Keresés

Részletes keresés

Interfan Creative Commons License 2007.07.09 0 0 609
Maximálisan egyetértek, én is hasonlóan ideges leszek, ha meghallom őt, amikor kialszanak a piros lámpák...:-@
Előzmény: kutyi76 (608)
kutyi76 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 608
Hello
Amikor elkezdődik a közvetítés, összeszorul a gyomrom, hogy vajon ez a buzeráns barom beszáll-e a közvetítésbe. Ahogy elkezd suttogni, a barátnőm rendszerint nem érti az érzelmi kitöréseimet, ami valahogy így szólt vasárnap:
"A jó büdös k...a anyátokat retekklub, hogy a belterjes bandátokból nem vagytok képesek egy normális embert pénzzel tömni!"
Ez a féreg nem képes két autót megkülönböztetni egymástól, nem figyel és ráadásul az ökörségeit állandóan megpróbálja elviccelni vagy egyszerűen a másikra kenni. Komolyan megáll az eszem, miközben a német retekre kapcsolok...
Elnézést a prosztó stílusomért, de most már meg kellett ezt írnom valahol.
Anorek szia! Creative Commons License 2007.07.08 0 0 607

Mint a rágógumi, úgy nyúlt el a kanyarban...:D     Eddig már háromszor mondta. De imádom! Palik Laci rulez!

fokhagymabors Creative Commons License 2007.05.23 0 0 606

ezt egy strigulaként értelmezem.

nos tippeket nem akarok adni, egyrészt, mert az az egész bagázs úgy nulla, ahogy van, de palik egy szélsőségesen elfajzott alakja a televíziózásnak. Hol vannak már a régi szép idők, amikor a Várszegi (vagymilyen) Ferencet anyáztuk, na de ez... forma 1-et akarok nézni, nem egy silány homo-előjáték hangjait hallgatni, amikor az ipse épp elviszi 200-zal a kerékrögzítő pisztolyt.

Amikor még az eurosporton nem női kuglit meg babzsákgurítást nyomattak éjjel-nappal,  hanem volt F1 közvetítés és John Watson és Ben Edwards (előbbi mellesleg F1-es pilóta volt még valamikor az őslények idejében) akkor lehetett utoljára élvezetes versenyt látni, de ha már mi nem tudunk ilyennel szolgálni, akkor inkább legyen unalmas riporter, aki kussol.

ez egy kabaré, amit a retekklubos majomház ott produkál.

Előzmény: lex.luthor (605)
lex.luthor Creative Commons License 2007.05.23 0 0 605
Pl. Dávid Sanya - Szujó Zoli párosítás?
Előzmény: fokhagymabors (604)
fokhagymabors Creative Commons License 2007.05.23 -1 0 604

ha egyetértesz, húzz egy strigulát: I

vagy dudálj!

fokhagymabors Creative Commons License 2007.05.23 -1 0 603

palikmentes Monacoi Nagydíjat!!!

Ordas Creative Commons License 2007.05.21 -2 0 602
Szánalmas az ízlésed és a szellemi nyomorod :(
Előzmény: mbalazs_007 (600)
fokhagymabors Creative Commons License 2007.05.21 -1 0 601

egyszerűen nem hiszem el, hogy elsüllyedt ez a topik. Inkább az van, hogy már senki nem bírja gyomorral.

a spanyol nagydíj után nekem csak mostanra sikerült magamhoz térnem, ez már mindennek a teteje (vagy inkább az alja) amit ezek ketten összeb*zultak... ez az émelyitő enyelgés annyira irritáló és gyomorforgató volt, hogy 1x el kellett kapcsolni percekre, hogy a gyomrom lecsillapodjék.

Palik meg a gyula menjenek hátra a sloziba, intézzék el egymást és közvetítsenek úgy, vagy egyszerűen adjanak a verseny alatt inkább komolyzenét, még azzal is tűrhetőbb!!!! 

mbalazs_007 Creative Commons License 2006.11.05 0 0 600
Nekem a BestofPalik egy régebbi idényből Spa-ban (palikmix3-ban is megvan):

"Schumacher megy Coulthardhoz! ...Szerintem izgatott!" :)))

(közben Schumi vörös fejjel lökdösi maga elől a ferraris és mekis szerelőket(+J. Todtot!) h a lúzer Coulthardhoz hozzáférjen, aki elég vitathatóan ütközött vele, elcsórva 1 vbcímet...)

