a nagyobb gőzősök közül van amelyik nem szereti a 15°-os váltókat? Van pár hely ahol nem tudom mellőzni. Pl 83210-es keresztváltó. Persze majd amennyire lehet átalakítom TTomasz tanácsai alapján.
Nagyon nagy élményekkel jöttem haza ismét a B. TT. B. taliról. Jók voltak az előadások és az utána lévő egyéni beszélgetések. Valószínűleg én vagyok az első aki a tagságnak köszönhetően már kedvezményt is kapott. Köszönet érte Kozma 555 topic társunknak, tőle vásároltam néhány MÁV átfestésű vagont.
Mai szerzeményem . Teljesen hibátlan ( a tető nem ferde, csak a gépemtől lett ilyen). És még néhányat így is otthagytam, de így legalább szépen lassan lecserélhetem a hibás darabjaimat.
Ezennel én is beállok a BTTB támogatóinak sorába. Aki hitelt érdemlően bizonyítani tudja klubtagságát az a nálam megrendelt fáim árából 5% kedvezményt tudhat magáénak.
Uraim! Segítséget kérnék! Egy fejlesztési feladat miatt hétfőn szükségem lenne egy fotózás, és egy dekóder próba erejéig, vagyis kb. 30 percre egy Tillig BR189-es mozdonyra.
Ma reggel szerencsésen hazaérkeztem Angliából. Ott a múlt hétvégén egy modellkiállításon vettem részt. A sok terepasztal között találtam egy TT-t (3mm) is. Ez azonban nem 1:120, hanem 1:100 méretű. De hát mint ahogy tudjuk, az Angolok mindenben különcök. Nemsokára a www.vasutmodellklub.hu oldalon lesz majd képtár a kiállításról.