Keresés

Részletes keresés

Inner Circle Creative Commons License 2000.12.09 0 0 325
Ja, Horasz, szerintem legyen nyolc-tizenöt (a fejlődő szervezetnek kell az alvás).

Amíg elkészülök az összefoglalóval, itt egy kis érdekesség, ismerős a filmből?


Most már a képregényben is ilyen, és nem ez az egy dolog változott meg a film képére...

Előzmény: Törölt nick (323)
Inner Circle Creative Commons License 2000.12.09 0 0 324
Én megyek.

Most tettem az X-Ment a scannerbe, úgyhogy türelem mutánsokat terem! :)

Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.08 0 0 323
December 11-én este 20:15 vagy 22:15 kozotti idopontokbol lehet valsztani a Duna Plaza Multiplexben...
MINDENKI JOJJON!!!

Talakozo: A Duna Plazaban a McDonalds elott. Idopont megbeszles kerdese...Kezeket a magasba. Ha tutira vannak emberek akkor en elore foglalok jegyeket.....

Horasz

Inner Circle Creative Commons License 2000.12.07 0 0 322
11-ikén estére egy szándéknyilatkozatot aláírok. :) A héten nem igazán voltam Nyetközelben, most értem haza kissé kifacsart állapotban, úgyhogy az agyam nincs abban az állapotban hogy biztosra tudjam mondani.
Ugyanezért hanyagoltam a választ arra is, hogy mi történt az X-Men-ben, amiért sorry mindenkitől aki kérdezte. Amint magamhoz térek (ma este vagy holnap), egy-két beszédes képpel kiegészítve felteszem valahová az összefoglalót és ideteszek egy linket.
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.07 0 0 321
IC

En jovohet (azaz 11-en) hetfon raerek este mehetunk...jatszak meg akkor?
Reszletek mailban...

Horasz

Ps:
Ki jon meg?

Jujube Creative Commons License 2000.12.07 0 0 320
Kösz a tippet. Hála.
Előzmény: ronfy (319)
ronfy Creative Commons License 2000.12.06 0 0 319
Ha valakit érdekel Botond harca megtalálja a kep.tar.hu/darkness címen. Ugyanott van még néhány képregény.

ronfy

Inner Circle Creative Commons License 2000.12.02 0 0 318
Erről most hallok először, pedig az ilyesmi mindig is tetszett. Botond vs. Conan, és az előbbi győz, pedig ő ugye a legkisebb volt a magyarok között. Na látjátok, hülye amcsik, nem a méret számít! :)))

Ma hosszas lelkitusa után beújítottam az Essential X-Men #2-t, ami a Főnix halála körüli (#120-144) X-Men részeket gyűjti csokorba. Kb. három órányi folyamatos olvasás után döntöttem úgy, hogy most már TÉNYLEG kifolyik a szemem, ha folytatom... :))) Akkoriban is tudtak a fiúk képregényt csinálni!
A legújabb amerikai X-Menben pedig óriási meglepetés (vagy inkább sokk) történik, akkora hogy be sem írom, hátha még olvasni fogja valaki... nem lövöm le a poént. De durva.

Mi lesz a nagy fórumos X-Men mozizással, elvtársak?

Előzmény: ronfy (317)
ronfy Creative Commons License 2000.12.01 0 0 317
Sziasztok!

Olyan sok képregényt felsoroltatok, de nem láttam megemlítve a Botond képregény magazint. (persze lehet csak én voltam figyelmetlen) Volt benne egy hihetelen jó sztori: a címadó Botond harca. Itt Botond (a magyar hős), más képregényekből ismert szereplőkkel küzd válvetve (meg ellenük). Például semi perc alatt lezúzza Conant, de megjelenik egy csomó szuperhős és mesehős is.

ronfy

kaktusztea Creative Commons License 2000.11.26 0 0 316
Van egyébként X-MEN fórum is a Kultúrában.

Jaja. itt.

