Keresés

Részletes keresés

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 73
Muhaha, a pártnak azért nincsenek tagjai, mert feloszlattam őket (föld alatt, hullarágó kukac barátaim segítségével.) De hálás vagyok Neked, kedves ismeretlen, mert újabb nagyszerű Pártoszlatói és MesszeVilágító, Tudati FőFuckYa-i tulajdonságomra deríthettem fényt általad, aki bár szerencsétlen elnyomott és jellemi szellemnyomorban tartott fityfiritty vagy, mégis lehetővé tetted, hogy ezen magas röptű válaszommal is bizonyítsam, hogy toleráns vagyok az indián kisebbségekkel is.

Még egy darabig.

CCFZ MesszeVilágító, Tudati FőFuckYa, Alacsonyabbrendűséget Is Tisztelettel Fikázó Szellemórás -Ékszerész És Minden HTML Tag-ek Ura

Előzmény: Unkasz (71)
ribizli Creative Commons License 1999.07.02 0 0 72
Na jó, elvállalom az egyenruha tervezés - kivitelezés projekt vezetését!
ribizli
Unkasz Creative Commons License 1999.07.02 0 0 71
Kezd elmélyülni a topic, azaz süllyed a színvonala. Még annak ellenére is, hogy jellem egy ideje hanyagolja a pártját (is). CooCooFooZoo, nem akarsz UjraElnök lenni? És akkor ha Jules is jelentkezik, jellemmel hármasban irányíthatnátok a még mindig nulla tagot számláló pártot.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 70
Látom, hogy pártot üttök. Kis vackok vagytok, beep pedig az udvari költőbérenc és talpnyalonc már rám is vetette magát. Szép dolog, mondhatom.

A hétvégére az imádnivalót íme e zúton biztosítom. (A monitorról langyos, enyhén mosószeres vízzel lejön a rúzs, ne féljetek.)

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 69
Rizsa, na az van itt bőven, de azért jöhet, kimérem a izéknek szemjét egy tizesér, és új szobrom is lesz akkor belőle. Hát csak küldje a kedves rokon mindet, de ki ne hűljön ám!
Előzmény: Thor (68)
Thor Creative Commons License 1999.07.02 0 0 68
Ha nem krumplipüré van, jó lesz a rizs is?
Előzmény: CooCooFooZoo (65)
beep Creative Commons License 1999.07.02 0 0 67
AtyaurJellem! Lattod ezt fonokom?

A gonoszok mar a backgroundban vannak!!!!

Előzmény: CooCooFooZoo (66)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 66
Meg az ubisalit is, jó?

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 65
Azt akartam még mondani, hogy mindenki dögöljön meg a hétvégén, aki nem engem szeret. Lehetőleg még vasárnap, ebéd előtt, és akkor küldjék el nekem a krumplipüré-adagját a rokonai hamar.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.02 0 0 64
Muhaha, jellem a félkarú rabló, hogy el ne sírjam magam krokodilkönnyekkel, - cipőkkel vazze. Én, alkarmazkodva az idők savához, új sajtótitkárt alkalmaztam, az alábbiakban az általa fogalmazott Nyilatkozatom következik. Megalázó szellemi fölényem, amelyet ismét megmutatok, lehetetlenné teszi, hogy a jellem fedőnevű önjelölt politikai mitugrász, és a holdudvarába kapaszkodó törpe klitoritás (minipina) a továbbiakban is megpróbálja bitorolni az általam már rég bekebelezett, megemészett és kitrottyantott ex-jellempártot.

Hányingerkeltő Magabiztossággal Maradok: CCFZ MesszeVilágító, Tudati FőFuckYa

Hírközlemény (azonnal megjelenhetős)

Na itten az van kérem, hogy az exjellempártelnökség hazudik! Ezt így meg is bizonyítjuk, továbbra is mint ahogy CCFZ MesszeVilágítóTudatiFuckYa előtt a sötét dolgok most is feltárulnak.

A tény kény az, hogy a jellemi szent jobb semmit sem ér, mert az hamisítványolás eredezménye. A fennmaradó tényhányadék pedig meg álapicsa, hogy itten blaszfémiáról is van szó, mikor ezt hirdetik. Erre bizonyítványt ad a XII Vernyogó pópa, csak két leva az ára, balra a rilai kolostorkapu mellett, na. Tehát azegész humbug.

