Keresés

Részletes keresés

Ice82 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7283

Jaaa, hogy az. XD Gondolhattam volna. Megnézem ott mit írnak.

Előzmény: Sangha (7282)
Sangha Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7282

Webster könyvével együtt elküldtem a másikat is.

Előzmény: Ice82 (7281)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7281

Tegnap kipróbáltam Webster könyvében lévő hitna módszert. Bár sikert nem értem el, de azért beszámolnék a tapasztalataimról.

A hintázás közben elég gyorsan kezdett lezsibbadni a testem, amikor a hinta tetejére értem és kirepültem, akkor teljesen lezsibbadtak a végtagjaim és megrándultak a combizmaim, de a várt hatás sajnos elmaradt. A 6. fejezetben leírt módszerrel ellentétben ennél a módszernél úgy éreztem közel járhattam a sikerhez.

 

Mivel eddig gyakorlatilag életem minden napján ettem húst, ezért most eléggé ledöbbentett az amit ezzel kapcsolatban tapasztaltam. Az elmúl két napon nem ettem húst és lefekvés előtt hat órával már semmit sem.

- A meditációim minden esetben mélyek voltak, sőt mélyebbek mint valaha.

- Amiről olvastam is; az alvásigényem lecsökkent. Kb 7-7,5 óra alvás elég volt, pedig eddig ha tehettem legalább 9 órát aludtam.

- Esténként nagyon könnyen el tudtam aludni.

- Mindkét éjszaka volt spontán TÁ-m ráadásul úgy, hogy egyik éjszaka sem keltettem fel magam. Ez pedig így felkelés nélkül eddig szinte sosem történt meg.

Ice82 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7280

Ha lehetséges légyszives küld át a könyvet. :)

Előzmény: Sangha (7278)
Sangha Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7279

"A mentális dimenzió


Ez egy látványos dimenzió! Hang-folyamok, a szivárvány színeiben pulzáló fényekkel
körülölelve. A gondolatok fények és hangok kaleidoszkópjaként jelennek meg. Az
inspiráció kristályosan csillogó ege alatt mész az ötletek mezején. Ha belépünk ebbe a
világba, ne is próbáljuk racionalizálni és elfogadni, különben megőrülünk, mert ez az
emberi megértés határain túl van. Csak fogadjuk el, hagyjuk sodorni magunkat, és
élvezzük!


Ez lehet az a dimenzió, úgy hiszem, amit a vikingek az Asgardi "Szivárvány Híd"-nak
neveztek. Komolyan olyan érzés, mintha egy szivárványon sétálnánk felfelé egy
csodálatos szép világba, ahol bizonyára az istenek laknak.
Létezzünk itt a csodálatos szépségben. Hagyjuk elszabadulni a gyermeket magunkban,
hogy játsszon ebben a csodaországban. Minden valósnak és szilárdnak tűnik. Az idő még
jobban eltorzul itt, mint az asztráldimenzióban, a valóság pedig kaleidoszkopikus."

 

Robert Bruce

Előzmény: Sangha (7277)
Sangha Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7278

Nem, én nem Richard Webster könyvét bújom, azt kiolvastam, és most végeztem a másik könyvvel is, számomra a másik sokkal "barátságosabb", tudományos módon mutat be mindent egy csepp spiritualizmussal és ezotériával. Ott külön kezdőknek kifejlesztett gyakorlatok vannak lépésről lépésre leírva (pl. Kötél), olyanok, amikkel mindenféle előkészület nélkül 5-10 perc alatt sikerül az első AP-d, ráadásul olyan egyszerű, kézenfekvő gyakorlattal, amire kevesen gondolnak.