Előzmény: Inner Circle (314)
Inner Circle Creative Commons License 2000.11.25 0 0 315
Nahát ha láttatok már rondát!...

X-Men: Evolution


Szembe kell nézni a ténnyel, hogy ennek már nem az én korosztályom a célcsoportja. :(

Inner Circle Creative Commons License 2000.11.23 0 0 314
Jogos! Más John nem jutott az eszembe, mint a Fáklya, de tényleg, Pyro polgári neve St. John Allerdyce (hülye angolszászok, hogy lehet ilyen keresztnevet kitalálni, hogy Szent János???)
Pyro viszont tüzet csiholni nem tud, csak irányítja, a filmben viszont ő lobbantotta a lángot, nem? Csak hogy nekem is igazam legyen valamiben. :)
Van egyébként X-MEN fórum is a Kultúrában.
Előzmény: Wolverine (313)
Wolverine Creative Commons License 2000.11.21 0 0 313
Hi mindenkinek, a film istenkirályság volt :-))) IC, az szerintem (meg a stáblista szerint) nem Johnny Storm, hanem Piro... A mozi megtekintése ajánlott hétfőn: minden előadásra 520 a jegy, diákra meg 20% kedvezményt is adnak :-) Mikor megyünk?
Előzmény: Inner Circle (311)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 312
Na kollegak,

Megvan a tarhely....Irtam GYulanak, hogy mosman jojjon aztan dobjuk fel az oldalakat. 5Gb tarhely egy eleg jo szerveren...aztan nem szet terhelni...:)
Horasz

Ps.: remelem jovo heten fent lesz...

Inner Circle Creative Commons License 2000.11.07 0 0 311
Még vili, hogy a fél egyesen voltunk, három rajongó őrült, a brancsot muszáj volt otthon hagyni, mert a múltkor is majdnem kitekertem az egyik nyakát, mikor a Star Wars SE vetítésén félhangosan mormolgatta maga elé a megjegyzéseit, többek közt hogy "a kis szellemek ellopták a porszívót"... szóval most zártkörű rendezvény volt. Az utolsó előtti sorban ültünk, és szerintem az egész teremben csak előttünk volt pont három üres szék, szóval tudták hogy ki jön, és megtettek mindent hogy ne zavarja senki a műélvezetünket! :)))

A Jégemberről nem tudtam, hogy nem Xavier-ista lett volna, inkább a Fáklya szúrt szemet, de azért cool hogy az F4-ből is benyomtak valakit. Kolosszus állítólag benne van! Nem acélformában, csak amolyan meglepetésképpen állítólag valahol a háttérben, de azért azt mondják, fel lehet ismerni.
Nekem Árnyék hiányzik nagyon, Rozsomák mellett ő a kedvencem. El tudnék képzelni egy olyan folytatást, hogy őérte mennek el Németországba, és mivel ő ugye artista volt, rajta lehetne az eredeti jelmez. Nagy pofátlanság volt ám, hogy pont akkor lett vége, mikor Logan elindult Kanadába a Weapon X-laborhoz, szinte dühöngtem utána. :)))

"Farkasra" fel voltam készülve, nem is néztem a betűket, hogy ne tépjem ki a hajam. Ehelyett zene volt füleimnek mikor először elhangzott a nevezetes "...the winner of this evening: the Wool-ve-riiine!..." :)))

Az hülye kérdés hogy elmegyünk-e, azt mondd meg, mikor? :))) Aztán legközelebb utána mikor? :)))
Első kérdés, hol megy angolul?