(természetesen csak a hovatüntdamonhill után:) )
lex.luthor Creative Commons License 2006.10.02 0 0 599
Á, a legjobb a mostani hétvégén az volt, h a "szakértő" kommentátorok vagy 15-ször elélveztek azon, h milyen bravúrokat mutat be Rosberg, miközben legalább 3 alkalommal kiírták alá Webber nevét. Aztán meg amikor a kamera váltott az igazi Rosbergre, meglepődtek, hogy eshetett vissza 1 kör alatt 2 pozíciót. Persze a kép előterében fel-feltűnt Webber kocsija, de úgy látszik, nekik mindkettő Rosberg lett.
Előzmény: ifjú padavan (598)
ifjú padavan Creative Commons License 2006.10.01 0 0 598

Gyulának szóljon már valaki, hogy ne szurkoljon ilyen feltünően alonsonak.

elzé_1 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 597

Hál' istennek nem vagyok szakértő a médiában de mondja már meg valaki nekem, hogy milyen szakmai szabálynak felelt meg ez az idióta acsítás.

Azt gondoltam eddig ha egy (sport)közvetítésen a kommentátor megemeli a hangját annak van egy olyan dramaturgiai jelentősége, hogy figyeljek oda jobban mert valami olyan történik ami fontos és bánhatnám ha lemaradnék róla. De ez a permanens magas cé... ?! Erre is igaz, hogy a kevesebb több.

Értem én hogy a kereskedelmi csatornákon a szarból is habot kell verni de az említett esemény önmagában is bírt annyi vonzerővel hogy megnézzem. Legalábbis végignéztem volna ha Lacika nem visitja ki a kezemből a távirányítót.  Istenem de jó hogy nem voltam kint a Duna parton. A tv-t egyszerűen csak kikapcsoltam de hová bújtam volna ha élőben néztem volna?

Előzmény: Magnat (595)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 596
Azt meghiszem h jól lehetett! :) Mikor a TV-be a Forma-1 közvetítí az milyen akkor élőbe egy olyan eseményt ami nincs minden héten h tudná közvetiteni... Egy szóval ki kellet magát élnie. :)
Magnat Creative Commons License 2006.08.21 0 0 595
Jah, nagyon durva volt, ennyire még sosem hallottam visítozni és ahogy észrevettem, a helyszínen is ő volt kihangosítva, nem semmi élmény lehetett :-)
Előzmény: elzé_1 (594)
elzé_1 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 594

Hát Laci! Mit mondjak? "Gratulálok" a mai mutatványhoz.... (Red Bull Air Race közvetítés)

Mindenkit felül(alul)múltál. Leginkább magadat

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.12 0 0 593

:DDD

és még Csernust is szárátáttál várjuk a közvetítőliftben, indulgat a káoszámígosz! ;)))

Hajóst... hát őt be kéne venni- asszem akkor lenne igazi a "szakkommentálás"...:D

Ez a piros autó! Kifutott! Izé, befutott... mit csinál? Gyerekek, nem értem... nézd, milyen szép bukója van, Laci! Ja, hogy az a kormány?!

Előzmény: gyanus_capa (592)
gyanus_capa Creative Commons License 2006.08.11 0 0 592
harmadiknak még be kéne venni a Hajós Andrist! Szerintem fetrengenénk a közvetítések alatt.

amúgy az kéccségtelen :-) hogy Gyulám kappanhangja hosszabb időn keresztül agyzsugorító
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (591)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.10 0 0 591

mi nem veszexünk, mi így élünk!

:-D

Nekem is bejön a "Na, de Gyulám"- sztájl- hát, a Lapaj-Palik- páros volt a mega-csúcs! Bár akkor még elég kicsi voltam, de emléxem, hogy Lacusunk úgy tízpercenként biztosan leverte a mikrofont, és Lapaj kábé két darab mondatot bírt befejezni a futam alatt...

LOL-

Palik-Gyula páros is vitzes, - de persze ez nem szakkomentár. Aki arra vágyik, balra a második ajtó...

