Keresés

Részletes keresés

harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 128
Mostan nem keresgélek, de szerintem a pitbullokkal kapcsolatban hasonlóképp vélekedünk. Viszont azt nemtom, hogy topicunkban pitbull-e az, aki vonyít?
Whitey Creative Commons License 1999.08.03 0 0 127
Lopd el, vidd el jó messzire és engedd el. De ne öld meg! A gazdinak meg tegyék jól keresztbe, az segít megnyugodni. Pl. karcold össze a kocsiját, fesd le a házát, gyomírtózd ki a füvét...
szopoca_bacsi Creative Commons License 1999.08.03 0 0 126
a témába jobban belevág: hogy kell kisgyerekkel kutyát ölni?
Nos Creative Commons License 1999.08.03 0 0 125
nem arra válaszoltál, harry, amit elozménynek klikkeltél be - ne tereld el a témát

amúgy az offtopic kérdésedre azt mondom, áss elo 1-2 pitbullos topicot, ott leírtam a véleményemet

fd Creative Commons License 1999.08.03 0 0 124
Üdv Kham!
A jó kis Ares Predator mar nincs meg?
:-))
Egyebkent orulok a jozan hangoknak, t'an csak javul valami az emberek hozzaallasaban. Persze nagy kerdes, a topicban adott esetben ki vagy mi a kiirtando, a kutya, a gazda, vagy a t. topicnyito... :-)))
Samuel, a Kutyafiu
harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 123
Nem gondoltam, hogy a gyerekölés roszz érzéseket kelt egyesekben, szokás kérdése. Vagy hozzuk össze a két témát:
Mit kell olyan kutyával csinálni, aki gyereket öl?
Nos Creative Commons License 1999.08.03 0 0 122
vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni:

egy dolog: meg kell-e ölni vagy sem

másik dolog: jó-e a gyerekölos példa

nna: én az utóbbiról beszéltem, demagógia lenne az elsore ráhúzni - jóhiszemuen feltételezem, hogy nem állt szándékodban

harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 121
De igaz, Nos. Ami nem alapfunkción működik, azt meg kell ölni.
Szamuráj Creative Commons License 1999.08.03 0 0 120
Mi a baj a seduxennel? Attól csak alszik (persze 10 szem fölött jó sokáig...).
BLaci Creative Commons License 1999.08.03 0 0 119
topic off
Ideges ember nincs, csak hülye?
A szomszéd fúr!
Ezekre gondoltál ?
topic on
Nos Creative Commons License 1999.08.03 0 0 118
Azért, harry, mert amellett, hogy a gyereköldöséses felvetés magában sem kelt túl jó érzéseket, ráadásul a példád nem volt analóg a topicnyitóval. Ugyanis te alapfunkciókon muködo gyerekekrol írtál (most nem lapozom fel a pontos idézet kedvéért, de olyasmiket írtál, hogy szaladoznak meg zajonganak), az itteni topicnyitó meg nem alapfunkción üzemelo ebrol írt (ti. nem szaladgáló, botot visszahozó, macskát-postást megugató, hanem vonyító szerencsétlen megszadizott ugatógéprol). Azért mindketto más- és másképpen hat az egészséges emberre, nem igaz, harry?
szopoca_bacsi Creative Commons License 1999.08.03 0 0 117
vagy cukor a májkrémben
Kham Creative Commons License 1999.08.03 0 0 116
Ugyan már sósavat?
Vannak sokkal civilizáltabb módszerek, horgok a májkrémben, szeduxen a cukorban, ld lent.
Kham Creative Commons License 1999.08.03 0 0 115
Bezzeg abba egy jó tipp sincs.
harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 114
ménem?
guji Creative Commons License 1999.08.03 0 0 113
Hát engem meg a torgyán ugatása zavar éjjel nappal. most mit csináljak. Isten bizony én nem akartam.
sziasztok guji
guji Creative Commons License 1999.08.03 0 0 112
Hát engem meg a torgyán ugatása zavar éjjel nappal. most mit csináljak. Isten bizony én nem akartam.
sziasztok guji
sti Creative Commons License 1999.08.03 0 0 111
Volt jó régen, még az internettón egy állati jó topic, hogy hogyan byírjuk ki a szomszédot, 10 pontot kap, aki megtalálja! Szerintem az ide is illene, volt jónéhány állati jó módszer, ha már többeknek nem tetszik a kutya likvidálása.
Sajnos nálunk is van egy dög, miniatűr kis vakarék, de 11-kor mindig kirakják a kertbe és folyamatosan iszonyatos hangot ad. Nem ugat, mert egy ekkora dög nem tud ugatni, de iszonyatosan idegesítő. Én is foglalkoztam már a gondolattal, hogy melyiket tegyem el láb alól, a blökit vagy a gazdáját, de még nem döntöttem.
Nos Creative Commons License 1999.08.03 0 0 110
nem lennék rá büszke
Cus Creative Commons License 1999.08.03 0 0 109
"Valami jó kis mérgezett csontra "...gondoltam, biztos használnak ilyet az állatorvosok... nem tudja valaki, hol lehet beszerezni?"