Előzmény: Ice82 (7273)
Sangha Creative Commons License 2011.01.09 0 0 7277

Én is erősítem 1001 táborát. Hidd el, veled is történnek ilyenek, de te nem akarsz velük törődni, mert nem fogadod el valóságként, csak képzeletként. Az én démonom sem úgy termett elém, hogy "Hé, szia, én vagyok a Doppelgänger-ed, mit szólnál hozzá, ha megnyomorítanám az álomvilágodat és a fizikai létedet?". Nem, én magam kutattam hosszú hónapokig, hogy hol lehet mindennek a forrása. Megtaláltam végül, de ezt a sztorit ismeritek :) Szóval ha te is keresnéd, te is találnál olyan dolgot, ami irracionális. De ezeket el kell fogadni, mert az ember agya csak azt fogadja be, aminek a megértésére képes, ezért fél pl. a Halál gondolatától- egy olyan erő, ami mindenképp elragad minket és nem ismerjük, nem TUDJUK URALNI a mögötte lévő létet. És ezért az agy fél az ismeretlentől. A démontól pl. nyilván nem félne az elméd, hanem egy álomlényként fogná fel, ezzel megmagyarázva mindazt, ami szürreális. Metálfarkas és jómagam (más fórumozók is akár, csak ők nem beszélnek róla-) fogékonyak vagyunk ezekre, ezért képesek vagyunk felismerni az ilyen dolgokat, és nem hitetjük el magunkkal (az elménkkel), hogy mindez meg sem történt, csak azért, mert ismeretlen dologról van szó.

Előzmény: pencroft_tivald (7275)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7276

Ez így azért nem igaz: a nemhívők is képesek ilyen tapasztalatokra, csak utána igen erősen sztornóznak.

 

(Pl: Eccer vkinek mutattam vmit, bár nem szándékosan. Addigra már ismertem annyira, h tudjam, tagad minden iylesmit, nem is akartam eredetileg témává tenni a dolgot, de "rajtakapott", így  a kérdéseire válaszoltam. Hanyattvágta magát a döbbenettől, túl nyilvánvaló volt, h az ő kis materiális világán jócskán túlmutató vmi történt, egy picit elgondolkodott, h hátha mégse hülyeségeket beszéltem korábban, mikor hasonlókat, de nem ennyire nyilvánvalókat csináltam,  aztán 1-2 hét múlva már ott tartottunk, h szte meg sem történt az az eset, amin elgondolkodott...)

Előzmény: pencroft_tivald (7275)
pencroft_tivald Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7275

Ez szerintem teljesen természetes. Mindenkivel olyan dolgok történnek álmaiban, amiket el tud képzelni, amikkel foglalkozik, amikben hisz.

 

Persze, a ezotéria és asztrálvilág hívői is meg tudják ezt magyarázni: én azért nem tapasztalok ilyeneket, hozzám azért nem jönnek el szellemlények, mert nem hiszek benne, nem vagyok rá fogékony, így "fölösleges lenne".

 

És a pusztán racionális ember is meg tudja ezt magyarázni: azok, akik ilyeneket tapasztalnak, ugyanúgy csak álmodnak, mint én, de őket ébren az ilyen dolgok foglalkoztatják, természetes hát, hogy az álmaikba is bevonulnak.

Előzmény: metálfarkas (7267)
metálfarkas Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7274

én kifejezetten a démonos dologra gondoltam meg arra amikről azt írtad hogy nem beszélhetsz róla........

Előzmény: Sangha (7269)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7273

A 6. fejezetben leírtakkal? Ha bejön majd mesélj. ;)

Nekem nem jött össze, pedig nagyon jól el tudtam lazulni tegnap, húst sem ettem egész nap, éheztem órákig, szóval minden adott volt, de semmi eredmény. Ma szintén egy kb egy lakto vegetáriánus étkezési szokásaihoz tartottam magam. Talán kipróbálom a hinta módszert. Igazából a 6. fejezetben olvasottaknál eleve nem tudtam beleélni magam a módszerbe, hogy a homlokomon nyomjam ki a tudatom. A hintamódszer viszont írtó szimpatikus, régebben sokszor függőagyban hintázva képzeltem magam alvás előtt csak úgy poénból, ez is hasonlóan kellemes lehet.

Lehet, hogy TÁ-ból könnyebb lenne elérni, de én így közvetlenül szeretném, az azért úgy elég tuti lenne. A hinta módszer végén azt írja, hogyha gyakorlott vagy akkor az előtte lévő relaxációs gyakorlat ki is hagyható és azonnal jöhet a hinta.

