zsombi
nana, csak a fater lehet az mert a mutert mán láttuk... viszont az ügyvédi pályára más is kell, úgyhogy Nórika rosszabb: CZS! arca ok-s , de a sötét tónusok árulkodóak, mondhatnám ő a Fácia Negra -- viszont a lökháritója nagyobb mint a TT-nek volt (mármint a hátsó, mert az elsö meg hiányczikk).
Szopó,
ma jön vissza a csuvi? örülök , tudtam mi hiányzik...
de több infot ne adj akkor te se a népeknek mert különben én is csepegtetek egy kicsit akkor, csak nekem idö kell megszerezni... de meglesz az tuti...
Viszont a tegnapi Kolosy-s rész, hááááát több volt mint gáz! Mindenért kárpotolt a Géjza, csak azt a szakadt rongyot lecserélhetné akkor legalább arra az Audis brazil csajra...
A rohadt Magdi meg beégett a kazah témában mert a fija olajat max sikositóként láthatott, de ezt már tudjuk. Szinésznö barátnőm mesélte elég titokban tartotta a szerepét a Kristófka mert annyira azér nem büszke mint a sorozatban... csak amikor a hosszú hajas szerepre beállitott ebben a macsóhimzésben akkor árulta el.
viszont az Krisztikét ö legalább levarrta a valós életben (IRL), nem úgy mint Miki aki a Milosevics elöl menekült ide...
Evad, kösz a tippet. Asszem megyek a McIbe(semmi kispest, szigorúan a 8adikba), rendelek egy McHorse menüt, azt otthon beülök a McTv elé, és McNézem a BKt, 19,25 kor, McReggel is az ismétlést.
Zsombi,
te vagy a király, 115ször is. Télleg Trabija volt, de ez tökmindegy. MÁr eladta, mert nem lehetett utánakötni azt a pofás kis lószállító furgont.
Amúgy meg ne bántsátok Ákit, ő a lekirályabb, MAgdi és a HOffer mellett. No meg LAci!!
A Szépica mintha a Familiában lett volna volna a vizipolós Zénó babája , de erre nem mernék mérget venni mert qrva szar sorozat volt és ezáltal kívülesett az érdeklődési körömön.
Kispest nem majomság hanem világváros és képzeld a patást a múltkor állva hagytam a pirosnál. Találdki, hogy hol? Naná, hogy a kispesti meki előtt. Igaz neki csak 1 lóereje van nekem meg 115 volt.
Tavaj még a "város legjobb sportautója egy négyütemű fehér trabant" volt neki, legalábbis én azzal láttam a lovat rohangálni.Kiváncsi volnék azóta mennyivel dobta meg az életszinvonalát ez a negatív főhős karakter.Bár a gonoszság igen kifizetődő.Én már csak tudom!Hehehe!
Zsombi,
felejtsd már el ezt a Kispest majomságot. Nórának semmi dolga ott, az apjának meg még annyi se. Csak a Géza zúzott ki a kékmetróval, hogy lekezeljen a régi haverokkal, no meg a mocit is ott guberálta valahogy.
Javaslom, bocsássuk szavazásra a kérdést, hogy Nóra cigány-e.
Hogy teccett Szépica? És tudja valaki, hogy ki ő és honnan ismerős?
Ma olyan kedvemben vagyok, hogy egy kis előzetes:
Icu és Géza felmelegítik régi barátságukat, talán egy kicsit túl hangosan.
Lóbarátunk törleszt a kis piró-kalandért. Persze ez még csak a kezdet, az anyagi kár ugye nem minden.
És a jó hír: egy rég nem látott ismerős tűnik fel ismét a színen. A jelige: A BÉKAEMBER VISSZATÉR - DE MINEK?
a TT-t Nóri édesapjától "rácbélától" másnéven a Cártól kapta aki Kispest lagnagyobb régiségkereskedője és a nagybani piacon is övé a banánérlelő.Én óvatos lennék amikor Nórát csakúgy lecigányoznám!
Kolosi Péter maga fókuszált a helyszínen, ez azér jó, mivel az elején mégcsak nem is akartak foglalkozni a témával, aztán meg magát a főserkentőt küldik. Azér ahogy Preslienielsen nyomta, az jobb volt mint a Jogi esetek amatőr-színészeinek bármelyik alakítása. Biztos elütötte egy motorcsónak, mi? Csubakka, mint Robinson Crusoe nyomul az aluljáróban (alul ráró – ez még az eredeti Kentaur), Dani meg, aki jó pár része mit se nem csinál, rábukik, miközben drogot próbál árulni az Örsön (a téren, mert az örsön csak a Peilkánnak megy a biznisz).
Berényi patás hozzászólásaitól felborulok esküszöm. Igen gyengén küdi az imposztor Antikentaur. Vedd már észre magad, ember (mert hiába szeretnél paripa lenni, semmi közöd hozzá) és húzz a fenébe. Pszichiáterre van szükséged, hogy egy lónak képzeled magad.
