Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
De ha már itt tartunk, Laura biztos kap valami állami támogatást. Sose tudom, mi a neve. Talán gyes. És biztos Nándinak is kell fizetni tartásdíjat, vagy ha nem kötelező, akkor is megköveteli a jómodor. És azt is valószínűnek tartom, hogy Péter annál nagyvonalúbb, és azt hiszem, Klári is, hogy rezsiköltséget kérjenek számon Laurán. Végül is Laura Péter gyermekének apja, Klári pedig a testvére, mindeketten remek állással.
Ez egy ilyen szép nagy család.
Úgyis már csak pár év és mindenki sógor-koma lesz a járásban. Igazából már csak Péter édestestvére hiányzik a bandából, de majd ha már mindenki volt mindenkivel, biztos előkerül, hogy ő is élvezze a szoros családi köteléket.
Röhögnék ha teljesen felesleges lenne, mert a naccsasasszony leszívta az egész számlát, egy kurv kanyit nem hagyva .... Biztos nem kevés az összeg Nándi arcát látva.
Viszont a Laura képhez téve az tetszett mikor mindenki lepattintotta és végül a nagyfehérfőorvos mondta meg neki hogy soha nem veszi észre mikor van valaki terhére....
Na meg azt sem nagyon értem miért várná el hogy egész életében tömje Nándi suskával. Az is érdekes hogy az elköltött pénz nem Vilikére ment el hanem saját magára. Azzal nincs gond ha a közös gyerekre költi, de saját magára....
igen, de most mindenki Laurát ajnározza majd - az ő nézőpontja szerit beismernék h nem foglalkoztak vele, ahogy kellett volna és h neki mindenben igaza volt vagy vigyorgó, de legalább is piciátriai kezelés --- Laurának egyébként az utóbbi pár hónapot leszámítva is üldözési mániája volt (Klári tönkretette a gyerekkorát - sztem kiaebb tesó nem tudja tönkre tenni - vmi beszélgetésből egyszer már következtettem arra, h kb 3-4 év korkülönbség van >>> nagyon sok az 14 éves kor alatt - lehetett Klári akármilyen okos, Laura sem buta max. egy szinten voltak, de mondom a három év is túl sok ahhoz, h pokollá tegye az egész gyerekkorát - mire Klári eljutott oda h tudatosan komolyan megalázza Laurát, addigra sztem Laura nem lakott otthon (L. 40, Barbi 20)
Na most, azt nagyon nem szeretném, ha Kerekes Viktória otthagyná a sorozatot, bár sorozatba ilyen összetett személyiségű valaki nem való. Az viszont baj lenne, ha Laurát most tutujgatni kezdenék, mert elég gáz lett a személyisége. De egy ilyen sorozatban egy szereplő vagy csak pozitív, vagy csak negatív lehet.
én vmi olyasmire tippelek h vki lebeszéli Laurát, elkezd visszamászni - de véletlen megcsúszik és meghal --- csak akkor sok lenne az egy évre jutú halálozás, bár...
Laura úgy néz ki, végre öngyilkos lenne. De sajnos tartok tőle, hogy megakadályozzák. :( Aztán meg majd persze körbebabusgatják. Szegény, hát nem figyeltünk rád eléggé stb. stb.
doriek meg dramaznak es most azert nem lehetnek majd egyutt mert lelkiismeretfurdalas van. eddig azert nem lehetett, mert viktor massal volt. ez nem 1 winwin szituacio :-)
Tudod mit, én a Dóri helyében is sípcsonton rúgnám. Nézőként is épp elég elviselni a tötymörgését, szerencsétlenkedését. Az ilyen nagyon megérdemelné, hogy két szék között jó nagyot koppanjon a padlón.
Az viszont nekem egyáltalán nem tetszik, ahogy Lenke osztja Lindát. Linda olyan, amilyen, de szerintem sokkal inkább próbál kedves lenni Lenkéékhez, mint amennyire ők (főleg Lenke) bármiféle erőfeszítést tesznek, hogy befogadják. Az persze nem lenne baj, ha jól megtépnék egymást, de akkor már inkább Linda győzzön (Lenkét nem igazán csípem). Persze ilyen úgysem lesz.
Nem hiszem, hogy Richárd lett volna a telefonáló. Szerintem a párhuzamosan zajló cselekmények általában egy időben történnek. Márpedig amikor Helen felvette a telefont, a következő kép az volt, ahogy Richárd az étteremben ült Lindával szemben. Szóval aligha ő hívta a főnök asszonyt. Én is Rónaira gondoltam először, de valóban lehetett akár Előd is. Nem is lennék nagyon meglepve, ha még a nyári szünet előtt, azaz legkésőbb a holnapi részben Várnagy is felbukkanna.
ez az utolsó hét, azt már látom. addig még richárdot és lindát szeretném ágyban látni.
margit helyében sípcsonton rúgnám viktort, hogy műteni kelljen. lehetne olyasmi, mint a keserű méz-ben. jobb sztori lenne, mintha viktor összejönne ezzel a dórával. szép és okos karakternek indult ez a lány, de olyan kis bárgyú lett.
lenke hogy osztja lindát folyamatosan, ez tetszik. jó lenne ebből is látni valami vadabbat. mondjuk fajuljon addig a veszekedés, hogy lenke markában maradjon egy tincs haj a lindáéból. lenkének is lehetne egy irdatlan karmolás az arcán.
más nem is lehetett a telefonáló, csak rónai, vagy előd? szerintem meg richárd volt. ez lenne logikus. eddig úgy áll, hogy helen mégis üzletet köt vele. na, abból mi lesz! bele se merek gondolni.
csak legyen minél több ármány, cselszövés, bunyó, meg para. ehhez ragaszkodom.
Most úgy tűnik, meglesz az a bizonyos menet is Richárd és Linda között, amit már korábban hiányoltam. Az világos egyébként, hogy Linda a szépségéből akar megélni, de mit akar akkor Dáviddal?
Remélem nem spoiler ha befejezés után azonnal következő előzetesre utalva azt mondom hogy Füredinél beütött a baj. Lehet nem volt bölcs dolog titkolózni a fájdalmakat illetően.
az elejetol egyertelmu volt, hogy linda csakis es kizarolag a kulsejebol akar megelni. ezert kavart rolanddal (remelte hogy beviszi a mediakokba) es ezert valtott azonnal apucira. amennyiben felbukkanna egy rihardnal nagyobb capa, linda azonnal ugrana. egyreszt nyilvan a penz miatt, masreszt meg mert neki 1 dologgal lehet imponalni, hatalommal.
raadasul ahogy davidot meg rolandot tudta ugraltatni, ugy nem tudja rihardot, ugyhogy ez 1 jo kis kihivas neki. kivancsi vagyok ki ejt orcara kit a vegen kettejuk kozott.
na, ha nézegetik - akkor hasznos ötletek: Klárinak legyenek ikrei - mondják meg Laurának h ki kell költözni, mert kell a hely gyerekszobának Helen kezdje el Fehért Ricsárdnak szólítani, majd pár üveg whisky után beszéljék meg h tulajdonképp ők a legkirályabbak a faluban és egyébként is, akinek nem tetszik, annak majd Rónai (aki Helen kitartottja) jól átszabja az arcát Violáról kiderülhetne h ő is a vigyorgóba való, ő nagyüzemben mérgezhetné Beát és barátait, akiket sajnos kiírnának Előd új nője Rozi lenne, aki terhes lenne Akantól és lelép Kazahsztánba - Előd lenne a recepciós ennyi eddig :)))
de Magdika anyja nem jedi h a gondolataival mérgezze a leányzót - én is a Magdi-terápiára gondoltam - másrészt ha Magdi látja jobb és rosszabb pillanataiban egyaránt, akkor felfogja a kettő közötti különbséget ill. a kezelés szükségességét
Azért Magdika esetében elég nyomós indok van a távolságtartás intézményének alkalmazására..... És szvsz az ilyenek ha nem is legkeményebb, de a nagyon kemény részen vannak....
De lehet Fürediék akkor járnának el helyesen, ha ezügyben a kezelő orvossal egyeztetnének... Terápiás szerepe is lehetne Magdika és az anyja ellenőrzött kapcsolattartásának...
én azt nem értem h miért nem mondják el a dolgokat Magdikának - egy vele egykorú gyerek megérti ezeket a dolgokat, biztos vagyok benne - el lehet mondani h mire való a nyugtató, meg az antidepresszáns és a nemgyógyszeres kezelés stb - értené h miért nem gyógyult meg az anyja (nyilván nem gyógyult meg, ha megfordul a fejében elszökni és ez az egész - mormális ember ilyet nem csinál) mondjuk én azt sem értem h miért nem látogathatja a mamáját, a pszichiátrián is lehet látogatni (nem hinném h Magdika mamája az elmegyógy legkeményebb részén van)
Hogy én mennyire rühellem , amikor az un. pozitív szereplők sértődötten , lenézően beszélnek a másikkal. Lásd Péter ( a maiban Pl a Helennel közös jelenetben) , Lenke és Viktor (bár nála némi idegbetegség is érződik a hangján).
Viktor egy kis sunyi f.sz! Ahelyett , hogy megmondaná az anyjának , hogy vége van Margittal, inkább terel. Mondjuk az egész Nemes família egy gáz! Viola is idegesítő volt ezzel a Rónai üggyel. Dávid csak simán vak.
Ez a Fanni mennyire gusztustalanul nyomul Kardosnál!
Nem tudom azt észrevettétek-e hogy mikor Linda mamája elösször bekerült a kórházba, egy kis "szürke" nőnek nézett ki. Most pedig egy gazdag divatos nő benyomását kelti. Miből van pénze ekkora átalakulásra.
Mert arról nincs szó hogy a kedves mama dolgozna valamit. Lehet hogy csak mi nem tudunk róla.
A másik dolog hogy miért nem a kedves mamánál lakik?
Igen, ahogy látom, többen megírták már előttem, csak csatlakozni tudok: teljesen érthetetlen ez a titokzatoskodás. Hogy akarják eltitkolni Viktorék a szakításukat és egyáltalán: miért? Nyilvánvaló, hogy ez mindkettejüknek egy fájdalmas dolog, na de előbb-utóbb úgyis meg kell tudnia mindenkinek.
A másik, amit nem értek: Linda személye. Tulajdonképpen mit akar ez a lány? Noha úgy tűnik, egyértelműen vonzódik Dávidhoz, azért szemrebbenés nélkül megdugatná magát F. Richárddal is. Persze tartozása van felé meg minden, de nekem úgy tűnik, nem csak ezért teljesíti a Richárdtól kapott feladatokat, sőt! Olyat is teljesítene, amit ő nem kér tőle.
Ezenkívül azt sem értem, miből él és egyáltalán miből akar élni hosszabb távon. Előbb azt mondja az anyukájának, ő nem akar dolgozni, utána meg azt mondja Dávidnak, hogy elmegy munkát keresni. Szóval zavaros nekem ez az egész.
Nekem sem fér a fejembe hogy gondolják ezt a titokzatoskodást. Lenke már most tudja szvsz (vagy erősen gyanítja). Ha szakítottak (Margitot sem értem mi értelme van) kifelé eljáttszák a semmi nem történt színdarabot, közben Viktor azt reméli hogy Dórival is titkos "lepedő csatákat" folytat? Vagy Viktor és Margit a kantinban eljátszák hogy "puszi-puszi" minden oké? Ez mind a két fél részéről gáz. Szvsz.
Dóri-üggyel kapcs.: Helen mondot egyszer vmi olyat Elődnek Barbi miatt h 'amelyik szerelmet nem lehet válllali, az tulajdonképpen nem is létezik' ---> azért jegyeztem meg, mert akkor hasonló dolgaim voltak; de baromira igaz - nagyon bölcs lett Mrs. Tanakis miután orcájára ejtette Péter
én azért viccesnek tartom h egyáltalán megfordul a fejükben h ilyesmit titokban lehet tartani a kórházban különben én Dóri helyében erősen elgondolkodnék a Viktor-ügyön - kb karácsonykor volt vmi smár --- V. fél év alatt nem bírt dönteni Margit meg közte... (ha nem lett volna nője, akkor csak simán ügyetlen/szerencsétlen - mint pl Pongrácz volt Klárival - de Viktor azért Margitot nem dobta ki az ágyából)
Ez tetszik. Sommás vélemény Viktorról. Mint ahogy már láttuk és tapasztaltuk ő mond véleményt más erkölcsi, etikai és más tulajdonságai szintjéről. Most csak azt várom hogy mi a csudát vár attól hogy elmondja (ha tudja) Dórinak szakított Margittal. Talán azt hogy azonnal ráugrik a farkára az a lány. No meg a "közösség" mit mond? Mert most azt sem értem hogy miért döntötték el, hogy nem mondják el senkinek. A Dóri vonalat akkor titokban (szépen gerincesen becsületesen) intézik? Vagy reméli intézni? Sumák a gyerek nekem mindenképp.
mi van ezen nem ertenivalo? szerelmes :-) es kajalja linda szoveget kritikatlanul :-) es persze nem erti hogy a csaladja miert nem latja azt a csodat amit o..:-))
viktor meg milyen egy gyava nimand. o a becsuletes oszinte joerzesu pasi es kozben jon az alsagos dumaval margitnak, hogy valami elmult. es milyen nyilt tekintettel tagadta le hogy lenne valakije. fujj. az ilyen talpigbecsuletes sunyi alakok a leggusztustalanabbak es persze altalaban ok mondanak roppant sommas iteleteket masokrol.
en csak annyit mondtam, hogy erzelmi zsarolokkal szemben sokan nehezen lepnek fel. ettol muxik olyan jol az erzelmi zsarolas. es laura nem kispalyas a temaban :-)
Laura költekezésében az a szép h igaz elkölt egy baromi összeget, de pl nem jut eszébe h az exének vagy a hugának felajánlja h a héten én vásárolok be vagy kifizetem a villanyszámla egy részét vagy vmi --- jó h nyilván nincs Péter meg Klári rászorulva a valószínű külön-külön is hétszámjegyű fizetésükkel (de ha összeadják, akkor tuti h 7számjegyről van szó) és persze akkor Klárinak el kell tűrni h ő mekkora egy szemét h próbálja rávezetni Barbit az önálló életre (pénzügyi szempontból) ill. hallgathatja h mekkora egy szar alak h van diplomája, dolgozik - bezzeg ő, mint családanya mekkora ász (igaz, nem tűnik fel neki h csak rossz Barbinak az ő nyomoráról szóló monológokat hakkgatni, Vilire rendszeresen babysitter vigyáz, mikor neki más dolga sincs...)
Miért csodálkozik azon, hogy nem bírják Lenkéék Lindát?
Belegondolt már? Öszejöttek, majd a haverjával, annak az apjával, meglopja azokat, és most kb. úgy viselkedik, mint Laura a villában...
És miért nem akart dolgozni? (jó persze, ki akar), de akkor miből és élt kint? NEm azt mondta, az anyjának, hoyg jó állása avn, meg stb.... Akkor most nem furi az anyjának, hoyg most nem akar dolgozni?
Nikinek miért is kellett elmennie Lenkééknek? Nem kellett volna elszólnia magát!
Lenke meg nem hülye, szerintem egyből le fogja vágni, hoyg Dóri is benne van!
Dóriban meg lehettett volna anyni gerincség, hoyg elmondja, hoyg érez vmit Viktor iránt.... és akkor abból bármi lehettett volna...
Richárd jó fej, nem kéne kiírni. Kíváncsi vagyok mire jut Lindával, Rolanddal
Laura meg vicc, amit csinál. Menekül a (z ex) családja előle
Szvsz is ki kéne rúgni a villából. Ez még nem jelentené hogy a sorozatból is távoznia kéne. Sőt még egy érdekes szál lenne, amit a forgkönyvírók kibonthatnának. Már ha tudnák.
Így van, bár a Margittal való szakítás nyilván tényleg lelkiismereti válságot okozott Viktornak (az ilyesmi sohasem könnyű), de végül is csak Dóri az oka annak, hogy ezt megtette. De Margitnak persze ezt nem merte elmondani. Többek között ezért is mondom azt, hogy Viktor egy hihetetlenül körülményes, tökölős balfasz.