Előzmény: Sangha (7272)
Sangha Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7272

Ez gonosz volt :)

 

Most próbálkoztam, egy órája azzal a módszerrel, és ha nem alszok el (elég kialvatlan voltam), akkor eljutok a TKÉ-ig :)

Előzmény: Ice82 (7270)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7271

;-DDDDDDDDDDDDDDDDD))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Ice82 (7270)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7270

Te vagy a chosen one. Majd csinálunk egy külön topikot neked, hogy ne szemeteljük tele a mesterek fórumát.

Előzmény: metálfarkas (7267)
Sangha Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7269

Különös, szerintem mindenki képes ezekre, csak 1. vagy nem veszik észre, vagy 2., nem akarják észrevenni. Pl. én most tudtam meg valamit, ami elég sokszor megtörténik velem, és a többi tudatos álmodóval is, és mégis szorosan kapcsolódik, szinte előfeltételként a TKÉ és az AP (Asztrál Projekció)-hoz...

 

Most olvasom a könyvet, épp egy könnyű gyakorlatot találtam (Robert Bruce- Értekezés az asztrálprojekcióról), és némiképp elakadtam itt....

 

"  5,

[...] Most vibrációk fognak kezdődni, az egész testünk elkezd vibrálni, és bénultnak érezzük
magunkat. Koncentráljunk csak és kizárólag a kötélre, ne álljunk meg.
   6,
Érezni fogjuk, hogy valami elszabadul a testünktől. Enyhe zúgást tapasztalunk, amint
kiemelkedünk a testünkből. A képzeletbeli KÖTELünk irányába kilépünk a testünkből, és ott találjuk magunkat lebegve. Végül szabadok vagyunk!"

 

Próbáltam hangsúlyozni, mi is az, amin ledöbbentem. Érzékelhető, hogy az a zúgás, amit minden tudatos álom előtt hallok, már nem csak az álom közeledtének a jele, hanem annak is, hogy az asztráltestem meglazult, és felemelkedett (mindenkié felemelkedik, alváskor így nyerünk mentális és atmikus energiát- írja a könyv). Tehát lényegében körbefutottam a pályán, és megálltam a célszalag előtt... vagy elég a második hely (Tudatos Álom), vagy tovább futok, erőlködés nélkül, hisz már annyit futottam, és első helyezettként (AP és TKÉ) érek célba.

Előzmény: metálfarkas (7267)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7268

Vagy csak nem jártatják feleslegesen a szájuk, mert mást is tudnak.

Előzmény: metálfarkas (7267)
metálfarkas Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7267

Érdekes...... elég érdekes dolgok történnek veled is..... Igen, te az egyik vagy a kevesek közül. Itt a legtöbbekkel egyeltalán nem történnek olyan dolgok, mint amik veled vagy velem.

 

Egyre kíváncsibbá tettél ahogy teltek a hónapok, hogy milyen irányba fog fajulni ez az egész veled kapcsolatban. Képes vagyok az előző életemben megismert kínai betűket felhozni. Akaratom ellenére történik ez általában. Még csak két betűnek néztem utána az interneten, de mindkettő egyezik. Nehéz megjegyezni ezeket a bonyolult betűket. De most jobban bele fogom magamat ásni és majd megpróbálok kimenteni egy teljes szöveget is idővel.

Előzmény: Sangha (7264)
Sangha Creative Commons License 2011.01.08 0 0 7266

:O Sokszor mondtam már, hogy különös éjszakám volt, de most aztán komolyan gondolom xD

 

