Magát a típust gondolom nem kell bemutatnom senkinek. Eléggé közismert és a mai napig is elég szép számmal gurulnak az utakon a civil verziók idehaza. Ami viszont érdekesebb az az, hogy született belőle egy 1:36os méretarányú kis vas is. Én most inkább ezzel foglalkoznék pár[...] Bővebben!Tovább »
Meng Modell VS-002 készletét keresem megvételre . Ill eladó ugyancsak Meng es VS-001 készletből a ZPU-1 esetleg a figurával . Ára mondjuk : 2500+ 500 a figura .
Nem vagyok szakértô ebben, de szerintem ne használj barkács festéket. A modellezô festékekben sokkal finomabb a pigment, emiatt jobban fednek. Barkács festékbôl vastagabb réteg kell! A helyedben azzal próbálkoznék, hogy elôször a vízvonal alatt befesteném szürke alapozóval. A szürke alaprétegen jobban, sokkal vékonyabb rétegben is kijön a piros. A Humbrollal vigyázz! Többen is írták, hogy idôvel besárgul!
van egy 1/400 academy titanic modellem,amelyen a hajótest alapból fekete . és pirosra kell festeni az alsó részét ugye,na mármost a humbrol 60as piros enamel festéke kb 6-7 rétegben ha befogná,talán. mivel tudnám ezt befesteni?!univerzális zománcfestékkel vagy mivel? komolyan tippem sincs és megőrülök.
Tudtok ajánlani valakit, aki tudna 1/18-ban egy dioráma részletet készíteni, illetve profi módon át tudna festeni 1/18-as fém modellautókat? Ezt kellene 1/18-ban megcsinálni (talán kicsit részletesebben).
Makett gép készítése közben - pilütafölkét kifestettem, lelakkoztam, lefedtem. De véletlenül a gép testének fújása közben a festék bejutott a fülkébe is, szemcsés pár helyen. Mit lehet ezzel kezdeni? Kuka, vagy a festékszemcséket még le lehet szedni valahogyan?
Sziasztok eladó egyben retroautó gyülyteményem néhány rész hiányzik 1,2,5,6,8,11,13,15,17,44, részek hiányoznak a többi megvan van még hozzá 2db vitrin.
A sorozatot az 51. részig gyülytöttem az összesért 30000ft-ot kérek
Érdeklődni itt : kakukk79@gmail.com vagy telefonon 0620 3888012
Eladó vagy cserélhető egy Atlas-os Csepel D-344 1:43as teherautó és egy szintén Atlasos 1:72es Van Hool busz.
Mindkettő hibátlan, dobozban van. A fóliát már leszedtem, róluk, mert meg kellett vizsgálnom, hogy tényleg hibátlanok-e, mert az első darabok sajnos itt ott töröttek voltak... a kis füzet is megvan mindkettőhöz.
Az én tapasztalataim szerint a Gunze matt lakkjai hagynak hátra ilyen "ködöt". Elkerülni csak úgy tudtam, hogy agyon lett higítva a H20as matt lakk a saját higítójával.
Ekkor persze több rétegben kellett velvinni, de legalább a ködhatás nem jelentkezett.
Egy amerikai fórumon azt írják, hogy nem oldószeres. Amúgyis a "Mr. Hobby" sorozat az vizes akril (legalábbis nem olvastam még másról, ami oldószeres, azt nem Mr. Hobbynak hívják)