Abban egyetértek, hogy nagyon jó a karakter és Kerekes Viktória is kiválóan alakítja. De hogy ne lehetne kirúgni... Hát, én Pongráczék helyében már rég ultimátumot adtam volna neki: kap még kb. 2 hetet (max. 1 hónapot) és mehet, ahova akar. Biztos, hogy nagy hisztit levágna, azt mondaná, hogy már mindenki összefogott ellene, de baromira nem tudna érdekelni.
Ennél jobb már csak az, hogy Nándinak eszébe sem jut letiltani a bankkártyáját, inkább hagyja, hogy Laura továbbra is az ő pénzéből finanszírozza a költekezéseit.
... Magit meg is kérdezte h van-e valaki a képben - erre Viktor: nincs >>> attól h nem vágja naponta 2szer hanyatt Dórit az orvosiban, igenis van egy másik nő
Mi az hogy nincs könnyű helyzetben, meg lelkiismereti válság, meg még mindig szereti Margitot.....
Abban mi a nehéz helyzet hogy elmondom a nőnek akinek megkértem anno a kezét hogy miért szakítok vele. A lelkiismereti válság mondatja Viktorral "ez bonyolult" ?
Ez nem lelkiismereti válság hanem sumákolás.
Tök jó hogy talált valami ürügyet (sokat tanultál meg dolgoztál és nem figyeltél rám eleget) amire a saját mamája isazt mondta hogy te is tanultál vizsgáztál tudod milyen az.
Jó beszólásai vannak. Most is volt egy, mikor a barom fia rádobta a táblára a pénzköteget....remélem megjegyezted az állást hogy vissza tudjuk rakni a bábukat...
Meg Laura sem hagyta ki a poént....megkérhetlek hogy hagyd el az otthonomat??
Az igazi tulajdonos pedig nem mer haza menni pihenni. De még szólni sem mer neki.
kettejuk kozt nem szexrol van szo. ez hatalmi jatszma. mindketto arra jatszik hogy a masikat behodoltassa. jol csinaljak bar sztem linda vesztesre all. ha feher az a nagykaliberu karakter akinek eddig beallitottak, akkor remekul elszorakozik egy ilyen csatarozasban lindaval de kezeben tartja a gyeplot.
nem konnyu kirugni valakit aki ilyen mesterien manipulal es zsarol erzelmileg. az emberek altalaban nem szivesen vallaljak fel hogy ok az okai egy masik ember tonkremenetelenek marpedig laura teljesen jol hibaztat mindenkit magan kivul.
nagyon jo volt a matek jelenetben mikor azt mondta: nem kellett volna uccso pillanatra hagyni a matekot. nagyon jol megirt karakter es jo a szineszno is benne.
Azért mert szereti még mindig Margitot is... És lelkiismereti válságot él át... Próbálja minél fájdalommentesebben megoldani a kérdést... Nincs könnyű helyzetben....
Fehér Richárd és Helen nélkül nincs JR - semmi izgi nem lenne :) - jól megírták a karaktereket és a legtehetségesebb színészek közé tartoznak a sorozatban
Az is egy vicc, ahogy ezt a Viktor-Margit-Dóri love storyt a végsőkig dramatizálják. Viktor Dóri miatt dobta Margitot. Akkor miért nem tudta ezt megmondani neki? Most meg jönnek ilyen bugyuta találgatások, hogy pl. Viktor csak biztos megzakkant Magdika eltűnése miatt, és azért beszél ilyeneket. Viktor meg olyan körülményes egy balfasz, hogy régen megérdemelné, hogy egyetlen csaj se álljon vele szóba.
Margitot viszont sajnálom. A két legutóbbi részt nem láttam, de Viktor folyton arra panaszkodott, hogy "elhanyagolják". Szal. Margitnak az a bűne, hogy vannak vágyai és megvalósítja őket.
Viktor meg Dóri meg két alamuszi nyuszi, pont összeillenek.
Hát lassan, úgy tűnik, tényleg az ő otthona lesz, mert kitúrja onnan a házigazdákat. Sem Pongrácz Péter, sem Klári, sem Barbara nem bírja már a légkört, amit teremt maga körül. Mondjuk kicsit nehezen hihető, hogy ennyire "jó emberek", hogy inkább ők menekülnek el otthonról, minthogy legalábbis nyíltan megmondanák neki, mennyire a terhükre van. Szerintem normális esetben (mármint ha nem egy sorozatról lenne szó, ahol a forgatókönyvírók igyekeznek minél inkább végsőkig fokozni a feszültséget) már régen ki is rúgták volna.
Igen, tudok ezekről az előzményekről (bár akkoriban még valóban nem néztem). Ezzel együtt meglepőnek találom, hogy most nem akarja megfektetni a csajszit. Dávidot egyébként én nem érzem olyan nyálasnak, semmi bajom vele.
Jaj, elfelejtettem egy apró adalékot (már ha nem követted a sorozatot korábban): amikor Lindácskát vigan dugta Richárd, azt a fiacskájával váltott műszakban tette.. Hogy miért is vot ez jó és igencsak hasznos a kis bögyösnek, arra már nem emlékszem, de arra igen, hogy egyikükkel sem szivszerelem okán kettyintett... na ennyi :)).
Menet megvolt, még a "békeidőben", igy Lindácska, sima cafkaként, Richárd számára csak egyetlen módon hasznositható: ha konzumhölgyként, call-girl-ként, egyszóval k...vaként veti be azüzlettársaknál. Lindácska csak azt kapja, amit érdemel. Mondjuk, a pénz lenyúlásáért a fültől-fülig nyesszentett száj- (rosszabb esetben: torok-) vágást is kiérdemelte volna... Szóval örülhet, hogy csak "bevetésre" hasznositja Richárd, de a Dávid gyerek nyálasságát - előéletére való tekintettel - nagyon gyorsan be kelllene szüntetniük a nagybecsű szerzőknek.... szvsz
Nekem meg pont az a furcsa, hogy miért nem akarja Richárd (a gyakorlatilag nyíltan felkínálkozó) Lindát megdugni. Talán már fel sem áll az öreg gengszternek? (Bár azért annyira még nem öreg.) Vagy csak a túl könnyű préda nem érdekli? Na jó, hogy lehet, hogy Linda egy céda, de azért mégiscsak egy bombajó csaj. Nem hiszem, hogy akad férfi, aki egy menetet kihagyna vele.
ne várd h Helen könnyek között több liter whiskyt fog vedelni és megeszik vagy 4 tábla csokit minden este bánatában - az out-of-character lenne... egyébként rákérdezett Richárdnál h van-e köze Rónai eltűnéséhez
különben én azon agyalok h miért pont a klinikába akarja fektetni Richárd a pénztét (nyilván azért mert a többi dolog nem lenne izgis a sorozat szempontjából:P) - de nagyon vicces lenne ha pl szerelmes lenne Helenbe (akiben azért többet láthat, mint Lindában vagy a hozzá hasonlókban)
Hát...de Viktor már szerintem nem szereti Margitot!
egyéb...: Rónai távozásával kapcsolatban: jó lenne ha végre már Helen is megtudná h. miért ment el a pasija......csak nekem most kicsit fura h. ennyire nagy közömbösséget mutat Rónai iránt (ha v.mikor a dokiról van szó)....bár lehet azért, h. ne jöjjön rá senki mi volt közöttük,ez a valószínűbb...vagy csalódott Mátéban?
Tudod az a röhej, hogy nekem is volt olyan időszakom, amikor egyszerre 2 hölgybe is hó't szerelmes voltam....nemcsak testileg.... Majdnem bele is zavarodtam....
Hát....ha Viktor igazán szeretné Margitot,akkor max testi vonzalmat érezne Dóri iránt! De állítólag szerelmes is belé,tehát Margitot nem szereti! Úgyhogy....ez nem arról szól ,hogy 3 nő,1 pasi....hanem h. Viktor már eleve nem szereti Margitot és ennyi....akkor is beleszeretett volna simán Dórába ha nem laknak együtt!
Margit kiírása nekem is beugrott. Egy ilyen roppantul kínos helyzetben nemigen van más megoldás mint sürgősen munkahelyet változtatni. Margit, most minden bizonnyal össze fog omlani. Kérdés hogy a felocsudása után mit fog lépni. Az is pl. egy változat, hogy baromira elkezd hapsizni. Pl. visszajön Londonból Réka volt doki- pasija (most nem ugrik be a neve), simán kikezdhet vele Margit bizonyítván, hogy ő is van olyan jó nő mint Dori....Szóval bármi lehet.
Ezt a sok nö+1 pasi együttlakást akkor sem értem. Ráadásul valami minilakás az egész, úgy láttam, hogy még a 2 szoba sem normális különálló helyiség, hanem csupán egy félig nyitott válaszfal-szerűség van köztük, ráadásul a Margit+Viktor féle "szoba" egy átjáró. Szóval mindenképpen jobb megoldás lett volna a Füredi villában élniük.
ja - ha rövid időn belül jönnek össze, akkor Dóriban is csalódik
és ha Viola-féle összeesküvéssejtő akkor Nikire is ráfogja h tudja
baromi nagyot hibázott, mikor nem költözött Füredi-házba --- lett volna magánélet is, többet találkoznak és nincsenek szexis lakótársak, akiket lehet nézegetni...
Viktor így is a lehető legfájdalommentesen oldotta volna meg a helyzetet (jó, hónapokkal ezelőtt léphetett volna) - ha elveszi feleségül sem szeret bele újból sztem - válás = jogi probléma - ha nem most szakít, elvált volna vagy csalta volna a nejét > sokkal jobb h nincs gyerek, közös vagyon stb
viszont ez felveti Margit kiírásának az ügyét - sem a lakásban nem maradnék, sem a kórházban az ő helyében - ha Dóri meg Viktor összejönnek (ez egy több éves kapcsolat, nem egy kósza kufirc mint pl Kardos és Ivett között volt)
Margit valóban vak volt, ettől függetlenül sajnálom, mert egyben naiv is volt. Viktor volt az első pasija, hát bizony ez volt a tanulópénz. Azt már az elején sem értettem, hogy ha valaki együtt él egy pasival, miért kell oda még 2 másik jó nő is, akik tény és való jobb nők, mint Margit. Lehet azt is mondani, hogy nem ezen múlt, mert ha valaki akar, akkor úgyis félrelép. Ez is igaz, de tálcán hozni a kísértést azért mégsem kellene. Margit a naivitása és vaksága mellett egyben túl magabiztos is volt. Bár lehet, hogy ez nem is magabiztosság volt hanem nagyfokú naivitás, fel sem tételezte azt, hogy Viktor más nőre is szemet vethet. Igazad van a 4. pontban leírtakkal kapcsolatban.
1. Viktor testbeszéde régóta árulkodik arról, hogy valami nincs rendben köztük, nem dúl már úgy a nagy szerelem, mint régen. Ezt egy nőnek különösen érzékelnie kell.
2. Eleve nem hiszem, hogy ki lehet tenni egy pasit ekkora kísértésnek, hogy együtt lakunk két másik, egyaránt bombázó barátnővel (sőt, szerintem mindkettő, azaz Dóri és Niki is jobb nő, mint Margit). Az a csoda, hogy nem kefélte még rendszeresen mind a kettőt. Viktor tulajdonképpen korrekt volt, nem feküdt le Dórival (meg mással se), csak beleszeretett.
3. Azt is sejthette volna Margit, hogy ennek nem lesz jó vége, hogy ennyi ideig elhanyagolja a barátját. Jó-jó, hogy vizsgaidőszak meg munka meg minden, de akkor is kellett volna legalább néha időt szakítani a kapcsolatukra.
4. Szerintem Dórin is sejthetett volna valamit (mármint Margit). Enyhén szólva nevetséges volt, ahogy többször is beszélt neki az esküvői terveiről, miközben Dóri finoman szólva is mérsékelt lelkesedéssel válaszolgatott neki.
Na ezért állítom én, hogy Margit a vakság és butaság iskolapéldáját mutatta be.
Nem tudom különösebben sajnálni Margitot. A vakság és butaság iskolapéldáját mutatta be szegénykém. Az ilyen valahol megérdemli a sorsát.
Igaz, Viktoron is jót röhögnék, ha végül Dórinak se kellene. Ő is megérdemelné, ha két szék között végül a padlón találná magát. Ennyi ideig vekengeni, hogy mit tegyen, miközben két ilyen csaj között választhat...
Csábítás mindig lesz, ha most Dórit választja, legközelebb akkor meg jön más, hiszen rengeteg nő és rengeteg férfi van. Egy évig sem kitartani valaki mellett, akkor jobb is, kinek kell ilyen pasi?
Attól a két vidéki tahó rendőrtől mit lehet várni. Tele vannak előítéletekkel mindenki iránt aki nem volt polgármester a "világvárosukban. Magdika fejét meg majd telitömik minden hazugsággal, gügyögnek neki mint a főnővér tette. Holott meg kéne neki mondani mi az ábra a mamájával. No meg talán az sem ártana ha időnként meglátogathatná. Sem neki sem a mamájának nem tenne rosszat szvsz. De lehet most egy életre elvágta magát a gyerektől.
De nem biztos h. az a szál elvarratlan is marad....még a következő évadban simán lehet Rónai,sőt az összes többi évadban is!!! Vagy kiírták? Mert szerintem nem.
A Rónai-vonalon a forgatókönyvirók ejtettek egy szálat: nem derült ki, hogy mi volt a "szuperdoki" számitógépes-adatrögzitéses akciójának az oka (miután hónapok óta még utals szinten sem történikemllités az ügyről, joggal mondható, hogy értelme semmi :)). Emlékeztek? a doki valamiféle feljegyzéseket pötyögtetett a névvel-fotóval kiegészitett dokumentumokba. MIÉRT??? s a diktafon história is hamvába halt, pedig llehetett volna csavarintani rajta...
A probléma ott kezdődik hogy mindenki csak ötöl-hatol neki arról hogy mikor és hol láthatja a mamáját. Ha nem kérdez rá erélyesebben akkor most sem mondták volna meg hova lett.
Ez egy speciális eset. Nem lenne baj ha néha leültek volna vele és elmondanák hogy a mama kezelése épp milyen szinten van. Ellenőrzött keretek közt lehetne látogatni is. Akkor nincs ez a szökés. De akkor viszont nincs heteken keresztül tartó "nyújtás".
én nem értek valamit - egy értelmes 13 éves lány tudja h mivel jár az h az anyjával bújkált hetekig titokban > egyrészt felfogja h ha nem ad életjelet, miféle dolgoknak teszi ki a szeretteit > másrészt feltűnne neki h ha az anyja arra kéri h menjen vele az adott körülmények között (nincs hova menni - nem szól senkinek, nem engedi h telefonáljon), akkor az nem beszámítható ehhez képest furcsa amit csinál Magdi (nem azt mondom h érthetetlen a szeretet a mami iránt - de akkor látogassa meg - ill. annál előbb együtt lehetnek, minél hamarabb megggyúgyul/normális életet tud élni a mamája)
Pontosan. Minden részben kikötött idő szerint kell beszélni a pályázatról. Erről voltak cikkek is. Épp ezért (állítólag) a konkurens sorozat nem fogadta el a támogatást.
Én biztos műveletlen vagyok, de spec én Hujbertet a koris műsor óta ismerem. Baromira idegesített, hogy ott is mindenki őérte volt oda, nekem meg baromir nem volt szimpi.
Ez a JB-ben sem változott meg, most sem szimpatizáálok vele, sem Rónaival.
Viszont múlt héten láttam a hal a tortán-ba, ott viszont szimpi volt.
A Rónai szerep számomra túl nyálas, nem szeretem. Azért fog csak hiányozni, hogy egy emberrel kevesebben lehet mosoylogni. (Azok a szemhunyorgatások:-))) stb...)
