nem kellene a nemrajongóknak írni? dehát te is az vagy
az pedig köztudott, hogy britni mennyire szarik a rajongóira, nemrég pl. 5 éves gyerekeket lökdösött el magától.hülye,aki az ő rajongójává lesz, már csak ezért is.annyira el van szállva magától,hogy azt hiszi,hogy tehetséges és nem szopással szerezte a lemezszerződését,lehet, hogy nemsokára már ő akarja megírni a saját dalait,és ezt majd erőszakkal kell megakadályozni.
a szűklátókörű személyeskedésedre nem reagálok, a többiről:
lehet ellenvéleményt is írni, de én nem sorolom az intelligens véleményalkotás kategóriájába, h "felpumpáltmellű picsa".
a playbackről meg már volt szó nem is olyan régen. Nem szeretnénk a vitát ujrakezdeni, ugyhogy lécci olvasd vissza, és ha azon tul tucc értelmeset mondani, hallgatunk...
Napááá:
GG
jól vagy?!.. mondd már, hogy hol torkollt le valaki is? (de először nézd meg, hogy te magad beleférsz-e a letorkolló kategóriába.. és csak az azon a szinten felüli torkollósokat sorold.. idézetekkel.. ok? :)
egyébként.. írtad, hogy senkit nem érdekel Kelvin (és a többieké sem..gondolom minden "anti-fant" ide értettél) véleménye. hát engem érdekel. a tiéd is, ha nem szálltál el éppen magadtól ;P bár ez megesik..
amúgy igazad van, tényleg nem kéne ide írni annak, aki nem csípi Britney-t, de gondolj bele.. hogy pörögne akkor a topic? ;)
on: láttam HBO-n egy koncertet vmikor a múlt 7en..naggyon gááz volt.. egyrészt playback (tudom, ilyen nem létezik, de most mégis;) a másik meg:
volt egy játék, hogy 5-6 rajngónak idióta feladatokat adtak fel (pl. rohangálj a színpadon, mint egy csirke), és a legjobban teljesítő találkozhatott (személyesen! wow :( ) Brittel.. asszem a csirkés nyert, pedig volt aki partravetett halat imitált, és vergődött a színpadon. erre bejön Brit.. odamegy a fazonhoz, oszt' jól kezetfog vele.. semmi puszi, vagy valami extra.. 5mp volt az egész, valami hivatalos szöveget vágott le.. fél szemmel inkább a kamerába mosolygott Brit... ennyire távolságtartó lenne, vagy csak q-ra nem érdekli egy rajongója, aki még hülyét is csinál magából, hogy vele legyen? szöRrnyű.
nincs lelke??
off: furcsállom, hogy tetszik neked a South Park.. pedig pont az ilyen Britney formátumú sztárok ellen szoktak odamondogatni benne.
vagy nem is tetszik, csak jó volt a reklámja (értsd: szépen csillogott) a mozinak, aztán megnézted? :)
najóvan méltóztatom elmondani neked, hátha ragad rád is valami a civilizált világunk szokásaiból:)
Xal az lett volna a poén, hogy az USÁban elvileg ha azt mondod egy kövér nőnek, hogy kövér, az beperelhet. vagy néhány államban, ha előreengedsz egy nőt az irodában, beperelhet szexuális zaklatásért (persze az még nem azt jelenti, hogy elk is ítélnek, de a lehetősége megvan a perre) Nomármost a South Park mozi verziójában volt egy jelenet, amikor a Mothers Against Canada, vagy miafaxom egyesület vezetője tévés beszélgetést folytatott Canada nagykövetével, és gombszeműnek nevezte az össze kanadait, mire az felháborodva kiabált, hogy ez rasszista kijelentés. Naénis valami hasonlót akartam, hogy te axondod "más a bőre színe", émmeg egyből a plafonon vagyok, h ez raxista kijelentés, de ha nem teszi ki vki a szmájlikat, ugy látom, nem értitek. Ez lett volna az íze... Azért nem tettem ki szmájlit, mert előtte már eléggé humoros felhangot kapott a beszélgetés, és gondoltam abszolut illik a sorba, erre jön ez a sok felháborodott keleteurópai bunkó, és letorkoll, hogy mit verem a nyálam, pedig csak viccelni akartam (hüp-hüp)
Napáá:
GG
őőőő: már bocs, de énsem irogatok a Hiperkarma topicba, meg a Pál Utcai Fiuk topicba, mert utálom azt a zenét, de tiszteletben tartom azoknak a véleményét, akik szeretik, és nem járok oda rendszeresen a nyálamat verni. Szal jó lenne tisztázni, hogy most akkor ki akaszkodik rá a másikra, és ki nem veszi már hónapok óta észre, hogy qrv@ra nem érdekel senkit a véleménye...
Más:
Többiek:
Nincs valakinek a Not Yet A Woman szigoruan MIDI formátumban (csak a midit tudom kottává transzponálni...)
Akinek megvan, lécci dobja má' át mélbe...
Előre is köszönöm...
de azért kérlek kedves Haladó Európai Nyálpoppermegmondócsávó,magyarázd el már, hogy miért rasszizmus az, ha nem tetszik egy fekete előadó által játszott zene,és ereszkedj le a hozzám hasonló elmaradott balkáni lóhússzagú kelet-jurtarockernek,légy olyan szíves,már ha Britney hallgatása és a többi felemelő kulturális élmény mellett még ide is hajlandó leszel felnézni.
várj... ne segíts... kitalálom: őőő: Súlyzó !! Nem akkor őőő... béka néz ki a víz felszínén! Nem őőő. akkor... őőő.... tökéletlen gyerek próbál frappánsnak látszani... Kitaláltam? Hurrrááá!!!
Nem érzed a hozzászólásom ízét. Most nem állok neki magyarázni neked, ó te politikai zseni, ó te a politikai tudományát a magyar demokrácia húsz évén pallérozó lángelme, aki megmondja az ötszáz éves demokráciáknak, hogy hogyan kellene csinálni...
Najóvan: Xal akadjatok le rólam lécci...
GG
ez neked rasszizmus? :)) ne menj a politikába..!
egyébként a DCh szerintem is jó (a kategoriájában :) máramennyit hallgattam eddig.
Britneyt pl. simán lenyomják.
ebben mi a rasszizmus? jó,az eléggé sértő kijelentés,hogy olyanok mint britni,de ezt csak rájuk, nem minden feketére értettem.amúgy meg nem lepődök meg, hogy szereted, egy britni rajongótól...
Beyoncé Gisselle Knowles, született 1981.szept.4-én az USA-ban, a Destiny's Child nevű RnB formáció alapító tagja, dalszerzője, frontembere, az Austin Powers: Goldmember c.film női főszereplője, és nem utolsó sorban 1st-class audio-vizuális élmény...
GGod: ok örülök hogy tetszenek a cuccok, ill. minden ok!
nemsoká megjelenik a legujabb Britni DVD /B. élete stb/ megszerzem oszt aki akarja annak megcsinálom divxben vagy videoCD-ben