Keresés

Részletes keresés

buza sándor Creative Commons License 2000.01.18 0 0 89
Mi a kobold, te még nem láttad Rékasit, a háromszeműt??????
Előzmény: KOBOLD (88)
KOBOLD Creative Commons License 2000.01.18 0 0 88
Erdekes feladat volt megfejteni, hogy kit hivtok kinek. Egyet nem ertek: a Zsolt hogy lett kuklopsz, vagy haromszemu?

Kob

Szopi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 87
JA még valami. A nyomat ott marad az adatbankban, de tárgyi bizonyíték nélkül nem sokat ér a bíróságon. NO hát ez van. De lehet, hogy majd találnak sörény szálakat is, és a dns vizsgálat bebizonyítja az igazságot.
Előzmény: cyber.greg (82)
Szopi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 86
CYber-greg,
benned egy Garamvölgyi veszett el! Egy Holmes! Egy ColUmbo! Szóval: Berényiék naponta mosogatnak, de még ha le is vennék róla Áki patalenyomatát, honnan tudná Garam, hogy Ákié??? Kizárásos alapon? Ahhoz le kéne csekkolni mindenkit, aki eddig valaha is kajált Berényiéknél.
Amúgy nem csak jobb patával gyújtott - de csak jobbkezes nyomat maradt 'értékelhető' - a többi leolvadt a kannáról vagy mittudomén. MAjd a Küklopsz megmutatja, ha már megszerezte(tte).
Amúgy egészen rácsattant a piróra. BS, Globe, legutóbb meg a lőporgyár. Még a végén kiderül, hogy ő lőtt (F)Arkan-ra, a preparált golyókkal.
Előzmény: cyber.greg (82)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.18 0 0 85
Nem probaltad? Pedig nagyon divatos manapsag :)))

Vajh kire fog razizzenni Komolyka Kristof? Nehogy megint lelki torest okozzon egy jottment sztarocska Busztinak...Redijovan Telefonbetyar utan ez mar sok lenne neki. Meg a vegen Lucanal kotne ki...

Előzmény: rettegen (84)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 84
de hogy a rákba lehet csak jobbkézzel felgyújtani a night clubbot?
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 83
okok
csak nem térek magamhoz, hogy egy szinészkirály jelölt belép asorozatba:-) ahaha
igy nem lesz hamlet!

Előzmény: evad (81)
cyber.greg Creative Commons License 2000.01.18 0 0 82
Jo akkor Baratok kozt, szoval mijen hujeseg mar, hogy Akos ujlenyomatat nem tudjak levenni barmi masrol, csak a kezerol? A pohar, kanal, tanyer amikor vacsizott, "megkapta" az ujjlenyomatait.
Es ha ellopjak a benzineskannat, akkor azzal nem ernek el semmit mert a rendorsegnek megvan az ujjlenyomat az adatbazisban.
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 81
Ne legyetek ennyire OFF-ok, próbáljatok a BK-ra koncentrálni.
Előzmény: rettegen (80)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 80
azt!
én is cak hallottam, de ha olyan a könyve mint az elöadása, akkor lehet, hogy kihagyom, pedig 15-20 évi munkája fexik benne.

Viszont a Latinovitsot sajnálom -- jól rábaszott itt a nagy hösködésre, utánzásra!!!!!!

Előzmény: zsombi (76)
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 79
Nemhogy nem lett öngyilkos, vaze, de még lehet, hogy él, mint Petőfi – ha ez nem moderálandó blaszfémia – oszt elkapja a Graham Valley, mint a náthát.
Előzmény: zsombi (76)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 78
németh Kristóf?????? :-O
info: ö megtudja mondani, hogy hol van felvarrva plébojMóni mellye, mert ö azt igencsak megnézte, söt mitöbb meg is qfircolta! ez tuti!
csak azt nem értem ez az ulmannKriszta mér jár mindig ugy mint egy trampli, úgy csattog mindig a cipöje!!
Géza rossz fát tesz a tüzre vagy ö lesz a Misi társa aki bevezeti a "dugós"hétköznapokba a'la sitt style????
Előzmény: buza sándor (74)
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 77
OFF
emil suhant
ON
Előzmény: buza sándor (74)
zsombi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 76
Azt, hogy József Attila nem is lett öngyilkos?
Hát elolvasnám a könyvét.
Előzmény: rettegen (72)
zsombi Creative Commons License 2000.01.18 0 0 75
Ez a mosógép project a Szomszédok szellemi plagizálása. De felfogható a legrozogább nézők diszrét ideterelgetési próbálkozásaként is.
buza sándor Creative Commons License 2000.01.18 0 0 74
OFF
evad, emilcímedet visszadobja a levelező.
Van valamim a számodra!
ON
Kuffszter 1-2 éven belül kibuggyantja bájait, úgy legyen a nevem buza. Cár sokat ügyezik valaki felrobbantsa mint a nagyferót. Géza a jövő héten érkezik. Informátoraim a TV-újságon keresztül súgták meg. Semmi Kamarás, a jungle trip hop sanzon király, hanem nem más, mint Németh Kristóf, aki anno julcsit firkálta a szászédiből, de a süllyedő hajót elhagyva a nyerő LÓra tesz: feltűnik a békában!!!!!
Előzmény: evad (70)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.18 0 0 73
Magdusnyanyus baratkozik mar a wörlpul dezsaval? Sajna tegnapi reszrol lemaradtam :( Telleg raferne egy alapos mosas, a 12 program kozul az utosebbel.
Meg egy turbocentrifugalas.
Vagy Vilmoskorte rakja ki az uccara a dobozzal, marad neki a mosogep meg a lé, oszt huzhat Interlakenba verni a blattot meg a nyeremenyt.
Előzmény: rettegen (65)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 72
mán megvolt!
mármint a képnézegetés, nem az egyszarvú!
KofferEszti nem fog szerepelni -- playboy, ckm -- engem csak ez érdekel!
Na persze meg a Géza (ki lesz talán a KamrásIvan?)

