Kőbánya teher pu-nál mi az a lehetetlen feladat ami 2 napot vesz igénybe és képtelenek 48 órán belül elhárítani a hibát? Könyörgöm nem űrtechnika ez, egy sz... ros biztosító berendezés javítása miért vesz ennyi időt igénybe? Kiváltani ideiglenesen nem lehet valahogy emberi erővel?
Üdv! Ma reggel a 4617 megint egy kocsival jött, felférni lehetetlen volt, kezek-lábak lógtak mindenfele. A következő meg fél órát késett. Biztató ez így járványidőben :(
A tk/szk-kat már az újabb módi szerint feliratozták, amikor a hagyományos jelölés csak a homlokokon található meg, a vezetőállás oldalára pedig a nyolcjegyű azonosító kerül.
Hát ööö... ami 4:46 környékétől indul a teherrel, az egy VL80tk/szk, a napfényes Ulan-Ude járműjavítója által ráncfelvarrva, VL80t vagy VL80sz nyersanyagból. (A mozdony oldalán VL80tk vagy VL80szk feliratot látsz, de a kétféle nyersanyag egyféle eredményt ad, csak így az élettartamhosszabbításos főműhelyi javítás utáni üzembeállítás két fagyi árával olcsóbbra adódott - adminisztrációs költségek -, ami valakinek szerepelhetett a célmegállapodásában.) Ez itt egy olyan VL80tk/szk példány, amelyet már háromszekciósnak szántak alapból, csak még nem csináltak a középsőből buszterszekciót, de a szedőjét már levették. Viszont nem félpantográfja van, hanem könnyített pantográfja (L13 sokadik reinkarnáció), és ott nem ad látványos különbséget a tetőpanel felszerelési iránya.
Tipikus eset (2:08-tól): - Főnök, hogy kell feltenni a szedőket a tetőre? - Az egyik nézzen az egyik, a másik meg a másik kezed felé. ... - Hogy tetted fel, te átok??? - Főnök, én kétbalkezes vagyok, papírom van róla!
Most már bizonyos: a mozdony egy vízi állatfajta, mert szárazföldön a partra vetett hal szindrómáit mutatja. (2:01-től a videón, ha valakinél nem állna be magától.)
Nagy valószínűséggel nem járt Mo-n. A gép eredetileg az OHE Cargo gépe volt, aztán bérelte a SETG, majd később meg is vásárolta. A többi OHE ER20-as is a SETG-nél kötött ki.
'59 Nyugati '03 átszállást nem adja ki, mert csak 4 perc.
Ha a Nyugatiból a '08-as indulású vonattal mész, az pedig már a '27-es indulású G43-ra nem adja ki az átszállást.
De DFT, köszi a tippet, bár most KöKi-t érintve beütöttem, és Nyugati és KöKi között rendre helyi közlekedéssel akar küldeni (térképes kereső böngészőből).
Én is megcsináltam ezt tegnap, de valahogy nem akart sehogy sem kiadni 1 óra 45 percnél rövidebb eljutási időt. Míg a Déli felé, helyi közlekedéssel 1 óra 15 percet adott...
Beírtam az általad említett útvonalat a Vonatinfóba. Rákosrendező - Budatétény útvonalon és nem említett meg "helyi közlekedést" az app, persze beírtam, hogy Kőbánya-Kispest érintésével óhajtok utazni.
Google Maps ismeri a vonatokat, nekem sokszor feldobja az S36/G43-at Köki-Kelenföld közt. Ha megcsinálják a déli körvasút tervet a plusz megállókkal és 15 perces követéssel nagyon vonzó lesz a városon belüli közlekedésre.