A szobám épp felújítás alatt van, rengeteg gipszkartonlap, festékes vödör, szerszám hever mindenütt, és a fűtőtestek is le vannak véve, így 15° körül van a levegő... Ezért lementem aludni. És reggel már nem voltam álmos, gondoltam, legyen egy jó TKÉ-m, mert a testem még aludt, de az agyam nem :) Hirtelen egy metróállomáson voltam (hipnagóg kép), és az angol tanárom hangját hallottam, a fejemből. Elmagyarázta, hogyan lehet TÁ-mom ilyen helyzetekből. Hirtelen elém rakott egy rakás papírt, és azt mondta, nézzem őket egyesével, de folyamatosan haladjak. Különös módon, mikor a sorozatot újrakezdtem, a hang előjött. Most nem azért, mert felébredtem és bent ragadtam, hanem mert közeledett a TÁ. Ekkor rám szólt, hogy folytassam, mert így sosem érem el a TÁ-t. Most az, amit láttam, egy monitorba szorult, és a minden program fül alatt is végig kellett néznem, ciklikusan a menüpontokat. Gondolom, ilyenkor a valóságban mozgott a szemem fel-alá és oldalra, és emiatt mélyülhetett az egész, mert a hang egyre gyorsabb lett. Mikor elértem odáig, hogy egybefüggő hang volt, már nem láttam semmit, csak feketeséget, ezért a hang lassulni kezdett. Előrukkoltam Ice82 módszerével, és ide-oda mozgattam a szemem. A hang hihetetlenül felhangosodott, Hirtelen egy erős fényt láttam megjelenni, és a fejem fölül egy repülőgép hangját hallottam (nem a valóságban). Tudtam, hogy ez már TÁ. Most hirtelen ( a nappaliban aludtam, a szobám nem alkalmas rá) a konyhában megjelent anyám és elkezdett csörömpölni... ezért megszűnt a fény és felkeltem, de megpróbáltam a transz-állapotot még elérni, hátha egy TKÉ összejön. Össze is jött volna, ha a csörömpölés abbamarad :) De végül akaratlanul is végleg felkeltem.

pencroft_tivald Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7265

Nem erre gondoltam... Egy húszéves, sovány ember helyett egy 30-40 éves, nagyfejű, torz arcú illetőt láttam. Annyira emlékszem tisztán, hogy tudjam, nem hasonlított. Csak arra akartam kilyukadni, hogy a téves ébredésemkor nem volt annyi kritikai érzékem és logikám, hogy ez feltűnjön.

 

Tudom, hogy az igazi mély álomban (tudatos vagy nem) minden érzet valóságos. Nem tapasztaltam még tudatosan, de emlékszem élénk hagyományos álmokra, amikben ettem (és milyen finom volt!), öleltem, angolul beszéltek hozzám (és értelmesen!), olvastam (értelmes szöveget, egyszer még azt is megállapítottam, hogy milyen kicsik a betűk), interneteztem, stb.

Előzmény: Sangha (7263)
Sangha Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7264

Azt hiszem, megoldottam a saját rejtélyemet, hogy mitől voltak rémálmaim, ki volt az a démon, mi történt velem álmomban, és a többi, és a többi...

 

Legutóbb egy különös álmom volt. A testvérem szobájába mentem be, és az ablakán keresztül megláttam, ahogy van kint egy tehén, a kertben. Ez gyanút keltett, hogy "nem-e álom..." de nem kerültem tudatomhoz, ezért nem csináltam tesztet. Kifutottam (az ablakon át, ez fel sem tűnt akkor... ugyan, végül is csak gyanút fogok, hogy álom, de kit zavar, ha átmegyek az üvegen... ) az udvarra, és körülnéztem- egy rakás farmer volt ott, anyám és a bátyám. ekkor egy régi ismerősöm kertjében találtuk magunkat, ugyanabban a szituációban, ugyanazokkal az álomalakokkal, csak a táj változott meg. És ekkor egy lány mögém teleportált, és mérget öntött a talajba (a reklámokból jól ismert rózsaszín flakonos mosószeres üvegben volt- ez most nem minősül reklámnak ;),  és én azonnal odaugrottam hozzá, azzal a lendülettel elkaptam a kezét és oldalra löktem, hogy ne folytassa. Elöntött a düh és ordítottam vele, torkom szakadtából... "MIT KÉPZELSZ? MÉGIS MIT CSINÁLTÁL?!" és hirtelen kb. 30-40 ember került körém, és engem bámultak... üres, élettelen tekintetük volt, mondhatnám, "zombiként" néztek. Éreztem a megvetést és a gyűlöletet az irányomban.. És ekkor a lány (15-16 éves lehetett, viszont fura, úgy nézett ki, mint én, csak lányban- nem szoktam erről képzelődni, de ébredés után végig gondoltam, és lányban így néznék ki) gúnyos, gonosz mosollyal (vajon honnan ismerős ez a mosoly...) ránézett, és azt mondta "Pont így akartam!" Ekkor még nagyobb  mosolyra nyílt a szája. És láss csodát, felébredtem. Eddig csak TÁ-kban jelent meg a démon, most már úgy látom, sima álmokban is, és már álruhában. Lehet, hogy ilyenkor tudja, hogy sima álomban nem ismerem azt, hogy álmodok, és ezért sokkal ijesztőbbek a dolgok és inkább félek mindentől.