Jó lenne tudni hogy mikor fizetnek a büfében? Én még soha nem láttam. Lehet hogy a büfésnéninek annyi pénze van hogy tud hitelezni, és nem okoz neki gondot az árubeszerzés? Vagy a mostanában divatos "görgetést" alkalmazza? Beszállítóknál elképzelhető, de a közértben? Vagy ő is a saját sajtos szendvicsét eszi odahaza?
nekem a hujber pl egyaltalan nem szimpatikus, soot.
violaval nem az a baj, hogy nem figyelt krisztara, hanem az, hogy az emiatti buntudatat a ronai elleni -eddig megalapozatlan- kereszteshadjarataval probalja ellensulyozni. ebben a szituacioban nekem - az egyebkent unszimpatikus- ronai a szimpatikus es viola a roppantul idegesito hupi.
raadasul a szineszno sem brillirozik viola szerepeben. inkabb olyan semmilyen. mert pl laura karaktere rettenetesen irrital de azt gondolom, a szineszno remekul alakitja ezt a sebezheto, psziches problemakkal rendelkezo, instabil, onzo amde megis ragyogo not. viola eseteben sajna sem a karakter sem a szineszno nem tul kiemelkedo.(szerintem:o)
Kriszta nemcsak hogy ludas a dologban, de végig hihetetlenül ostobán viselkedett. De: nem hibáztathatod azt, aki meghalt. Ő már alaposan megfizetett a saját hülyeségéért.
Na végre, ahogy a következő rész beharangozójából látom, végre megtalálják Magdikát (meg az anyját). Ezt az ügyet is a végsőkig elhúzták, eldramatizálták, enyhén szólva untam már egy kicsit.
És speciel baromira NEM vagyok belezúgva Hujberbe, sőt még csak nem is szimpatikus különösebben. A véleményem kizárólag a filmbeli RINÓra vonatkozik, és NEM HUJBER védelmében. Amúgy meg nem védem Rinót, csupán azt írtam, hogy Kriszta is alaposan ludas lehet a buliban.
Tulajdonképpen van itt köztetek valaki, aki nincs belezúgva a Hujberbe? Mert úgy látom, szinte mindenki tud neki újabb és újabb mentségeket találni. Szerintem ő maga (mármint Rónai) árulta el leginkább a viselkedésével, hogy bűnös. De hát így nem sok értelme van erről a témáról beszélni, ha mindenki elfogult.
Szerintem Rónai jó karakter....(vagy jó karakter volt).....én erről csak ennyit mondok,mert ha jót mondok róla,akkor elfogult vagyok meg ilyenek....!
Szegény Magdika! Szerintem csak azért mondja azt az anyjának h. vele akar lenni,nehogy a dilis mami hülyeséget csináljon...vagy azért van vele mert szereti az anyját....de lehet h. csak sajnálatból? hát....ki tudja....
Ehhez a Kriszta- Rino féle dologhoz még anyni hozzáfűzni valóm van, hogy pl. a mi osztályunk (8-ban - 1995)-ben 3 lány volt, aki nem töltötte be a 14-et (1 júliusi, 2 augusztusi volt)Ebből az egyik, + vagy 4 lány 18-19 éves fiúkkal jártak. Volt aki jóval többnek nézett ki 14-nél, de volt aki nem.
Néha élvezték is a fiúk, volt, hoyg röhögtek a hátuk mögött, stb...
PErsze volt, hogy megszivatták őket ( gyerek nem lett, meg ilyesmmi) de annyira bántotta a lelküket, hogy sokáig más irányba mentek, amikor meglátták egymást, stb....
Szóval simán elhiszem, hoyg Rónai nem emlékszik Krisztára, mert...
Ki tudja, hány csajt vihetett ágyba 1-2 edzőtáborba, stb.... + egyébként sem olyna jó a pasik arcmemóriája.
Kriszta meg simán kinézhetett többnek 13-14 évesnél, kinézem belőle, hogy kikezdett, azaz ő mászott rá Rinóra.....
Oké, talán van benne valami, hogy Viola egy kicsit magát is felelősnek érzi a történtek miatt. Akkor is, meggyőződésem, hogy max. 1%-ban felelős a történtekért, 99%-ban pedig Rónai. A műtétet pl. én is biztos igyekeztem volna megakadályozni a helyében, hiszen az egy értelmetlen hülyeség lett volna. Most őszintén, akkor gondolta volna egyikőtök is, hogy ezután Kriszta öngyilkos lesz? Szerintem nyilvánvaló, hogy ő sem gondolhatta.
És hogy nem figyelt a barátnőjére? Miért, ti mindig figyeltek az ismerőseitekre, barátaitokra, barátnőitekre? Már megbocsáss, Motun, de ez hülyeség, emiatt elítélni valakit.
Vica: "az én agyszüleményeimért az az idióta mondat felelős, amit Rónai elpottyantott Viktornak - na meg hát nem egy optikai környezetszennyezés a Hujber..."
Itt a lényeg: a Hujber, azaz Rónai csinálhat akármit, neked akkor is szimpatikus lesz. Az a bizonyos mondat szerintem egyszerűen csak arról szólt, hogy valamit mondania kellett. Én se vártam, hogy rögtön térdre borul, elsírja magát, és bevallja, hogy mekkora szar alak.
Ha merevrészegre itatták akkor nem biztos hogy emlékezett volna "Rino" arcára. Mert az esküvőn fedezte fel arcról a dokit. Bár attól még lehetett részeg.
Viola nem a Rinó iránti hatalmas felháborodásában és Kriszta iránti kegyeletből "kereszteshadjáratoskodik". Keményen érzi legbelül hogy nem figyelt az "állítólagos legjobb" barátnőjére. Untatta az állandó "Rinoskodás". Az sem volt a legszerencsésebb megoldás hogy beleavatkozott a műtétbe.
Teljesen igazad van, ez nekem is megütötte a fülem, csak valahogy nem reagáltam rá. Aki a 8. után elballag, az minimum betöltötte a 14 évet, sőt sokan évvesztesként, akár a 15 -öt is. Amúgy meg gondolom nem olyan partira mentek, ahol tényleg pl. a Kockáskülű nyúl rajzfilmsorozatot nézegették, hanem gondolom eleve benne volt egy kis kicsapongás. Kriszta sem egy zárdaszűz típusnak nézett ki, gondolom netán az is benne volt a buliban, hogy --versenyezzünk, ki veszti előbb el a "lányságát", és lehetőleg minél menőbb pasival --. Tuti, hogy Rinó nem követett el erőszakot, max. ő is be volt nyomva.
Viola és láthaná már ezt a dolgot kicsit reálisabban.
Amúgy meg azért arról se feledkezzünk meg, hogy sok hülye kis csajszi pont úgy akarja a pasit magához kötni, hogy teherbe esik. Ok, talán ehhez még Kriszta akkor túl fiatal volt, és nem ez motiválta. -- zsiráf naccsád totálkár !
az én agyszüleményeimért az az idióta mondat felelős, amit Rónai elpottyantott Viktornak - na meg hát nem egy optikai környezetszennyezés a Hujber...
Viola-ügyben meg az zavar h előtte tett magasról a Rino-ügyre, zavarta az egész, jóformán a saját "legjobb barátnője" idegesítette... meg kellett halnia Krisztának h komolyan vegye? Viola lelke sem lehet olyan könnyű - miatta mondta le Máté a műtétet, aminek az ál-öngyilkosságnakk indult valós öngy. lett a vége (nyilván persze nem az a gond h valaki munkaidőben a munkáját végzi, de pont annyira érdekelték Kriszta kirohanásai, h az üres Macsekban sem hiányolta volna a barátnőjét)
Esküszöm, a hozzászólásokat olvasni néha még sokkal szórakoztatóbb, mint magát a sorozatot nézni. Ennyi sületlenséget összehordani, főleg amikkel a rendkívül népszerű Rónai doktor urat próbáljátok védeni (főleg Vica és princess), ez már tényleg nem semmi!
Csak hát sajnos a sorozatot nem ti írjátok, mindez csupán az élénk fantáziátok, meg persze a jóképű dokival szembeni elfogultságotok szüleménye.
Szóval, félretéve a fiktív sztorikat: kedvenc doktorunk anno lefektette (és felcsinálta) a 13 éves Radó Krisztát. Azt én sem hiszem, hogy megerőszakolta volna, de az eset akkor is megtörtént. Hogy hány évesnek gondolta (ill. hány évesnek nézett ki a lány), az valóban más kérdés, de valószínűleg Rónai/Rinó maga is pontosan tudja, hogy ez a körülmény őt semmi alól nem menti fel. Ezért is fogta ilyen gyorsan menekülőre a dolgot.
Másrészt nem csak emiatt bűnös. Amiatt is, hogy amikor Kriszta újra előkerült, akkor is letagadott mindent, azt is, hogy valaha látta. Pedig ha nem ilyen szemét, jellemtelen tetű, akkor alighanem a lány élete is egészen másképp alakulhatott volna (pontosabban nem menekül öngyilkosságba).
Violát pedig igenis meg tudom érteni. Nekem úgy tűnik, egyikőtök sem tudja beleképzelni magát egy hasonló helyzetbe. Vajon benneteket nem viselne meg, ha egy nagyon közeli ismerősötök/barátnőtök váratlanul, fiatalon öngyilkos lenne és meghalna? Nem is próbálnátok keresni a bűnöst? Ebbe próbáljatok meg belegondolni, ha egyáltalán képesek vagytok rá!
de én nem értem h a 14-en mit vannak felháborodva - nekem a szövegből (többször meghallgattam, mert akkor is furcsa volt) az derült ki h nyolcadik évvége után volt a kirándulás (ilyen "uccsó parti együtt") - na most aki elballagott és még nincs 14 abból kevés van (az augusztusiak biztos h évvesztesek, de lehet h a júliusiak is) kb egy hónap lehetett max Kriszta szülinapjáig sztem...
na most talpraesett 14 éves csajszinak kell lenni, finoman szólva, h menő pólósgyerekek figyeljenek az emberre - nem hinném h két kockásfülűnyúl-epizód között vágta hanyatt Krisztát (valaki) - az télleg bűn
ja és arról sem feledkezzünk meg h mi van ha Rónai TÉNYLEG nem emékszik, mert be volt nyomva
én inkább vmi olyasmire gondolok h szegény kiscsajt vodka-naranccsall merevrészegre itatták és kb olyan állapotba került mint Niki (ok - ott randidrog is volt) különben nem lehet h mindenki Rino a csapatban - mármint a csapat neve volt Rino és a Rónai véletlen? (vannak állatneves csapatok - Hawkes, Vadkakasok)
Némelyik 14 éves lányzó simán ki tud nézni 18-nak is. Smink, pia,.stb. Kriszta szerintem ráizgult Rinóra, imponált neki egy igazi férfi, és szépen kikezdett vele. Rinó pedig hagyta magát. Szerintem sem volt semmi erőszak.
De ezek közül egyik igazán kiderülhetne, már csak azért is, hogy Viola, megszállottságával együtt elmehetne a búsba hűsölni, mondjuk a Japán hegyek közé, aztán a következő szezon legvégén jöhet vissza, amikorra végiggondolta, hogy kit miért és mivel rágalmaz meg. Én abszolute el tudom képzelni az a.) verziót is egy olyan emberről, akinek korábban az volt a legnagyobb élvezet, hogy húzza a pasikat a szórakozóhelyeken.
én is emlegettem már vmi hasonlót és teljesen egyetértek... a) az sem biztos h Rino lefeküdt Krisztával (lehet h télleg Mátéért rajongot, de ha pl volt egy kis pia akkor lehet h a fél csapat átment rajta és K. csak szerette volna azt hinni, h Rónaival volt) b) ha le is feküdt Krisztával, nem biztos h tudta h nincs 14 - az nyílván látszik h vki nem 22, de az h 14 vagy 16 azt nem olyan könnyű eldönteni - pláne ha legurult néhány kör alkoholtartalmú ital
Nekem ez a Laura-Nándi- Anett hármas már kezd unalmas lenni,bár ez nem is létezik csak az Anett-Nándi páros,de ezt Laura képtelen felfogni...erről ennyit!
Rónai még most sem bizonyítottan bűnös....lehet hogy csak azért ment el,nehogy a szakmája kárára legyen ez az ügy....ha Viktorék szétkürtölnék! Vagyis jó lenne ha ez lett volna az ok,és lenne valami magyarázata,később pedig visszajönne!Ja természetesen Helenhez,aki NEEEM kavar és nem üzletel Fehérrel ....
Na én jó kis sztorit gyártottam:D....de azért jó lenne ha így történnének a dolgok! (vagyis nekem bizti jó):D
Nmetom, ebben mi a kínos... Laura elhagyta Nándit, az egy évig szenvedett, aztán mikor feladta, betoppant Laura. Visszafogadta, megpróbálta újra, nem ment, lelépett, újrakezdett. Ez az ügy senki másnak nem kínos, egyedül Laurának, főleg a jelenet egy kórházban, egy munkahelyen... broáááá.. én mindenesetre a jelenetet rendező nőt nézném le, ő az, aki nem tud viselkedni.
a mamat nem a zoldseges ismerte fel hanem egy noverke velte latni oket a parkban - tevesen.
viktor vergodik eskuvoileg de nem tudott dorival beszelni mert a mit sem sejto leendo ara elcibalta.
nem ertem egyebkent miert kell ronait elore elitelni. amit lehet tudni az az, hogy valszeg o volt az a rino, aki a kiskoru krisztaval anno lefekudt 1x amikoris kriszta teherbe esett tole. egyaltalan nem tudni azonban, hogy tudta-e, hogy kriszta kiskoru, vagy a lany letagadta a korat...nem tudni, hogy tudott-e a terhessegrol. az nem valoszinu hogy eroszakoskodott a lannyal mert kulonben az nem lett volna ennyire szerelmes bele. ugyhogy en siman el tudnam kepzelni, hogy kriszta kikezdett egy jokiallasu vizilabdas sraccal es letagadta a korat..a jokiallasu vizilabdas meg szepen hazament az edzotaborbol fogalma sem leven hogy az egyejszakas bulibol csimota fogant. hisz kriszta a nevet sem tudta, tehat jo esellyel nem nagyon talalkoztak utana. hallottam en mar olyanrol hogy az anyanyi 14 eves rajongasbol idosebbnek hazudja magat aztan kesz a liliomtipras.
nem jo kulonben hogy ronait kiirjak (kiirjak?) mert igy is keves a pasas. ott az a sok liba a macsekban, meg a noverkek, pasi meg egy szal se.
Anett szerintem is visszapofázhatott volna, bár nekem az volt az érzésem, hogy azért hallgat, hátha akkor megússza a megalázó jelenetet. Azt hiszem, miután Rozika mindent hallott, mostantól Vidovszki gazdasági igazgató magánélete nyitott könyv. Jaj de kínos!
Üdv, Motun! Magdi anyja valóban megpattant, és most együtt bújkálnak valami erdei házban, de a mamát felismerte a zöldséges, és most el kell menniük a házból. Közben a rendőrség nyomoz, Füredi és Lenke kaptak egy hívást tőlük, és most ők is kimentek a nyomozás helyszínére, ami telejesen úgy néz ki, mintha valami erdős részen lenne, úgyhogy szerintem jó nyomon vannak.
Pétert perelik, viszont nagyon úgy tűnik, hogy Péter valami peren kívüli megegyezésre hajt.
Viktor és Dóri? Nem jut eszembe, pedig biztos volt valami.
Mi van a pályázattal? Én csak azt tudom, hogy Helen azt szeretné, ha Péter is elkészítené a saját pályázatát.
Kiderült, hogy Rónai valóban Rinó, és ezt már a pimasz nagyarcú plasztikai sebész sem titkolhatta tovább, úgyhogy megfutamodott, és beadta a felmondását a szeretőjének. Azóta nem nagyon láttam. Biztos kiment Kriszta sírjához.
Végigolvastam a hsz-eket és amint látom nem maradtam le semmi egetrengető fordulatról.
Laura továbbra is élősködik csak most már egy elmebeteg élősködő. Jó taktika mert ha valami maradandót okoz Anetten nem ítélik el mert beszámíthatattlan. Okos.