Különben a Garam valley nagy nyomzó: nemtom hallottátok-e a JózsefAttis ügyét???

Előzmény: buza sándor (71)
buza sándor Creative Commons License 2000.01.18 0 0 71
Már más is próbálkozott közöttünk jólértesülteskedéssel, de nem vajazzuk. Egyedül a szopirátor a sztorilájner az, akinek elnézzük, ha baromira vágja a sorozat jövőjét, meg a tévéújságoknak. A lópofa hozzászólásokat szeressük, ezért nézzük a békát minden este lelkesen!!! Én vaze a Körte Vilmos helyében már rég kimostam volna a Magdit, oszt összemenne. A Kacsintós Mellűről el a kezekkel. Third eye Blind meg elbír két sorozatot is, a Joyban mínusz gyök kettő fokban egy szál cerkában izzít, higgyetek nekem, nem akarjátok látni a képeit.
Előzmény: rettegen (69)
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 70
A topicot a Drávanetről hoztuk át, ez ott van a topic elején, ezért 2.
Előzmény: rettegen (69)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 69
itten létezik BK fan Club 1. is?
mert a Kultúra részben 208-nál tart a hozzászólások száma...
egyébként nem vagyok beépitett...
dehogy az Európa Xpressz most indul az is tuti és két helyen nem lehet az egyszarvú az is tuti és a félmellü helyett kapja a Xpléhboyos Barbit -- a félmellesnél azér jobb ám....
Előzmény: evad (68)
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 68
Rendbe vagyunk. Légy üdvöz.
Előzmény: rettegen (67)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 67
ja hogy te is beépitett vagy ?!
allright sorry!
Most mi lesz ? küldöd a cárékat????????
tehát talált!!!!:-(
Előzmény: evad (66)
evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 66
OFF
Jó hogy idetaláltál, de egy hangyaf@sznyit vegyél vissza.
Ezt nem bátntásiból, csak ötletként.
ON
Előzmény: rettegen (65)
rettegen Creative Commons License 2000.01.18 0 0 65
na végre én meg a Kultúrában nyomatom, de mit képzelek...
Azért ez a BK úgy fogja alakitani az életünket mint a szomszédok (sic!).
ha már ide leltem egy kis info hogy lelöjjem a poént hehehehehehe:Nos,
Csabi: bebaszta az agyát (ha volt nekije) és amnéziás lett, most éppen keresi önmagát valahol. majd a Dani gyerek fogja észrevenni, ahogy a Fedél Nélkül cimü ójságot árulja a Keletinél....
Majd biztos segitenek neki helyre jönni a'la BobbiJúing!

Ákos: passz, . lehet, hogy kimossák, mert öngyújtásra nem fizet a biztositó, csak az Otto-motor...
egyébként meg mér nem rántja már meg a KannásEsztit?

Csurgó: beszarik hogy esetleg ö is buzi. és ezér t jól fölszedi Mónikát one more time, ott is marad mert a Zsolt kiválik a sorozatbúl ( az egyszarvú majd biztos visszatér - I'll be back...) megy az EurópaXpresszbe jófijúnak...

Misi szerintem menthetetlen kár, hogy a földszinten lakik a Hoffer család. onnan nehéz ugrani - szinte már mászni kell!
Konzervativ Jozsó meg lehet gutaütést kap.

