetre méltónak bizonyulsz, akkor téged a kőszárhegyi Meszlényi Attilaként fogunk szeretni.
Te Attila, neked ez a Wágner froclizás, visszatekintve Indexes hozzászólásaidra, mintha szokásod lenne. ( Ugye téged nem csupán az ezzel kapcsolatos kíváncsiság hozott felénk :)? ) Most így ezek alapján, felmerült bennem is: lehet, hogy ez az ő művészneve :)? No de ha az is, mi gond lehet vele, hiszen a szentimentalizmusra hajló rajongók zöme sem a Zámbó Imrét szereti, hanem a Zámbó Dzsimmit :)!

Ami a Jován atyát illeti: örülök annak, hogy őt a hívők szeretete övezi, és meg tudom érteni, hogy az ő esetleges távozása ( tudtommal erről nincs szó ) hiányűrt jelentene számotokra, de őt is meg lehetne érteni, ha esetleg eljönne az az idő, amikor haza vágyna, és övéi között szeretné hirdetni az igét. Elég sajnálatos, hogy a szerb egyház működésését régiónkban az az elkorcsorultság jellemzi, ami. Tudomásom szerint a bajai szerb templom ikonosztáza, egyike a legszebbeknek Magyarországon, talán még a grábócival is vetekszik. Kár, hogy nem egy olyan egyéniség gyakorolja az orthodox egyházi képviseletet vidékünkön, mint a ti pópátok, Bozsity Jován atya.

Üdv: Muity Mijo
Baja

Előzmény: igen (16)
igen Creative Commons License 2002.01.27 0 0 16
Abban az iszoldában, ahol kerestem, bizony egy sor sincs abból, hogy:

1. Mi az anyakönyvezett neve?
2. Esetleg, hol lakik?
3. a fotó is csak egy takart, kalapos fej.

Ezt akkor is tudtam, amikor rákérdeztem, szerintetek ki a Wágner úr?

Arra lennék kiváncsi, hogy Ő miért kivételezett virtualitás a bajai fórumon, miközben olykor bemutatkozott, beazonosítható egyéneket is kimoderáltok a forumról?

Előzmény: Törölt nick (15)
igen Creative Commons License 2002.01.26 0 0 14
Sőt, ahogy láttam nagyon is jól sikerült a találkozás. Ennek örülök. Annak persze nem örülnék, ha elkerülene a goszpodi Fehérvárról, mert nekem nagyon is jó papnak tűnik Jován atya, ott, ahol van.

Visszatérve Wágnerre, ki ez? Sehol egy bemutatkozás, sehol egy visrtuálisan is közölt valódi név, Ki ez, hogy vele kivételeztek?

Előzmény: Törölt nick (13)
igen Creative Commons License 2002.01.24 0 0 11
Ez itt valami katyvasz.

Hogyanhogy joga van írni a bajai fórumba neki, amikor a kutya se tudja kiféle-miféle? Sehol egy valós nevü bemutatkozás? Wágner a kivétel, mindenki másnak működésképtelen a nickneve, ha nem mutatkozik be előtte, nem adja virtuálisan is természetes személyét?

Üdv mindenkinek: Meszlényi Attila

Ui: Jován atya azt mondta nekem a pravoszláv újévkor, hogy beszólt a bajai régióba. Ki tudja hova tüntettétek?

lecsó Creative Commons License 2000.01.25 0 0 3
Köszi, Wágner úr! Ez megér néhány sört. Naponta.
Találkozunk mi még. :)
Előzmény: Wágner úr (-)
GG Creative Commons License 2000.01.25 0 0 2
Köszi, Wágner!

mi meg megyünk halászlevelezni... :)

GG
a szerkbôl

Előzmény: Wágner úr (-)
kaviat Creative Commons License 2000.01.25 0 0 1
wow ! üdv a szerkeztőségnek a gyors fórumnyitás miatt!

.kav]4t r.e.b.

bakibebi Creative Commons License 2000.01.25 0 0 0
0 ilyen ötlet volt idáig..

bakibebi

Wágner úr Creative Commons License 2000.01.25 0 0 topiknyitó
Drága jó sztrovacsekok, megnyilt az önálló Fórumotok - ide írhattok most már!

Hajrá Baja! Vivát!... Ja, és Söröt is mindenkinek! :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!