CCFZ MesszeVilágító, Tudati FőFuckYa, Sajtói Roda, (Négyezerötszáz Gumival, De Seggbe Nem Lehet, Csak Még Tízezerér')

beep Creative Commons License 1999.07.02 0 0 63
A velszi bardos

Jellem Elnok, UjraElnok
Lepten nyomon okad
Lehanyom, ugymond, ennyit er
A tisztelt partokmany.

S a nep, az ebadta nep
Partjaba lepni kesz
Hisz a Senator mind kover
S szignozni is meresz.

Kassza kong, nincsen zseton
Elitta mind eszet
S ki szolni mert, mint Elnokunk
Veszite jobb kezet.

Jellem Elnok, ujra eljott
Verben forog keze
Korotte csekk, amerre ment
S folyt az adomany.

Ti urak, ti holgyek, jo nagy seggfejek
Ne eljen Jelluard?
Nem tolem kaptok posztokat?
Eljenzes nem dukal?

Nincs-e hazban ki mondana
Bardolatlanul:
"Josagos vagy Jellem
Neped toled tanul!"

Itt van bard ki tetteid
Hirbe hozza most:
"Bardos Andars, Jo estet!"
Szolt a hirados.

Otszaz reszbe vagata ot
Langvagoval Jellem
Bal kezevel igy legyint:
"Igy jar kinek nem kellem!"

Előzmény: jellem (62)
jellem Creative Commons License 1999.07.02 0 0 62
Kétségeloszlató és Egységmegteremtő Viszálybeszély

Szeretve Útált Pártagság, Sokemelet Mélyen Tisztelt Szponzoraink, Kedves Én!

Kirobbanó szeretettel, és székházunk síküveg ablakait kirobbanntó szerkezettel köszöntelek benneteket ebből az alkalomból!!!!!

Olyan időket élünk most, amikor elengedhetetlen szükségét látjuk annak, hogy aki csak él és mozog, s akinek szive dobog, annak összefogva és egy emberként, hiszen mi akik eddig itt voltunk, merhetjük-e nem látni, tudhatjuk-e nem merni tovább azt a nyilvánvalóan mindenki előtt világos ez!!!!!!!

Barátaim!

A JellemPárt megingatlaníthatlan feltörekvése tovább fojtani azt a harcot, mely úton elindultunk! Mi nem hagyhatjuk magunkat ádáz rútakaratok által megzavarni! Mi nem engedhetünk a 48+ÁFÁ-ból!!!!!

Éppen ezért én azt mondom, hogy nem várhatunk tovább...

Tudom..tudom..tudom, hogy ehhez a lépéshez nagy bátorság kell. De vajon nem e bátorság volt ökörként befogva a világ szekere elé? Nem.
Akkor vajon nem e bátorság volt a fejlődés hajójának vitorlájának dagasztó fúvallata? Nem igazán.
Akkor esetleg nem e bátorság volt rohamosan gyorsuló ezredfordulónk közeledtével integrált szellemi megújulásunk szükségét érző felelős vezetők akaratának megfelelően együtt fejlődő sorsjobbító törekvéseknek a halmozott birtokos szerkezete?

Nem tudhatjuk ma még ezt...

Emberek!

Íme, hogy a JellemPárt ÚjraElnökeként bizonnyítsam pártunk elkötelezettségét, a direkt e célból Walesből hozatott bárddal most lecsapom jobb alkarom...

Hordozzátok hát körbe világszerte, szent jobbomat, hogy láthassa mindenki, és küldjétek el vele a világ népének szent üzenetemet:

ITT A SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKAROM!!!!!!!

(taps, halálhörgés, siralom hallik most helyettek...)

