A nagymamámnak én ráraktam, nem volt vele gondja. Ha nem tudsz angolul, és a magyart kényelmesebben érzed nyugodtan rárakhatod. Amúgy nem kockáztatsz semmit, mert ide oda kapcsolgatható a nyelv, szóval ha nem tetszik simán visszaváltasz angolra.
Hol tudnám megnézni a system informáciokat a mac-en?Egyenlöre még magas es pl a dokumentumokbol sem,hogy kell törölni képeket.:)Lehet a Magyart letolteném akkor jobban boldogulnék csak nem tudom melyiket toltsem le.
Nem agyaltam tovabb es vettem egy gepet.iMac 21,5" regebbi verzio intel core2 processzorral 3,06ghz 8gb ram wireless billentyuzet meg wireless eger hozza.
Negyed ara volt mint a macbook es a kepernyos is nagyon jo.Azt irja,hogy ez is LED-es.
Koszi a valaszt! Arulnak most kifutott intel core2 3,06-os proceszorral imac 21,5"-at de sajnos csak 2gb RAM van hozza.Az iMac-nel lehet boviteni 4gb-re a ram-ot?
Cserélni software-esen kell, a billentyűzetre meg lehet rendelni matricákat.
A csere: System preferences, International, Input menu, aztán beklikkelgeted a használt nyelveket és hozzájuk legalább egy billentyűkiosztást. Nekem angol-orosz-magyar, ráadásul az orosz kétféle kiosztással, mert én és a nejem mást szoktunk meg.
Matrica: én a webről szoktam rendelni, pl. a latkey.com-ról, vagy a 4keyboard.com-ról, ha nem gépel az ember "vakon" az illető nyelven, akkor jól jön. (nekem elvben csak az oroszhoz kell igazán).
Szerintem itt megveszem Svajcban Angol billentyuzettel.Par szaz $ a kulombseg es azert nem erdemes vacakolni.Lehet januarban lesz akcio az Apple store-ban a 17" is mert decemberben 1800chf-ert arultak a 15" macbook pro-t.
Azert mert itt is lehet kapok hozza Magyar billentyuzetet.Otthon 680e alatt nincs pro 17" Meg a jelenlegi eros chf arnal sincs tobb 600e huf-nal tobb a macbook.
Termeszetesen nem vagyok a sajat penztarcam ellensege ezert is gondolkoztam azon,hogy a hugom kuld egyet mivel 2300$ kint.
adamskij nem a kifizetessel van a gond csak most a frank mindent agyonvag de ez idoszakos.Aprilisban megyek haza egy honapra es elotte lenne jo mert otthon lenne aki kicsit segitene a mac hasznalataban.
Azert Svajcban sincs am kolbaszbol a kerites.Az elektronikai cikkel olcsok de mas minden meregdraga.Sot iphone 4 itt is csak szolgaltatofuggo van.Olaszorszagban vettem a fuggetlent mivel nekem csak az a jo.
apám, ha Svájcban dolgozol és élsz, akkor nehogy már számítson a végösszeg. Lajtától keletre még drágább minden, szóval szépen fogd a pénztárcádat és fizesd ki.
BUEK Zeusz!A mostani sony 5 eves tehat ennyit ki kellene birni neki.Ha azt mondod eleg az i5 akkor nem agyalok rajta mert 2699chf az Angol billentyuzettel de lehet tudnak Magyart is rendelni.
Viszont azon gondolkozom,hogy a hugommal megvetetem az USA-bol mert LA-ban lakik.Remelem a lighteoom majd jol fog futni rajta.Nem tudod veletlen ezekhez jar wireless eger vagy kulon kaphato?
Jovo heten bemegyek jobban megnezem a gepet.Persze ez mar el van dontve.:):)
Sokat fotozok es az a lenyeg,hogy az utomunkat jobban szeretnem vele csinalni.Tudom,hogy jobb egy 22" monitor de ahogy nezegettem az apple store-ban a macbook pro 17-nek sokkal szebb volt a kepernyofelbontas.
Sajnos meg a pentium 4 proceszornal tartok de megoszlanak a velemenyek,hogy melyiket erdemes venni.Az i5 vagy i7.Egy atlagfelhasznalonak mint nekem aki nem profi erdemes az erosebb procival venni a macbook pro-t vagy eleg az i5 2,55Ghz ?