Másnap lementem TV-t nézni, semmi izgalmas nem volt, hát kerestem valami újságot. Épp most vettek anyáék a "Hihetetlen" magazin e havi számából, és végiglapoztam- megragadt a tekintetem egy apró, eldugott cikken: "DOPPELGÄNGER" (linkelve van, kattints rá....) Végigolvastam, és... borzasztóan magamra ismertem az ott leírt esetekben. Igaz, általában valóságban jelennek meg, de nekem úgy tűnik, álmomban próbál befolyásolni, mert ott könnyebb felvennie velem a kapcsolatot. És amikor próbálkoztam a TÁ-val, akkor érezhette, hogy ez magasabb rezgésszférák elérését eredményezheti nálam, de tudhatta, hogy egyszerre a sötét szférákba is könnyű átlépni, és ő megpróbált lehúzni.

Mikor teremteni akartam egy égi segítőt (védelmező állatot), azonnal megjelent és felébredtem. De érdekes, mikor nappal volt a legutóbbi TÁ-nál, hirtelen azt éreztem, megint fel fogok kelni, de ekkor kezdtem el a szórakoztató TÁ után keresni abban az álomban, és nyilván az nem emel magasabb szférákba, talán ezt a lehetőséget látta a legjobb időnek, hogy lehúzzon engem.

Másnap emlékszem, nagyon fáradt és kimerült voltam... talán pont ezért. És úgy tűnik, most kitalálta az új módszerét, ami meg kell mondjam sajnos beválik neki... És ezért aggódok az asztrálutazás miatt is, bár a védelmező köröket mindenképp fel fogom állítani, pont azért, hogy csak kívülről befolyásolgassa az álmaimat a doppelgänger-em, de nem jöjjön annál közelebb.

Sangha Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7263

Hidd el nekem, hasonlított a valódi nmagára, ugyanis amíg bent vagy az álomban, addig minden olyan valósághű, mint a TÁ-ban, csak miután felébredtél, az emlékezetedben elmosódik, és ezentúl akármikor feleleveníted az emléket (akár fél perccel az ébredés után, akár 10 évvel később), mindig egy elmosódott, torz kép fog megjelenni, de te valójából nem is torzként álmodtad :)

Előzmény: pencroft_tivald (7262)
pencroft_tivald Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7262

Kösz a hosszú leírást.

 

Az a baj, hogy az ilyenek nekem nem nagyon mennek, mindig elkalandozok, meg türelmes se nagyon vagyok. Persze már az is használ, ha csak megpróbálom, de azt hiszem, valami saját módszert kéne kikísérleteznem.

 

És valóban, ma történt egy spontán tudatos álom (kemény három másodpercre lettem tudatos :-). Megint felébredtem hajnalban, és néhány perc múlva visszafeküdtem, még valamire gondoltam, mielőtt elkezdtem volna a tudatmegtartást, és ez elég is volt ahhoz, hogy ne kezdjem el, hanem szépen elaludjak.

 

Valami meglehetősen hosszút kezdtem álmodni, minden átmenet nélkül helyszíneket váltottam, az utcán voltam pizsamában valami autó mellett (nem, ez abszolút nem keltett gyanút bennem), valami étteremféle ablakán néztem éppen be, és ekkor minden különösebb ok nélkül teljesen biztos voltam benne, hogy álmodom. Elkezdtem sétálni, gondoltam, most jól megfigyelem a környezetet, ránéztem az út melletti oszlopokra, de már inkább csak az oszlop koncepciója maradt az agyamban, még rajznak is gyenge volt, amit láttam. Elkezdtem dörzsölni a kezem, de közben a kép már teljesen kiesett, sötétség volt, de azt még mindig éreztem, hogy a két kezem összeér, aztán mintha felbukkantam volna a víz alól az ágyra, egy másodpercnyi hamis ébredés, majd igazi.