Látom még mindig keresik Magdikát. És az már kiderült hogy a kedves mama is megpattant??? Ha meg igen, akkor hogyan egy zárt intézetből??
Nem láttam értekezést a fődokit beperelni szándékozó feleségről. Most van per vagy nincs.
Viktor és Dóri ...velük mi van?
Olvasom hogy valami gebasz van a pályázat körül??? Mi az, már kiderült?
Ja és még mindig nem bizonyította be Viola "Rino" sötét múltját? Ebbe bele fog betegedni, és megy Magdika mamája mellé a gumiszobába.
a laura-anett jelenet nem volt valami eletszeru. laura jo volt, de anettre eddig nem volt jellemzo hogy igy meghunyaszkodjon. igazan beszolhatott volna a nagysasszonynak ahelyett hogy lehajtott fejjel pislog korbekorbe.
Akkor Réka visszavághatna Kardosnak, bár sztem Kardos megvonná a vállát (remélem) Zólyom meg nem annyira vágyik családra - sztem - így nyilvánvaló, hogy egykét ketymety után visszarohanna Réka meg a sirámai miatt londonba :) Késtzer elhötyögné, hogy jajj, szegény gyerekek, mennyire aggódom, te bezzeg... a pasi meg csapotpapot otthagyva világgá rohanna :))) Dejó lenne :) Ilyet miért nem írnak bele? :)
Ja...hát nem úgy értettem h. Helen nem fog vele üzletelni....csak szeretném ha nem tenné....dehát a kényszerhelyzet oda vezetheti hogy üzletet kössön Richárddal :S......Fehér egy erőszakos f***sz :-)
Laura télleg becsavarodott - de ezt már Klári is megmondta...
szép volt a Helen-Richárd-jelenet --- bírnám ha kiderülne h Fehér nem csak biznyec-ügyben keresi Mrs. Tanakis társaságát... és nagyon remélem h nem írják ki Róanit, ha mégis, akkor csúnya húzás volt az a beszólás (nem tudod h mit tagadtam le blablabla) - szegény nézőt így átverni...
Nem emlékszem,hogy olyan nagyon számon kértek volna rajta bármit is :( Pedig eddig csak unszimpi dolgai voltak. Viszont a színésznő remekül alakít :) Szinte elhiszem,hogy van ilyen élősködő p...csa.
Lehet, hogy Barbara.... Ő sem egy észlény, de még mindig nagyságrendekkel több esze van mint az anyjának. De hát mit lehet várni ettől a nagyságától? Egész életében eltartották nem is akárhogy, kiszolgálták, más dolga sem volt, mint VÁSÁROLNI járni! Épp itt az ideje, hogy megkapja a saját jókoar "pofonját".
Ez után az itermezzo után majd mindenki úgy csinál,hogy jajajaj,szegény elhagyott zsizsi. Komolyan mondom,itt vagy mindenki feledékeny, vagy ....nem is tudom. Tényleg,ma ki vigyázott a kisgyerekre? Az anyja jobbra el, a többiek is mentek melózni.
Basssssszus, ilyen nincs!! Milyen alapon tart ez az agyament Zsiráf erkölcsi prédikációt?? Hosszú évekig csalta a férjét. Szó nélkül lelépett. Majd kitartatja magát. Ultragáz!! Üssék le, könyörgöm!
Nekem is, de nem mertem szólni, mert lehet, hogy valami baromi menő AKÁRKi tervezte, és ez e legújabb trendi, csak én le vagyok maradva...:-)))
Amúgy Zsúfi cuccai és néha baromi rondák, mondhatni közönségesek, leginkább utcasarki dizájnra emlékeztetnek.
Az meg külön érdekes, hogy majdnem minden nőnemű lény, totálmélyen dekoltált felsőt hord, meg szuperminit, és puncinacit, még télvíz idején is. Mondjuk itt eléggé beltenyészet van a munkahelyeket illetően, de tuti, hogy egy közintézményben, vagy egy magára valamit adó multinál simán közölnék, hogy a kisasszony ugyanmár öltözzön fel rendesen:-))
(ok, tudom, hogy csak BK, és a pasiknak is kell valami csemege...:-)
A jelmezesnek nem kellett volna Gregor Bernadettre lila szoknyát és narancssárga felsőt adni. Ha én mennék egy ilyen szinösszeállításba lévő nőhöz divattanácsot kérni, a látvány után már otthagynám.
Szerintetek Rónai felhívja majd Helent? Amúgy Helen majdnem lebukott mikor v.mi olyasmit mondott Klárinak, h. pedig sosem mondta azt,h..... Klári meg kérdezte hogy mikor sosem?:D Helen meg már azt se tudta mit mondjon és : hát mondtam h. semikor xd
Jó kérdés. Mondjuk szerintem Judit Árpira csak egy jó barátátként tekint,vagy egy kedves betegeként nem tom...de mikor pl Elvira azt mondta hogy még a vak is látja....és Judit meg félbeszakította! De lehet hogy ha mégis bejön neki Árpi,akkor nem akarja a pletykákat. Bár szerintem nem szerelmes Áripiba,de majd kiderül.
helen ugye anno az usakokban a tisztesseg mintakepevel a mi jo foorvosunkkal csalta laurat (pontosabban a foorvos csalta laurat helennel) es reszben azert jott vossza hogy megszerezze a dokit.
de amennyi esze van ennek a dávid-gyereknek, még csak el se mondja, hogy édesem, ne lódíjjámá... beszéltem anyáddal. hol is voltál???
Csak néz ki a fejéből értelmesen... :((
és a fődoktor bácsi.... megnézném én a férjemet, mennyire lenne toleráns, ha a legjobb barátjával lelépnék, szülnék az új pasinak egy babát, aztán babástul eltűnnék, és végül, mintha ez lenne a legtermészetesebb, újra visszaköltöznék a családi fészekbe babástul és elvárnám, hogy eltartsanak, elnézné, hogy mindenkit sértegessek, és legfőképp, hogy megértsék a lelkemet :))) sajnos az enyém tuti nem ennyire toleráns.... :((
Klári tök jól visszavágott Laurának....szerintem már senki nem tartja normálisnak a nagysasszonyt....Viola még most is hülye....Rónai is bolond mert otthagy egy olyan nőt mint Helen....Füredi túl sokat idegeskedik,már ígyis dörzsölgeti a mellkasát a szíve miatt:(......Réka tyúkanyóskodása most ütött vissza....ő keverte ebbe a "Magdika ügybe" Ádámot...:S , Péter túl empatikus Laurával (de azért szeretjük :)). Az utóbbi részekből sajnos én is csak negatív dolgokat tudtam levonni....bocsi
Jah de volt jó is : a millió dolláros baby (alias lindácska) lebukott Dávid előtt! :D:D:D
Az tök jó,mivel nekem is Helen a favoritom.....de nem tom nekem Fehérrel fura lenne Helen:D ....de mondjuk ha nem látom,Rónaival se tudtam volna elképzelni :D,és tényleg jó lenne ha mégis jól jönne ki Rónai ebből a "Rinó ügyből"!!!
csak derülne ki h Rónai ugyan Rino de mégis van vmi félreértés (mondott vmit Viktornak, mikor megtudtuk h tényleg ő Rino) Viola fejét megnézném :) olyan idegesítő az "én megmondtam"-szöveg
ja és szervezzenek be megint egy kis eksönt Helennek - ha nem is Rónaival (de őt is jó nézni), legalább Richárddal vagy nemtom
ne érts félre - én imádom a Fődokit még nézni is, lettem volna Nagyváradi Erzsébet helyében (aki szintén jól játszik és Klári-karakter is ok, sőt az egyik legéletszerűbb) 1-2 jelenetben
de a kedvenc szereplőm Helen - jól meg van írva - nem az az egyszerű, buta vagy naiv nő plussz meg van áldva némi szarkazmussal és fekete humorral - a Tallós nagggyyyon jól játszik és csípem a negatív figurákat
Árpi még SZINTE nem is nyűglődik (én a szarakodást Judittal kapcsolatos ügyekkel azonosítom) - sokkal rosszabb volt Péter meg Klári tavaly
- az egy dolog h az elején (asszem két éve) csak vigyorogtak egymásra, de randi nem volt --- kb nyártól (mikor Laura eltűnt, Nándi is elköltözött, Péter visszaköltözött, Klári már a villában lakott) egy háztartásban éltek - vmikor 2006 télen már (!!!:P) vmi smár is, amit látott Judit és balhé volt - de ez után is el kellett telni több mint fél évnek h legyen egy közös orgazmusuk...
bezzeg a mi plasztikai sebészünk csak fogta magát és egy kis irodai nyálpingpong után hanyatt vágta a Főnökasszonyt - szegény Helen, ha Rónait kiírják, akkor megint unatkozni fog esténként
Hát mostanában tényleg semmi jó nem történik + a felroroltakon kívűl szerintem még Helen is ki van borulva Rónai miatt,vagyis szerintem nagyot csalódott....mert ha jól tudom a sorozatban még nem volt senkivel sem + senkibe sem volt szerelemes....
Jajjj.. most nézem vissza az utolsó részt, ami fent van a tv2 oldalán. Ezt az árpi-féle nyűglődést képtelen vagyok nézni. Irtózat, amit felnőtt emberek művelnek a sorozatban :) De aki írja, az is egy lökött, legyenek csakis és kizárólag ilyen kapcsolatai a való életben is :) Egyébként valami hihetetlen, hogy csak a szarok történnek a sorozatban. Nézzük, kik vannak kiborulva: - réka - lenke - viola - a doki (dóri és az esküvője miatt) - dóri (a doki miatt - árpi - a csaj az információs pultban, sztem ő ahogy van a világra mérges - náni laura miatt - laura nándi miatt - laura lánya az anyja miatt és részben még a lelépő pasija miatt És a történések: gyerekek tűnnek el, betegeknek kilátástalan a helyzete, stb Úgyhogy leszöhegezem, ez egy kibe&@#>tul pesszimista sorozat.
sztem látjuk mi még Rónait a sorozatban - a nyári szünetig tuti...
amikor mennek a betűk a végén, akkor Hujber az első csapatban van --- ergo van szerződésre az egész évadra, nem csak epizódokra (mint pl a Tallósnak vagy a Gesztesinek)
a nagy "események" történésekor belemászik a kamera a szereplők fejébe és sztem is fontos a "nemtod mit tagadtam le"-ügy
más: annyira jó h Barbi sem bírja elviselni Laurát - úgy viselkedik, mint egy őrült, de legalább lesz Magdika mamájának barátnője a vigyorgóban, ha Laura Nagysaasszony így fojtatja
Ozsgyáni Mihály vette át a "Holdbéli csónakosban" Kaszás Attila szerepét. O.M. Nagyon szépen énekel. De nemcsak ő hanem Marton Róbert is.Boccs, Kardos doki..
Tényleg mi a francnak mondod el mindig az aznapi tartalmat. Ezek szerint ott dolgozol. Ez nem szerződésszegés????Hm..
Ezt a tragédiát! Szóval kedvenc doktorunk felmond? Hát ezt nem is tudom, hogyan fogjuk kiheverni! Azért mindenesetre köszi, princess, hogy rendszeresen előre tájékoztatsz bennünket a várható eseményekről, így legalább már lassan fölösleges is lesz megnézni a következő részeket, hiszen mindent tudunk előre. Bár azért bocs, de én személy szerint nem bánnám, ha ezentúl inkább a tv-ből tudnám meg, mi fog történni.
A mai részben Rónai felmond,Helen magyarázatot követel tőle....de szerintem Rónai maradni fog,ha nem is kórházban, de a sorozatban szinte biztos,mert a következő részekben is lehet róla olvasni!
A témától eltérve kiváncsi vagyok rá hogy Rónai mit mondd majd Viktornak! De még mindig lehet, hogy nem Rónai volt anno Krisztával,mert azt mondta Viktornak (a bemutatóban) hogy ,te nem tudod miért tagadtam le (és itt a Rinó becenévre gondolt,asszem)!!! De ha megnézzük a mai részt,talán többet tudunk!
Állítólag, vagyis a következő részek tartalma szerint rendbejön a Helen-Rónai viszony,és később Helen nem fogadja el Richárd ajánlatát a Kft-vel kapcsolatban...:)
Helen + Rónai vagy Richárd? xd = Love....szerintem ez nem kérdés h. Rónai illik oda,mert Richárd nem is érdekli Helent....hihi....kár Rónainak ezen rágódnia,úgysem Richárd a nyerő!
Hát igen....szegény Helen alig győzte mondani hogy Nándi azt is elküldtük, meg ez se-az se hiányzik...:) Meg Nándi szerintem ebben az Eu-s pályázatban nem nagyon hisz....vagy csak nem akar ábrándokat kergetni? :)
Most tényleg azért kellett Ibolyának az öcskösre vigyázni, mert Laura betért a kocsmába Barbival hajba kapni? Mi volt az, amit otthagyott Nándi a kanapén?
Szilvia (az új sclerozis multiplex-es nő) nem is színész,csak meghírdettek valamelyik magazinban egy forgatókönyv író versenyt,ahol az ő története nyert,magyarul be kellett írnia magát a Jóban-Rosszbanos sztoriba....és nem sokáig fog szerepelni. (tudomásom szerint)
Ez az új sclerozis multiplexos nő! A színészi teljesítménye kb. mint egy 10 éves tök tehetségtlen gyereké, akit azért megtesznek az iskolai színelőadáson Juliskának a János Vitézben, mert olyan szép kislány és jó tanuló meg soha sincs vele gond.
Hát...Viola?! Csak a szokásosat csinálja....most pl Rónainak egyszerűen odaadott a jó kis szövegével körítve Krisztáról egy régebbi képet,h. valljon be mindent Rónai stb....
Juj, zjlanak az események, mint látom:-) Mióta Eb-van, nem láttam egy részt sem. De amint olvasom, nem maradtam le sook mindenről.
Láttam, múlt héten pár percet az egyik részbő. Ki volt az a csaj, aki az Ivettnek beszélt arról, hogy egyedülneveli a ygerekét, stb..... Vele is lesz valami, vagy csak valami töltelék emberke volt.
Végr ma megint folytatódik...kiváncsi vagyok Viola rohamaira megint....hogy mivel jön elő ....gondolom ugyan azzal :S ....+ Helenék hogy békülnek ki :)
sztem richard meg mindig odavan lindaert. legalabbis erre utalt nehany jel mikor azt hallotta hogy dviddal kavar. mennyire elismeroen nyilatkozott most is a parti utan, hogy lindanak a felso 10000 a termeszetes kozege.
es mivel linda egy penzehes kis liba es szerinte is a felso 10000 az o kozege, rihard vissza is fogja szerezni ot azzal, hogy megadja neki azt a csillogast meg penzt amit a csaj szeretne. david meg megint hoppon marad.
Jajj, Rékát bírnám, ha pofáraesne, sztem érzi a vesztét, nem véletlenül kérdezgette a (Gregor Berni neve mi is?) izékét :) Lenkét, Violát kiírhatnák, mindegyik egy nagy nulla a sorozatban, szerepük sincs már, csak bekavarnak tök életszerűtléen dolgokkal nekünk a forgatókönyvírók, hogy ne vesszen a karakter, pedig sokkal érdekesebb dolgokat is kitalálhatnának. Na, Laura egy másik szép piskóta, remélem Nándi egy modern Lúdas Matyi és legalább 3x veri vissza :) Köztük az egy az legyen, amikor elpereli tőle a gyereket :)
Jah, mert akkora blődséget írtál, hogy az csak na.... de mindegy, ugorjunk. Remélem, legalább megjegyezted, hogy nem osztogatunk drogos jelzőket azokra, akik nem drogoznak.
Már második napja ez megy: miért drogos,miért nem + miért az idézőjel ,miért nem....:S . Mostantól tényleg ez lesz a téma? Szerintem inkább a sorozatról kellene hogy beszéljünk...ha nem baj!