Előzmény: Zsűl (590)
Zsűl Creative Commons License 2006.08.10 0 0 590

Palikot nem hallgatni kell, hanem érezd.... érezd ahogy árad! A fákban, a levelekben, a levegőben, s a füledben.:) Izlések és pofonok na... ezen teljesen felesleges összeveszni. Van szakértő kommentárorból is jó rossz fajta, s van szórakoztató kommentárból is jó rossz fajta. Sőt az emberek két féleképpen nézik: valamelyikük szórakoztatóbbat akar, valamelyikük szakértőbbet. Egyik így látja másik úgy látja:

ennek eredője az, hogy így is jó, úgy is jó.;-)

Egyébként nekem Palik is tetszik! Sőt én a régi, legendás Dávid Sándor - Palik László párost szerettem a legjobban. Az ellentétek vonzák egymást: összeillett a két különböző beszédsítusú, vérmérsékletű ember. De a Gyula - Palik párost is szeretem, mert 1: Gyula vagyok, tehát kimondja Palik a nevemet:), 2. Szeretem ezt a "mondjad Gyulám" stílust:)

ifjú padavan Creative Commons License 2006.08.10 0 0 589
Ha szórakozni akarok akkor Hoffit hallgatok. palik valahogy nem tud megnevettetni, legfeljebb a fájdalomtól nevetek ha hallom.
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (587)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 588
Marha az egész banda!!!
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.10 0 0 587

inkább legyen szórakoztató, mint hozzáértő, de lapos és unalmas a közvetítés...

Bah-

Aki annyira szakkommentárt akar, olvasson cikkeket-

Előzmény: ifjú padavan (586)
ifjú padavan Creative Commons License 2006.08.10 0 0 586
Én azt gyűlölöm mikor a palik-gyula páros van. Ők tényleg dilettánsok. Véber Gabi azért ért hozzá "valamennyit".
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (585)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.08.10 0 0 585

két barom ! Amikor percekig azon agonizáltak, hogy belefér-e a 2 órába  averseny!!!!!!!!!!!!!!!!

Véresre kapartam a falat!!!!!!!!

Gyűűlölöm, amikor nem Palik közvetít, hanem betolják a két nyomingert a májkrofon elé, és hadd szóljon...

unalmas, lapos, idegesítő, dilettáns idióták-

Előzmény: ifjú padavan (584)
ifjú padavan Creative Commons License 2006.08.10 0 0 584
Én eddig azt hittem kettejük közül palik a hülyébb. De most hétvégén gyula is az örületbe kergetett. Eleve idegesítő volt ahogy a magas hangján sipítozott. De az a sok hülyeség amit össze zagyvált, tovább rontotta a képet.
marky-511 Creative Commons License 2006.07.30 0 0 583
Engem is ez vágott mellbe D:
Előzmény: Törölt nick (582)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.30 0 0 582

"Nem szabad elfelejteni, hogy ezekben a TORO ROSSOkban FERRARI szív dobog"

Palik László, Német Nagydíj : 46. kör - Liuzzi VS Trulli

Zsűl Creative Commons License 2006.07.29 0 0 581

Nagyon szeretem Palikot, mert szinessé teszi az f1 közvetítést... de szeirntem nem azért írnak ebbe a topikba egy rakat Palik idézetet, mert utálják, mint a fene:D

Nekem különösképpen érzékeny a dolog... mindíg meghatódom, amikor Palik Laci ilyeneket mond. "Gyulám", "Tudod Gyuszi", stb... Ilyenkor azt hiszem, hogy én vagyok a szakkommentátor Palik LAci mellett... jól is keresnék, és még jól is érezném magam. Lehet ennek a Palik bácsinak egy kisugárzása ott személyesen....:)

Ja, a nevem Fűri Gyula.:)

gyanus_capa Creative Commons License 2006.07.17 0 0 580
francia nagydíj:

szép csöndben elkezdtek melegedni massa gumijai

massa testével védi schumachert

most azonban egy 1.18-on belüli idővel virított sch ... tehát sch a lovak közé csapott

és lehet hogy mostantól sch és massa elkezd gyorsulni. namost ha nem tökéletes tapadású gumival is maguk mögött tudták tartani f. alonsot akkor ez nem sok jóval kecsegtet a renault számára

Briatore! Le is fogja nyelni azt a mikrofont.

