Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az olajar novekedes az utobbi egy-masfel ev alatt az IMF becslese szerint 505 milliard dollarnyi tobbletbevetelt hozott az olajexportalo orszagoknak, akik ennek tulnyomo resze (cca 80-90%-a) USA kincstarjegyekbe vandorolt. Az amerikai kincstarjegyek vetele juliusig egy ev alatt 61%-al novekedett. 505 milliard USD - az bizony irgalmatlanul sok penz, azert mar haboruskodni is megeri. A USA napi 220 millio USD-t kolt az iraki haborura, ez egy evben 80,3 milliard. Bearamlik ennek fejeben az amerikai gazdasagba minimalisan 400 milliard per ev. Akkor kinek is eri meg szetloni mindenkit a kozel-keleten???
Vagyis: amig Te es bajtarsaid lovitek a dzsihadistakat, az ahmedek mersekeltebb szarnya dorzsoli a markat, es nalatok fekteti be a balhe miatt gyarapodo olajdollarok milliardjait. Minel nagyobb a balhe annal magasabb az olaj ara, es annal jobban jar a Bush kormanyzat, ugyanis az ahmedek penzevel tomi be a koltsegvetesen tatongo lyukakat.
Hahaha meg muhaha, mondod magadban. Nyilvan csak egy altalad lenezett szaros kis magyar ujsagban irtak, gondolod.
Hat nem, ezt a Business Week-ben irta egy bizonyos Catherine Yang, utana nezhetsz. Ennyit errol.
Ez lehet, hogy nagyon faszul lett megfogalmazva, remelem nem ertetted felre. Nem a szavak a lenyeg, hanem a tekintet. En eddig ezt tapasztaltam. Mint mondtam, nalatok nincs ketseg.
Egyebbkent köszönöm. Ez a legnagyobb közhely szerintem amit mondani lehet, csak valaki öszinten is gondolja. Megegyszer köszönöm, nalatok nincs ketseg.
Tudod - nallunk mindig nagyon szivesen latott vendeg vagy.
Holnap? :)))))
Nem, holnap mas dolgom lesz. A Macedon temat majd orvosoljuk, amig a keszlet tart.
A tovabbi ertekezesünket javaslom tegyük at maganba, elvegre elegge romboltam a topicot most. Vagy talan megse?
Basszus, egyszer jutott eszebe a tabor neve ahol volt, akkor szoközt megemlitette, nem elfelejtettem? Hala a hülye fejemnek. Nem volt papir, ceruza. :((((((
Teged szeretett volna biztos.
Üdv.
U.I. Lanyodnak egy dolgot üzenek. Apukanak egy gondja legyen, Ö.
Miutan ismerem parodat, legalabb felületesen, nehez volna elkepzelni öt nem emberszeretökent. Leven ha engem megtürt. :)))))
Amugy ha van meg a "makedon vörösborombol" akkor tölts magadnak, es idd ki annak az embernek az emlekere, akivel szerettelek volna megismertetni. Most en vagyok matt reszeg, de en legalabb visszaolvasok magam utan, igy sokaig tart amig irok.Ma halt meg. Ha engem embernek lehet nevezni,akkor az felig neki köszönhetö. Tudom, ö meltosaggal akart elmenni, nem akarta huzni az agoniat. Sokat szenvedet, de egy dologra megtanitott, mindig az embert kell nezni. Talalkoztal mar olyannal, aki Gulag utan nem haragudott a fogvatartoira? Pedig utana meg jött a jogfosztottsag, 3 ev katonasag, ahol megbizhatatlan egyenkent banyaba küldtek szenet fejteni. Aztan nyugodt emberkent elkezdett dolgozni a csaladjaert, miutan megnösült, gyerekek stb........., es mindig azt mondta nekem, hogy barmi is van, mindig az ember szamit. Igy van. Haza szeretnek jutni a temetesere, remelem sikerül. Mit mondjak meg? Amikor elvittek, akkor katona volt, aztan fogoly, aztan megint "katona", a banyakban, de ez mind mellekes, mert ember volt. Nemcsak a joletben, hanem mindig. Erre meg iszok.
Aztan majd veled is, amikor sikerül.
Üdv. Te megerted, a többi ahogy akarja.
Megegyszer üdv. Zoli.
Elnezest a többitöl, nem lesajnalas, vagy ilyesmi, csak az Istvant ismerem, 2 nap alatt megismertem. Az aggodo leendö apukatol lattam öt fülig szaj vigyoriig, amikor tenyleg az lett. Szo szerint. Marmint fülig szaj, meg apuka. Mai napig halas vagyok a sorsnak, hogy tanuja lehettem Ö es a csaladja legbensösegesebb pillanatanainak. Termeszetesen maximalis diszkrecioval. Ez egy örök elmeny volt nekem, köszönöm Istvan. Es leemelem a kalapom a felesege elött, jobbat senki sem kivanhat. Tik is biztos jo emberek vagytok, de nem ismerlek titeket szemelyesen, egypar embert kiveve.Es akkor üdvözlöm a csaladod is, felhivtalak volna, de nem ilyen kesön.