Igazad van nem fogalmaztam elég pontosan! Richárd a Linda ügyet illetően teljesen jól jár el, én a Helennel kapcsolatos dolgainak nem örülök, és itt a drogos nem szószerint értendő,de bocsi nem raktam idézőjelbe....szóval "drogos". :)
Szerintem Richard egyáltalán nem drogos. Baromira jó lenne ha jó alaposan megszivatná Lina-bébit minden szempontból!:-)))
Nem tartom kizártnak, hogy Linducika számára valami jó kis kufircolóst "állást" talát ki. Lindabébi megdolgozza az ősi szakmával a lét, és tejel Richardnak. Lindababából ezt lehet kihozni, mást nemigen, ehhez viszont jól ért.:-))) Igy szépen visszacsorog a pénzt Richardhoz.
Lenkéék agyament bugyuták, hogy nem jutott eddig eszükbe, hogy Magdi anyuci szépen megpattant a zárosztályról.:-)))
Viola teljes defekt, pszichiátrián a helye, (Magdi anyja úgyis meglépett), szóval van üresedél:-))
Laura: alapos szivatást érdemelne, mondjuk degeszre vásárolja magát (máshoz amúgy sem ért), és kiderül, hogy a bankkártyán egy fillér sincs...:-)))
Réka: a nagy naíva társulhatna Margittal. Mindkettő jól pofára fog zuhanni hapiügyben.
Ez a drogos Richárd mindenkit tönkretesz maga körül!!! De úgysem éri el a célját mert lesz valami dolog a Kft-vel kapcsolatban,amit Helen nem fogad el, Rónaival pedig ki fog békülni és újra dúl majd a "love"!!!
kéremszépen, írja már be valaki, ha Violát kiszedték a sorozatból, vagy egyéb módon leállt a Kriszta-mániájával, mert nem, egyszerűen nem bírom elviselni, olyan szinten idegesít, hogy az egész film élvezhetetlen lett számomra, és már rajtam is az őrület jelei mutatkoznak, ha meglátom azt a h.p--t.
Hát Viola az egy kész "szellemi fogyatékos"!!!! Odaadja Rónainak az ő kis Krisztikéje képét, ráadásul Rónainak még el is kellett tennie, mert éppen visszaért Helen!
szvsz az ügyvédnő nem érzi szarnak a kórházat csak pénzéhes, és lát egy hatalmas esélyt a "kifosztására" mivel most hogy a férje "beszédképtelen" nem tud pénzt keresni és be van tojva hogy nem tud mit "enni".... sőt azt mondom hogy a férj állapota tizedrangú dolog, hisz a "kedves" feleséget az háborította fel a legnagyobb mértékben hogy a férje mint menő ügyvéd most nem tud beszélni és ezáltal pénzt keresni.....
Nem tévedsz. Sőt. A vásárlást is Nándi számlákáról vették le. Laura meg is jegyezte hogy ez a férjem kártyája és remélem van rajt még a napi limitből. Hát nem tudom mennyi nekik a napi limit de elég szépen költekezik Laura ha félő hogy a végén jár.
Ez a Réka nem normális. Nem meghívni Anettet? Egy normális ember el sem megy egy olyan helyre, ahová a párját nemhívják meg, mert a kapcsolatuk nem úgy kezdődött, ahogy a házigazda szerint kezdődnie kell egy kapcsolatnak.
Akkor most valaki javítson ki, ha tévedek. Laura Nándi pénzéből fizeti a baby-sittert, hogy távoltartsa a fiuktól Nándit. Szal. Nándi fizeti a saját szivatását.
Nah igen....én meg kiváncsi vagyok, Rónai hogy magyarázza ki magát Helennek,abból amit a Macsekban Viola Rónainak mondott és Helen is hallotta egy részét !
Ugyan már, ki szólhatna be Nándinak, ha letiltaná a bankszámláját? Ha Laura legalább engedné látni a gyerekét, akkor annyit jogosan elvárhatna, hogy egy összeget átutaljon minden hónapban, amivel a gyerek eltartásához hozzájárulna. De akkor is csak annyit és nem többet, hiszen nincsenek már együtt, gyakorlatilag semmi közük egymáshoz. Viszont amíg a gyereket sem engedi látni Nándinak, addig egy fillért sem kéne kapnia. És egyrészt senkinek semmi köze nem lenne hozzá, másrészt szerintem egyből észhez is térne a picsa, ha rájönne, hogy nincs miből költekeznie.
Réka megszólalásában csak az a furcsa, hogy korábban éppen ő volt az, aki bátorította barátnőjét, Anettet, hogy hajtson rá Nándira...
Viola most mindenkit megutál aki bemegy a Macsekba? Fehér Richárd....na jó őt eddig sem szerette xd....Rónai,ezt már megszoktuk,de h. Dórának is beszólogat, már csak Helennek szólna be az jól helyretenné Violácskát.... :D....
Pongrácz fődokitól kezdve mindenki. A 4467-ben Vica1989 egy részét meg is válaszol- ta a kérdésnek. Pongrácz is azt mondta Nándinak, nem volt szép hogy elhagyta Laurát. Őt persze megértem mert ez a luvnya oda költözött hozzá. De ettől miért Nándi a hibás? És mi van ha Nándi, Laura "illegalitásba vonulása alatt" jön össze valakivel? Még Barbi is (amit persze megértek) Nándit okolta. Na meg persze Anettet, hogy elvette Vilike apukáját az anyjától.
Laura agyatlan - ha Nándi láthatná Vilit, akkor nem lenne baj h Nándi számlájából shoppingol --- így viszont előbb-utóbb letiltatja a kártyát és elperelhetné Vilit is --- sztem Nándi is tudna csúnyán játszani és Laura megérdemelné....
Rékától is megbolondulok - nem csak Laurától... mi az h nem rendezte le magában h Nándi elhagyta a családját Anettért? ha Anett egy boldog családot tett volna tönkre... a barátság nem olyan fajta kapcsolat (h bár elmondod a véleményed), ha a barát másképp dönt elfogadod? Réka mint dokinéni hallhatott arról h milyen hatással van a gyerekekre az ha a szülők folyton veszekednek
Elég ha megpedzegeti, hogy terhesen kaszinózni járt, ott lett egyszer rosszul... Meg ha megpedzegeti, hogy egy uzsorástól menekülve lépett le, mert félt, hogy kinyírják, vagy hogy a gyereket fogják bántani.
Nándi zároltathatná már a számláját, hogy Zsiráf ne tudjon garázdálkodni. Persze biztos, hogy akkor majd pon ő hőzöngene. Még a lányának is több esze van a költekezés témakörében. Zsiráf egy gátlástalan parazita, ráadásul rohadtul nem bírja ha fejéhez vágják az igazságot, ő viszont másokat gátlástalnul bánthat.
ha sokáig pattog Laura, akkor Nándi egyszer csak perre megy gyerekelhelyezést illetően és akkor majd nézhet - mivel lelépett Vilivel egy évre, marha megbízhatónak fog majd tűnni és nem hogy Nándi láthatja majd amikor akarja, hanem majd ő lesz vasárnapi anyuka...
Valóban Nándi számláját apasztja. Volt egy megjegyzése, mikor Barbival beszélgetett, és Barbi mondta hogy miért vásárolgat össze annyi mindent..."attól hogy Nándival így vagyunk, még gondoskodhat rólunk, Vilikéről meg mindenképp"..... Na ez egy kicsit rávilágít arra hogy Laura miből él.
Ha pedig Nándi letiltja a szálát akkor biztos hogy ő a legszarabb ember a világon. Hisz most is majd mindenki Laurának ad igazat.
Viola tényleg kezd egy kicsit begolyózni. De hát beleillik a képbe, a forgatókönyvírók mindent a végsőkig dramatizálnak, minden érzelmet a végsőkig eltúloznak. Nem nevetséges pl. Árpi duzzogása is, mióta meghallotta, hogy Judit főnővér Rónaival kávézik? Mindegy, szerintem azért előbb-utóbb nagyjából kiderül az igazság a Radó Kriszta-ügyben, és Viola is visszatér a régi kerékvágásba. Vagy végleg bekattan.
Több mint nevetséges ez a Vidovszky Nándi-Laura ellentét is. Ha jól emlékszem, többen felvetették már, hogy Laura vajon miből él? Azt hiszem, a forgatókönyvírók nem foglalkoznak ilyen apróságokkal. Pedig ez tényleg egy érdekes kérdés, és nyilvánvaló, hogy nincs neki miből élnie, hacsak... hacsak nem még mindig a Nándi bankszámláját csapolja. Akkor viszont nehezen hihető, hogy Nándi ezt még annak ellenére is hagyja, hogy Laura nem engedi neki látni a saját gyerekét. Szóval azt hiszem, "józan paraszti logikát", életszerűséget ne is várjunk.
lényegtelen h Ádám mennyit késett - ez olyan, mint ha vkit nem kísérsz át a zebrán és elütik - azért sem te vagy a hibás, vagy az autós vagy a gyalogos
Viola megzakkant ! Örülök, hogy Dóri ezt közölte vele. Milyen alapon várja el, hogy a Macsekben mindeki as lökött Krisztája miatt búslakodjon hetekig, hónapokig?
Jól mondod, a két rendőr tényleg nagyon fasz. Amúgy amikor Ádám megérkezett, a Magdika iskolatársa úgy emlékszem, azt mondta, kb. félórája elment a Magdika. És már előtte is várt egy ideje. Valószínűleg az Ádámnak is vannak valami titkos dolgai, ebből is ki akarnak hozni valamilyen sztorit. De az tény, hogy Magdika eltűnésével kapcsolatban nem ezt kéne firtatni.
Szegény Pongrácz fődoki belefutott egy "esetbe". Egyébként Klári vállalta hogy megírja a feljegyzést miszerint a páciens eltávozott, elhá- rítva a kezelést. Na most mi lesz? Beperlik az már biztos. Csak Klári mit mond a feljegyzés hiányáról?
Így igaz. Lenkéék vállalták Magdival együtt a gondokat is. A családjukban van hat ember akinek be lehetett volna osztani a "kísérgetést". Még ha Viktor barátnőjét leszámítjuk is öt ember. Lenke-Attila-Dávid-Viktor-Viola. Minden napra egy.
Aszem Magdi telefonált Ádámnak de az nem vette fel. A barátnőjének meg azt mondta hogy a többiek mind dolgoznak. Szvsz jó sokat várt (nem tíz perc volt). Vagy estig kellett volna?
A két fasz rendőr mindig a maga "téveszméit" próbálja igazolni a kérdésekkel. Nem hiszem hogy Ádám tíz percet késett, de az ügy szempontjából ez nem lényeges. Nem Ádám rabolta el Magdit, tehát a két idióta zsaru kérdései értelmetlenek.
ezt sem tudhatjuk. lehet, hogy van valakije, csak diszkrét. én pl. azt sem tudom, hogy a büfésnéninek van-e pasija. vagy gyöngyinek. furcsállnám, ha gyöngyike csak magának tartogatná a dekoltázsát, mikor még a deszka nikit is hajlandó volt valaki megcsinálni. szerintem helen nem veri nagy dobra az egyéb kapcsolatait, és tőle talán el sem várom. na, meg ott van svéd. biztos ő is elintéz egy-két macát néha nap, zárás után. van vagy 20 éves, nehogy már ne! csak az ő kapcsolataik nyilván nem elég belterjesek, hogy érdemes legyen belőle sztorit csinálni. aztán még kiderülhet, hogy svéd és a büfés néni...
Helen helyében én is csak óvatosan izgulnék Rónaira - sztem kicsit fél h kihasználja (mert egyszer kérdezte h mi a célja ezzel az egésszel vagy vmi) --- plusz Pongrácz doki is jól átvágta régen, az sem tett jót a pasikba vetett bizalmának... --- vagy csak nem jó az ágyban Rónai... ki tudja...
különben én pl nem is tudnám elképzelni a Főnökasszonyt, miközben fontos biznyec közben a szerződések szélére rózsaszín illatos tollal szivecskéket rajzol Máté/Rino felirattal vagy h gyakorolja leírni h Mrs. Rónai --- de élvezném :DDD
ez a helen-rónai viszony számomra egy iszony. és ha ezt még sokáig nyomják, akkor még sokkal frusztrálóbb szójátékokat fogok megengedni magamnak.
árpi morcossága már tényleg kicsit fárasztó, azt hittem múlt héten kiheverte. remélem, mielőtt hazaengednék, rónai és helen visszavetik árpi emlékezetét és mozgáskultúráját valami maffiamódszerrel.
azt is szeretném látni, ahogy viola nekifutásból rónai hátára ugrik, hátratépi a fejét és nyakon harapja úgy, hogy spriccel a vér. ha lehet, mindezt a temetőben.
ami viszont felkeltette az érdeklődésemet, az rozi és elvira marakodása. már napok óta civakodnak az ibolya miatt, az meg mit sem tud róla, szürke egereskedik a szépészeti egységben. rozi többször is úgy kikelt magából, hogy ennyi érzelmet tán még sosem láttam az arcán egyszerre.
myopinion, a megszólalásod sorszáma irigylésra méltó. bárcsak az enyém lehetett volna a 4444. nem baj. majd talán a 6666. 1-2 év, kibírom. csak résen kell lennem.
Princess, nem akarok a lelkedbe gázolni, de egy kicsit már fárasztó vagy. Tudjuk, hogy "naon ariiiik" (szerinted), de ez már kicsit unalmas. Egyébként Helen szerintem nem is viselkedik igazán úgy, mintha szerelmes lenne. Mondjuk nem is tűnik igazán egy olyan karakternek, aki képes lenne különösebb érzelmekre (hacsak nem pénzről van szó, az iránt mindig ellenállhatatlan vonzalmat érez).
úgy értem h rossz dolgok mindig történnek, de az h ezért Ádám a hibás... (ha feltételezik h gáz van akkor az az ő feladatuk elsősorban h szolgáljanak és védjenek - és ennyi erővel Lenkétől is meg lehet kérdezni h miért bízta Magdikát egy kiskorúra, akit alig ismert - egy barátjának az örökbefogadott gyereke)
ez az! nem Ádám a hibás, Magdika telefonálhatott volna bárkinek vagy simán megvárhatta volna.... egyébként jó szarul végik a munájukat ha olyan a közbiztonság h egy kislány nem sétálhat fényes nappal egyedül....
Mi ez a baromság? Ahelyett , hogy Magdika eltűnésének körülményeiről kérdeznék Ádámot , teljesen más irányba terelik a beszélgetést. Mi a fasz közük van hozzá , hogy miért késett el Ádám? Semmi. Más ügy , ha egyáltalán ügy. Röhejes volt ez a jelenet.
Na most én Lenkééket sem értem 1 - nincs oka h lelépjen, mert szeretik 2 - nem rossz gyerek, kifejezetten 'jókislány' 3 - egy hatodikosnak nem ugyanannyi esze van, mint egy hatévesnek
>>> akkor miért hinné bárki is h 'magától' ment el (vagy h játszik a barátnőjével?)??? ez nagyon out of character lenne
ja ---- és Klárit miért hagyják ki a kórházi dolgokból? sem az Eu-s pályázathoz nincs köze, se nem beszéli meg Helen meg Nándi h szarul áll a cég pü-i szempontból....
Mivel nem nagyon nézem a sorozatot a wiki-ről szedtem a neveket: Székács Irén a Csillagvirág Klinika volt altatóorvosa és természetgyógyásza Siménfalvy Ágota
Sziasztok! Fontos lenne kiderítenem egy dátumot, amiről csak annyit tudok hogy akkor éppen egy olyan rész volt amiben Irén és Judit ültek a Kékmacsekben és koktéloztak, nem is keveset :) Remélem tud ebben valaki segíteni. Köszönöm.
Réka hajsütővel a táskájában jár kel, és pillanatok tört része alatt be tudja szárítani a frizuráját. Az első jelenetében még egyenes a haja, amikor Kardost dícséri a pályázat okán, második jelenetében már a haja kifelé szárítva, közben ilyesmit mond: "... épp most mondtam Kardosnak...." tehát a folyosón jövet gyors hajszárítás... Aztán a következő jelenetben megint egyenes a haja, majd mikor a Füredi házban tanácskoznak Magdika eltűnése miatt, megint kifelé van szárítva.
