A Csokis tours ajánlata:
kirándulás kajálással összekötve.
Időpont: 2000. 10. (vasárnap)
Útvonal: Moszkva ter - Fogas - gyalog a Normafáig, ott rétesezés - séta az Úttörővasutig -Hűvösvölgy - lángosozás - haza.
Van benne, vagy 3 km seta osszesen, viszont ketszer is lehet enni.
Érdeklődők:
Balisto
badmad
hirvike
Nem egeszen. Azt a kirandulast akarom megcsinalni, amirol mult het vegen beszeltunk. Moszkva ter - Fogas - gyalog a Normafaig, ott retesezes - seta az Uttorovasutig - Huvosvolgy - langosozas - haza. Van benne, vagy 3 km seta osszesen, viszont ketszer is lehet enni. Kit erdekel?
OFF
Höhö :o) Az üzenet elment, de nem elég határozott formában ezek szerint.
ON
Határozottságom oka, hogy nem tudom, mikorra érek oda a hegyre. Lenne még egy kis reggeli zűrzavar, azután tudok csak felmenni.
OFFFFFFFFFFFFFF:
HM???????????????????
Ajjaj, valamirol lemaradtam. Sulyosnak kell lennie a helyzetemnek, ha ilyesmit nem veszek eszre..... Bocsi. Na, most mar mind1. Remelhetoleg lesz meg alkalom megszulni azt a tolvajt! ...
On
Eppen most talaltam kerekparos-topic kirandulast is szombatra. Bocsassatok meg nekem, de ha ossze tudom eszkabalni a drotszamart, valoszinuleg veluk tartok. Viszont 4-5 utan meg csatlakozhatnek, ha esetleg beultok valahova egyutt..... :D
Nektek mindenesetre jo szorakozast, ha nem talalkoznank!
Ide is beteszem, de hozza kel irnom, kulonben azonos hozzaszolassal kivag az Index.
Holnap, azaz szombaton kirandulas a 30-as fuk es lonyak szervezeseben. (Nem leszunk sokan.) Talalkozo 3/4 11-kor a Batthyany teren, a 19-es villamos vegallomasaban. Seta: 11-es busz vegallomasa - Hatar-nyereg - Viragos-nyereg (Boroka bufe meglatogatasa). Innen alternativ a vissza, vagy a Csucs-hegy - Kalvaria - Solymari-var. (Ha nagyon fittek vagyunk, es meg nem sotetedik rank, akkor esetleg Zsiros-hegy - Nagy-Szenas.) Gyertek!