És a lényeg a Dr. Balogh Nóra faterja: CIGÁNY hehehe
ez komoly!

Gabi szerencsére kivált a sorozatból olvastam az újságban, hogy szülni akar de aztat mondták neki, hogy ez már nem fér bele... jobb is bandzsaganja qrva.

Gyerekek a Magdi nénét hogyan irtsuk ki , mert ki kell az tuti, különben a TV-m fogja bánni és akkor beperelem az RTL-t!!!!!!!!!!!!

evad Creative Commons License 2000.01.18 0 0 64
Háromszem maj' jól megtanulja, hogy nem lehet szarakodni a Cárral, meg azzal a pár Misivel, akiket a Csurgó se ismer személyesen, mer ő csak egy Misit ismer, de az, vaze, biztos nem kell a Cárnak, mer hiába a nagy orosz tél, mégse ilyen melegre vágyik.
Most aztán lesz itt hacacáré, Turbó Rudi fogja a Félmellűt és aszondja, mától te leszel a Cáré! HalfTitst így aztán élből kinyomják Olaszba, hátha visszaketyerészi azt a pár milkát.
Bár, ha jobban belegondolok, Villám Vili még leaplikálhatja a csapról az automatát (nem téged ATA!), és jó pénzér még elnyomhatja az Ecserin. Ha a képet meg a szőnyeget is eladják, és a GéneznGézut se hozzák ki a hűvösről, a Háromszem nagyjából kinn is van a szarból, majd győzhet hálálkodni.
A Neander egyre jobban rácsavarodik a témára, ez a duma a gyerekkori elfojtásról nagyon király volt. Ez a Leslie gyerek aszhitte, hogy a rendőrség teljesen hülye? Figyeljétek meg, előszedik még a GülüGabival folytatott kapcsolatát is, mint emberiség elleni bűntettet.
Előzmény: buza sándor (63)
buza sándor Creative Commons License 2000.01.18 0 0 63
Megérkezett Rudi, a Müller (állesz müller óder vász--egyébként a hírek szerint ő lesz a Szörényi-Bródy szerzőpáros milleniumi rockoperájának címszereplője is--Rudi, a Müller) és egybenyakú haverjaival Küklopszot hasrafektette, a cédétartóját pedig elferdítette. Kemény lecke volt ez a Háromszeműnek, ezentúl pontosan nyomja a zsetont a Cárnak, aki nem tréfál. Aki nem fizet, eldöntik a cédétartóját. Vajon mi a helyzet a szeánszzal??? Megesett off-screen, vagy még el sem kezdták? A kukás már elhúzta a függönyöket, de még nem láttuk, ahogy a Vuki szelleme megjelenik, és drámai hangon bejelenti, hogy Dóra apja a Cár. Ráró nem vesz részt a kisded játékokban, tüntetőleg elvonult, valószínűleg az edzőterembe megy, hogy kipróbálja legújabb kesztyűjét. Öklözik egyet a patás! AnálMikulás már nyomon van, Zsoltifiúval jól megcipőzteti a lovat, oszt meglesz a lé.
ugrifules Creative Commons License 2000.01.18 0 0 62
Triklopsz Zsóti szarba van...A rosszfiuk meg majd csinalnak Felmellubol Full melletlent.
Amugy szerintem Horse Face inkabb megy bortonbe, Csubi meg elete vegeig uszkal, csak Kantaros Misi
nehogy oket szemelje ki szerelme legujabb celpontjaul.
Előzmény: bundee (60)
ErniE Creative Commons License 2000.01.18 0 0 61
Egyébként az nem tűnt fel senkinek, hogy Lópofa és csapata soha nem jár sulee-ba? Vagy ez még a késő nyál lehet? Esetleg összelő? Szerintem Lópofa vagyona átszáll Háromszeműre és Mickey Jockeyra a mai főtervet meghallgatva. Kiváncsi vagyok, hogy a Félmellű Csurgó Sztívhez költözik -e ideiglenessen? Dr.Balog apja nem H.Gyula? Esetleg T.József?

OFF

Szopi, ilyenkor télen a forgatás szünetel? Azért volt a nyári megnemállás?

ON

ErniE

bundee Creative Commons License 2000.01.17 0 0 60
YES-YES-YES!!!

Megzuztak a 3-szemut !!! :))) Jol legyaktak, igy vegre befogjak azt a nagy arcat :)))

bundee

ui.: ra'ro miert gyujtotta fel a nightclubot?
ui2.: gyerekrablo-gabikaval mivan?
ui3.: miert vannak ilyen IGENYTELEN SZOBABELSO" lakasajtok? ugy neznek ki, mintha az egyik szobabol a masikba akarnanak menni, es mar kint is vannak a folyoson... nevetseges

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!