Soha vissza nem térő alkarom

FanTomas Creative Commons License 1999.07.01 0 0 61
Csak a mihezkartárs béget!!! A kirúgásomat, valamint ülepemet célzó lábakat síkköszörus pedikurnek vetem alá!!! Tagságom szilárd, és megbonthatatlan, mint az ötéves Glóbus konzerv. Ebbol is látszik, hogy a globális kérdések hozzám szart hoznak. Hóhéri mosollyal üdvözülöm illetve üldözvelövöldözöm valamint ledömperezem a kedves egybegyürteket.
FanTomas
beep Creative Commons License 1999.07.01 0 0 60
Faradsagot es az adofizetok penzet nem kimelve sikerult hozzajutnunk olyan bizonyitekokhoz, amelyek dokumentaljak az alabbi dokumentum bizonysagat, vagyis, igazoljak azon hamis beallitasokat, miszerint hamis minden igazsag, amely a napokban nyilvanossagot latott a zart ulesrol, ahol is annak igyezkeztek utanajarni az illetekesek, hogy a megfigyeles targyat kepezo alany, jelzos viszonyban all-e azon hatarozatlan nevelovel, aki birtokos rangjat kihasznalva el vissza hatalmaval igetlen idok ota. Az alabiakban kozoljuk azon kazetta szoszerinti leiratanak elejet, amelyet egy ismeretlen szemely juttatott el hozzank (nev, cim a portan), s amelyet a Jellem - Magyar Oltari Part titkos uleserol keszitett ket lehallgatasi szakember a titkos ules melletti helyisegbol.

[a kazetta elejen serceges]
- ... Bela, mindjart odaeg a rantotta
[tovabbi serceges]
- Ne Belazz barom, szolgalatban vagyunk. Mondd alneven! Es kapcsold le a rezsot, mert nem hallom, hogy mit beszelnek a masik szobaban!
- Alneven, kersz paprikat a tojasodra?
[tompa utesek, es elhalkulo "Jaj, jaj, ne, hidd el a fulem nem fog elerni bokamig"]
- Ilyen egy allatal kell egyutt dolgoznom ... Egy mosopornak is nagyobb az intelligenciaja.
[a mikrofonon utodesek hallatszanak, utcazaj: "A Te anyad, az a hernyotalpas! Hokedlit csinalok az arcodbol, ha nem allsz el innen a helyemrol", majd JellemPart reElnokenek hangja hallatszik]
- ... es ha mas mar nem maradt a koleszbol, akkor a Folgyulemlesi es Videktetveszeti Miniszterium elere pedig kinevehetnenk a pitonomat.
- rElnok ur, ha megengeded, a pitonod mar alelnok a TV-ben, valamint o vezeti a megujulo Friderikusz showt is.
- Jo, akkor leszek en a miniszter ott is.
- Eljen! Eljen!
[hangos eljenzes hallatszik]
...

A kazetta tovabbi reszleteit es a birtokunkba jutott egyeb leplezo bizonyitekokat a kovetkezo sajtotajekoztaton tarjuk a szives nyilvanossag ele.

Kurz E. Gandorf
Szaba Delocsogni Szovetseg

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.01 0 0 59
Na, itt vagyok, főgizdasági alszexció bejelentkezik. Remélem örültök, kis csipiszek.

Mivel a JellemPártot az előző ilyen témájú topicban már régen feloszlattam és a romokat felosztottam magam között, így nem tudom, mire verik a mellület a T. párttagok, amikor pedig nincsenek is.

De a lények makacs dolgok, ezt elismerem. Ezért a jellem nevű szellemet, főexorcistai mivoltomnál fogva, úgynevezett hasbarúgási ráhatással ezennel elűzöm a sunyi fenébe, esetleg mély kútba teszem, onnan is kiveszem, kerék alá teszem, onnan is kiveszem és végül a Kemál Atatürk Pasa Revival Kivégzőosztag általi főbe- és nőbelövésre ítélem, piercingjeit beolvasztom és készülő szobrom anyagához való felhasználásra megfelelő tisztítási eljárások után elteszem.

Köphendi gőggel maradok: CCFZ, Általános Jellempárt-negligálási És Jellemszellem-űzési ÁmokFutó, ÁmokHuszár, ÁmokBástya és ÁmokKirályi Őfenségem Továbbá Minden Pártok Ütője, Alfája, Omegája És LGT-je..

gargoyle Creative Commons License 1999.07.01 0 0 58
a jellempárttag 6 pontja:

1. a párttag ahol tud segít magán
2. a párttag megkeres minden olyan korrumpálódási lehetöséget, amelyet politikai pozíciójánál fogva a lehetö legjövedelmezöbb módon ki tud használni
3. a párttag a médiákon keresztül kellö nyomást fejt ki a közvélemény megtévesztése és manipulációja érdekében, valamint tudatosan félreinformálja a hazai politikai élet egyéb szereplöit, a nyomozóhatóságokat és egyéb állami szervek képviselöit
4. a párttag jellemét megpróbálja a sivatagi hiénákhoz hasonlatos módon a lehetö legvisszataszítóbb vonásokkal kiegészíteni, hogy emígyen felvértezve minden, a párt müködését, vagy a párt tagságát érintö kritikai megjegyést a lehetö legalulkultúráltabb, zsigeri módon, demagóg megnyilvánulásokkal bombázva megsemmisítse, egyben vitapartnereinek erkölcsi hozzáállását illetve azok megbízhatóságát, hitelét a közönség szemében keresetlen szavakkal oly mértékben csökkentse, hogy az egyetlen valós alternatíva számukra lehetöleg csak az öngyilkosság legyen
5. a párttag semmiféle gustustalanságtól nem riad vissza, az egyetlen elfogadható filózófia, amelyet mindeki haladéktalanul magáéva tesz: a cél szentesíti az eszközt
6. a párttag minden pillanatban saját érvényesülésének útjából eltakarítja az ott gyülekezö akadályokat, legyen az öreg, beteg, asszony vagy gyermek, illetve vonatkozik ez még a párt többi tagjára, amennyiban azok viselkedésükben, gazdasági tranzakcióik törvényes volta miatt, illetve rendesen kitöltött és határidöre leadott adóbevallásuk okán objektíve megítélhetö módon vétenek a jelen pontokban meghatározott alapelvek gyakorlati alkalmazása ellen

kelt most, azonnali hatálybalépéssel

A macso Creative Commons License 1999.07.01 0 0 57
En, mint AvalódiJellem, nem kívánok pártba tömörülni, így onnan kizárni sem lehet.
Olyan soviniszta, egoista, monopolista es anticharacterista pártnak mint "Jellem" pártja pedig különösen nem. Mellesleg hol van Jellem, a Vezér?
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 56
Ezennel panasszal élek Macso Pártellenség megjegyzése miatt, melyben a párta lapítás kérdőjeleit boncolgatja. Kérem a pártba való felvételét és azt követő azonnali kizárását.
Előzmény: A macso (54)
Csülök Creative Commons License 1999.07.01 0 0 55
Most, hogy a pártelnök ismételten megerősített pártpénztárosi pozíciómban, persze erre semmi szükség nem volt, de azért jólesett, teljes erővel mukához láttam. Tagtársak, a pénztár ÜRES. Azt hiszem, nem kéne bolygatnunk a múltat, spongyát reá, nem kell itten ujjal mutogatni, keressük a továbblépés útját! Felszólítom a tagtársakat az elmaradt tagdíjak, pártadók, párttized és dézsma azonnali befizetésére. Aki ezt nem teszi meg az a párt árulója, és büntetése nem maradhat el!
Párttársak, ne fáradjatok mindenféle csekkek kitöltésével, a befizetendő összegeket személyesen Én veszem át (bármíly szörnyű nehéz feladat is ez), KP.
A macso Creative Commons License 1999.07.01 0 0 54
Itt valami nem stimmel, fijugg! Jellemek nem szoktak pártba tömörülni. Egyebként a Jellem ábrázolásban tudok segíteni.
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.01 0 0 53
Tisztelt Párttagság és akik nem azok, mert rövid úton kizárattak mindennemű aktivizmusból bomlasztó hajlamuk s renitenciájuk miatt!
Úgy gondolom, hogy egy párt nem Párt pártlap nélkül. Tehát ezennel megalapítom s főszerkesztőjévé nevezem ki magam a JELLEMÁBRÁZOLÁSOK című hetilapnak. Kérem alkotókedvű párttagságira váró és párttagságit vesztett ny-elvtársak jelentkezését, s nem utolsó sorban Dicső Pártelnökünk, Jellem jóváhagyását és áldását a prodzsekt tekintetében.
jellem Creative Commons License 1999.07.01 0 0 52
ÚjraElnöki párthatározottság

Csülök volt párttársat ezennel a JellemPártból történő azonnali kirázásra ítélem el.
Csülök pékné módra viselkedett, továbbá különös tekintettel nézett rá a Pártvagyonomra, ráadásul olyan kényes kérdéseket feszegetett, melyekben nincs igazam.
Mindfentiek végett őt a Pártból nem kízárni nem lett volna illogikátlan döntés sem.
A Kegyelmi Bizottság 23 C fokon dönt arról, hogy Csülök sorsáról dönt-e.
A JellemPárt Alapszabályából, Kalapszabályából, Titkos Záradékából és Nyilvános Nyiladékából következő prekoncepcionális prejudikációm alapján ítélete: sós vízbe teszlek, onnan is kiveszlek....

jellem
ÚjraElnök és Véreshájú Diáktor.