Ha-ha...de azért nem azt mondtam h. csak ők érdekelnek,hanem maga a sorozat is,szóval azért megnéztem,de ezt én is gondolom h. az anyja rabolta el,mivel megszökött (vagyis még nem adták le,de megszökött a vigyorgóból ) ....:D
Olyan nincs, hogy kiírhatatlan karakter. És ha súlyosan megbetegszik vagy netán meghal? Mindenkit ki lehet írni. Bár amúgy nekem is az az érzésem, hogy megússza.
Kedves princess jr, szerintem akár ki is hagyhatod ezt a részt. Kis kedvenceid ugyanis ebben kivételesen nem voltak benne. Most legalább hétfőig ki kell bírnunk nélkülük. Hát nem is tudom, hogy fog ez sikerülni... :D
Magdikát pedig, aligha nehéz kitalálni, az anyja rabolta el.
Uh...én ehhez a Magdikás részhez sajna még nem tudok hozzászólni,mert tegnap nem láttam a JR-t....banketten voltam....úgyhogy a neten kell megnéznem,ha majd felrakják....amúgy Helen és Rónai benne voltak a tegnapi részben? :D ....bocsi h. mindig róluk írok,de engem mostanában ők foglalkoztatnak....
Direkt figyeltem, mi lesz Magdikával, mert várható volt, hogy a bokrok közül egyszercsak kiugrik "ordasfarkas":-) Szóval én elég egyértelműen úgy láttam, hogy egy női kéz nyúlt ki és kapta el.
Tallóst tuti nem csukják le... kishazánkban senkit nem vágnak sittre (még akkor sem, ha csinált vmit) ha van pénze (nem hinném h 50ezerért szerepel a sorozatban - ő nem tartozik a kiírható karakterek közé - egy nővért ki tudnak írni, de nem egy egyedi karaktert, aki jól meg van írva és marha jól előadva) és kapcsolatai is vannak...
Linda anyuka nagyon nyugodt, ahhoz képest, hogy egyetlen kicsi lánya ellopta egy többszrös gyilkos-gengszter pénzét, aki ott lófrál a városukban. "óh, kicsikém, te mindig a tűzzel játszol" - elég nyugodt reagálás erre.
Én sem bánnám, ha Rónait lesittelnék vagy valahogy eltűnne a sorozatból, mert Hujber kurva gyenge színész. És úgy néz ki, mint egy gorilla segg alakú állal.
Lehet, hogy egyedül vagyok a fórumozók közül, de én cseppet sem bánnám, ha Rónait végül lecsuknák a Radó Kriszta-ügy miatt. Ami pedig Helent illeti, akár ő is hasonlóképpen járhat (azbesztügy), de azt sem tartom kizártnak, hogy az őt alakító Tallós Rita is sittre kerül előbb-utóbb. Bizonyára olvastatok a motoros balesetéről. Szerencsétlen embert ripityára törte. Igaz, még vitatják, hogy ki volt a hibás, de nekem nagyon gyanús, hogy Tallós hazudik. Talán nem csak a sorozatban egy mindenkin (szó szerint) keresztülgázoló, pénzéhes nőszemély.
Azt viszont megköszönném, ha valaki nagyjából leírná F. Richárdnak a korábbi gyilkossági ügyét. Mennyit ült és hogyan sikerült kiszabadulnia? Ki volt az áldozat, lehet-e tudni, hogy tényleg Fehér tette-e, és főleg a szereplők tudják-e? Talán azért van úgy betojva tőle mindenki (még a saját fia is), mert tudják, hogy már ölt embert?
Többé-kevésbé figyelemmel követem a sorozatot és a topicot is, de csak most tudok beírni mert nem találtam a jelszavamat.
Lenne két felvetésem, azt hiszem nem láttam hogy felvetette volna valaki.
Anett miért játssza meg a szűzlányt? Mert nekem úgy tűnik mintha kéretné magát Nándi közeledésekor pl. tegnap a kantinban és a vacsoránál. Na meg korábban az a rinyálás hogy nehogy meglássa őket valaki a kórházban? Na és akkor mi van?
Csak nekem tűnt fel milyen infantilis dolog volt Barbitól hogy se szó se beszéd lelépett a saját szülinapi bulijáról? Ráadásul elviteti magát Előddel közös lakásukba? Hát ez kész!:) Biztos a pia hatása volt, más magyarázatot nem tudnék rá találni.
Sajnos lemaradtam a tegnapelőtti rész feléről. Valaki leírná mi történt azután hogy Viktor és Dóri együtt távoztak?
Ahogy levettem a dolgokat, Linda kedves mamája is tud a pénzről.Sőt arról is hogyan jutott hozzá a kedves lánya.
Elég természetesen beszélték a követendő taktikát és lehetőségeket.
Azt gyanítom (sőt biztos) hogy a pénz másik fele is megvan, semmi bróker nem baszta át Linda agyát. Csak Fehér megmondta hogy nem csak az egyik fele kell neki hanem az egész.
Linda azért találta ki a "bukást" hogy lerázza Fehért. Teljesen úgy beszélt hogy megvan a másik fele is.
Ha ez igaz nagyon oda kell figyelni a költekezésre, mert Fehér ha megtudja (és miért ne tudná meg) feldarabolja valamelyiküket.
Ilyen egyszerűen nem fogják megoldani ezt a helyzetet... Hiszen ha letiltaná a bankkártyát, akkor ezt a szálat le is lehetne endlizni :-))))) a sorozatban.
Laura addig pattog, amíg Nándi nem korlátozza az egy hónapban a számláról levehető összeget - aztán meg majd néz nagyokat... ja és milyen megsemmisült fejet vágna, mikor kiderülne h Klári esetleg terhes - Klári meg mondhatná h "bibibíííí nekem van pasim, diplomám és most már gyerekem is lesz!"
Ja.. meg Linda és Roland telefonálgatnak F.Ricsinek és egymást vádolgatják hogy ki nyúlta le a zsét. Annyira félnek tőle hogy összevissza hazudoznak. Igaz Linda nyúlta le egyedül a pénzt, és most hogy mentse magát a "feldarabolástól" Rolandra vádaskodik hogy ő csak mentette a pénzt nehogy Roland elherdálja. Linda tovább "betegedik". Most már állandóan és nyilvánosan provokálja Rónait. Persze ezt csak azért teheti mert nő. Réka megint nem gondolkodott. Azt hiszi az anyaság abból áll hogy mindent előír a gyerekeknek. Bevállalta hogy majd Ádám kísérgeti a Kismagdit. Laura nem bír magával. Kötözködik Klárival. Szülinapi ajándékot vett Barbinak (csak tudnám miből) és követelőzően kérdezgette Péteréket hogy ők hogy állnak a vásárlással. Meg van sértődve mert a dagadt lánya dolgozni akar és anyagilag függetlenedni szeretne. Persze fél állásból nehéz lesz. Viktor meg Dóri úgy viselkedik mint két gyerek. De főleg Viktor. Nem érti hogy Dórinak mi a baja. Ezt a barmot.
öö...hát Letty ezt egy kicsit hosszú lenne leírni,h. mi volt a tegnapi részben,de Helen és Rónai között le tudom írni h. mi volt röviden,de ha van kedved a webcast.tv2.hu -n is vissza lehet nézni....
Szóval:...az volt h. Helenék nem kapták meg a banktól a kölcsönt,és Helen nagyon el volt keseredve és a kantinban észrevette Rónai h. a "nője" milyen letört....és mondta h. majd utánnanéz,meg nem lesz semmi baj + ilyenek. A doki mondta Helennek h. milyen szelíd lett,Helen meg jól hasbavágta az újsággal! :D ...kb. ennyi...
Richárd megkkorát rögöhött Linda hülyeségén. Linda meg most milyen kis szende, hogy bevágódjon Richárdnál. Az öreg gengszter meg csak elhajtotta egy szó nélkül. Ez jólesett.
Margit mikor veszi már észre, hogy ő kezd lenni a fölösleges harmadik? Szegény.
Barbira ráfért a futás. Remélem, nem hagyja abba. Egyébként szerintem is hülyeség, hogy fél fizetésből albérletbe menjen. Hacsak nem ő az olasz bróker.
Nem lennék meglepve ha kiderülne hogy nincs semmi veszteség-bróker baki.... Már eleve az egész pénzt követelte tőle Fehér. Bár az is igaz ha megvan a lé (a bróker nem baszta el a befektetést) akkor hogyan veszi elő. Hogyan fogja költeni hogy Fehérnek ne tűnjön fel.
Dávid a legjobb pasi az egészből. Miért a legnagyobb libuskákkal áll le mindig? (Niki, Barbi, Linda (LInda a dél-afrikai bányák miatt érdemelte ki a liba jelzőt))
Helen önmagában is egy jó karakter és a Tallós jól hozza a figurát - Hujbernek könnyű dolga van mellette...
annyira szeretném h az egész kórház Rino és Helen viszonyáról csámcsogjon - annyira vicces elképzelni a főnökasszony fejét h elkezdenek vigyorogni a nővérek, mikor meglátják...
Laura kicsapta a biztosítékot tegnap - mindenkinek átmosta Klári az agyát, akinek más céljai is vannak, mint más zsírjából élni... Laura, mint mintaszülő miért nem fogadja el a 20 éves lánya véleményét?
Ha jól tudom fele pénzt kifizette Linda, Fehérnek. Az 180 milla. (mert 360-ról beszéltek összesen) Nagy durranás lenne ha kiderülne hogy a bróker is Fehérnek dolgozott.
Én úgy gondolom,hogy Fehér azért csinálja ezt hogy Lindával és Rolanddal is "üzlettel",mert még jobban össze akarja őket ugrasztani,h. egymást "tegyék tönkre" és ne tudjanak róla,h. valójában Richárd keze van benne....amúgy szerintem Lindának sosem volt brókere....valahol rejtegeti a pénzt...de ez is csak egy tipp....
Linda meg Roland két óvodás. Egymásra árulkodnak. De Fehért sem értem. Akkor most nem hiszi el hogy Linda elveszítette a lét?
Az meg külön pikáns hogy Fehér a saját fia üzletét torpedózza. De miért. Leckéztetésből??? Roland megnevelése miatt???
Még a végén kiderül hogy a bróker sem magától "ment jégre", hanem Fehér segített neki "megcsúszni". De ez csak fantáziálgatás a részemről. Ennyire Fehér sem profi.
Amúgy Rónai gondolom ha "bűnös" akk. azért megy a Macsekba,h. ne gondolják róla azt,h. beijedt,és le ne bukjön....ha pedig tiszta akk. azért mert nem érzi magát hibásnak,mert nem ő volt....
Hát igen,ebből már 100 % h. balhé lesz....mert beleolvastam a következő részekbe,és mikor ez a kísérgetős sztori majd beindul,Ádám egyszer késni fog. Magdika pedig úgy dönt,h. egyedül indul haza,és ekkor eltűnik....és Ádám pedig hibáztatja magát,és gondolom Rékácska...is (aki ebbe az egészbe belevitte) .
Hogy jön ahhoz, hogy majdnem nagykorú gyerekek nevében, azok megkérdezése nélkül bármit is ígérgessen....??????????? A saját gyerekeim esetében ugyanezt már 5-6 évesen sem tettem volna meg, nemhogy később....
Ráadásul Réka, Ádám nevében jópofizik és ígérget Lenkének. Ide-meg oda kísérgeti majd a kisMagdit Réka ígérete szerint. Szvsz belekergeti a gyerekeket a hazugságokba. És ebből lesz a gond.
Én azt nem értem a sztoriban, hogy Róniai miért abba az étterembe viszi vacsorázni a csajokat, aminek a tulaja meggyanúsította mindenféléve. Nem hiszem el, hogy a Kék Macsek az egyetelen vendéglátóipari egység Csillagkúton.
Hát azért.... amit Viola mostanában leművel...az már több a soknál...még rendesen zaklatja is Rónait......jujj ha Helen lett volna most ott vele a Macsekben és nem Dóri akk. bizti jól kérdőre vonta volna Rónait meg minden...vagyis ő nem ilyen kis izé...de biztos furcsálta volna h. miről beszél ez a lökött nő,mert szerintem Helen még nem tud arról,h. mivel vádolják a dokit....vagy igen?..
Sztem Ádám épp ezért a túlóvásért fog belekeveredni valami disznóságba... De kerüljön is, Réka majd jól csődöt mond "anyaként" Kardos elhagyja, így majd nőként is nullázódik, aztán majd tényleg jöhet vissza a pszichodoki, mert itt mindenki megkattan :) Barbi, az anyja, Viola, Réka :) Ez kész :)
Helen "öregebb", közel 50, de ezerszer belevalóbb mint Réka az állandó rinyálással. Meg mindig a "csupajó" agyonanyáskodással és aggódásával. Ádám valamiért lógni akar a suliból, nem akar dogát irni v. hasonló. Miért akkor nagy baj ez? Nem nótórius lógóról van szó, akkor minek ekkora cirkuszt csinálnia Rékának. Komolyan olya, mintha a múlt századból, pontosabban a múlt század előtti századból idecsöppen "angolkisasszony" lenne. Tuti, hogy kesztyűvel fogja meg....nem csoda ha Kardost elcsábitja az új csajszi.
Uhh....az gondolom már nemsokára durran. :D dehát...annak is csak a hiszti lesz a lényege....de ez a Kriszta ügy tök "nyomi".....csak be ne varrják Rónait....de mondjuk akkor ha mindenkit lecsuknának aki "csinált valamit" akkor egy jó szereplő sem maradna! :S
háát....az a legjobb h. Rónai és Helen között van ez a románc....mert ha pl Rónai és Dóra jött volna össze ,az nem jönne be....de viszont Helen + Rónai:D (leírni is jó):D....nagyon nyerő páros,belevalóak,és tutik ...együtt főleg!
Amúgy most h. utánnaszámoltam nincs is olyan nagy kor különbség közöttük:D Helen 47, Rónai pedig kb. 33-34....ami úgy röpke 13 év különbséget jelent....:D
ÓÓÓ....ne gondolj ilyenekre Vica....nem lenne az jó ha Helen + Rónai lelépnének....vagyis nekem biztos nem:D....mert most végre valami szenvedély van ebben a sorozatban,ami izgalmasabbá teszi,ez pedig nem más,mint az ő viszonyuk! De ez csak az én véleményem!
Olyan jó szülei voltak krisztának, hogy 13 éves kora óta hagyták, hogy egyre jobban belelovalja magát a sztoriba. Hogy depis legyen és szocio- és pszichopata.. szép szülők.
Vagy behozhatnak vmi szirupos Bonnie és Clyde jellegeű szálat és szépen lelépnek és boldogan élnek külföldön a dugipénzükből (persze olyan helyet keresnek, ahol nem adják ki őket a magyar hatóságoknak :P)
A "belerángatás" alatt egy felesleges lelki gyötrelmet értek - vagyis Kriszta szülei ahelyett h elengednék a lányukat, egyre jobban belemásznak az ügybe... A kérdés az, h tanuk és bizonyítékok nélkül el lehet-e ítélni Rónait (jogi és nem erkölcsi alapon). Ha pl a most debütáló csapattárs szende arccal azt, mondja h "mi megmondtuk neki h nagyon fiatal a kislány, de ő nem hallgatott ránk" vagy azt h "nem látszott h 13 éves" és persze a legfontosabb: valóban Rónai és Rino ugyanaz a személy...
Egyébként Rónai-ügyben döntő szerepe van annak, hogy tudta vagy sem h Kriszta nem volt 14. Ha Kriszta betöltötte volna a 14-et, akkor nem lenne szó bűncselekményről (asszem).
Helen meg Rónai jók együtt, ne írják ki Hujbert. plíííz
Hát igen...nem kétség h. egyikük jelenje és múltja sem patyolat.....akkor még a jövő!:D Nah...de azért remélem nem varrják be Rónait,mióta összejött Helennel eléggé szimpi lett! De nekem nem tiszta,h. mikor a doki megijesztette Helent a folyosón + ölelgette is vagy ilyesmi meg ott sutyorgott vele,akkor a nővérek csak mosolyogtak,de semmi pletyka nem lett ebből,és Rozi előtt is eléggé bizalmas beszélegtésbe estek a kantinban a tv-ben le nem adott éjszaka után! :).....csodálkozom h. nincs belőle pletyka.....ti nem? Vagy tudjátok az okot? Esetleg ötletek?
