Sajnos nem megyek a talira. Ha előbb szóltál volna, egy barátom ma volt Pesten, valahogy összehoztuk volna. Ha minden jól megy jövő héten küldök árut Csíkosnak, ha még akkor is jó lesz azzal a postával el tudom küldeni.
Vírusirtás: Remélhetőleg minden megvan ugyanolyan formában ahogy a neten, a saját gépeden is. Ha igen, akkor törölj le mindent a tárhelyedről, a gépeden futtass vírusirtást a weblapod mappáján, és azután töltsd fel újra az egészet. Valószínűleg kicsit sokáig fog tartani... Benne lennél egy linkcserében? A kiegészítős oldalon a kieg 9. jelzésű izé az mi?
Tudsz nekem hozni a találkozóra - már ha jössz persze - egy kb 15 cm-es, lombtalan fát. Egy hosszúkásabb fajta, de nem jegenye kellene, csak zöldség nélkül, tehát téli állapotában.
Egy fotós barátomnak tetszett meg, mint modell.:-)
asztalosdaninak ha még aktuális!! Találtam egy képet és soványka anyagot itt:http://www.dom-models.de/ Ez is több a semminél. Kár hogy csak HO-ban készült!
Múltkori teadélutánon is mondtam, ezt ezután is tudjuk vállalni, hogy 10% kedvezményt kapnak a klubtagok a Vulcan modell cuccokból. Csak tagságival, szigorúan saját használatra! :)))))))
Idő közben egy két apróság is fel került. Ideg tépő volt, de ettől függetlenül ezt a részét szeretem csinálni a legjobban és még hiányzik pár alkatrész a vezérműről. Ha mindezek után még működőképes is marad az hab a tortán. Minden egyes felhelyezett alkatrész után próba. különben nehéz meg állapítani mit is mértem, néztem, el.
Szerintem a topikunk "házi kereskedői" így is igen kedvezményes áron szállítják a portékát, ezért további kedvezményekre sarkallni őket már veszélyeztetné az üzletmenetüket. Ők jól csinálják, maradjanak csak az eddigi árképzésnél.
Viszont a kisebb üzleteket, amik nem függnek a közvetlen beszállítástól - idővel meg lehet keresni, vagy maga a hír fog lejutni hozzájuk és önként jelentkeznének, hiszen egy maszek boltocskának nem piskóta 70-80 potenciális vásárló.
Nem biztos, hogy Tillig termékből adnának engedményt, de sok másból talán.
Én ismerek olyat, aki nem is áll kapcsolatban a Tilliggel, de Roco-val, Auhagen-nel, Noch-hal, stb. közvetlen gyári kapcsolata van. Ha ezek a boltosok netán meglátva az igazi lehetőséget, elmennek odáig, hogy a klubtagság által érvényesíthető engedményt már a gyárnál elérjék, akkor neki marad az árrése, viszont nőhet a termékeladás, így - valamikor a nap végén - mindenki jól járhat.
Ez persze rózsaszín álom, de egyszer talán elérhető.:-)