 

Valamivel később volt egy igazi hamis ébredésem is (no ezt jól megmondtam), abban a szobában "ébredtem", ahol kellett volna, de olyasvalakivel kezdtem beszélgetni, aki még csak nem is hasonlított valódi önmagára...

Előzmény: Sangha (7251)
Sangha Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7261

Üres volt, mivel az álomban nem biztos, hogy látod az alvó tested :) Ez az asztrálutazásnál van.

Előzmény: Ice82 (7260)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.07 0 0 7260

Tegnap még nem próbálkoztam mivel eszembe jutott, hogy ettem bőven vöröshúst és konyakmeggyet is. Így pedig azt mondják szinte lehetetlen lenne az asztrálutazás.

 

Viszont volt egy TÁ-m. Éjjel azt álmodtam, hogy a régi vidéki házunkban voltunk öcsémel meg néhány jó csajjal. Én egyszer csak fekvő helyzetben a föld felett lebegtem, ekkor már tudtam, hogy álom. Az öcsém, meg a lányok tátott szájjal néztek, nagyon meg voltak lepődve. Ekkor arra gondoltam, hogy megnézem az alvó testem és a jelenlegi lakásunkban akartam lenni. Rögtön át is kerültem, de az ágyam üres volt..

 

Előzmény: Ice82 (7259)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7259

Tényleg. Ez az édesvíz kiadó hibája, de a tartalomjegyzéknél legalább látszik.

Megtaláltam a könyvet az amazonon: http://www.amazon.com/Astral-Travel-Beginners-Out-Body/dp/156718796X/ref=cm_cr_pr_product_top

A fogadtatás elég vegyes, bár a 4 csillag nem lenne rossz eredmény. Csak sajnos sokan adtak rá úgy 4-5 csillagot, hogy (még) nem értek el sikereket a könyvel, így a véleményük nem ér túl sokat.

 

Jááááájjj nem bírom ki. Ma vagy holnap lehet, hogy mégis megpróbálkozom a 6. fejezettel..

Előzmény: Sangha (7258)
Sangha Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7258

Ja, az a negyedik fejezet? :D eddig mindegyik új oldalon, nagy betűvel volt szedve, én csak annyit láttam, hogy a 3. és az 5. közt nincs ilyen, hát gondoltam, nálam nincs ilyen :)

Előzmény: Ice82 (7257)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7257

Wow! Ugyanazt a könyvet olvassuk? :D Nálam a "Gondolatbeli utazás" a könyv 4. fejezetében("Fogjunk hozzá!") van. Csináltam most egy valóságtesztet is és nem álmodom, tényleg a 4. fejezetben van. XD

Előzmény: Sangha (7255)
jeandark Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7256

Szia(sztok)!

 

Érdekelne engem is ez a könyv, ha megtennéd, hogy elküldöd nekem, nagyon megköszönném. =)

 

Egyébként nem mondanám, hogy új vagyok, már nagyon régóta olvasom a fórumot, érdekelnek ezek a dolgok, és hamarosan neki is állok gyakorolni mindent szépen lassan. =)

Előre is köszönöm a könyvet!

 

Jóéjt...

Előzmény: Sangha (7235)
Sangha Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7255

A 6. fejezettel próbálkozom, nálam ugyanis nincs 4. fejezet xD A harmadik fejezetben leírt gondolatbeli utazásra gondolsz? Végülis jó ötlet, lehet hogy azzal kéne kezdenem, köszi ^^

Előzmény: Ice82 (7254)
Ice82 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 7254

Sangha, próbáltad már az asztrálos könyv 6. fejezetében leírtakat? Én úgy döntöttem, hogy - bár csábító lenne azonnal belevágni - pár hétig még a 4. fejezetet gyakorlom, hogy jó alapom legyen. Így remélem több esélyem lesz a sikerre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!