Ja és hogy tetszettek az ajtónállók? Vihar és Küklopsz, hehehe, először azt hittem, bábuk, és stíröltem a csajt veszettül, hogy mennyire hasonlít, aztán elég megütközve nézett vissza, hogy ennyire bunkónak azért nem kéne lenni! :)))

Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 310
Inner Circle - Csak nem a 00:30 as eloadason voltal????:) Mi is ott voltunk marmint a baratnom es en...:)
Egyebkent ekkora faszsagot, hogy Farkas, rogton kiakadtam tole...
NA sza a film allatkiraly, amit en hianyolok belole az Colossus. Egyebkent szerintem lesz folytatasa, hiszen Vadoc meg csak most lett meg a feher tincse. Igen korrekt volt minden, nagyon tettszet a baratnomnek is pedig o nem ismeri a kepregenyt. Asszem meg elmegyek nehanyszor megnezni. A forgatokonyv irok szabadon bantak a karakterekkel (pl.mint tudjuk ice man nem Xavier iskolajaban nevelkedett), de ettol fuggetlenul hihetetlenul jol oldottak meg a munkajukat.
Horasz

Ps: Inner nem megyunk el egyszer egyutt?

mickolause Creative Commons License 2000.11.07 0 0 309
Szia mind

Megnéztem hétvégén az X-man-t... Én nem olvastam képregényben , de nagyon tetszett a film. Valahogy megfogott :) Még a végén elolvasom a képregényeket is... (Ha találok a neten :) )

Szóóóval tényleg nagyon jó a film.

MIck

Inner Circle Creative Commons License 2000.11.02 0 0 308
Huhuhú, X-rajongók, ezt a náci dumát hallgassátok meg! Egy Wolverine-honlapra küldte be egy enyhén fasisztoid olvasó:

"Wolverine was born in South Africa. Far fetched it may sound, but if you look at the logistics of the scenario, Logan is actually a black man. Logan has a healing factor that cleanses his system and due to this continual process of healing, he has distorted his pigmentations allowing the lighter colour to permeate through."

Magyarán Rozsomák NÉGER, de KIGYÓGYÍTOTTA magát a fekete színből! Hej, ha ezt Dolfi megérhette volna!...

Inner Circle Creative Commons License 2000.11.02 0 0 307
De ma láttam, vazze!!! Ebben a pillanatban értem haza az első hazai angol nyelvű vetítésről, és ISTENTELEN NAGY FILM!!!!!!!!!!!!! Felejtsd el a Batmant, az új szuperhősfilm elvitt minden tétet!!! :)))
Hugh Jackman nem csak játssza Rozsomákot, hanem Ő MAGA AZ, elhihetitek! Bryan Singer, akárhányszor kritizálták, kib***ott jó filmet csinált! A trükkök is jók, ízlésesek, nem nyomják el a filmet. Küklopsz k**va jó, állati amit Rozsomákkal összemarhulnak!
A gonoszok kicsit gyengébbek, de majd úgyis megnézitek magatoknak, és eldöntitek, nem igaz? Én tutira nem most láttam utoljára! :)))

SNIKT!!! Egy baja van csak a filmnek, hogy a legjobb résznél van vége. Még elnéztem volna pár napig...
Csak holnap koránkelés lesz, a premier előtti filmek meg ugye éjjel vannak, na, a holnap előre látom hogy nem lesz rossz...