Meg egyszer üdv, mindenkinek, ez nem az en napom. Holnap megprobalom rendesen vegezni a dolgom, ennyi. A többi nem tartozik masra.
Nalunk az asszony IS.:))) Mit gondolsz, miert ot vettem el felesegul?:))) (Megis csak 12 evet dolgozott az orosz Allami Fegyver es Kincsgyujtemenyben, a Kremlben; rajta keresztul eleg sok fegyvermester, fegyverkovacsot es restauratort ismertem meg.)
Amugy a paromat nem kell felteni - 600 meterrol ellovi az ember tokeit.:) Na jol van - azert emberszereto teremtes, ha szepen megkered - meg eselyt is ad a tulelesre. Majd azt mondja kedves mosolyal, hogy ,,Lobald!".
"""The U.S. military is no longer able to defeat a bloody insurgency in western Iraq or counter al-Qaeda's rising popularity there, according to newly disclosed details from a classified Marine Corps intelligence report that set off debate in recent months about the military's mission in Anbar province.""" --------------------------------------------------- http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/11/27/AR2006112701287.html
Nekem is hasonlo dolog jutott az eszembe, mint Kurucnak 11432-ben, a fegyverekkel felszerelessel kapcsolatban. Ugyebar a Talibannak is jol jöttek meg a Stingerek kesöbb is, stb. Szoval szerintem ha ezt meglepik, akkor ott mas lesz a hatterben, mint a bizalom, hogy az iraki hadsereg majd jo szövi lesz.
"Nálatok az asszony a fegyverszakértő?!? Mondjuk ha találnék ilyen csajt, én is elvenném habozás nélkül, holott nem is akarok nősülni!:)))"
Egy határőr sosem hagyja cserben a másik határőrt. Hosszú, kimerítő, és nehéz munkával, a kapcsolataim maradéktalan, és pofátlan kihasználásával kerítettem két ilyen hölgyet. Bízom benne hogy továbbra sem nyámnyila válogatós, és az egyik végre megdobogtatja szívedet.
Ui : Ha nem nagy pofátlanság akkor hívj meg az esküvőre.
"Valamikor 1996-97 kornyeken adtak ki az USA-ban (most sajnos sem szerzot, sem cimet nem tudok mondani - Budapesten van). Talan Infidel talalkozott vele valahol, majd megirja."
Nincs mitol felni:))) Lehet, hogy valakinek jo es hasznos. Az is lehet, hogy valaki erdekes kepanyaghoz jut hozza ezaltal. Az is lehet, hogy valakinek megjon a szakmahoz a kedve! Mar jo!
Szoval - embere valogatja!
En csak azt mondom, hogy szamomra nem tartalmaz semmi erdekeset, de attol meg masnak jo lehet!
Mellesleg az asszony itt sugja a fejembe, hogy van meg egy jo konyv a mesterlovesz fegyverek temakoreben, meghozza angolul. Ezt el is felejtettem.
Valamikor 1996-97 kornyeken adtak ki az USA-ban (most sajnos sem szerzot, sem cimet nem tudok mondani - Budapesten van). Talan Infidel talalkozott vele valahol, majd megirja.
Valaki a barataim kozul elkuldott par oldalt belole azzal a kerdessel, hogy mem e akarom megvenni.
Megneztem. Nem akarom. Szokasos hangzatos nevvel ellatott targyi semmi.:((((
Eddig a mesterlovesz fegyverekkel kapcsolatos legjobb konyvet Minszkben adtak ki. Gyakorlatilag teljes tipusismeret, 2004-el bezarolag. Kezdve a kiskaliberu ML puskaktol (MesterLovesz:)), vegezve a 20-mm-es Del-Afrikai keziagyukkal. Ket kotet, rendkivul targyilagos kep es kommentaranyaggal.
Nekem elég jó haverom a Tompika (akihez a szám tartozik), legutóbb max. 1-2 hete beszélhettem vele és nem tudok róla, hogy azóta megváltozott volna a száma.
Valakinek már írtad ezt a tel. számot nemrég, akkor vmi miatt én is megpróbáltam felhívni, de valaki más vette fel, a boltot nem ismerte, és azt hitte, hogy a motorját akarom megvenni:-)) Ez a szám?
Mo.-n hol lehet beszerezni használt/új eredeti acu-t, vagy marines digitmintás cuccokat? kb. fél éve írta vki combat boltot, máshol még esetleg? Gondolom kis hazánk nem hemzseg ezektől:-((