Ez a Drávanetes cucc folytatása volna.
Úgy határoztam, megnyitom itt a BK Fan Clubot, ahová várom pattert, ATA-t, Felhő-t, buza sándort, winnetout, oresztészt (még Szopit is!) és mindenkit, aki jól érzi ott magát.
(A felhasználónevekben ugyan nem tudunk variálni, de tán jobb is így.)
Mivel az eredetit – még magenheim néven – az internetto Pécsen nyitottam, ezért kérek mindenkit, nyergeljen át ide a topicnyitó/topicgazda hívására.
Egyszerűen meguntam ugyanis, hogy kedvenc topicom miatt mindig új oldalt kell nyissak, a hozzászólásom fél órán keresztül kúszik át a Drávaneten, és semmi hivatkozás se sehol.
Úgyhogy fanbarátaim, bojk ott, folyt itt.
Kérés: akik fikázni kívánják a BK-t, maradjanak a Barátok Közt a magyar Dallas c. topicnál. Azok pedig, akik ott is fankodtak, hát itt is sok szeretettel vannak látva.
Hogy folytatólagos legyen az ügy, az utolsó pár hozzászólást onnan egy az egyben idekopizom.

Barátok közt  
buza sándor 2000. január 12. 14:08 
Valaki szólhatna Antikentaurnak, hogy a kínai kajához nem muszály a sült tenyér. ATA FATer, egyébként elhangzott a színészóriás Derikk szájából, hogy jobbkezes ujjlenyomatról van szó. kétségbeesett próbálkozás, de tuti működni fog, ugyanis nem csak a tévéújság szerint 
ússza meg Ráró a sittet (különben is, ki merne análisan inzultálni egy lovat??? gondoljátok el azt a megtorlást...) hanem a ma reggeli RTL Klub jópofáskodásban live megjelent a BK új sztárja, Garam Valley is, aki simán elmondta, hogy Ákosról el fogják terelni a gyanút. Egyébként sorozaton kívül is be van lassulva a faszi, lehet, hogy esténként rábukik a bizonyítékként lefoglalt mokkra??? nem tudom, mi bajotok azzal, hogy Busztereszti nyálazza a patást. Mit szeret szerintetek egy lány egy lóban???????!!!! 
válasz  
ATA 2000. január 12. 08:25 
Oresztész! 
nemááá.. Télleg má Te is?°)) 
Kicsit elnyúlt ez a Csubakka-ügy, mint a rétestészta, viszont az Antikentaur Ákosh egész jól ropogósra sütötte a kezét. Igazán ízletes falat lehet most... Mellesleg, ha én is ilyen nagy bűntényfelderítő lennék, kissé szemetszúrna, ahogy BadTRipAkosh PRóbál kibújni az ujjlenyomatvétel alól... Szerintem ez a kézpír nem fog bejönni... Mondta valaki, hogy jobbkezes ujjlenyomatokat találtak a káncsón??? 
De legalább HoffREsztR szerepel sokat. Enyhén azért a sztájl pijóca, de ki tudja, kinek mi jön be? Lehet, hogy ettől a puszikától Akosh most rágerjed a muffra és nem a rendező fogja rendezni?... 
Oresztész! Mellesleg a kedvenc mondatom amit Kárvallott Miklós nyomatott a múlt7en: 
"Na, megyek megkeresem a vendégváró kisbaltámat!" 
.... 
Ahoj fanok... 
válasz  
Oresztész 2000. január 11. 23:29 
ATA! 
Hogyha legközelebb KIMONDTAEZTABARÁTOKKÖZTBENKINEK?-et játszotok, tedd fel ezt kérdésnek: "Igen, buzi vagyok!". Tutira nyersz! 
A Garamvölgyi azért nem tud beszélni, mert szóvivő a lelkem. (Bányász Rezső-szindróma) 
válasz  
somatic 2000. január 11. 21:53 
A Garamvölgyit felkéne venni állandóra. Úgy látszik ő is tévésztár akar lenni, mint a Doszpot. Hihetetetlenül mulatságos ahogy minden erejével arra koncentrál, hogy el ne bassza a szöveget. Pedig még egy Colombos egyéniséget is ki talált magának, bár hangsúlyokon még dolgoznia kéne egy kicsit. Szerintem értékelni kéne az erőfeszítését, mondjuk játszhatna néma pincért, beszédhibás takarítót vagy valami ilyesmit. A főnyomozót pedig a pár résszel ezelőtti talpasrendőrrel játszatnám el. Az sokkal intelligensebbnek nézett ki. 
válasz  
harvey 2000. január 11. 16:32 
Senki se nem reagál? 
válasz  
patter 2000. január 11. 12:00 
Versace Michi igen sóvár pillantásokkal nyugtázta Dani nőellenes kirohanását. tuti volt 1 Homo Erectusa. Buszter meg ahhoz képest hogy spórolnak beújította a világ legdrágább mosóporát. 3490-ért már 2 Tixet kaphatna, ugye buza? 

Kalandra fel!