Előzmény: MacFly (306)
MacFly Creative Commons License 2000.10.27 0 0 306
ez mar csak igy szokott tortenni, ha fan vagy, mindegy miben
Előzmény: Inner Circle (305)
Inner Circle Creative Commons License 2000.10.23 0 0 305
Pajtások, megint dühítő dolog történt. Tegnap hallgattam a Juventust, ahol is X-Men játék volt, és azzal idegesítettek hogy "A filmben hol bunyózik Kardfog és Farkas?" Ne, ne, ez már nekem sok volt!... :( Ráadásul vagy százszor próbáltam betelefonálni, hogy anyátok, az nem Kardfog és nem Farkas, és ha így van szinkronizálva akkor megtarthatjátok a két jegyeteket, de persze nem sikerült, valami elég lepusztult hang mondta be végül a megfejtést. Üvöltött róla hogy fogalma sincs az egészről. :(((
MacFly Creative Commons License 2000.09.29 0 0 304
ha nem penz korul forog a dolog, akkor no problemo, de egyebkent osszehuznam a szemoldokomet ;-)
Előzmény: Gyulus (303)
Gyulus Creative Commons License 2000.09.29 0 0 303
***rrroka!***
Nem őrültem bele. Szép komótosan, de halad. Bár most úgy néz ki, hogy egy időre fel lesz függesztve...
Ha minden jól megy - bár ez nem igazán ide tartozik, ezért bocs - pár hét múlva elkészülhet a Terminator 2 Ultimate Edition PAL rendszerű VHS változata 16:9-es képaránnyal, feliratozva az R1-es DVD feldolgozásával.
Akit esetleg érdekelne, jelentkezzen e-mail-ben a t2projekt@freemail.hu címen. Innen majd kap tájékoztatást a részletekről.
Előzmény: rrroka (302)
rrroka Creative Commons License 2000.09.28 0 0 302
Na mizujs a képregény szkennel? Beleőrült már a vállakozó? :)
üdv: rrróka
MacFly Creative Commons License 2000.09.18 0 0 301
masnis kislany nagydarab kutya rendben ucsorog az emlekeim kozott, de a cimkeje nalam is elveszett. :)
Előzmény: lanina (300)
lanina Creative Commons License 2000.09.18 0 0 300
Sziasztok!

NEm emlékeztek, hogy mi volt annak a szlovák rajzfilmnek a címe, amiben egy nagy behemót bernáthegyiszerű kutya mesél egy masnis kislánynak? Angol címe: The Maxidog fik storyteller. A Bob és Bobekkel egyidőben ment, asszem.:)

Gyulus Creative Commons License 2000.09.04 0 0 299
--- Wolverine! ---
Köszi, de úgy néz ki, hogy mégsem lesz rá szükség, mert közben elokerült Spidermike-nál is... ha esetleg mégis változna a helyzet, azért jó tudni, hogy számíthatok rád.
Akkor a beszámoló az aktuális állapotokról.
Heti kb. 10 szám leszkennelése várható. Az alakuló oldalból egy kis ízelíto megtalálható itt. Az oldal kicsit változott a múltkorihoz képest. Kicsit bovült a keresési lehetoség is, de a design egyelore még várat magára.

--- Horasz! ---
Azt ígérted, hogy tudsz web-helyet biztosítani. Ha meg tudnánk oldani számomra egy ftp-hozzáférést, akkor esetleg ahogy haladok elore, töltögetném is fel az oldalakat. Így akit érdekel, le is tudja tölteni.
Nem mondom, hogy ha készen lesz, nem írnám meg CD-re, de aki nem akar lóvét kiadni érte, annak így jobb lenne. Szóval, megvan a web-hely?

Előzmény: Wolverine (298)
Wolverine Creative Commons License 2000.09.04 0 0 298
Naná hogy megvannak :-) Emil megy, mihelyt hajlandó lesz működni az Imail.
Előzmény: Gyulus (287)
Bard Creative Commons License 2000.09.01 0 0 297
Nem kell sietni épp az Asterixeket töltöm egy ócska modemmel unalmas éjeken...

Bard

Előzmény: Gyulus (296)
Gyulus Creative Commons License 2000.09.01 0 0 296
Bard!
Nem kell aggódni, marad az egy oldal egy file felállás. Az oldalak a fent lévokhöz képest kis tupírozáson még átesnek, s így színtelítettebb, kontrasztosabb lesz a végeredmény.
Egyébként az egész inkább offline olvasgatásra van kitalálva.
Ennek megfeleloen, ha készen lesz, akkor esetleg tömörítve is ki lehet majd tenni x méretu szeletekben, ezzel könnyítve a letöltést.
Az oldalak lassan kezdenek összeállni, a "gyártástechnológia" már kiforrottnak tunik, most már csak szkennelni kell ezerrel. Egyelore még nagyon az elején járok, de hétfore remélem biztatóbb eredményeket tudok közölni.
A feltöltést nem garantálom, esetleg egy-két oldalt rakok fel ízelítoként. Csak türelem! :-)
Előzmény: Bard (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!