R. Barrichello butáskodik. Scott Speddel vitatkoztak.

a francia televíziós közvetítés rendezője hirtelen nem tudta eldönteni kit és mit mutasson

itt teccenek látni a digitális képen a ferrarinál a mezőny pillanatnyi állását, a pozíciókat

Schumacher most már tartósan 1.18 alatti köröket megy. ez pedig alátámasztja, hogy a gumijai egyre jobban melegszenek

... (massa) fogja derekasan Alonsot, tehát tökéletesen hajtja végre a feladatát, egyszerűen jelen pillanatban ez mint a zongoristáknál a négykezes a Ferrarinál tökéletesen leképeződik, hogy hogy működik a csapattaktika, és ha ez a verseny lesz az ahol ez bebizonyosodik már megérte F. Massat leszerződtetni. Én azt mondom, hogy már ezért a 9 körért is, mert parádéssan végzi a dolgát Massa. Eccerűen mint egy mézes bödön, odacsalogatja magához Alonso méhecskét, de nem engedi rászállni a mézre. És ezzel Schumacher darázs elszáll. ... hisz ahogy te is mondtad Gyuszi ugyanazokra a körökre lenne (Massa) képes ...

sokkal lassabban (Massa) se tud menni mert egy Alonso nevű tavalyi világbajnok kergetődzik mögötte egészen sajátságos tempóban. és ahogy te is mondtad az egyenes részeken elnyúlik aztán elspórolja

..., hogy mondjam, másod szándékú volt De La Rosa kísérlete...

Na a Midland! Megérkezett. de ez nem kerékcserés tempó...hanem megdöglős a tempót illetően

Monteiro! Hát sok mindent kibírnak ezek az autók, momentán ezt nem. (M. átgázolt egy rázókövön) Szerintem az alját szétütötte... Itt azért a futómű kapott gazdagon.

J. Todt is bűbájosakat csücsörít

M. Sch. centiről centire gyorsul

ahogy te azt mondtad jó Gyulám a ferrarinál kerékcserére készülnek

(rosberg) állandóan lemegy a pálya szélére és ott azért tud korcsolyaszerűen üzemelni ez az autó

raikönnen is 20 körre elegendő üzemanyagot szippantott fel

Jajjj de _t_ökéletes munka volt!

Gy: szrintem rövidebb ideig volt bent Schumacher.
L: igen. itt is hozott vagy 3 tizedet.

Villeneuve-re akadt rá de la rosa

_a_jjajjj nico rosberg és J. Button... na ők most majd beleszeretnek egymásba

hát erre az a nagy rohangálás! (ralf sch-rel igen lassan végeznek a szerelők)

L:mert ott abban a két ikertoronyban tartalékol egy kis anyagot.
Gy:gondolod?
L:persze! viszi magával a kis púpjában. tudod Gyula
gy:lehet hogy ez a trükk. de mondjuk sokat nem nyert vele
L:kérdezz bátran. jah, és akkor megvan a válaszunk wéber gabinak is aki rácsodálkozván a világra tette fel a kérdést, hogy ami teljesen jogos, hogy mért nem rajzolgatták tele ezeket az ikertornyokat valamilyen szponzorfelirattal. hát mert pupig rakták benzinnel
gy:aha
L:érted gyula?
Gy:én nem.
L:hehe... Most nagyon rettegtem attól, hogy visszakérdezel, hogy attól hogy benzin van az ikertoronyban mért nem lehet felirat rajta? ....heheh... te egy Úr vagy!

Gy:Trulli 2 mp-cel volt lassab mint Raikönnen.
L: ottan valami műszaki meg nem felelés van

L:kulcskérdéssé válhat a magyar nagydíj a vb szempontjából
gy:szeretnéd hogy spanyolországban elkezdjenek jegyet vásárolni a magyar nagydíjra?
L:akarom gyula! akarom!
gy:höööhöö
L:sőt most meg is fogalmazódott bennem hogy bikaviadalhoz hasonlítanám a versenyt. van benne piros is van benne spanyol résztvevő is

itt lefagyott a kép, nem Massa állt meg.

F alonso és R. Sch jó hosszú ideje püföli egymást

L:hát ez nagyon jópofa. Igen! Mark webber!
Gy:pfúúúú
L:egy defekt. 1 db defekt

most már 30 körre fel tudják fújni (alonso) az arcát! (meg tudják 30 körre tankolni)

Webber jön ki, lassan egy új autóért szerintem. igen azzal a defektes üggyel azzal a bal hátsóval! így egyébként nem élvezet vezetni egy f1-es autót

sch tapad.