Az nem vitás, hogy összeillenek. Egyik nagyobb gengszer, mint a másik.:D
Rónai egyébként szerintem az a figura, aki a magánéletében is törtető, nem elégszik meg akárkivel. Összejöhetett volna pl. a Radó Krisztával (aki meg is halt érte/miatta), de bármikor felcsíphette volna akár a Steiner Dórit is. Egyik sem egy csúnya csaj, sőt! De persze ő nem éri be kevesebbel, mint a főnökasszonnyal (aki persze kétségtelenül egészen jól néz ki így, 47 évesen is).
Sziasztok...én még új tagok vagyok itt. :) De elég régen nézem a JR-t és nekem van egy határozott véleményem Helen és Rónai viszonyáról. Mégpedig szerintem Rónai érzései valósak! Tudom h. a szerepe szerint eddig nem volt egy "hős szerelmes" ,de ha nem szeretné Helent a későbbiekben (ahogy olvastam) nem lenne félékeny azért az apróságért,hogy Fehér virágot visz a főnökasszonynak! És aztán Nándi irodájában össze is kapnak asszem ezért...de remélem azért ki fognak békülni,nekem nagyon bejönnek így együtt!:D Vélemények?
Valóban sok a tisztázatlan kérdés, de a válaszok legfeljebb csak enyhíthetik vagy fokozhatják Rinó bűnösségét. Rónai maga is tudja, hogy bűnös, éppen ezért tagad. Hiszen ha kiderülne minden, ami akkor és ott történt, az ő karrierjének valószínűleg annyi lenne, sőt jó eséllyel a börtönt se úszná meg.
Violával kapcsolatban továbbra sem értünk egyet. Szerintem ő egyáltalán nem akart rosszat, és nincs is oka lelkifurdalásra. A szülőket pedig nem rángatja bele semmibe. Sőt, egyelőre még be sem perelték Rónait. Hogy mi lesz ezután, arról meg legfeljebb csak találgathatunk, bár azt hiszem, az egykori pólós csapattárs megjelenése előbb-utóbb mindenképpen fordulatot hoz majd az ügyben.
Az ügy tisztázásának a szükségességével semmi bajom. Aki egy tizenvalahány éves lányt felcsinál annak felelnie kell. De a kérdés az, hogy megerőszakolta vagy a lány is benne volt. Persze ez még nem menti "Rinót", nem ezt akarom mondani. De mi van a lány részéről? A fiú vízilabda csapattag (akkoriban az menő volt), Balaton part, esti buli, szórakozás stb.... Fiúk, lányok (Kriszta elengedve a Balatonra tizenvalahány évesen) . Hogy nézett ki akkor? Hány évesnek tűnt a viselkedését nézve? Hogyan viselkedett? Nem "Rino" mentségeit akarom sorolni, de tizenvalahány éves lányok a Balaton parton éjjel szórakozás közben........ Ellenben a megvalósítással, és a motivációkkal annál nagyobb. A megvalósítás amatőr. A motiváció (Viola részéről) egy hatalmas adag lelkiismeret furdalásból fakadó kényszeres motiváció. A saját (jogosan) háborgó lelkiismeretét megnyugtatandó belerángatja a szerencsétlen szülőket egy perbe. Ha szvsz nem avatkozik a plasztikai műtétbe Kriszta nem nyúl ehhez a megoldáshoz. Ez tuti. Tehát ez a "keresztes hadjárat" szvsz nem Krisztának szól hanem keményen Viola lelkiismeretének a megnyugtatására irányul.
"Félre ne értsetek, még véletlen sem támogatom a kislányok megrontását."
Bocs, Vica, de a szavaid saját magadnak mondanak ellent.
Ami tény: annak idején (kb. 10 évvel ezelőtt, a Balaton mellett) a 13 éves Radó Krisztát felcsinálta egy Rinó becenevű vízilabdázó. Hogy pontosan ki is volt az, azon lehet vitatkozni - bár szerintem nézőként, kívülről nézve a történetet csak a vak nem látja tisztán -, de az nyilvánvaló, hogy aki ezt tette, az tönkretette a lány életét, és ezért bűnhődnie kell. Mondhatod, nem egyértelmű, hogy Rónai volt, de valaki mégiscsak megtette, és akkor ki kell deríteni, hogy ki volt az. Legfeljebb azt találom egy kicsit furcsának, hogy Kriszta szülei is csak most, a lányuk halála után kezdtek el mozgolódni ebben az ügyben.
Igaz, lehet, hogy nem lett volna könnyű bizonyítékot találni, de hogy ez lett volna az egyetlen lehetséges módja, abban biztos vagyok. Egyébként egyáltalán nem kellett volna mindenkit megtalálni. Jó eséllyel van valami (írásos) nyoma annak, hogy a ... vízipólócsapata 10 évvel ezelőtt (tehát kb. 1998-ban) itt és itt edzőtáborozott. És manapság, az internet korában már elég könnyű lett volna ezek után megtalálni a csapat névsorát (főleg ha valami rangosabb csapatról van szó). Ezek után pedig elég lett volna csak 1-2 emberel kapcsolatba lépni közülük. Persze lehet, hogy nem sikerül, de életszerűen ez szerintem csakis így működhetett volna.
Azt meg, hogy Viola és a Kriszta szülei is ennyire naivak voltak, hogy egy ilyen szembesítéstől bármi eredményt vártak, azt továbbra is egy nagy hülyeségnek tartom. Ne hidd, hogy mert valaki kisvárosban él, már feltétlenül naiv és ostoba.
Ami az elévülést illeti, nem értek hozzá (nem vagyok jogász), de ha jól tudom, pl. az "amstetteni rém"-ként elhíresült figurának most a 60-as, 70-es, 80-as évekbeli dolgait is előveszik (többnyire megerőszakolásos ügyek), és nyomoznak utána. Pedig ezek már jóval több mint 10 éve történtek. Igaz, hogy az Ausztria, de nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne a törvények között.
Szerinted könnyű lett volna bizonyítékot találni? Szerintem Viola már így is eléggé utánament a dolgoknak. Nem kis feladat lett volna felkutatni egy akkori vízilabdacsapatot, név szerint mindenkit, felkeresni őket egyenkét stb. Szerintem Violában simán lehet annyi naivság, hogy egy szembesítéstől várja a megoldást. Bizonyára abból indult ki, hogy Rónai is csak ember, aki szorult helyzetben meginog, vagy valamilyen módon elárulja magát. Viola csak egy lány egy kisvárosból. A főváros belső kerületeiben sokkal naivabb és butább emberek élnek. Menj egy lakógyűlésre, megtudod.
Én inkább azt gondolom, hogy mindenki túl intelligens ebben a sorozatban. Lehetne egy-két kivételesen elfuserált figura, vagy más világnézettel rendelkező, mert morálisan majdnem mindenki egyforma. Még Előd is túl normális lett Barbi mellett. Utáltam, milyen igyekezettel próbálta megérteni és elfogadni Pétert. Nem illett hozzá.
Hála a jó égnek, Laura képvisel egy fajta szélsőséget, és ennek is köszönheti, hogy az egész topic körülötte forog. Én őt nagyon kedvelem. Meg Richárdot és fiát is. És Nándit, bár az nem is annyira a karakternek, hanem a színész kvalitásainak tudható be. Ja, és meglepetésemre Linda egyre jobb.
Azt nem értem, ha ki is derül vmi, elég Kriszta (évekkel az esemény után tett nem hivatalos) vallomása, hogy Rónai életét tönkre tegyék? Félre ne értsetek, még véletlen sem támogatom a kislányok megrontását.
De sztem nem lehet senkit leültetni úgy h elkövetett vmit tíz éve (az sem biztos h tudta az esemény előtt h Kriszta pontosan hány éves, Kriszta Rónai teljes nevét sem tudta) és az áldozat nem tudta (nem akarta) megmondani h ki tette vele azt amit.
Viola és Viktor kavarása lehet h többet ártott Krisztának, mint maga Rino. Ha Krisztát megoperálják, kapott volna nagy ciciket és Dóri helyett Mrs. Tanakist kezdte volna zaklatni, aki finoman és nőiesen megmondta volna neki a tutit a második zaklatás után (vagy elküldte volna Krisztát Magdika mamája mellé a vigyorgóba).
Így igaz. Mint ahogy alább is írtam "szél ellen kár pisálni, keresni kell egy palackot. Ezt azért mondom mert Viola teljesen fejetlenül beleugrott ebbe az egészbe, az eredmény csak az hogy felhívták Rinó figyelmét "vigyázz ". Ha meg megfenyegeti őket egy perrel mehetnek a bíróságra a temetés mellé. Olyan hülyeségre baziroztak hogy Pongrácz előtt majd elszólja magát. Hát komolyan mondom nem mormálisak., ilyen az életben nincs....
Nyugodt lehetsz, a forgatókönyvírók már régen belevitték ezt a szálat a történetbe. Amit te látsz a tv-ben, azt már kb. 2 hónappal ezelőtt leforgatták. És ne legyen kétséged, fog is találkozni ez a fiatal pár Rónaival. Elég érdekes lesz a helyzet, majd csak figyeld.
Az egyébként igaz, hogy hülyeség volt ez az egész akció Violáék részéről. Borítékolható volt, hogy Rónai szemrebbenés nélkül mindent letagad majd. Pedig szerintem nagyon könnyű lett volna bizonyítékot keresni. Csak annak kellett volna utánanézni, hogy melyik volt az a vízilabdacsapat, amely akkor és ott edzőtáborozott. Aztán megkeresni 1-2 akkori játékost és elbeszélgetni velük. De úgy látszik, inkább a szerencse fog a segítségükre sietni.
Az a baj, hogy megjelenik, már tudni lehet, hogy valami köze lesz a történethez. Néha azért be lehetne tenni olyan embereket is, akik azért mennek a szépségklinikára, mert szükségük van rá. Csak úgy....
Hát ez nem semmi. Nekitámadnak Rinónak egy szál bizonyíték nélkül. Aztán csodálkoz- nak ha egyszerűen letagad mindent. Mit kéne tennie? Azt mondani igen én dugtam meg a lányukat, és tudják mit, még élveztem is. Egyedül az apa látja reálisan a helyzetet. Nincs bizonyíték. Ezt szajkózzuk egész idő alatt, és most úgy látszik a forgkönyvírók is olvassák a topicot mert gyorsan beraktak egy szálat (jön egy szépülni vágyó csajszi és a párja felismeri Rónait) csak hát rossz helyen mondta amit mondott. És akkor mi lesz Viola "keresztes hadjáratával" ha Margit és Dóri netalán elbeszéli hogy Kriszta életveszélyesen megfenyegette Dórit. Ha perre viszik a dolgot akkor Rónai biztosan megnevezi a forrásait. Na akkor mit lép Viola. Szvsz teljesen be fog csavarodni.
a gyerekeknek nincs elegük Rékából? én körülbelül Ádámmal lehetek egyidős és meghülyülnék, ha mindenről be kellene számolni (ha jól halottam, akkor egy hasfájás miatt ultrahangozná Ádámot - de lehet félreértettem, mert közben vacsiztam meg minden)
Réka, mint "eszményi szülő" befizeti Beát x hétre Berlinbe (mert ezek többnyire fizetős utak, de ha családnál lakik, akkor is utazás és zsebpénz...) - Berlinbe megy kb 6 hétre, de nem tud németül - utaltak rá h majd ott megtanul... - marha igazságos h Ádám nincs befizetve - de még azt sem hallottuk h felajánlja neki, de a fiú nem akar menni - van péééz dögivel erre, de egy pici lakásban laknak négyen, ahol Kardoséknek rendes hálószobájuk sincs (na persze nem is hancúroznak, minek lenne...)
Igen, én is azt nézem, hogy Kardosnak mikor lesz belőle elege. Folyton parázik valamin és a Kardossal való intim pillanataiban is előhozza, hogy: jaj, én úgy aggódok Beácskáért.
A fene sem tudja, de állandóan vásárolni járogat., és úgy uralkodik mindenkin és mindenenm mintha ő teremtett volna elő az anyagi jólétet a NULLA fizetéséből. Legalább a pofáját befoghatná már a sok vádaskodás helyett.
tegnap még szájrapuszi sem volt a rendelőben, jó h korán megy a sorozat - de h csak 1-2 szóval utaltak, legalább vmi reggeli kávézás lehetett volna (természetesen felöltözve, vagy köntösben...)
ja egyébként belenéztem az előrejelzésbe - lehet h Rónai beleesik Helenbe? mondjuk eléggé kiakadt h Helen egyáltalán beszélt Fehérrel
Azt szeretném megkérdezni a kedves olvtársaktól hogy Laurának honnan van pénze. Hisz nem dolgozik.
jó jó tudom..... Jó szöveget eleresztett, mikor kereste a pénztárcáját. "attól hogy Nándival így vagyunk még gondoskodik Vilikéről" ... na milyen frankó, be- szélni nem akar vele de a számláját azt csapolja. Na így könnyű haragudni.....
Árpihoz még valami. Ha valamikor bíróságra kerül a sor egy jó ügyvéd (Várnagynak van pénze rá) lehet hogy Árpit teszi felelőssé az azbesztért és a balesetért is. Elvégre Árpi kezdte el szorongatni Előd nyakát. A felvétel nem hiszem hogy előkerül. Lehet hogy Helen azt letörölte. Ha meg nem, és valamikor mégis előkerül (mert figyelmetlenül semmisítette meg) akkor megérdemli a sorsát. Rónai marad a kórházban, felsülnek Violáék a fődokival együtt. Még az is lehet hogy támadásba megy át Rónai és megfenyegeti őket egy rágalmazás elleni perrel. Ebből szvsz csak Viola és a szülők jönnek ki vesztesen. Ami nem mondom hogy frankó. Lehet hogy Viola teljesen bekattan. Jó úton halad.
lehet h a komplett kórházi vezetés ellen eljárást lehetne indítani az azbeszt miatt (Helen, Előd, Nándi, Klári, Péter - meg Réka, mint ex-tulajdonos ééééés Árpi is sittre mehetne, mert szólni kellett volna)
nem hinném h sokmindent rábizonyíthatnak Rinora --- akkor repülne a kórházból (ha nem is sittre kerülne, de munkanélküli lenne)... hiába tud mindent az aszbetről és ő Helen's latest boy-toy, nem tűrné meg pl Pongrácz sem és hát a klinika érdekében lehet h Helen is lemondana a hancúrról ez azért elég súlyos ügy ahhoz, h ne dobálózzanak ilyesmivel... ha nincs bizonyíték
ne feledjétek, csak a nézők tudnak mindent - a karakterek nem tudják összerakni a képet, mert nincs két karakter, aki két infomorzsánál többet tud...
Az lehet, hogy Rónai cáfolni fogja a vádakat, bár azt nem hiszem, hogy könnyedén. Már eddig is elég sok minden szól ellene. De bekasztlizni szerintem se fogják, mert nem hiszem, hogy ki akarnák írni a sorozatból. De nem is ez a lényeg. Hanem inkább az, hogy a közvetlen környezetében mindenki számára kiderül, hogy kicsoda is valójában az eddig csupán kiváló szakemberként ismert doktor úr. Egyébként sem ő az egyetlen, akinek vaj van a fején. Ha mindenkinek a körmére néznének a rendőrök, simán sittre vághatnák pl. Helent, Várnagy Elődöt (aki állítólag hamarosan visszatér), Fehér Richárdot, Lindát is, meg még ki tudja, ki mindenkit (én csak kb. 2 hónapja nézem a sorozatot). De akkor szép lassan ki maradna?