Az Igazi Ráró (sosem gondoltam volna, hogy egyszer valaki Rárónak adja ki magát) franciás műveltséggel kápráztatja el Busztikét. A Fókusz is megjelent a képben, Alkohol Laca elő is varázsolta Csubakka ezerméteres aranyát. (1 kilométer arany, gondoljatok bele--Novákék gazdagabbak mint a Vörlpúl család a lottónyereménnyel) Clau befogadta a családba Kanna Esztikét, mostantól akár tegezheti is. Kedves Mama! Négylábú fiával hálok. Visszatérve a Fókuszhoz, László drámai hangon előadta motorcsónakos teóriáját, amit valószínűleg a bánatában elfogyasztott rengeteg ital okozta delírium hozta elő nála. Balogh Nóra doktornő bizony nem adja alább a téténél. Istenem, mennyire szekszi és egyben erotikus volt kiengedett hajjal a feka audi mellett. Az sem baj, ha czigány. Kata kifejtette véleményét, miszerint Áker szörnyeteg--mintha ezt mi nem tudtuk volna eddig is: embertest, lófej: lásd még az Antikentaur genezist. Vágtátok, hogy milyen helyre vitte a Romajogásznő a kazahsztáni sittről frissen szabadult Német Gézát? metálkocsma!!!! Csupa rosszarcú pokolanygyala küdte a kocsmaelőtt, ahonnan tombolt kifelé az ájroméden, közbe meg ki van írva a táblára, hogy: SRAMLIZENE!!!! Ica rá is kérdezett izibe, hogy Romanórit futtatja-e a Gézu.Kertésézknél már javában mennt a buller. Vicáék félórával előtte még a Fókuszban sírtak, de az ingyenpia hívására rögtön lesiettek a Welcome Home partyra. Ráró közben Afrikába csábította busztiesztit, azt is felvállalva, hogy ott esetleg fekete-fehér csíkosra kell majd festenie a pofáját, hogy asszimilálódhasson a helyi zebraközösségbe. Ám esztinek nem tetszett az ötlet, ő ragaszkodik az itthoni istállókhoz. Aztán befutott a sittes a herlin, az ott tébláboló Katát letündérezte (Szöveg: rólad sem feledkezem meg--a fejében már lezsírozta a marha, hogy előbb Éva, aztán Kata, később esetleg valamelyik srác a tömbből--3szem???), majd mindenkinek elmondta, hogy az Üzbegkazasztán csak bazinagy link volt mosómagditól, aki persze qrvára égett. Volt valami verekedés is, de azt már elhomályosította Ráró szívfacsaró vallomása, de Análmiki csak fölényesen mosolygott. Sokat kell még tanulnod, Patás.
Monee,
mi bajod Kertészék nagyfiával? Amúg 3 évig volt sitten, de a Mikivel nem onnan ismerik egymást, hisz BerényiNAgymenő csak előzetesben növesztett rózsát. De jól vágtad a témát, volt már nekik egy-két közös ügyük. Tán sose derül ki, hogy mi. Szóval 3 év után nem csoda, hogy Géza kanos. Tetszik a szőke elmélet! NAgynati... lehet. De lehet., hogy a priccse fölött merilinmonró kép lógott, arra vetítette ki Gézu 3 évig. Azt most más be se jön neki. Amúgy - mint kiderült- Vicával sem tegnap találkoztak először... volt már ott egysmás.
Más: Evad, ezt a patásalteregót nem lehet valahogy letiltani innen? Akkor már inkább a MisiMalterEgó
Patás,
te nem felfedted magad, hanem elástad. Amúgy kár erőltetni ezt a patás imidzset,senki nem kattant rá.
Amúgy: Géza elég sokáig lesz.
A TT és a HArley sem a produceré. A Ketészék nem pécsi származásúak.
Az, hogy én ki vagyok, az meg ne érdekeljen. Elegem van belőled, lehet, hogy ma leküldöm utánad a cárt a kondiba.
Gejza baromira idegesito volt szerintem, remelem nem sokaig lesz benne a sorozatban. (olajkutak Alaszkaban is vannak)
Mi az, hogy minden nore egybol ramaszott? Mennyi ideig is volt bortonben?
Egyebkent lehet, hogy lemaradtam valamirol, de Miklossal ismerik egymast? Mert nekem ugy tunt.
fellélegezhetünk, Buster nem akar kis Kentaurokat nevelgetni a végtelen szavannákon. bár eleinte vót 1 kis félreéertés: ló: nem vagyok ártatlan - Buster: hát erről én is tehetek. az ilyen utalásoktól + persze a szerelem utáni első sajttól kezd ám gumisodni a cerka. Géza + Joyboyzsolti rögtön felismerték egymást - a bőrgatyások összetartanak.
Végre hazajött a Géza! De szerintemm viszik is gyorsan vissza! Végig röhögtem a hétfői részt! Pár hete kezdtem el nézni a sorozatot, de nagyon tetszik. Komolyan! Imádom!
Ó, az a mesebeli Afrika, arany, elefántcsont, dafke, nem kell a Buszternek, inkább marad a Malteros jobbegyenesinél, az legalább biztos, mert az öreg házzaságszédelgő nem adja el rabszolgának, még akkor se, ha már se Tixre, se ÖKM-re nem fussa.
Amint Szoperátor barátunk előre (nem pediglen ki-) vetítette, GézenGézu valósággal berobbant a Mátyás király térre, csak tunnám, mér kell a csoppert akkor is járatni, ha már megálltunk vele.
Vettétek, hogy ugrik a szőkékre a gyerek? Elébb az Icára, aztán NyafKatára végül Szaszúnra mozdult rá, utóbbi mián kitört a BK eddigi egjobb bunyója, hiába volt itten már KOBRA, hiába tépétk egymást VadAce miatt a lányok, ez volt a csúcs.
Szerintem ez a szőke-mánia még a Nagynati miatt van, mindenkit összekever vele.
Én Szőke Zoltán helyébe azér vigyáznék.
A tegnapi rész minden szempontból a topon volt. A stáblista figyelmes olvasói levehették, hogy Icának ez volna a teljes neve: Szép Ica.
Vaze!
Kérem a tisztelt hozzászólókat, hogy próbáljanak kevesebbet kivetíteni, és a topic valódi céljait szem előtt tartani.
Ha ugyanis ez elszaródik, semmi értelme nem lesz a BK-nézésnek.
Köszöntettel: