Lopd el, vidd el jó messzire és engedd el. De ne öld meg! A gazdinak meg tegyék jól keresztbe, az segít megnyugodni. Pl. karcold össze a kocsiját, fesd le a házát, gyomírtózd ki a füvét...
Üdv Kham!
A jó kis Ares Predator mar nincs meg?
:-))
Egyebkent orulok a jozan hangoknak, t'an csak javul valami az emberek hozzaallasaban. Persze nagy kerdes, a topicban adott esetben ki vagy mi a kiirtando, a kutya, a gazda, vagy a t. topicnyito... :-)))
Samuel, a Kutyafiu
Nem gondoltam, hogy a gyerekölés roszz érzéseket kelt egyesekben, szokás kérdése. Vagy hozzuk össze a két témát:
Mit kell olyan kutyával csinálni, aki gyereket öl?
Azért, harry, mert amellett, hogy a gyereköldöséses felvetés magában sem kelt túl jó érzéseket, ráadásul a példád nem volt analóg a topicnyitóval. Ugyanis te alapfunkciókon muködo gyerekekrol írtál (most nem lapozom fel a pontos idézet kedvéért, de olyasmiket írtál, hogy szaladoznak meg zajonganak), az itteni topicnyitó meg nem alapfunkción üzemelo ebrol írt (ti. nem szaladgáló, botot visszahozó, macskát-postást megugató, hanem vonyító szerencsétlen megszadizott ugatógéprol). Azért mindketto más- és másképpen hat az egészséges emberre, nem igaz, harry?
Volt jó régen, még az internettón egy állati jó topic, hogy hogyan byírjuk ki a szomszédot, 10 pontot kap, aki megtalálja! Szerintem az ide is illene, volt jónéhány állati jó módszer, ha már többeknek nem tetszik a kutya likvidálása.
Sajnos nálunk is van egy dög, miniatűr kis vakarék, de 11-kor mindig kirakják a kertbe és folyamatosan iszonyatos hangot ad. Nem ugat, mert egy ekkora dög nem tud ugatni, de iszonyatosan idegesítő. Én is foglalkoztam már a gondolattal, hogy melyiket tegyem el láb alól, a blökit vagy a gazdáját, de még nem döntöttem.
"Valami jó kis mérgezett csontra "...gondoltam, biztos használnak ilyet az állatorvosok... nem tudja valaki, hol lehet beszerezni?"
mindenki mindent félreértett!!!! Tanult kollégánk valójában biztos hogy állatorvost akar beszerezni szegény kutyához! Hogy is gondoltátok, hogy meg akarja ölni azt az ártatlan állatot.
Legjobb, ha a helyi önkormányzatnál megérdeklődőd, ki a körzeti állatorvos, biztosan ajánlanak egyet!
en csak annyit kivanok az egyszeru Dogkillernek, hogy legyen egy egesz esten keresztul kikotozve, mondjuk fajjon is valamilye, de legyen leragasztva a szaja, vagy csak ugathasson amikor beszelni akar. aztan menjen oda egy nyiszlett szomszed, akinek csak SUNYI modszerei vannak, es ontson le a torkan egy liter sosavat.
nyiszlett szomszed el a sotetsegben ugy ahogy jott, fu alatt. aztan ot meg marja szet belulrol a szer, de legalabb mar ugatni se tudjon tole.
ESKUSZOM HA LENNE RA MOD AKKOR ADNEK NEKED EGY ILYEN EJSZAKAT.
Igenigen engem sem a repcsizúgás zavar a nyugalmamban, hanem a reggel 7-kor vísító ovisok az óvoda udvaron. Próbáltam már beszélni velük, de nem izgatja oket. Nem tud valaki egy jó módszert arra hogyan lehet kínyírni egy óvodát úgy, hogy ne derüljön ki hogy én voltam?
boldog ember vagy, hogy nem érted: vannak szituációk, amikor a probléma megoldására teljesen alkalmatlan humanoid partnered. Ilyenkor vagy tűrsz, vagy odébbmész (költözés), vagy néha van harmadik megoldás.
harry en tenylag nem ertelek...
el kellett olvasnod a topic cimet, mielott beleptel ide.
tudtad, hogy mirol lesz itt szo. minek olvasod a topicot,
ha igy felidegesited magad?
vagy te lennel az ugato kutyak fogadatlan vedoje? :-)
e most ontopic:
a nepi hiedelemre racafolnek: 200g patkanymereg nem mindig
eleg 1 megtermett kutyanak... szivosak am...
aki meg nem akarja kinyirni a kutyat -> szeduxen vagy altato ->
be az autoba -> tatabanyan kirakni... -> ha hzatalal akkor ugat6..
persze van meg mas +oldas is...
és ennek külön topikot...
...mehetett volna a politika fórumba valamelyik "magyar" topikba. ez a szomszédomkutyájátmegmérgezem ez olyan jó magyaros szokás.