Rónai minden vádat könnyedén cáfolni fog..... Annál sokkal furfangosabb mint hogy szembesítik a szülőkkel és zokogva mindent bevall. Viktornak egy kicsit igaza van. Viola úgy látom lelkiismeret furdalásból magára veszi Kriszta "terhét". Ha siker koronázza rendben. De ha nem (és úgy látom ez lesz) akkor Viola bekattan.
Nagyon kíváncsi vagyok Lenke miért kezdett el aggódni Magdi mamájáért épp most. Ha annyira rossz az állapota akkor hogy a csudába jutott telefonhoz. Ha megszökött akkor pedig min. értesíteni kéne Lenkééket.
Vica, te aztán harcias ügyvédje lennél Rónainak, az egyszer biztos. Felkészültnek ugyan nem mondanálak, mert az eszmefuttatásod több sebből vérzik, de talán kissé elfogult vagy védenceddel szemben...
A pólócsapatban természetesen lehetett több kék szemű is, de valószínűleg csak egynek volt Rinó a beceneve.
Hogy az öngyilkosság után, a megmentésnél hibázott-e Rónai, azt egyelőre nem lehet tudni, de szerintem ezt nem is állította senki biztosra. Egyébként meg, ha már jogi kifejezésekkel dobálózol, valóban megilleti az ártatlanság vélelme, de nem a védelme, mert olyan sajnos nincs...
Mellplasztika során, bár nem értek hozzá, de azt hiszem, elég nehezen léphet fel olyan komplikáció, amelybe belehal a páciens.
Violának nem hiszem, hogy bármit is be kellene bizonyítania. Az SMS-ben, ha jól emlékszem, valami olyasmi állt, hogy: "Hülyeséget csináltam, kérlek, segíts!" Ez jelenthetett akármit is. Úgyhogy állampolgári kötelesség elmulasztásáról beszélni... hát kicsit erős.
Végül pedig: kit perelhetne be Rónai rágalmazásért? Szerintem egyelőre nyilvánosan senki nem állított róla semmit. Az, hogy Viola elmondja a véleményét Viktornak, az még nem számít rágalmazásnak.
Lenke megszólat, hogy Magdika szociális gondozója aggódik a kislányért. Nekem úgy tűnik, hogy keverik a szociális gondozót (aki tehetetlen embereket fürdet, etet, takarít körülöttök stb.) a szociális munkással, aki valszeg, mint gyermekvédelmi ügyintéző viszi Magdika ügyét.
Azt, hogy Magdi látta Viktort meg Dórit egy félreérthető szituban mindenki úgy fogja fel, mintha meg sem történt volna, mert egy gyerek látta.
másodszor h nem tudják rábizonyítani Rónaira a megrontást sem (mert lehetett az edzőtáborban másik kékszemű is, és hát a legtöbb pólós jól néz ki - főleg nyaktól lefelé) - sőt azt sem h (meg)ismerte Krisztát,
harmadszor valamelyik kórházas már megmondta h Rónai helyesen járt el (vmi olyasmi volt h Viktor mondta h mit vett be a csajszi, de Rónai mégis kért vmi tesztet - mert ha mást is, akkor más kezelés kell - ez időbe telt és meghalt Kriszta) - ő elvileg csak alapos volt és megilleti az ártatlanság védelme, míg a bűnösség be nem bizonyosodik
negyedszer külföldön az öngyilkosok nem DNR (vagyis nem újraélesztendő) besorolás alatt vannak? mert elvileg egy pont után, mikor "töltés 300-ra"rész jön :p akkor hagyni kell őket meghalni (??? - de lehet h itthon nincs ilyen)
ötödször ha meg akarja ölni, akkor mellplasztika során "komplikáció lép fel" és nem várja meg míg megpróbál öngyilkos lenni (mert ezt ő nem tudhatta - tehát nem előre megfontolt szándékkal...)
én Rónai helyében lehet gondolkoznék egy rágalmazási peren... ja és ki bizonyítja be h Viola később nézte meg az sms-t és nem múlasztotta el állampolgári kötelességét...
Az ikertesós verzió se rossz, de szerintem Rónai viselkedéséből egyértelműen látszik, hogy erősen sáros a dologban. Azt azért nem hiszem, hogy ezért börtönbe kerülne, majd megoldják valahogy, hogy eltusolja az ügyet és ne kelljen kiírni a sorozatból.
A "fontos ember"-rel kapcsolatban szerintem is lesznek még következmények. Aligha véletlenül bukkant fel most hirtelen.
szvsz Viola egy kicsit felelősnek érzi magát Kriszta haláláért. Legbelül azt érzi ha nem kavar a plasztikai műtét "megfúrásával" akkor talán nem így alakul a dolog. Ehhez persze szükséges lett volna hogy maga Viola se az "elmeháborodott" leány- zót lássa Krisztában. Kriszta "férfiellenessége" kezdett nyűg lenni Violának, amint megismerkedett Norbival. Ha meg volt "győződve" róla hogy Kriszta "orvosi" eset akkor nem a plasztikai műtét megfúrása a legjobb gyógymód.
Nekem sem szimpi Rónai viselkedése. De viszont annak nincs értelme hogy "szél ellenpisáljanak" mikor lehetne keresni egy palackot is. Ha van ilyen.
Nos nekem az a bajom hogy szvsz Viola csak saját maga megnyugtatására mester-
kedik, és ennek nem látom hasznát, a szülők és az ügy felé.
Kékhagyma, bocs, de eddig tényleg azt hittem, hogy ez csak a hülyéknek nem egyértelmű. Mindenesetre visszatérhetünk rá később (valószínűleg már csak a nyári szünet után). Hátha tévedtem és kiderül, hogy Rónai nem is találkozott korábban soha Radó Krisztával. De azért köszi, hogy aggódsz az egészségemért.
Motun, neked tulajdonképpen mi bajod van Violával? Miért "mesterkedés" az, hogy ki akarja deríteni, ami történt? Nyilvánvaló, hogy a "nagy sármőr" Rónai annak idején felcsinálta a 13 éves Krisztát. Gyakorlatilag elsősorban ő a felelős Kriszta egész elrontott életéért és korai haláláért. Viola pedig nagyon jól teszi, ha leleplezi az amúgy is óriási szarkavaró doktor urat.
:) azért Rónait kevés erősen 40-es nő (mint Helen, én őt vhova 45-48 közé tenném) hajítaná ki az ágyából, ha már egyszer felajánlkozott a lehetőség... ha nem is mindenki szerint jóképű ( a feje nekem sem tetszik), nyaktól lefelé, objektív módon megállapítva nem olyan rossz...
Én nem tartom jó ötletnek hogy Viola megint "mesterkedik". A szándékai lehetnek a legjobbak (amit kétlek, mert azt hiszem a saját lelkiismeretét ápolja) akkor sem jó ötlet utólag "nyomozni" az apa után.
Egyébként szembesíti Rónait a szülőkkel, és Rónai könnyedén cáfolja a vádakat, akármik is azok.
De hogy ez mire is jó, kinek lesz jobb, nem tudtam rájönni.
Még az is felmerült bennem, hogy vajon Helen miért adta be a derekát...???
Persze sejtem, forgatókönyv szerint eléggé be lehet pókhálósodva már ott alul :-DDD
Kíváncsi leszek az ábrázolásra. Egy kicsit megkörítik vacsorával, pezsgőzéssel,vagy egyből egymásra rontanak.... :-))))) "Csak szex és más semmi" módra.
Nekem volt egy osztálytársam első gimnáziumban, aki még csak 13 éves volt akkor. De lehet, hogy úgy értették a szülők, hogy a fogantatáskor volt Kriszta 13 éves.
nekem tetszik h Rino meg Helen kavarnak - nagyon tudhat vmit a pasi, a pénteki részben Helen (akit azért nem olyan ilyedős, félénk karakternek festettek le a forgatókönyvesek) meglehetősen zavarban volt :)
ja - most megnéztem mégegyszer: 1 - a szülők azt mondták h Kriszta nyolcadikot már befejezte, elment az utolsó osztálykir.-re 2 - de azt is mondták h nem volt 14 az emberek 99,99%-a betölti a 14-et, mire ballag (hiszen van egy bizonyos kritérium h mikortól lehet elkezdeni a sulit) - a júliusiak már évvesztesek és mivel nyáron volt a kirándulás... kicsit ellentmndásos ez...
mostanában vannak fenn új epizódok... és hát mondjuk h a hétfőivel is elhúzzák a mézes madzagot, aztán kedden majd "meglepődünk"
ja egyébként Kriszta már gyerekkorában se lehetett rendben, ha nála 10 évvel idősebb pasikkal lógott - nyílván a barátnői nélkül, hiszen akkor azok tudták volna h ki Rino> Rónait ezzel nem védem, félre ne értsetek a másik, ha Rino akarta volna sem ismeri fel Krisztát - 14 éves korukhoz képest a lányok sokat változnak 24 éves korukra (én 5 év alatt lefogytam jópár kilót, barnából szőke lettem, hosszú hajból jóval rövidebb lett, másképp öltözködöm stb. - 18 évesen sem biztos h felismerne, aki akkor ismert és akivel azóta nem találkoztam)
Amióta zanzásítva nem közlik előre az epizódokat, nekem nem szórakoztató az egész. Tőletek lehet tudni a "fordulatokat". De ti meg nem gondolkodtok a szerkesztők fejével. Abból, hogy Klári terhes, következhet az is, hogy a döntésképtelen "apa" nem megfelelően reagál. ezen Klári megsértődik és otthagyja az egész kócerájt és a főorvos szabad prédája lesz a nála lakó Laurának. Vagy nem tudjátok elképzelni, hogy Rónai szexuálisan perverz és csak a nála sokkal fiatalabb és sokkal idősebb nőktől jön izgalomba. Így könnyű a szerkesztőknek, akiknél még Kamu is visszatérhet fehér lovon.
Nemrég láttam egy bemutatórészt, amiben majdnem egyértelművé tették, hogy Klári terhes :) Nem bíroma nőt ebben a szerepben, de ez most odatesz Barbinak és Laurának is. Jobbkor nem is jöhetne ahhoz, hogy egy kicsit bekavarjon ebbe a klassz langyi sztoriba
Nem rossz a forgatókönyved, bár szerintem csak egy pont fog belőle megvalósulni. Helen és Rónai viszonya már gyakorlatilag ki is derült. Láttad Rozi hatalmasra meresztett füleit, amíg előtte beszélgettek? Lindával kapcsolatban viszont nem értek egyet. Inkább akkor már F. Richárd orrára koppinthatna valaki végre egy jó nagyot. Ami Barbit és Laurát illeti, hihetetlenül idegesítő tud lenni a kettősük. Amit ez a Barbi is összerinyál... Falra lehet mászni tőle. És mellesleg milyen jó lenne nekem is egy ilyen munkahely, ahova akkor mennék be dolgozni, amikor épp kedvem van! Svéd és társai tényleg Zoé után mehetnének, nekem se hiányoznának különösebben. Bár a legidegesítőbb szerintem Zoé volt közülük, őt pedig már hál' istennek (remélhetőleg) nem látjuk többet.
beleolvastam a tv2.hu-n h mi lesz ma "Rónai és Helen együtt töltik az éjszakát. Rónai pedig nem nagyon akarja titkolni ezt a kapcsolatot." én tuti eltitkolnám a viszonyomat/kapcsolatomat, ha le akarnék nyúlni ezt+azt >>> még vki felhívja az "áldozat" figyelmét ha zsarolni akarná, elég lenne a diktafon-ügy >>> Helen már csak azért komoly összeget fizetne
nemtudom h mit akarnak Rónaival, de majd meglátjuk...
mi van Előd tulajdonrészével, most h nincs itt? lehet az kell neki... Helen korábban kelt fel annál h Rónai lenyúlja az EGÉSZ kórházat - elvégre Péteren is bosszút bírt állni, pedig Péter volt a nagy ŐŐŐ - de nemtommilyen igazgató (ami volt Előd) még lehet belőle vagy nemtom... bírnám ha férjül vetetné magát Rónai :)))
Helennek is előnyös ez ám - amellet h nem fog unatkozni esténént - Rónai mindenben segíteni fog neki (ha akar vmit, kell h segítsen)
arra én is kíváncsi vok h mikor derül ki h hol volt Laura, bírnám ha Nándi bedobna vmi megjegyzést az irodában (mert azt hinné h Pongráczék már tudják), Klári összerakná puzzle-t - volt egy ilyen beszólása mikor régen fasírtban voltak h majd ő leleplezi Laurát - hajrá!
- ja és Klári legyen terhes Pétertől még az idén (még a nyári szünet előtt) - epekedve várom Barbi meg Laura fejét, mikor kiderül... - Laurát csukják börtönbe (bánthatná Anettet vagy legyen benne vmi balhéban Korpással) vagy diliházba (mert elmebeteg) - Helen meg Rónai affair-ja derüljön ki - megnézném a nővérkék fejét mikor rájönnek h Dr Szívtipró a főnökasszonyt boldogítja - Fehér nyírja ki Lindát (idegesít a csaj) - Svéd mennjen Zoé után - minél messzebbre - és vigye Réka gyerekeit is !!!
Van még jobb is Laurától szabadon..."mintha én lennék a felelős a történtekért"
Vagy Barbi kérdése..."Nándi tudta hogy felmész a lakásba?" válasz....."nem, nemtudta ezt útközben döntöttem el, gondoltam ott megvárom"
Na most akkor miről is beszélünk? Nándi tudta nélkül (megint) elköltözik, Nándi az üres lakásba megy haza (Laura mehetett volna ezzel az erővel megit külföldre is)
nem akar vele beszélni telefonon, most meg eldöntötte maga hogy megvárja az elhagyott lakásban, aminek a kulcsát okosan magánál tartotta.
Eddig úgy tudtam egy "megbeszéléshez" min. két fő szükségeltetik. Fele arány nem elég.
Laura ha még tovább mossa a lánya agyát, Barbi még azt is elhiszi a végén hogy Nándi kergette el Laurát külföldre.
Mert egyszer remélem kiderül a család elött is hogy miért ment el, miből élt egy évig.
Most azért erőlteti Nándi bünösségét mert alapozza a későbbi helyzetét ha Nándi el találja mondani a sztorit Péteréknek.
Végülis Vad Kati elérte majdnem, amit akart. Ha ránéznek, nem mindenkinek azonnal Michelle Wild jut eszébe. Mondjuk azért annyira nem volt sok szerepe, hogy a gyereke rovására menjen, de ha meg igen, akkormiért pont most? Más anya ilyenkor megy vissza dolgozni :)
Ahogy tud nézni! Süt a gonoszság a szeméből! Az tetszik:-)
Barbit el kell "szakítani"Laurától, mert még depisebb lesz, mint most.
Most Magdi anyukája elszökött a Lipről? Csak nem, mert arról csak értesítették volna Lenkééket, nem?
Mikor lesz az utolsó rész???
Ma szinte egész nap a bőrgyógyásazton ücsörögtem ,és valaminek a valmilyen újságjának az elején az volt, hogy Vad Kati kiszáll a Tv-ből, mert mindn idejét a ygerekével akarja tölteni. Vagy valami ilyesmit.
Akkor most mindenkit kííranak? András, Előd, Zoé, Most nincs Norbi, Kriszta, a végén nem marad seni:-)
Csak annyit kérdeznék, hogy ebben a kórházban minden orvos mindenhez ért? Szakvizsga szakvizsga hátán? Még egyszer sem hallottam,hogy :Tisztelt Betegünk, fáradjon át egy másik-jobban felszerelt/speciális osztállyal rendelkező -intézetbe!
Most már tényleg jöhetne a pszichodoki. Laura megzakkan, Barbi depis, Lenke mániákus, Viktor nem tudom mit nem ért, Viola meg túlzásba viszi már ezt a temetés dolgot. Végülis nem családtag volt Kriszta, és ha jól tudom nem voltak azért ANNYIRA jó barátnők. Szerintem Ő is megzakkan. Réka túlaggódja a dolgokat. Ráadásul - feltehetőleg megjelenik a fél-őrültek mellé még Magdi anyja, aki lepattant a vigyorgóból. Na mi lesz itt még?