Előzmény: Csülök (51)
Csülök Creative Commons License 1999.07.01 0 0 51
Most, midőn a pártvezér megbízott engem a Párt pénzügyeinek haladéktalan renbetételével (amennyiben ezt tagadja, valótlanságot állít és erre bármikor találok tisztességes, megbízható hamistanúkat és kérem a Fegyelmi Bizottság összehívását), elrendelem az ujraenöki villa, (valamint kés és kanál) építésének felülvizsgálatát, különös tekintettel a Pártvagyonra.
jellem Creative Commons License 1999.07.01 0 0 50
A Pártsejt nem halt el!

A JellemPárt tovább küzd nemzetünk szellemi- és jellem UjraElnök villájának építészeti felépüléséért!

jellem Creative Commons License 1999.06.30 0 0 49
MINDENKI KI VAGYOK RÚGVA A SZAMOSRA!

jellem
Újjra Elnök

joy Creative Commons License 1999.06.30 0 0 48
Vanapárttagoknakjelleme?
gargoyle Creative Commons License 1999.06.30 0 0 47
nos, úgy érzem, itt az ideje, hogy rendbe szedjük sorainkat és felszámoljuk a párt testén élösködö korrupt csinovnyikok által eloállított hátrányos helyzetet...
ezennel felszólítom az elottem szólókat, hogy folyó hó 15-ig három példányban adják be költségelszámolásukat (mely tartalmazza a tenderajánlatok elbírálásánál felvett paraszolvencia buszjegyárakkal diszkontált jelenértékét)
valamint, mindenki nyilatkozzon, hogy milyen módon kerülhetett gyorsított értékcsökkenési leírással a párt 4 hónapos átlagéletkorú gépkocsiparkjának nagy része jellem úr offshore kft-jének tulajdonába.
amennyiben ezen elöírásnak nem tesznek eleget, úgy kénytelen leszek bizalmatlansági indítványt tenni a párt teljes tagsága ellen, és mindenki ki lesz rúgva!
Thor Creative Commons License 1999.06.30 0 0 46
Köszönet óh kegyes jellem, de tudod én már beléptettem magam, sőt istene is vagyok e pártnak, úgyhogy kár a gőzért. Az Alapszabály a Kalapszabállyal együtt érvénytelen (lásd lentebbi döntésemet), ameddig meg nem lobogtatod azt a kellően nagy összegű (ne sajnáld a nullákat az egyes után) átutalási megbízást. Egyúttal írásbeli megrovásban részesítelek, mert teljes 24 órán át hanyagoltad a pártodat, a következő alkalommal ez a kirúgatásodat vonja maga után.
FanTomas kolléga pedig félrebeszél, úgyhogy javasolnám, hogy keresse fel a virtuális rendelőt és írasson fel magának lázcsillapítót.
Előzmény: jellem (45)
jellem Creative Commons License 1999.06.30 0 0 45
Minősíthetetlenül agresszív fellépése és támadó hangneme miatt Thor és FanThomas jellemtársakat ÚjraElnöki dícséretben részesítem, s egyben azonnali hatállyal felveszem őket a JellemPártba. Ez utóbbi lépés azért szükséges, hogy az Alapszabályban lefektetteknek megfelelően azonnal kirughassam őket. E lépésemet csak a Kalapszabályban felfektett módon részemre átulandó összegek nagysága lassíthatja.

jellem
ÚjraElnök

FanTomas Creative Commons License 1999.06.29 0 0 44
Úgy látom egy kivétellel mindenkineki inába szállt a botorsága. Izé, a bátorsága. Szóval Thornak nincs szakálla, mert az enyémre pályázik. Milyen Isten az ilyen??? Azt nem hiszem, hogy bárki letépkedhetné a fejemet. Egyrészt túlontúl vastag nyakon ücsörög, másrészt sosem találnál rám. Mindig én megyek az áldozathoz nagy fekete limuzinommal, akkor meg már késo kapálóznia a szegénynek.
FanTomas
Előzmény: Thor (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!