L:hiába na! nem lehet gyári logikával megközelíten iaz autósportot. itt manufaktúrák versenyeznek egymással és abban a pillanatban ahogy egy gyár teljes egészében megszáll egy adott csapatot, akkor akkor azok az egyéni fifikák kombinációk halnak ki sokszor amik a sportot mindig is tovább éltették... a ferrari majdnem hogy privát csapatként működik egy nagy autógyár berkein belül. manufaktúra maga a gyár maga. na Laci ezt újra kéne kezdeni! maga a gyár maga. maga a gyár is.

ferrari puntonak hívnák Sch. autóját?

Használt gumikat kap raikönnen. Miért nem teszitek ki az órát _a_ _mindenit_!

na! innentől kezdve lehet _csihi_ _puhi_

és még csak most fordul be a célegyenesbe f. alonso miközben Sch. már rég valahol a szőlőskertek környékén hajtat

Ron Dennis aktuális finnje ott kopogtat hátulról

azért az nem szabad elfelejteni hogy alonso egy parádés tehetség

L:annyira gondolkodtam hogy beblöfföljem-e hogy alonso, mert halvány gőzöm nem volt arról hogy a kettő közül melyik (vmelyik renault első szárnyán lévő kamera képe látható) alonso
Gy:éééés fizikella
Gy+L:hahahahahaha
Gy: szép volt!
L: hülye kompjúter!
L: miért gyula te innen föntről meg tudod állapítani.
gy:heheh hi hi
L: frankón megetetem veled a mikrofonodat! hát onnan már én is tudom ha kiírják! (gy. közben röhög) Jól van! majd még beszélgetünk!

Nah. Hát a renaultnál kényelmeskednek! (az egyik versenymérnök a széken guggolva ül) Mi lesz azzal a kis üléssel ha ráteszi a lábát!? Fogadjunk hogy a fürdőszobában sem oltja le a villanyt! na mindegy!

a red bullos coulthard a 9.

itt kinek fáradt el a szerkezete?

Tudod mi a helyzet Gyuszi? (Button a boxba hajt a befutó előtt)

L:Jenson Button kászálódik ki! nem idegbeteg mert tudja hogy.. hát itt eccerűen elfékezte ebben a kanyarban.
Gy:majd kigurul?
L:igen. nem akart ő ott senkit bántani csak már unta ezt a lassú kocsiversenyt
Gy:az lenne az érdekes ha ezekután ezt a nemzetközi autómobil szövetség megvizsgálná hogy mi baja is volt a kocsinak igen és kiderül hogy semmi
L: hát majd elmondja hogy rángatott. tudod. még egy dolgot mondhat hogy ebben a melegben nem bírta a kis szive és úgy érezte hogy itt ver. rosszul volt.
Gy:igen. ez jellemző ezekre a srácokra!
L:igen. gyenge a kondijuk. mindegyik reggelire megeszik egy radiátort. azért néz ki így a hasuk.

L:alonso jobban tudja motiválni a környezetét. jobb motiváló tényező aloso mint kimi raikönnen. kimi raikönnen zseniális kezű versenyző
Gy:igen mondjuk azzal a beszédstílussal el nem tudom képzelni hogy motivál vkit raikönnen ahogy beszél
L: (vontatottan hülye hangsúlyozással): nem nazális. nagyon gyorsak voltunk. igen vodkát is ittam

toyotának vannak ilyen fellángolásai. belobban osztán eltűnik.

Jean todt örül. úgy örül mint aki nyert 2 pontot de nem négyet

Sch beesett a tömegbe

gy:olaszok megint megverték a franciákat?
L:na ennek J. Todt aki francia nem nagyon örül.
Gy:most akkor most mit csináljon?
L:Lefejeli Sch-t

Gy: de la rosa elfogyasztotta a mclarent

L: nem nem fejeli le. hazaviszi az ölébe. ez gyönyörű kép. amikor a német öleli a franciát egy olasz zászlóval a kezében.
Gy: és az angol még nem volt ott.
L:az is igaz
Gy: ross b.
L: viszon a brazil már kiment a képből
L: erre még azt sem lehet mondani hogy uniós csapat tudod, mert f. massa brazil aki ebbe belekeveredett valahogy. ez egy eléggé globális harci szerszám ez a ferrari

L: fogd meg szépen a kormányt

L: az az öltönyös nem tudja mivel játszik. szerintem az öltönyével (az egyik díjátadó nem menekül el időben a díj átadása után és kap a pezsgőből)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!