mindenki mindent félreértett!!!! Tanult kollégánk valójában biztos hogy állatorvost akar beszerezni szegény kutyához! Hogy is gondoltátok, hogy meg akarja ölni azt az ártatlan állatot.

Legjobb, ha a helyi önkormányzatnál megérdeklődőd, ki a körzeti állatorvos, biztosan ajánlanak egyet!

harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 108
Na erre nyitottam egy topicot, de mán le is nullázták.
PillaPalack Creative Commons License 1999.08.03 0 0 107
en csak annyit kivanok az egyszeru Dogkillernek, hogy legyen egy egesz esten keresztul kikotozve, mondjuk fajjon is valamilye, de legyen leragasztva a szaja, vagy csak ugathasson amikor beszelni akar. aztan menjen oda egy nyiszlett szomszed, akinek csak SUNYI modszerei vannak, es ontson le a torkan egy liter sosavat.

nyiszlett szomszed el a sotetsegben ugy ahogy jott, fu alatt. aztan ot meg marja szet belulrol a szer, de legalabb mar ugatni se tudjon tole.

ESKUSZOM HA LENNE RA MOD AKKOR ADNEK NEKED EGY ILYEN EJSZAKAT.

a vilag olyan amilyenne teszed

Kham Creative Commons License 1999.08.03 0 0 106
Igenigen engem sem a repcsizúgás zavar a nyugalmamban, hanem a reggel 7-kor vísító ovisok az óvoda udvaron. Próbáltam már beszélni velük, de nem izgatja oket. Nem tud valaki egy jó módszert arra hogyan lehet kínyírni egy óvodát úgy, hogy ne derüljön ki hogy én voltam?
harry Creative Commons License 1999.08.03 0 0 105
Télleg, igazad van.
Engem a sok gyerek idegesít, mindjárt nyitok is erre egy jó kis topicot.
Nos Creative Commons License 1999.08.03 0 0 104
És egy másik jó magyar szokásból táplálkozik: a "szadizomakutyámathogyvadlegyen" címubol.
cucu Creative Commons License 1999.08.03 0 0 103
DogKiller!

Te nem is akarod igazából azt az ártatlan, szerencsétlen icipici kiskutyust megölni, csak a gondolattal játszadozol!
De ez így nem mehet! Nain! Nain!

Vagy megölöd egyszer és mindenkorra, vagy barátodnak fogadod! Akkor viszont ne sajnáld tőle a csontot!

DogKiller Creative Commons License 1999.08.03 0 0 102
hzolii,

boldog ember vagy, hogy nem érted: vannak szituációk, amikor a probléma megoldására teljesen alkalmatlan humanoid partnered. Ilyenkor vagy tűrsz, vagy odébbmész (költözés), vagy néha van harmadik megoldás.

DogKiller

rajko Creative Commons License 1999.08.03 0 0 101
harry en tenylag nem ertelek...
el kellett olvasnod a topic cimet, mielott beleptel ide.
tudtad, hogy mirol lesz itt szo. minek olvasod a topicot,
ha igy felidegesited magad?
vagy te lennel az ugato kutyak fogadatlan vedoje? :-)

e most ontopic:
a nepi hiedelemre racafolnek: 200g patkanymereg nem mindig
eleg 1 megtermett kutyanak... szivosak am...
aki meg nem akarja kinyirni a kutyat -> szeduxen vagy altato ->
be az autoba -> tatabanyan kirakni... -> ha hzatalal akkor ugat6..
persze van meg mas +oldas is...

szopoca_bacsi Creative Commons License 1999.08.03 0 0 100
ja, ez teccik
hzolee Creative Commons License 1999.08.03 0 0 99
és ennek külön topikot...
...mehetett volna a politika fórumba valamelyik "magyar" topikba. ez a szomszédomkutyájátmegmérgezem ez olyan jó magyaros szokás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!