Most rollcake helyett virginia no1-et vettem, fenomenális ez az édes-kellemes íz.Mint a cukor, csak nem csömörlöok meg tőle.A vanilla creamtől mostanában igen, de majd átállok stanwell melangera, kíváncsi vagyok az ízére nagyon. 2000, az 2000, de azt hiszem havonta egyszer belefér nekem a virga, imádom az ízét. Az,hogy nem érzed némely dohányok ízét nem gáz, majd lassan rájössz.Én most már igen csak tudom érezni az ízeket, és azt hiszem,hogy a natúrosabb ízű dohányok az én favoritjaim.Az eddigi legjobb: Synjeco blend broken perique, MB viga no 1., mb rollcake. De jó a latak is, meg a vanília is,de ezek csak kisebb pipákból.A melange meg furdalja a kíváncsiságom :)
Csináld meg a tömködőt,majd jól lekoppintom :DDDDDd
A tetejére faragunk egy hubertus keresztes szarvasfejet, az oldalára tölgyfaleveleket, az aljára meg- amivel tömködünk- valami greenpeace logót ^^.
Levelet megkaptam,csak még érkezésem nem volt emailt írni :)
Az az utolsó 3 feles Jäger... (csak hülyülök :) Már majdnem az összes fotód megnéztem. Nagyon tetszenek. A rollcake is van az A-tabakban. Ajánlották már nekem is, de 2000 Ft az 2000 Ft. Majd legközelebb. Tegnap előtt Melange-ot pöfékeltem. Én nagyon szeretem. Bár kíván egy külön pipát az biztos, hiába karakteres az íze. Bizonyos dohányoknak egyáltalán nem érzem az ízét. Nem tudom miért van ez... Egy tömködőt álmodtam meg. Az alapanyagok közel állnak a szakmánkhoz. Majd teszek fel róla képet. Te leutánzod, aztán levédetjük. :) (emailt megkaptad?)
Az igazság az, hogy baromi ritkán járok arrafelé, csak a távoli rokonság miatt voltunk Hajdúhadházon. De októberben hivatalos vagyok megint oda szalagavatóra, majd akkor összefutunk :)))))
A fotózásról?Hmm, van még mit fejlődnöm :)
Addig mazsolázz: www.flickr.com/photos/marseille1990
Na igen. Legszínvonalasabb bolt a városban. Kellemes családias légkör, jó illat és a kutyus tetézi az élvezeteket. A MB vanilián kívül melyik dohány tetszett nagyon eddig? A pipa felújítás hogy áll? Csak kikcsiszoltad a prekarbon réteget és kész?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ miért nem szóltál? :) Baromi jó lenne összefutni valamikor. Elküldöm privátban az emailem és telefonszámom, így legközelebb tudsz értesíteni. Milyen gyakran jársz erre? Majd fotózásról is faggatnálak akkor 1 tömet közben. :)
Debrecenben tanulok, az agrár fősulin. Itt lakok Debrecentől 20 km-re, tehát nekem is félelmetes az erdő királyának hangja. :) Hát ha latakia, akkor latakia. Üsse kavics... :D Nekem is az első és eddigi latákis dohányom a Stanislaw Balkan latakia. Tényleg jó íze van. Régen azt hittem, hogy ez valami brutál erős tabak és nem. Még közepes sincs. A varázsa: Szívom, élvezem a finom füstfellegeket, erre egy barátom: "hú vazzzeg mi gyulladt ki...?" :D
Én meg még rókát nem lőttem, pedig nagyon vágyom már rá :( De hát majd mindent sorjában, ahogy mondod, még ráérünk. Fegyvervizsga nekem is kell idén, a vadászvizsga meg a technikusival jár nekem is :))) Használt sörétes:Nekem is év végére van tervezve, amolyan technikusi ajándéknak valami 12-es bock. :)
Te hova jársz amúgy?
Bőgés:Valami csodálatos,főleg az én alföldi fülemnek.Nekem elég lesz egy jó kiadós tömet is.Az sem baj,ha latakia. Be kell avatnom a Stanislaw Balkan latakiám. :DDDD
;) Helyes. Én még csak rókavadász vagyok. Nekem eddig a róka 'A' vad. Csak szép sorjában. Most egy róka vagy egy borz jól jönne, de a vadászmester elég elfoglalt az utóbbi időben és egyedül járok ki. Fegyver még nincs nekem se. Most a fegyverszekrényt intézem, valami használtat mert október fegyvervizsga. A vadászvizsga "megvan" hiszen kiváltják a tantárgyaim. Tavasszal jó lenne egy használt sörétes. Csak hogy ontopik is legyen: 17-én mi is megyünk a Bükk lábához bőgést hallgatni. A lesen elszívok 1-2 tömetet az biztos. No nem latakiát, hiába finom... :D Most hirtelen jött ez a kis őszies idő, így remélem nem fog annyit késni a bőgés, mint tavaly...
Jó ez a színvilág, tetszik.Kicsit mintha filmre lett volna fotózva. A héten mi is tervezzük haverokkal ,hogy kibattyogunk valahova a Füredet körülvevő hegyekbe és felülünk valami magaslesre.Én közben elszívok egy tömet pipát és hallgatom az erdők királyának szólását...
Szerintem nem, csak mindenki arra vár(hat), hogy a másik írjon valamit. Nekem elkezdődött a suli, tanulni köll, net nincs, pipázni csak este van időm, aztán soroljam-e még?
Lehet kilátás van némi kacsázásra a közeljövőben, már izgulva várom, hogy lehet-e? :DDDDDD
Teljesen jó.Egy hétvégén lehetne csinálni egy jó kis barnasörös-pipás-vadászatos-fotózós tali BP-en majd, mert sajnos én a suli miatt sosem jutok el a pipaklubos talikra majd :)
Na, én meg olyat nem szívtam.Bár még az OC-t sem,mert anyi dohányom van,hogy nem győzöm szívni.
kicsit el voltam havazva eddig, szülinap,meg miegymás,de mostmár újra bevetem magam a fóruméletbe :)))
Kaptam egy kis tajtékot szülinapomra, tényleg kicsit, körülbelül 15-20 perc volt eddig a csúcsom belőle,de tömbből van faragva és ez a lényeg.Majd kaptok képet :)))